Bitcoin Forum

Local => Alt Coins (Nederlands) => Topic started by: bramvnl on March 11, 2014, 10:46:48 PMTitle: eGulden (binnenkort)
Post by: bramvnl on March 11, 2014, 10:46:48 PM
https://bitcointalk.org/index.php?topic=554377.0

http://www.guldencoin.com


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: bramvnl on March 11, 2014, 10:47:35 PM
Ze zijn op zoek naar mensen die kunnen programmeren

http://www.reddit.com/r/eGulden


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: Don007 on March 11, 2014, 10:48:39 PM
Bij deze wil ik me abonneren op dit topic.  Ik ben benieuwd.

Maak er iets moois van, zet Nederland niet voorschut met deze coin! :)  Zorg dat deze coin écht iets toevoegt. Het zou mooi zijn als bedrijven deze coins gaan accepteren.


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: bramvnl on March 11, 2014, 10:50:57 PM
Bij deze wil ik me abonneren op dit topic.  Ik ben benieuwd.

Maak er iets moois van, zet Nederland niet voorschut met deze coin! :)  Zorg dat deze coin écht iets toevoegt. Het zou mooi zijn als bedrijven deze coins gaan accepteren.

Totaal met je eens! nu nog op zoek naar mensen die kunnen programmeren, nou ja ik heb de coin niet bedacht maar wilt het beetje aandacht geven


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: yelloyello on March 12, 2014, 12:01:39 AM
Kan dat rare hoofd er ook af? De Bilderberg groep heeft al meer dan genoeg schade aangericht.....


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: bramvnl on March 12, 2014, 08:09:59 AM
Kan dat rare hoofd er ook af? De Bilderberg groep heeft al meer dan genoeg schade aangericht.....

vind het wel grappig het logo maar een beter logo zou ik zegge ja


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: Raw-H on March 12, 2014, 09:13:51 AM
Linksonderin staat een hoefijzer en rechtsonderin een baarmoeder?? Kan je dit wat toelichten of zie ik dit verkeerd ?  ::)

Verder vind ik koning Willem en het guldenteken wel mooi zo, de 1 kan opzich weggelaten worden.

Misschien, heeel misschien, wil clevercoin wel meewerken omdat hun zijn gericht op de Nederlandse markt.


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: CnnBDHashbox on March 12, 2014, 10:16:49 AM
http://s25.postimg.org/rq3npqfdr/e_Gulden1.png

Website: http://www.egulden.nl
Reddit: http://www.reddit.com/r/eGulden
Github: https://github.com/eGulden/eGulden
IRC: freenode #egulden
Twitter: https://twitter.com/eguldennl

Beta wallet werkt nog niet
http://coingen.bluematt.me/build/fd676680.zip (http://coingen.bluematt.me/build/fd676680.zip)

Meer info volgtLeuk stukje vals sentiment, hier zal gerust wel weer een nieuwe groep volgers uit ontstaan, het besef komt nu wel bij veel mensen/miners/handelaren dat het idee en of het "vertrouwen" niet echt bestaat. Je moet gewoon een groep volgers creëren die dan " vertrouwen" heeft in de nieuwe shitcoin om vervolgens de munt binnen korte termijn dood te pump en dumpen.

Dit klinkt misschien wel zuur maar zo zit de markt toch in elkaar?

Mensen die niet kunnen programmeren moeten zeker ver weg blijven van cryptos.

Anders krijg je alleen nog maar copy/paste coins of van die gegenereerde rommel van coincreator websites en toolkitjes.

Altcoins met standaard algos hebben ook niet zoveel zin meer lijkt me, de rendabele altcoins op dit moment zijn succesvol omdat ze innovatieve algos gebruiken en niet om het verhaal of sentiment wat ze pretenderen te zijn.

Er staan elke keer wel weer nieuw "suckers" op maar dat is niet eindeloos.

Misschien zit ik er helemaal naast maar dit is mijn mening na enige tijd actief te zijn geweest in de "altcoins".

