Bitcoin Forum
September 22, 2025, 09:20:26 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 29.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: [ANN] STRAKS - A POW/Masternode Cryptocurrency focused on e-commerce utility on: March 26, 2021, 11:32:30 PM
Hey!
My wallet can't sync after 1002795 block.
any help?
2  Local / Türkçe (Turkish) / Re: Bitcoin Alıp-Almama Konusunu Size Soran Olursa Ne Yaparsınız? on: March 27, 2018, 12:25:57 AM
Yazın btc 60-70k iken laf arasında akrabalarla mining yaptığımdan bahsettim ısrarlı sorulara karşı aylık gelirin 4000tl civarı olduğunu soyledim. Birazcık sessizlikten sonra işin manevi tarafına doğru kaymaya başladılar yok çalışmadan kazanıyosun yok helalmi falan. Kim veriyor bu parayı falan. Bilgisayarın B sinden anlamayana blokchaini nasıl anlatayım ben? Zaten bende karıştırıyorum prof falan  değilim.

Taksi plakası alıyorsun paranla birde şöför tutuyorsun çalışmadan gelsin paralar. Düşünceye göre bu da sakat. ---> İkna olmadılar.
Bende yatırım yapıyorum aklımı kullanıyorum sorunların üstesinden geliyorum (mining), analiz yapıyorum risk alıyorum bunun sonucunda kazanıyorum. Yiyorsa sen yap ---> İkna olmadılar.
Altın nedir diyorum, yatırım aracı diyorlar. Sana ne faydası var maddesel olarak? Elektriği iletmediğin müddetçe HİÇ. Bu da aynı diyorum ---> İkna olmadılar.

"Ah şöyle 1 sene önceki Vergenin düşük fiyatı gibi bir fırsat çıksa da karşımıza da şunlara göstersem bir de havamı atsam" diye düşünmeden edemiyorum.

Artık soranlara anlatmıyorum tavsiye de vermiyorum sadece yüzeysel geçiyorum.
3  Local / Madencilik (Alternatif Kripto-Paralar) / Re: Kazımı Karlı Coinler.INN-ZCOİN Kazanlar on: November 29, 2017, 07:03:30 PM
Merhaba,
Maceramı anlatayım.
Crypto-coinz'i bende 1 haftadır arastiriyorum. 3-4 gün once Solaris adlı coin günlük (2*1080TI 2*1080 4*1060) 140$ gösterince bir şansımı deneyeyim dedim. WEB wallet açtım. Herseyi ayarladım basladım kazmayı vurmaya. Gece 2 de falan basladım sabah 6 ya kadar gerçekten 18 adet xlr birikmiş! (tanesi 1.2$)
Oha bu iş süper zorlukta artmıyor çok fazla hesap kitap yaptım aylık 10bin TL getiriyor. Ve arkadaslar coin gözünüzün önünde birikiyor ve borsada da alıcı da vardı yaklasık 0,5 BTC lik... Yani sallamasyon falan da değil. Bildiğin günlük 80-90$ veriyor. 102 confirmationdan sonra ödenmemiş hesaba birikiyordu. Sabaha karşı ilk coinleri wallete gonderdi havuz 1 saat bekledim gelen giden yok. Heralde geç düşüyor dedim yattım. Öğlene doğru kalktım yine gelen giden yok. TX takibi yapıyorum bulunamadı diyor. Adresi giriyorum block explorer'a bulunamadı diyor.
Daha sonra araştırdım kazdığım havuzdaki coinin blockchain zincirimi ne değişmiş mi karışmışmı 2 zincir üzerinden kazım yapılmış ve bizimki geçerli olmadı. Yarım gün bedava kazdık Smiley Diğer zincirdeki zorluk ta normalmiş. Ben yaklaşık 6 kat daha düşük zorlukla kazım yapmışım. Havuzun hatası.
 
