Show Posts
|
Pages: [1]
|
Yavaş vergilendirsin. Ben paramı riske etmiş yatırımımı yapmışım, yetmemiş doğru hamleleri yapıp kar da etmişim. Sonra gelip hop sen para kazanmışsın ama vergisini hesabından keserim mi diyecek? 1 kuruşuna bile dokundurmam, alabilen varsa buyursun alsın. Ha büyük şirketler, ayda kilo kilo para kazananlar, her yıl zarar gösterip sıfır vergi çıkarttıranlar vergisini öder bunların sıfırlanan borçları çatır çatır alınır o zaman ben hiç sorun etmeden vatandaşlık görevim olarak istedikleri oranda vergi de öderim.
|
|
|
Both are good. I think you should invest $300 to lisk, $300 to waves and $100 to bitcoin.
|
|
|
Both are strong long term projects. I think they will be great in 2018.
|
|
|
WavesDesk is another underrated waves based token. I'm accumulating more and more.
|
|
|
Keep calm and go to gym. Decide after this activity. I often hodl but sometimes dump without profit. Patience is the most important thing if you decide to hodl.
|
|
|
Altcoins like Waves, lisk, dnt, bitbay aren't bad. And bitcoin isn't stable now.
|
|
|
My favourite 5 coins are Waves, litecoin, lisk, stratis and neo. Monaco also has potantial to reach $100 if visa thing true.
|
|
|
Below $1000 is fair enough.
|
|
|
Oh mate, i think 3 or 4 years impossible to predict in crypto world. But if we talk about this year i can say eth $380-400, waves $20-40 and ltc $80-90.
|
|
|
she has 84 posts and half of them "sell your mco pleaseeee!"  I think it means "i missed the train and trying to buy cheap mco" so that's funny. I will not sell of course. But if you pay 100$ for 1 mco i will think about it.
|
|
|
Are you serious or just kiddin?
It was 0,0016xx 2 weeks ago. So learn to wait before invest something. Waves has a bright future.
|
|
|
Waves, NXT (pump started), CVC and STRAT + in 2 weeks Monaco will pump again.
|
|
|
öyle konuşulmuş ki piyasa sanki yemyeşil de waves kırmızı. algıda seçici olmayın, neo alsaydım şu kadar kardaydım gibi söylemler komik. hiç düşündün mü peki neo değil de sc (bunun yerine cionlerin yarısından çoğunu koyabilirsin) alsaydın ne olurdu? ben söyleyeyim, 50% zarardaydın. yabancı gruplarda 50-75% arası kayıpta olanlar görüyorum günlerdir ama sorulan soru "altlar ne zaman çıkışa geçecek?" bizde ne oluyor nerede yanlış hamle yaptıysan oraya çamur atmalar başlıyor.
bu iş sakin kalma işidir. her dump yiyen coin pişmanlık olarak etiketlenecekse paranı çekip çıkacaksın. btc bile ne dumplar yedi. kaldı ki şu piyasa alım fırsatıdır. hazır düşmüşken biraz daha alım yapar ortalamanı düşürürsün yükselince de karını arttırmış olursun.
buraya kadar genel konuştum, waves özeline geçecek olursam 1 sene sonra 50x civarı mümkün görünüyor fakat 100x konuşmak için waves'in kendisini kanıtlaması gerekiyor. 1 ay sonrası için (bitcoin stabil hale gelirse) tahminim $9-10, sebebi de 1 ay dolmadan nette fotoğraflarını gördüğünüz dex güncellemesinin gelecek olması ve yeni iş ortaklıklarının açıklanacak olması. tabi bu seviyeler aşılabilir de. çünkü btc dengeye geldiği zaman altlara hücum olacağı için zaten hemen hemen hepsi yeşil olacaktır. ama waves arkasında sağlam ve çalışkan bir ekibi olan bir projedir ve uzun vadede yatırımcısını üzmeyecektir.
|
|
|
I prefer waves. Because it has a lot of positive things and cheaper.
|
|
|
- Bitcoin - XEM - Digibyte - Siacoin - Verge
|
|
|
really high paying campaign. i like it.
|
|
|
hesap onayı sorunu bende de var. ama önceki yorumları gördükten sonra zaten onaylansa da kullanmam.
|
|
|
|