De enige crypto waar vertrouwen en technische kennis van de devs in zit is naar mijn idee de Bitcoin.Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: bramvnl on March 12, 2014, 12:58:59 PM
het is heel simpel, kijk wat andere coins fout doen!, en kijk welke het goed doen en wat ze gedaan hebben om het een succes te maken

kom met een heel nieuw script en idee

dan lukt het je wel in de markt


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: CnnBDHashbox on March 13, 2014, 08:06:44 AM
het is heel simpel, kijk wat andere coins fout doen!, en kijk welke het goed doen en wat ze gedaan hebben om het een succes te maken

kom met een heel nieuw script en idee

dan lukt het je wel in de markt

Zo simpel is het zeker niet, kijk maar naar de onlangs gelanceerde en de uitgestelde coins.

Hoe meer cryptomunten er landen hoe moeilijker het is om een redelijke community er om heen te creëren.

De "taart" blijft even groot, hij moet alleen in veel meer kleine stukjes verdeeld worden.

Buiten een "innovatief" script en een fantastisch verhaal heb je wel iets meer nodig om een succesvolle crypto te launchen.

Om dit moment kan elke koekwous met een beetje computer kennis een munt lanceren, dit feit zorgt ervoor dat al meer nieuwe altcoins direct floppen.

Al die copy/paste muntenbakkers denken even een snelle munt te slaan terwijl ze niet eens kunnen programmeren. Daarom ook al die re-re-re-relaunces, storingen die niet of nauwelijks opgelost worden door gebrek aan kennis. Ook de recente IPO scams en munten waar binnen 12 uur door het dumpen van de primined munten door de "devs"  de waarde meteen uitgehaald is en de munt binnen een etmaal dood is lijkt me niet zo'n positieve ontwikkeling.

Ik heb ook je andere threads/posts gelezen over het zelf maken van een munt en ik denk dat je het wel te makkelijk ziet.

Ik heb er ook zeker wel eens aan gedacht en ik heb begin deze week zelf ook al een testje gedraaid met de Hfl (Hollandsche florijn) met een werkende blockchain, Wallet en ik had voor de gein even 90% van de munten gemined. Ook heb ik andere mensen de portemonnee laten testen en zolang ik bleef minen op mijn munt werden de transacties ook netjes verwerkt.

Deze dingen laten zien dat je heel makkelijk een munt aan kan zwengelen maar dat het lastig is om goede launch te doen en dat het al lastiger gaat worden om weer een nieuwe groep gelovers van je nieuwe munt te vinden.

Wat ook wel zou helpen bij de waarde van een altcoin is eventuele acceptatie van de crypto als betaalmiddel binnen een bepaalde community.Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: wttbs on March 15, 2014, 08:37:37 PM
Leuk initiatief, ik hoop dat het een succes wordt.

Maar 1 tip, gebruik geen beeltenissen/portretten van leden van het koningshuis, ga je last mee krijgen want die mag je niet zomaar gebruiken. Je kan beter iets anders gebruiken, silhouet van Nederland of zo...


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: yelloyello on March 16, 2014, 09:29:32 PM
@wttbs, daar heb je een goed punt, het portretrecht van het koninklijk huis.

De wettelijke tekst:

"Afbeeldingen van de Koning en leden van het Koninklijk huis mogen worden gedownload, gebruikt en gereproduceerd voor privé-gebruik en voor niet-commerciële educatieve doeleinden. Daarnaast is gebruik door de media toegestaan. Voor overig gebruik dient de toestemming van de RVD - of eventuele andere auteursrechthebbende - te worden verkregen. Voor reclamedoeleinden zal geen toestemming worden gegeven."

Toevoeging: er kunnen afwijkende regels gelden voor kunstuitingen.

Mijn advies: doe inderdaad iets met de kaart van Nederland, of iets met tulpen, klompen, een molentje. Iets dan aanspreekt en (internationaal) herkenbaar is. Kijk naar de Dogecoin, de foto van de hond heeft de coin groot gemaakt. Gewoon omdat het anders was, het opviel, en aansprak.

