Bitcoin Forum

Bitcoin => Mining support => Topic started by: GoldBit89 on July 15, 2013, 08:16:48 PM



Title: need some help please
Post by: GoldBit89 on July 15, 2013, 08:16:48 PM
tried to set forth on some solo mining tonight and again i failed:
kept getting this message:

[07/15/2013 01:05:09] Started cgminer 3.3.1
[07/15/2013 01:05:23] Probing for an alive pool
[07/15/2013 01:05:28] Pool 0 slow/down or URL or credentials invalid
[07/15/2013 01:06:23] No servers were found that could be used to get work from

[07/15/2013 01:06:23] Please check the details from the list below of the serve
s you have input
[07/15/2013 01:06:23] Most likely you have input the wrong URL, forgotten to ad
 a port, or have not set up workers
[07/15/2013 01:06:23] Pool: 0  URL: http://192.168.1.xxx:5587  User: x.y Password: z
[07/15/2013 01:06:23] Press any key to exit, or cgminer will try again in 15s.
[07/15/2013 01:06:44] Pool 0 slow/down or URL or credentials invalid

my config file looks like this :
rpcallowip=127.0.0.1
rcpallowip=192.168.1.*
rpcport=5587
rpcuser=x
rpcpassword=z
daemon=1
server=1
gen=0
testnet=0
listen=0
maxconnections=100
addnode=69.85.86.195

any idea what i am doing wrong here?  i tried user and password this way too: -u x -p z.

tried on other coins solo as well. all come with same error---if i pool mine with cgminer or even cudaminer--no issues and everything works great.


Title: Re: need some help please
Post by: icyak on July 16, 2013, 07:37:39 AM
I am just guessing but try to remove http://


Title: Re: need some help please
Post by: Trillium on July 16, 2013, 09:43:02 AM
Are you running the -qt client on the same pc you are mining with?

If yes,

Code:
[07/15/2013 01:06:23] Pool: 0  URL: http://192.168.1.xxx:5587  User: x.y Password: z

should have 127.0.0.1 instead.

If no, then I would assume its a firewall / local network connectivity or configuration problem.