Hesaplama yaparken göz ününe alınması gerekenler,

Hangi algoritmada karlatımla hangi hash'ı alırım: (can alıcı soru) Whattomine ve Crypto coins te hesaplaması var karta göre. Aşağı yukarı aynı. Fakat burda belli başlı algoritmalar var. Kıyıda köşede adını duymadığımız algoritmaların hangi karta nekadar hash verdiğini http://yiimp.eu/bench sitesinden kullanıcıların göndermiş olduğu benchmarkların ortalamasını alarak aşağı yukarı öğrenebilirsiniz.  Bakın bu yararlı ve önemli bir kaynak. Benim bu işten öğrendiğim, madenciyim diyen hengi karta hangi algoritmada ne kadar hash alırım bilmeli. Başka böyle bir site varmı açıkçası bilmiyorum.

Network difficulty: Hem crypto-coinz hemde whattomine den zorluga bakın bazen CC deki zorluk komik derecede düşük oluyor. En doğrusunu ise ilgili coinin block explorerinden görebilirsiniz. Kazanca etki eder.

Block time: Ne kadar zamanda bir blok süresi yenileniyor. Üstteki 2 siteden de kontrol edin. Olmadı coinin kendi sitesinden BT ye bakın.

Block reward: Blok ödülünü bilin kafanızda olsun.

Coin Kuru: Hangi borsada nekadarlık işlem hacmi var buda onemli. WTM yada CC de çıkan fiyatlar uyuşmayabilir. bakarsınız 10bin Satoshidir, Exchangeye girersiniz Alıs : 10000 Satıs :7500 (örneğin) çıkar size bir faydası olmaz. Genelde düşük VOL coinler boyle oluyor.

Aslında eger bu işe ayıracak gercekten vaktiniz var ise o listede 7-8 tane coin var devamlı sıralaması ve gelirleri değişiyor. Hepsinin BAT dosyasını ayarlayın dursun desktopta kar durumu değiştikce coin değiştirin nicehash hesabı.

Bunlara dikkat ederek bu işe girmek lazım. Benim nacizane tavsiyem ana riginizle güvenli liman (zec-eth..) 2. riginizle bu coinleri koşturmanız. Zamanınınz var ise zec yada eth den daha fazla kazanabilirsiniz.

Çok uzun yazmışım amacım tecrübelerimi paylaşmak. Yanlış olduğum yerler elbet vardır lütfen düzeltiniz. Faydalı olabildiysem ne mutlu.

İyi kazançlar...
4  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 💥SOLARIS XLR💥⚡Masternode⚡Obfuscation,Seesaw⚡Zerocoin implementation soon⚡Xevan on: November 27, 2017, 06:56:12 PM
Hi,
We already accept for our lost no important but there are still 64 solaris miner on your pool. You have to do something until clearing issue. They are mining for nothing. wasting time&money.
Thanks for reply.
5  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 💥SOLARIS XLR💥⚡Masternode⚡Obfuscation,Seesaw⚡Zerocoin implementation soon⚡Xevan on: November 27, 2017, 06:38:36 PM
Hi,
I was mined solaris on lycheebit pool today started 02:00 am.
I have problem confirmed transactions to my solaris xevan web wallet. My address is SRoyrYmzo8fkJaT3oHLJSo4ovPsCMW7aYy
I mined about 18 solaris and its confirmed and transferred but I can't see them on my wallet.
When I look with block explorer No data found.

:/

I mined there are too ) I thought I gonna be rich soon ) . Just accept loses and switch to the right network.

Smiley) I can't sleep when I see growing rewards Smiley As you say it has been lost. I was send PM to pool admin but still no answer. I think we should drink a cold water on losted Smiley
cryptohub is working I tested but no block reward as lycheebit.
6  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 💥SOLARIS XLR💥⚡Masternode⚡Obfuscation,Seesaw⚡Zerocoin implementation soon⚡Xevan on: November 27, 2017, 06:18:38 PM
Hi,
I was mined solaris on lycheebit pool today started 02:00 am.
I have problem confirmed transactions to my solaris xevan web wallet. My address is SRoyrYmzo8fkJaT3oHLJSo4ovPsCMW7aYy
I mined about 18 solaris and its confirmed and transferred but I can't see them on my wallet.
When I look with block explorer No data found.

:/
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!