Bitcoin Forum

Local => Hrvatski (Croatian) => Topic started by: Atomicc on August 21, 2019, 10:48:48 PMTitle: NEXO.IO nova crpyto kartica
Post by: Atomicc on August 21, 2019, 10:48:48 PM

Crypto platforma za davanje zajmova na osnovu Crypto pologa, objavila je predbilježbu za svoju novu Crypto karticu (Europa).

Trenutno primaju predbilježbe (besplatno), a kartica obećava neke interesantne opcije. Navodno neće biti provizija, i najinteresantnije (iako zvuči nevjerojatno) cashback 5%

Detalje, i prijavu na listu čekanja možete vidjeti na:

https://nexo.io/nexo-card

Inače NEXO.IO ja platforma (za sebe kažu da su financijska institucija sa relanim osiguranjem) koja Vam na Vaše stable coine (USDT, USDC, PAX itd...) daje 8% kamate godišnje. Polog se može uvijek podići, a kamata se isplaćuje dnevno u položenoj valuti.

Prijaviti se možete i preko mog referala (https://nexo.io/nexo-card?referral=c1aK91L&refSource=copy) (preporuka me podiže na listi čekanja).
nadam se da nisam nikoga uvrijedio objavom referal linka


Title: Re: NEXO.IO nova crpyto kartica
Post by: Trofo on August 22, 2019, 07:49:10 PM
Osobno nemam ništa protiv ref linkova kada korisnik da i originalni link ali svejedno ti neki admin može obrisati temu.

Savjet:
Junior member može imati potpis zar ne? Vidim da ga ti ne koristiš pa možeš u njega staviti svoj ref link s kratkim objašnjenjem. To je nekako prešutno dozvoljeno na forumu za razliku od ref linkova u postu. A na taj način će biti prikazan na svim tvojim postovima a ne samo ovdje.

Kad smo već kod toga prijavi svoj post ovdje (https://bitcointalk.org/index.php?topic=4265795.0) pa sam prilično siguran da ćeš dobiti merit i postati punokrvni member.


Title: Re: NEXO.IO nova crpyto kartica
Post by: Atomicc on August 23, 2019, 09:13:28 PM
Puno, puno hvala na odgovoru i uputama. Ubuduće ću to svkako iskoristiti. A i sad ću prijaviti post za Merit, pa valjda zaslužim i jedan Merit koji mi nedostaje do Member statusa.