Bitcoin Forum
September 23, 2025, 12:27:38 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 29.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »
1  Local / Ekonomi / Re: Haziran ayı konut satışları on: September 29, 2024, 07:37:21 PM
Kişisel olarak konutu yatırım olarak görmemekle birlikte, dönem dönem enflasyonun üstünde primlendiği oldu ancak son bir yıldır reel bazda diğer yatırım enstrümanlarına göre oldukça geride kaldı.
Üstelik amortismanı olması ve yaşanması muhtemel hukuksal uyuşmazlıkları da düşününce, insanın konut sahibi değil de kiracı olası gelmiyor değil.
2  Local / Türkçe (Turkish) / Re: Hype Takibi on: September 27, 2024, 08:07:38 PM
Binance Blockchain Week Dubai 2024 resmi web sitesine girip, konuşmacıların tamamının sosyal medya hesaplarını takibe almak iyi bir başlangıç olabilir.
3  Local / Ekonomi / Re: FED Faiz İndirimi on: September 27, 2024, 07:58:44 PM
Dubali Blockchain haftası boyunca sert düşüş olacağını sanmam. Ama hepimiz biliyoruz ki yükseliş de olsa sert düşüşler yol boyunca bizi bekliyor. Sağlam psikoloji şart.
Fed faiz indirimi yaptı btc üzerinde ki kara bulutlar bir miktarda olsa dağıldı ve 60k üstüne attı.
Kripto piyasaları hala tedirgin çünkü BTC her an herşeyi yapabilir. Şuan 65k üstüne attı ama altcoinlerin yavaş yavaş kıpırdayacak gibi
Fed bir sonraki toplantıdan sonra bir indirim daha yapar da güzel olur ama bence sabit tutup ondan sonra 50 baz daha indirime gidebilir.
Adamların hiç acelesi yok
4  Local / Ekonomi / Re: Ev ve arsa fiyatlarındaki düşüş on: September 17, 2024, 04:07:24 PM
Bugün yayımlanan verilere göre;
Merkez Bankasının açıkladığı konut fiyat endeksi, Ağustos 2024’te aylık yüzde 3,6 ve yıllık yüzde 34,3 oranında arttı. Enf. ile karşılaştırıldığında ise ne durumda olduğu malum...
5  Local / Ekonomi / Re: Mehmet Şimşek İstifa Söylentilerini Yalanladı on: August 24, 2024, 02:34:18 PM
Olan, keyifle cuma kapanışını bekleyen küçük yatırımcıya oldu. Bu tarz spekülatif haberleri yayan ve bundan menfaat sağlayanların üzerine gidilmesi gerekiyor. Yoksa BİST, küçük yatırımcılar için asla bir yatırım aracı olarak görülmeyecek.
6  Local / Türkçe (Turkish) / Re: CZ Hapis çıkış tarihi on: August 24, 2024, 02:31:03 PM
CZ'nin dolaşımdaki BNB arzının %64'üne sahip olduğu ve aracılar vasıtasıyla işlem yapabileceği düşünüldüğünde, bence içerde de olsa dışarda da olsa bir şey değişmiyor.
7  Local / Türkçe (Turkish) / Re: CZ Hapis çıkış tarihi on: August 04, 2024, 07:32:44 PM
Düşük güvenlikli hapishanede 4 ay CZ'nin piyasaya maşa kullanarak müdahalesine engel olabilir mi? Bence olamaz. Bence hala oyunda.
8  Local / Alternatif Kripto-Paralar / Re: Binance 07.2024 Delistleri on: July 16, 2024, 02:42:19 PM
Adamlar her bir postun altına %99'un okumadığı şu ibareyi ısrarla bırakıyor:

Quote
Yatırım kararlarından sadece siz sorumlusunuz ve Binance, maruz kalabileceğiniz herhangi bir kayıptan sorumlu değildir. Geçmiş performans, gelecekteki performansın güvenilir bir göstergesi değildir.
9  Local / Ekonomi / Re: En fazla getiri sağlayan yatırım aracı (Haziran) on: July 16, 2024, 02:38:15 PM
Prof. Dr. Steve H. HANKE'nin son yayımladığı verilere göre enflasyonda beklentiler düşüş yönünde. Dolayısıyla mevcut mevduat faizleri ne kadar daha bu seviyelerde kalır merak konusu. Gelecek seçimler de düşünüldüğünde yatırım sepetini ona göre şekillendirmek gerekir.
10  Local / Alternatif Kripto-Paralar / Re: Notcoin - Ton Ağı uzerinde inşaa edilmiş meme coin on: May 13, 2024, 04:00:13 PM
Binance Launchpool 'dan claim ettiklerimi satış başladığı anda vereceğim....
11  Local / Ekonomi / Re: Tasarruf Tedbirleri Geliyormuş on: May 13, 2024, 03:57:14 PM
İşsizlik sorunu loading..... Bakalım o cephe nelere yol açacak 3 sene bu millet dayanabilecek mi...
12  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: What's your top performing altcoin this year so far?? on: April 08, 2024, 03:28:39 PM
I will never invest in any altcoin (including top altcoin) for now, except