De kop van iemand van het koningshuis zal wereldwijd werkelijk helemaal niemand iets zeggen. De letters FL trouwens wel, in de EEG-tijd (voor de komst van de EU) was FL internationaal een zeer gewilde, stabiele en vertrouwde munteenheid.

(Even off-topic, mijn liefde voor het koningshuis was definitief ten einde bij het zien van de documentaire 'Endgame' van Alex Jones.)  


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: EnJoyThis on March 17, 2014, 11:09:06 AM
niet om negatief te zijn, maar de eerste factor waaraan voldaan moet worden wil iets wereldwijd (kunnen) slagen is dat iedereen het ook een beetje normaal uit moet kunnen spreken.

Ik weet niet of iemand engelstalige native speakers in zijn omgeving heeft, maar vraag ze eens "eGulden" uit te spreken. Krijg je best leuke klanken te horen ;-)

Voor de afkorting zou ik inderdaad zelf ook eerder gaan om Fl er in te gebruiken, dus FLO van florijn en het zal mensen met monetaire achtergrond weer terug doen denken aan het verleden. Of bv eFL.

Als naam wellicht voor de old skool gaan en eFlorin ? Just a thought.


Succes verder en ik wil best wat eGuldens (of hoe ze ook definitief gaan heten) kopen, beetje nationalisme mag wel toch?


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: ,./,./ on March 23, 2014, 06:21:37 PM
mijn miner doet het zeer goed op deze coin!
ook de wallet is zeer snel.

goede ontwikkeling....

mis alleen de nederlandse vertaling ;)


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: simonvrouwe on March 25, 2014, 08:12:07 PM
Is er al iets bekend over de verdeling van deze munt? Wordt het net zoiets als auroracoin op basis van ID database, wellicht digiD nummer? En hoe zit het met annonimiteit/pseudonimiteit bij zon distributie, de uitgever heeft dan immers een database van ID's gekoppeld aan coin-adressen.


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: yelloyello on March 25, 2014, 08:29:25 PM
Je zou kunnen verdelen op basis van een website waar je je BSN nummer invult, aangevuld met een postcode. Deze zou dan in een database moeten komen, waarbij bij iedere nieuwe aanvraag voor gratis eGuldens gechekt wordt of dit nummer en code al eens eerder gebruikt zijn. Na het uitdelen kan je dan de database wissen.

Denk niet dat je BSN nummer zo geheim is. Als ik bv een aankoop doe in Amerika, en ik vul mijn BTW nummer in (in 99% van de gevallen gewoon je BSN met daarvoor NL en daarachter B01) kan ik BTW-vrij inkopen. Er wordt op veel sites realtime gecheckt of mijn nummer strookt met de postcode en het land.

Die check (en die database) is dus al "ergens". Deze gegevens worden door ons land al vrijwillig overgedragen aan Amerika sinds 2007, toen de Amerikanen ook onbelemmerde toegang eisten (en kregen) om alle transacties van Nederlandse ingezetenen in te mogen zien.

Desalniettemin, zorg ervoor dat je transparant bent in je uitdeelactie, en zeker m.b.t de gegevens, stel een privacy policy op die een ieder kan inzien en waar een ieder mee akkoord moet gaan. Meldt je plan aan bij http://www.cbpweb.nl/Pages/ind_melden.aspx zodat je officeel ingedekt bent.


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: michael1979 on March 27, 2014, 06:58:12 PM
mijn miner doet het zeer goed op deze coin!
ook de wallet is zeer snel.

goede ontwikkeling....

mis alleen de nederlandse vertaling ;)

waar kun je deze wallet downloaden?


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: Coincookie on March 28, 2014, 10:54:24 AM
Wat een beetje onduidelijk is is dat er een E-Gulden.com (http://www.e-gulden.com/) is en een EGulden.nl (http://www.egulden.nl).

Wat is nou wat? De EGulden.com is nu mineable maar de .nl niet?


