Dün yanlış anladıysam bir tane launchpad açıkladılar ve bugün direk %50 kar verdi bu kar'ın devam edeceğini düşünüyorum helede karlı bir başlangıç yaparlarsa aslında buradan risk alınabilecek bir üründü ve hala da öyle gibi duruyor.
launchpad açıklanmadı.
2 sebeple arttı. 1) coinbase yol haritasına ekledi. 2) staking geldi.
staking geldi. saçma sapan bir staking ama. stake edip bio kazanamıyorsun. stake edip bioxp puanı alıyorsun. bu puan da ilerideki launchlara katılmak için öncelik veriyor.
saçmalığı şurada, şu anda zaten sitedeki launchlarda softcape ulaşılamıyor. bu puan olsa ne, olmasa ne. zaten isteyen herkes istediği kadar alabiliyor launchtan. hoş zaten launchların da kazandırdığı yok. myco diye birşey çıktı. ilk satış fiyatının yarı fiyatına düştü şu anda. üstelik hala ilk alanlara coinleri dağıtılmadı.
örneğin, icodan 1 dolara alıyorsun. 6 ay vesting veriyorlar. sen vestingi beklerken o arada markete çıkıyor ve şu an fiyat 0.5 dolardan işlem görüyor. sen hala 4 5 ay daha coin gelecek diye bekleyeceksin. olur da ufak bir ayı gelse, gitti para.
kısaca çöpoğluçöp.
adamlar kendi launchpadinde kullanılmak için çıkarttı bio coini. satışları sol ve eth ile yapıyor. kendi coinlerini kendi padlerinde bile kullanmıyorlar.
Airdrop ihtimali var mı? Benim de elimde Drugs var ve o da iyi pump yemiş.
Desci boş gecilmeyecek bir alan. Şu Drugs başka borsalara da girse güzel olacak.
airdrop falan olmaz. takım kendi yiyor. kimseye yedirmiyor. launchpaddeki projelerin çoğu da takımın kendisinden çıkma. döndürüp döndürüp s.kiyorlar kısaca.
fiyatı buralara 0.9 dolardan geldi. sakın eski fiyatına gelir diye düşünmeyin.
brian armstrong un rsc projesi daha mantıklı.