1. ETH
2. BNB
3. AVAX
13  Local / Türkçe (Turkish) / Re: Kripto para kazancı vergilendirilmesi hakkında on: April 08, 2024, 03:04:58 PM
Bankaların belirli işlemleri bildirim yükümlülüğü var. Detaylı bilgi için tebliğe bakılabilir.
https://masak.hmb.gov.tr/duyuru/tedbirler-yonetmeliginde-ve-5-sira-no-lu-masak-tebliginde-yapilan-degisikliklerle-parasal-sinirlar-yeniden-belirlendi
14  Local / Ekonomi / Re: Seçim sonrası 1 Dolar Kaç TL alır. on: April 06, 2024, 06:58:49 AM
Her zaman olduğu gibi piyasalar yine şaşırtmış. Doğru cevap veren 2 kişiyi tebrik ederim.
15  Local / Alternatif Kripto-Paralar / Re: Beşiktaş Fan Token on: April 06, 2024, 06:56:38 AM
Fan Tokenlara oldum olası ısınamadım. Sözde taraftarların kulüp aidiyetini artıracak ve kararlara katılım şansı vereceklerdi. Saman alevi misali oldular...
16  Local / Ekonomi / Re: 1 Yılı Dolan Halka Arzlar on: March 25, 2024, 10:06:47 AM
İzahnamelerde şu şekilde geçen ifade:
Quote
.... A.Ş. paylarına ilişkin yeni pay alma haklarının tamamını kullanacağını ve bu suretle elde edeceği payları borsada işlem görmeye başlamasından itibaren 1 yıl süreyle borsada satmayacağını taahhüt etmektedir. Söz konusu taahhütle ilgili olarak, Şirketimizin yönetim kontrolünü elinde bulunduran ortakların borsa dışında satacakları ve bu fıkra kapsamında ihraç edilen paylarını alanlar da bu sınırlamaya tabidir.
17  Local / Yeni Başlayanlar & Yardım / Re: Finansal Okur Yazarlık ve Kripto Paralar on: March 18, 2024, 09:35:26 PM
Quote
Blockchain, merkezi olmayan, şeffaf ve güvenli bir defter sistemidir. Her bir işlem bloğu, önceki blokla kriptografik olarak bağlantılıdır ve bu bağlantılar bir zincirin baklaları gibidir, birbirlerine bağlıdır.
Şu tanım dışında beğendim emeğinize sağlık.
18  Local / Türkçe (Turkish) / Re: Binance in el koyduğu paralar on: March 18, 2024, 09:24:35 PM
Uzun süredir hem Binance kullanıcısı hem de affiliate olarak herhangi bir sorun yaşamadım. Sorun yaşayanları ben de görüyorum bir kısım hukuki olarak Binance TR Ofisine gelen talepler ve devam eden dava süreçleri ile ilgili bir kısmı tamamlanmamış KYC süreçleri ile ilgili bir kısmı ise şüpheli işlemlerle ilgili olabiliyor.

Bazen biz de regülasyonlara karşı çıkıyoruz ama regülasyonlar son kullanıcıyı bu anlamda daha güvende hissettiriyor.
19  Local / Alternatif Kripto-Paralar / Re: 49. Binance Launchpool Projesi: Ether.fi on: March 16, 2024, 10:01:41 PM
Geçtimiz boğada aynı anda launchda 2 proje olduğu da oluyordu. Son dönemde launchlara 17 milyon civarı BNB kilitleniyor bu da kazancı düşürdü. 30 BNB ile ortalama 200-300$ bırakıyor launchlar.
BNB'nin fiyatını artırmanın en kolay yolu Launchpoollar. Bunu bir yöntem olarak kullanmalarını anlayışla karşılıyorum. Fakat bu kadar sık yeni projelere yer vermeleri zihnimde soru işaretleri oluşturdu. Önümüzde uzun bir boğa sezonu varsa bu hızla giderlerse 50 tane launchpool yaparlar herhalde. Neden bu kadar acele ettiklerini anlamadım.

Piyasalar iyi iken BNB'nin fiyatını çekebildikleri kadar yukarı çekecekler. Bu kadar sık launch bende hatırlamıyorum vardır bildikleri birşey.
Fiyatı yukarı çekip BNB'yi yüksek fiyattan verecekler milletin eline benim aklıma o geliyor.
20  Local / Bitcoin Haberleri / Re: 2023-08-16 Coinotag: Yatırım Devleri El Salvador’a Güvenmeye Devam Ediyor on: March 16, 2024, 09:55:49 PM
Bukele 5689 adet BTC’yi yeni bir soğuk cüzdana taşıdıklarını X üzerinden duyurdu.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!