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: bramvnl on March 28, 2014, 01:39:58 PM
Wat een beetje onduidelijk is is dat er een E-Gulden.com (http://www.e-gulden.com/) is en een EGulden.nl (http://www.egulden.nl).

Wat is nou wat? De EGulden.com is nu mineable maar de .nl niet?

e-gulden.com negeren (scamcoin) binnenkort komt de coin op egulden.nl


Title: Re: [ANN] eGulden | Informatie |
Post by: bramvnl on March 28, 2014, 01:41:47 PM
@wttbs, daar heb je een goed punt, het portretrecht van het koninklijk huis.

De wettelijke tekst:

"Afbeeldingen van de Koning en leden van het Koninklijk huis mogen worden gedownload, gebruikt en gereproduceerd voor privé-gebruik en voor niet-commerciële educatieve doeleinden. Daarnaast is gebruik door de media toegestaan. Voor overig gebruik dient de toestemming van de RVD - of eventuele andere auteursrechthebbende - te worden verkregen. Voor reclamedoeleinden zal geen toestemming worden gegeven."

Toevoeging: er kunnen afwijkende regels gelden voor kunstuitingen.

Mijn advies: doe inderdaad iets met de kaart van Nederland, of iets met tulpen, klompen, een molentje. Iets dan aanspreekt en (internationaal) herkenbaar is. Kijk naar de Dogecoin, de foto van de hond heeft de coin groot gemaakt. Gewoon omdat het anders was, het opviel, en aansprak.

De kop van iemand van het koningshuis zal wereldwijd werkelijk helemaal niemand iets zeggen. De letters FL trouwens wel, in de EEG-tijd (voor de komst van de EU) was FL internationaal een zeer gewilde, stabiele en vertrouwde munteenheid.

(Even off-topic, mijn liefde voor het koningshuis was definitief ten einde bij het zien van de documentaire 'Endgame' van Alex Jones.)  

ja is wel een leuk idee, iets met kaas tulpen of klompen in het logo


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: 2fresh on March 28, 2014, 03:34:44 PM
dit kan je nu wel vergeten nu de electronic gulden op exchanges zit en @coinmarketcap etc. =/
imo ben je te laat.


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: bramvnl on March 28, 2014, 05:49:20 PM
dit kan je nu wel vergeten nu de electronic gulden op exchanges zit en @coinmarketcap etc. =/
imo ben je te laat.

nee hoor dat is gewoon een scamcoin, die van ons word veel beter en gaat een betere toekomst krijgen


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: Don007 on March 30, 2014, 08:38:02 PM
Explain?

Ik dacht ook dat dit dezelfde was namelijk. Is dat niet zo?

Graag meer info ;).


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: 2fresh on March 31, 2014, 12:50:38 AM
dit is niet dezelfde persoon als van de electronic gulden.

Hij gaat ook zn eigen gulden releasen blijkbaar.


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: bramvnl on March 31, 2014, 08:27:44 AM
dit is niet dezelfde persoon als van de electronic gulden.

Hij gaat ook zn eigen gulden releasen blijkbaar.

klopt, dit heeft niets te maken met die scam coin


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: Raw-H on March 31, 2014, 08:56:25 AM
Je kunt je vanaf vandaag ook opgeven als Nederlander voor een deel van de 50% premine.

Je moet echter onder andere je BSN en een kopie van je id opgeven. Dat is dus het laatste wat ik opgeef aan een stel vreemden.


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: bramvnl on March 31, 2014, 12:08:56 PM
Je kunt je vanaf vandaag ook opgeven als Nederlander voor een deel van de 50% premine.

Je moet echter onder andere je BSN en een kopie van je id opgeven. Dat is dus het laatste wat ik opgeef aan een stel vreemden.

+1

http://www.e-gulden.com/request-efl ze krijgen mijn informatie echt niet

trouwens is dat legaal?


