Bitcoin Forum

Alternate cryptocurrencies => Mining (Altcoins) => Topic started by: slanislaw on December 07, 2017, 04:28:49 AM



Title: RMA Help
Post by: slanislaw on December 07, 2017, 04:28:49 AM
So last night while setting up a new machine I killed every pcie slot on the board and killed 2 of the 6 cards.. I was having problems getting all 6 cards detected so I think moving the risers around while the board was powered on might have done it.  ???

Newegg is replacing the board.

The cards are 5 months old so I can't return them to Amazon.

What should I say to the card maker? If it was just one card I'd say it wasn't a mining card but since its 2 I'm going to have to say something.. Any suggestions?

Thanks


Title: Re: RMA Help
Post by: MATHReX on December 07, 2017, 07:12:36 AM
What is the model of your GPUs?
You can say that both of your GPUs were working in crossfire (AMD) or Nvidia-SLI (Nvidia) and as soon as you updated to new drivers, something went wrong and both of them stopped working.


Title: Re: RMA Help
Post by: slanislaw on December 07, 2017, 07:49:58 AM
What is the model of your GPUs?
You can say that both of your GPUs were working in crossfire (AMD) or Nvidia-SLI (Nvidia) and as soon as you updated to new drivers, something went wrong and both of them stopped working.

470! Brilliant. Thank you. I really had just updated Crimson too. From 16.5.2 to 17.1. Something like that.. machines dead so I can't confirm.

They are bios modded.. I can't reflash them because they are dead. Fans spin and I think they showed up as hidden in the device manager. If I removal all risers and place just one card on the board I get a red gpu light and nothing.

Maybe they wont notice or wont care. :)


Title: Re: RMA Help
Post by: CryptoWatcher420 on December 07, 2017, 08:02:59 AM
What is the model of your GPUs?
You can say that both of your GPUs were working in crossfire (AMD) or Nvidia-SLI (Nvidia) and as soon as you updated to new drivers, something went wrong and both of them stopped working.

470! Brilliant. Thank you. I really had just updated Crimson too. From 16.5.2 to 17.1. Something like that.. machines dead so I can't confirm.

They are bios modded.. I can't reflash them because they are dead. Fans spin and I think they showed up as hidden in the device manager. If I removal all risers and place just one card on the board I get a red gpu light and nothing.

Maybe they wont notice or wont care. :)
if there bios modded don't rma them. they WILL notice and the moment they do you are SOL and there are ways to flash the bios on a non functional gpu. modded bios voids warrenty


Title: Re: RMA Help
Post by: slanislaw on December 07, 2017, 08:08:02 AM
What is the model of your GPUs?
You can say that both of your GPUs were working in crossfire (AMD) or Nvidia-SLI (Nvidia) and as soon as you updated to new drivers, something went wrong and both of them stopped working.

470! Brilliant. Thank you. I really had just updated Crimson too. From 16.5.2 to 17.1. Something like that.. machines dead so I can't confirm.

They are bios modded.. I can't reflash them because they are dead. Fans spin and I think they showed up as hidden in the device manager. If I removal all risers and place just one card on the board I get a red gpu light and nothing.

Maybe they wont notice or wont care. :)
if there bios modded don't rma them. they WILL notice and the moment they do you are SOL and there are ways to flash the bios on a non functional gpu. modded bios voids warrenty

Thanks well in that case I better try to reflash them!

Fingers crossed!