Bitcoin Forum
September 30, 2025, 02:36:30 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 29.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / 1Inch Exchange Airdrop Round 2 🔥🔥🔥 on: February 13, 2021, 07:32:10 AM
1Inch Exchange Announced Airdrop Round 2 🔥🔥🔥

Reward - 600 1inch (1inch = 5.3$)

How to Join -
1. Go here - https://1inch.exchange/
2. Connect Wallet
3. Check you are eligible or not.

Details About the Airdrop - https://cointelegraph.com/news/defi-aggregator-1inch-stages-new-vampire-airdrop-to-uniswap-users?utm_source=Telegram&utm_medium=social
2  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / OKcoin×ALGO Airdrop 🔥🔥🔥 on: February 12, 2021, 04:37:00 PM
OKcoin×ALGO Airdrop 🔥🔥🔥
Reward - 10$-24$ ALGO
You Need-
1. KYC level 2 verified OKcoin account
2. Some fiat currency fund
How to join -
1. Sign Up to OKcoin - https://www.okcoin.com/
2. Register for Airdrop - https://go.okcoin.com/algo
3. Verify KYC lvl 2
4. Deposit some fiat curreny
5. And hold fiat currency (for old +new users)
6. New user(after 10th Feb) will recieve $2 ALGO/Trade upto 7 Trade.

For regular update join - https://t.me/Original_Airdrop
3  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / GoodDollar Airdrop 🔥🔥🔥 (10$ GS) on: February 09, 2021, 08:34:11 PM
GoodDollar Airdrop 🔥🔥🔥

Reward - 10$ GS
What You have to do?

1.Sign Up with email
2. Click on claim and verify identity with selfie.

For more details join - https://t.me/Original_Airdrop
4  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Coinmarketcap × Nervos Network Airdrop 🔥🔥🔥 on: February 09, 2021, 01:08:10 PM
Coinmarketcap × Nervos Network Airdrop 🔥 🔥🔥
Reward - 425 CKB

You Need-
1. Binance Account (KYC cleared)
2. Coinmarketcap Account

How To Join
1.  https://coinmarketcap.com/earn/project/nervos-network
2. Go their click on the "Get Started" and Watch the videos
3. Take the quiz  and ans them

Q & A-

1. What is the total supply of CKB tokens?

Ans - 30865 747839

2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?

 Ans - the Common Knowledge Base

3. What consensus algorithm does the Nervos Network use?

Ans - proof of work

4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?

Ans - Open-source, permissionless and Proof of Work secured

5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…

Ans - Layer 2 development and scaling.

6. What is the name of the Nervos Native Token?

Ans - The Ckbyte

7. Nervos Native Token can be used for...

Ans - Store of Value

8. The Nervos DAO acts as an…

Ans - Inflation shelter from secondary issuance

For Regular Update You Can Join My TG - https://t.me/Original_Airdrop
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!