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: Don007 on March 31, 2014, 09:53:02 PM
Ik zag dat die andere eGulden (die dus al bestaat) toch wel wat waard is geworden. Helaas heb ik 'm maar eventjes gemined, desalniettemin 0,025 BTC aan overgehouden. :)

Ik vrees dat veel mensen de coin zullen dumpen als mensen überhaupt bereid zijn al die gegevens te publiceren. Ik ga dat niet doen. Ik heb nog enkele EFL's gehouden voor als ooit de koers 1 BTC = 1 EFL bereikt gaat worden, maar that's it.


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: bramvnl on April 01, 2014, 08:35:11 AM
Ik zag dat die andere eGulden (die dus al bestaat) toch wel wat waard is geworden. Helaas heb ik 'm maar eventjes gemined, desalniettemin 0,025 BTC aan overgehouden. :)

Ik vrees dat veel mensen de coin zullen dumpen als mensen überhaupt bereid zijn al die gegevens te publiceren. Ik ga dat niet doen. Ik heb nog enkele EFL's gehouden voor als ooit de koers 1 BTC = 1 EFL bereikt gaat worden, maar that's it.

1btc = 1 efl zal het nooit worden dat is dan evenveel waard dat is bijna onmogelijk


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: Don007 on April 01, 2014, 02:55:05 PM
Haha, dat denk ik ook. Maar who knows. 

Zou wel tof zijn overigens.

Ik zie dat de prijs van de eGulden nu wel wat gedaald is ten opzichte van gisteren, maar nog steeds reëel.


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: Don007 on April 02, 2014, 09:43:40 PM
Er bestaat nu ook een GuldenCoin zag ik toevallig. Is dat de coin waar hierover gepraat wordt, of komt er nóg een coin gebaseerd op de Gulden? ^^

Ik ben benieuwd wat de GuldenCoin ons gaat brengen.


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: argov on April 03, 2014, 05:59:15 PM
Nee er zijn er nu drie: eGulden, electronic Gulden en Guldencoin. Niet dat hij mij interesseert maar... ::)


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: TeQ99 on April 04, 2014, 10:09:07 AM
Je kunt je vanaf vandaag ook opgeven als Nederlander voor een deel van de 50% premine.

Je moet echter onder andere je BSN en een kopie van je id opgeven. Dat is dus het laatste wat ik opgeef aan een stel vreemden.

+1

http://www.e-gulden.com/request-efl ze krijgen mijn informatie echt niet

trouwens is dat legaal?

Vroeg ik me ook af. website staat op Registrar: Key-Systems GmbH wel via mijn domein geregistreerd.Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: Raw-H on April 04, 2014, 01:21:33 PM
Je kunt je vanaf vandaag ook opgeven als Nederlander voor een deel van de 50% premine.

Je moet echter onder andere je BSN en een kopie van je id opgeven. Dat is dus het laatste wat ik opgeef aan een stel vreemden.

+1

http://www.e-gulden.com/request-efl ze krijgen mijn informatie echt niet

trouwens is dat legaal?

Vroeg ik me ook af. web site staat op Registrar: Key-Systems GmbH wel via mijn domein geregistreerd.Corrigeer me als ik het verkeerd heb, maar met de informatie die zij opvragen kunnen ze een lening aanvragen bij de bank. Dan zit jij met de schulden en krijgen hun het geld. Ik weet niet op het tegenwoordig nog zo makkelijk gaat, maar dit werd me vroeger eens verteld.


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: Don007 on April 04, 2014, 01:37:55 PM
Ze hebben inmiddels hun procedure aangepast. Nu dien je 0,01€ over te maken naar een tussenpartij en dan ontvang je de 50 eGuldens geloof ik. Deze zijn vandaag wederom in waarde gestegen. De €0,01 levert je zo'n 0,015 BTC op momenteel.


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: 2fresh on April 04, 2014, 02:39:13 PM
is die Guldencoin nou wel van jou bramvnl? of heb je nu voor de 2e keer misgegrepen? =p


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: MaGNeT on April 04, 2014, 05:09:48 PM
De e-Gulden in de media :)

https://bitcointalk.org/index.php?topic=557077.0


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: Don007 on April 04, 2014, 05:12:26 PM
Dat klopt helemaal. Naast in de Volkskrant, wordt deze coin ook vermeldt bij PowNed! (http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/04/de_gulden_is_terug.html).

