Bitcoin Forum

Economy => Computer hardware => Topic started by: Batteryfire on September 18, 2013, 02:51:49 AM



Title: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: Batteryfire on September 18, 2013, 02:51:49 AM
Selling an Avalon B2 module. 1 of the 8 "sub-modules" has what looks to be a cracked resistor/component that needs to be replaced. With the faulty sub-module removed, the the unit runs fine and hashes from 21-25 gh/s depending on clock speed setting.

If anyone wants just the sub-module for parts or repair, I can sell separately. All offers considered! Thanks.

http://batteryfire.com/u/avalonmodule.jpg


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: cchan on September 18, 2013, 07:42:41 AM
Are you selling the 7 working sub-modules or the broken one?


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: Batteryfire on September 18, 2013, 04:26:50 PM
Are you selling the 7 working sub-modules or the broken one?

Both.


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: bobsag3 on September 18, 2013, 04:30:46 PM
I could plug this into a 3 modual unit and make it almost 4 (given the broken)?


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: poochone on September 18, 2013, 07:18:02 PM
price and where is locate


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: ProfMac on September 18, 2013, 07:24:23 PM
Are you selling the 7 working sub-modules or the broken one?

Both.

I bid BTC 0.1 for the broken sub-module.
I bid BTC 2.0 for the entire module, broken sub-module included.

--edited-- BTC 2.5, entire module.


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: driksson on September 18, 2013, 09:09:14 PM
2.1 entire module.


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: poochone on September 18, 2013, 09:18:12 PM
2,2


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: driksson on September 19, 2013, 07:03:49 PM
2.51


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: Batteryfire on September 19, 2013, 08:55:51 PM
I could plug this into a 3 modual unit and make it almost 4 (given the broken)?
Yes, it would bo only around 3gh/s slower.
price and where is locate
I'm in Atlanta. You can make an offer - best right now is 3 BTC via PM. If no one offers higher by tomorrow evening I will take the offer. Thanks!


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: driksson on September 19, 2013, 09:48:08 PM
3.01


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: GenTarkin on September 20, 2013, 02:27:57 AM
3.1 for it all, shipped overnight in US


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: driksson on September 20, 2013, 04:47:09 AM
3.11


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: GenTarkin on September 20, 2013, 05:29:46 AM
3.15


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: ProfMac on September 20, 2013, 05:34:02 AM
3.5


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: driksson on September 20, 2013, 07:00:54 AM
3.51


Title: Re: Avalon Asic Batch 2 Module - 25gh/s w/ issue
Post by: driksson on September 20, 2013, 06:06:32 PM
so are we making a deal or?