Bitcoin Forum

Local => Skandinavisk => Topic started by: Mempool15 on April 21, 2022, 05:04:06 PMTitle: Blogg om krypto i Sverige har lanserats: WeKrypto
Post by: Mempool15 on April 21, 2022, 05:04:06 PM
Hej!

Idag har en svensk blogg om krypto slått upp portarna som heter WeKrypto! :D

Vårt mål på WeKrypto är att på sikt skapa ett community där vi utbildar och stöttar våra medlemmar igenom deras personliga kryptoresa. Vi skriver artiklar om Bitcoin, Ethereum, NFT, mining och vart någonstans man bäst kan köpa kryptovalutor i Sverige.

WeKrypto kommer i regel inte producera nyhetsinnehåll. Istället fokuserar vi på att skapa djupgående innehåll. Våra artiklar ska vara enkla att ta sig igenom och ska vara på en grundläggande nivå att alla som vill skall kunna ta till sig bitcoin och kryptovalutor. Här är en av våra artiklar vi skrivit Vad är en kryptovaluta (https://wekrypto.co/kryptovaluta/) som handlar om vad kryptovalutor är för något, hur dem fungerar tekniskt, vilka problem dem löser och hur dem passar in i dagens ekonomi. Vi vill också tipsa våra besökare att hitta till kryptohandelsplatser, därför skriver vi också artiklar som denna Köpa Bitcoin (https://wekrypto.co/bitcoin/).

WeKrypto söker skribenter med koll på Bitcoin och kryptovalutor

Om du är en fena på att skriva och har ett brinnande intresse för kryptovalutor och ekonomi är du hjärtligt välkommen att skicka ett mail till info((@))wekrypto.co.

Må väl! / Johannes


Title: Re: Blogg om krypto i Sverige har lanserats: WeKrypto
Post by: Nattali on September 27, 2022, 04:02:19 AM
Det här var uppfriskande att läsa, känner att vi svenskar behöver lite mer info om Cryptos. Framtiden ligger i det, men det känns som att vi är lite efter.

Är investerad i ett projekt nu som har ett gäng med svenskar i, så jag ser fler och fler som kommer in i Crypto världen, men det känns som att vi ännu har en lång väg att gå.


Title: Re: Blogg om krypto i Sverige har lanserats: WeKrypto
Post by: Nattali on September 27, 2022, 04:08:45 AM
Det verkar som eran Discord knapp inte fungerar på hemsidan, ville gå in och joina er där. Skulle du kunna skicka mig en länk?


Title: Re: Blogg om krypto i Sverige har lanserats: WeKrypto
Post by: Hovsjobella on December 23, 2022, 10:50:03 AM
Jag är intresserad av att skriva. Vilken typ av innehåll är det ni behöver?