En de prijs is momenteel nog steeds aangenaam om in te springen. Jump on board!

Edit: Ik zie nu dat je veel meer printscreens hebt dan alleen de Volkskrant. Wss had ik even een slechte connectie haha.

Leuk om te zien, zoveel media voor deze coin.Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: ,./,./ on April 05, 2014, 08:16:47 AM
De e-Gulden in de media :)

https://bitcointalk.org/index.php?topic=557077.0

ik zie nou niet de reden waarom de gulden hierdoor zal stijgen....

meer mensen kunnen gratis geld verdienen=meer mensen claimen premine

meer mensen verkopen hun coins....

op lange termijn is het misschien goed, maar zeker niet nu
het enige positieve is dat menen hun geld gulden en bitcoins verkopen. waardoor ze sneller kennis maken met bitcoin/altcoins waardoor er een goede infrastructuur komt in nederland voor die coins


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: PsychoticBoy on April 05, 2014, 09:17:37 AM
dit is niet dezelfde persoon als van de electronic gulden.

Hij gaat ook zn eigen gulden releasen blijkbaar.

klopt, dit heeft niets te maken met die scam coin

Het zijn toch allebei niks zeggende crapcoins?
Of zie ik het verkeerd?

Ik zie nou niks vernieuwends in deze altcoin, buiten het feit dat het een NLD coin is (en dus erg klein zou blijven)


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: MaGNeT on April 05, 2014, 09:18:28 AM
De e-Gulden in de media :)

https://bitcointalk.org/index.php?topic=557077.0

ik zie nou niet de reden waarom de gulden hierdoor zal stijgen....

meer mensen kunnen gratis geld verdienen=meer mensen claimen premine

meer mensen verkopen hun coins....

op lange termijn is het misschien goed, maar zeker niet nu
het enige positieve is dat menen hun geld gulden en bitcoins verkopen. waardoor ze sneller kennis maken met bitcoin/altcoins waardoor er een goede infrastructuur komt in nederland voor die coins

Het gaat prima met EFL :)


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: Don007 on April 05, 2014, 12:55:52 PM
Inderdaad. De coin doet het prima.

EFL doet het beter dan de Guldencoin in mijn ogen. Ik baal nog steeds als een stekker dat ik in het begin van deze coin niet meer EFL gemined heb.. ^^


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: ,./,./ on April 06, 2014, 07:35:06 AM
De e-Gulden in de media :)

https://bitcointalk.org/index.php?topic=557077.0

ik zie nou niet de reden waarom de gulden hierdoor zal stijgen....

meer mensen kunnen gratis geld verdienen=meer mensen claimen premine

meer mensen verkopen hun coins....

op lange termijn is het misschien goed, maar zeker niet nu
het enige positieve is dat menen hun geld gulden en bitcoins verkopen. waardoor ze sneller kennis maken met bitcoin/altcoins waardoor er een goede infrastructuur komt in nederland voor die coins

Het gaat prima met EFL :)

kwestie van tijd dat die naar beneden gaat. kijk maar naar auracoin


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: argov on April 09, 2014, 09:15:40 AM
Electronic gulden nieuws: http://debitcoin.org/robert-of-electronic-gulden/


Title: Re: eGulden (binnenkort)
Post by: eflmaniak on July 30, 2014, 04:54:57 PM
De E-Gulden leeft meer dan ooit!!

1. De stichting is op 3 juli 2014 opgericht, omdat dit de enige mogelijkheid was om onze e-Gulden te redden.

2. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van onze gulden. Als eerste hebben wij, vandaag, een nieuwe website http://e-gulden.org gelanceerd. Ook hebben wij een nieuwe versie van de e-Gulden wallets gemaakt. Deze kun je op de site downloaden.