monetha icodropsta en yuksek notla degerlendırılmıs o yüzden artık icodropsa güvenım kırıldı guzel tokenler orada lıstelenıyordu ama bu monetha olayı bıtırdı herşeyi.
neo dan hedefler buyuk arge müdürü bu aralar türkiyede bildiğiniz üzere konferansta bakalım konferasndan sızan bilgiler neler olacak izleyip göreceğiz umarım sevındırıcı haberler cıkar
envion gibi projelerde cıkıyor adamlar naptı aldılar mı acaba malzemeleri en cok merak ettıgım konu o cunkı madencılıgın hiç bir esprisi kalmayacak sanki yakın zamanda.
bu aralar herkes airdrop sitesi kanalı açıyor ama herkesde biliyorki bunu hayrı için değil ref kasmak için yapıyolar o yüzden bence airdrop işi bitmiştir artık tabi site sahipleri hariç.
birden yükseliş ve birden düşüş gerçekten marka değerini çok etkileyen unsurlar icx zedelendi ama yaptıgı işler takım devasa o yüzden toparlayacaktır kendini bence.
eveet wawesciler burda mı bi ses versin ya ne warmıs bu waweste birazda bize anlatsın bende alım fırsatı demek isterdim ama ne yazıkki değil hiç bence hiç bir zamanda olmayacak.
bence araştırmalısın sana sunu al bunu al derler ama bence parayı kolay kazanmıyosun o yüzden kendın arastırıp kendın yatırım yapman en doğrusu olacaktır o yüzden tavsiyem araştırman
volume en azından borsalarda geçmişteki tecrübelere dayanır yani geleceği göstermez baktıgınız zaman gerçekci alım mı olmus yoksa sahte bi alım mı onu gösterir fazla kafa yormaya gerek yok.
hergün böyle haberler çıkacakki? haber etkisiyle giden bi piyaasa var karşımızda şuan yada düşükten toplayanlar kar realizasyonu yapıyorlar ve biz haberlere aldanıyorsuz.
daha öncede dediğim gibi buralar ağlama duvarına dönmüş jr ler newbieler ağlıyorr ama tecrübeli olanlar gerçekten düşmemişler helal olsun önce öğrenip sonra yapalım lütfen.
bence alıp kaçtıktan sonra cunki hiçbişey bilmıyosunuz hiçbi hukuk altyapısı yok alan gidiyor ne yaziikki o yüzden icodan değilde borsaya girdiklerinde almak daha mantıklı.
bence cok kar anlayışı her zaman zarara uğratacaktır insanı o üyzden bu piyasanın dogusuna neden olan btcden alıp gerçekten bir yatırım için yıllarca unutmak mantıklı olacaktır ytd.
sepet sepet yumurta sakın beni unutma. bak buraya yazıyorum marketcap 5trilyon dolar bile olsa bu coine yatıranlar parasını dahi çıkaramayacak bari başkalarını yakme be.
ne kadar yakın? falcılık oynamayı bırakalım o haberler bitmez o yüzden beklemek en iyisi yok yakında uzakta gelecek gibi yorumlar gerçekten ilgimi çekmiyor artık bu piyasada.
bittrexden sürekli coin cıkıyor madem cıkarcaksın alma kardeşim insan oraya atıp unutamayacak mı? güvenlik endişesi desen malum bu yönetim sistemi bir zamanlar kralı olan bittrexi bitirrdi resmen.
bence 1trılyona girdiğin anda insanlar satmaya başlayacak cünki hergün eksilerde görmek çok ama 1trilyon dolara tekrar ulaşır mı işte en büyük soruda o kendı adıma konusuyum hıc sanmıyorum.
valla ilk cıktıgında x10 la cıkan bi coindi düşe düşe buralara geldi %100 %200 gitse hala ilk kucoine girdiği fiyata yetişmesi için 1 hafta gitmesi lazım herhalde..
piyasadaki tüm projeler güzel proje ne yaptıgı belli olmayan projeleri almıyorum bi kaçnı biliyorum söylediklerinden kendi sektörlerde potansiyelleri var ama bilgi lazım hemde çok.