Neden Başakşehir'in oranının yüksek olduğu ilk yarıda anlaşılmıştır herhalde. Adamlar Norveç liginde maç fazlasıyla lider ve kuzey takımları her zaman sorun yaratmıştır yine benzerini görüyoruz. Daha ilk dakikadan gol yedi Başakşehir. Başka net pozisyonlar da oldu ama Muhammed Şengezer başarılı kurtarışlar yaptı. Fark açılabilirdi. İkinci yarının başında da benzer şekilde basit hatayla pozisyon verdiler neredeyse iki olacaktı fark. Hala maçın içerisindeler belki beraberlik golüyle umutlanabilirler ama oyun olarak Viking çok daha iyi diyebiliriz.
Başakşehir çok iyi reaksiyon verdi. İşleri zor görünüyordu ama üstesinden geldiler, 60 dakikada golü bulmak Başakşehiri maçta tuttu. Maçta bu skor bile ikinci maç için yeterli diyebilirdik ama 79'da durumu 2-1'e geitrdi Başakşehir. Tur için önemli bir avantajı da 90+4'te Selke getirdi ve zor bir deplasmandan büyük avantajla dönmeyi başardılar. Başakşehir'in maçları gollü geçiyor ve sonucu tahmin etmek zor oluyor. Umarım kupada kalırlar ve ülkemize puan toplamaya devam ederler. Bir diğer maçta da Beşiktaş çok rahat bir galibiyet aldı. Skoru daha da fazla yapabilirlerdi ama bir yerden sonra da zorlamaya gerek yok. 4-1'lik skorla turu büyük ölçüde garantilediler. Beşiktaş'ın içinde bulunduğu dönem düşünüldüğünde bu galibiyet onlar için moral oldu. İkinci maçta kendi sahasında yine rahat bir oyun oynarlar gibi duruyor. Bu hafta bir Fenerbahçe istediğini yapamadı maalesef Avrupa kupalarında ama umarım ikinci maçta turu geçen taraf biz oluruz.
|
|
|
Epic Games 21 Ağustos'a kadar bazı oyunlar indirim yaptı. İlk gözüme çarpan Detroit: Become Human oldu. Bu oyun farklı bir oyun deneyimi sunuyor. Hikayesinin farklı olması ve sahnelerinde bunu hissettirmesi güzel. Fiyat olarak 42.60 TL'ye düşmüş. Oyunda Türkçe dil desteği var ve önerebileceğim oyunlar arasında. Vaktiniz varsa hem hikayesiyle hem de oynanışıyla iyi oyunlar arasında sayabileceğim bu oyunu deneyebilirsiniz. 
Kaynak: https://store.epicgames.com/tr/
|
|
|
İlk yarıyı bir izleyeyim dedim Fenerbahçe korkunç ötesi bir performans sergiledi.  Antrenman eksikliği o kadar üst seviyede kendini belli ediyordu ki. İkinci yarıda anca açılmaya başladılar ama yine muazzam bir futbol oynadıklarını söyleyemem. Feyenoord o kadar rahat top taşıyordu ki savunma ve orta saha resmen uyuyordu. 2-1'den daha ağır bir skorla da bitebilecek bir maçtı. Eğer rövanş maçında Fenerbahçe kendine gelirse turu geçebilir yoksa pek imkan vermiyorum. Fenerbahçe neden ilk yarıyı yok sayıyor anlamıyorum. Ne pozisyonu var ne de yapmak istediği şey belli değil. Mourinho'nun yönetime mesaj vermek için takımı yok saymasını doğru bulmuyorum. Oğuz'u açıkta oynatmayıp da savunma yaptırması. Yeni forvetimizi fiziksel olarak belki de takımın en iyisi olmasına rağmen ikinci yarı oyuna alması falan bence yanlış tercihler. Sağ ve sol açıklarımızın hızlı oyuncular olmasını isterdim. Sağ ve sola top geliyor ama kanat oyuncuları basıp da bir adam eksiltemiyorken nasıl pozisyon üretebilirler ki. Kaleci konusunda da birçok eleştiri yapılabilir. Fenerbahçe'ye böyle maçlarda ortaya çıkabilecek, kendini gösterebilecek, takımı toparlayacak oyuncular lazım.
|
|
|
Özellik iyi hoş ama sesli mesaj işine oldum olası ısınamadım ya. Mesajlaşma olayına ters geliyor bana ya da çok bağnaz mı düşünüyorum bilmiyorum. Eğer sesli mesaj atacaksan ararsın söylersin yani. Toplum içinde gelen sesli mesajı açıp dinlemek de ayrıca garip bir durum. Özellikle mesajlaşmalar sırasında mesajları kelime kelime atanların yanında sesli mesajları da parça parça atanlar itici geliyor. Sesli mesajları açmak istemeyenler için güzel bir uygulama olmuş. En kısa zamanda bunu deneyeceğim çünkü sesli mesaj bildirimini görünce bile tüylerim diken diken oluyor.
Hocam bazen araba kullanırken falan pratik oluyor bunun dışında pek ses kaydı atmak bence de güzel değil gerçi kızım arada sırada isteklerini annesinin WhatsAppı aracılığıyla bana sesli olarak gönderiyor benim için en işlevsel olduğu tarafı bu  bunun dışında tabi sesli mesaj özelliği pek mantıklı gibi değil ama alternatif seçenek olarak sunulmuş sonuçta Kullanılmaya başlandığında alışılıyor ve sürekli kullanılıyor. Bence bu işlev çok iyi ve kullanışlı. Bazı kelimeleri tam olarak çeviremediği oluyor o da karşı tarafın net söylemesiyle ilgili bir durum ama onun dışında çok pratik ve kullanışlı. Herkesin mesajlaşma tercihi olmayabilir, arayıp da konuşanlar mesajı tercih etmeyenler için alışılması güç bir durum tabi ki. Dediğiniz gibi alternatif bir seçenek olarak var ve sunulması bence gayet iyi olmuş.
|
|
|
I do not yet consider AI dangerous in economic development and industrial revolution. However, in real life, the negative side of AI affects me more. AI is taking away the jobs of those who are not able to upgrade themselves in line with the times or adapt to AI. Although it is possible to produce faster and do more work in less time, it is reducing human skills. It is directly affecting human skills and making people inefficient or lazy in a task. Currently, AI is taking away the jobs of a graphic designer, coder and various freelancers or forcing them to be dependent on AI. This is basically reducing their skills and discouraging a newcomer from acquiring those skills. Now you only have to acquire skills on AI.
A development like artificial intelligence has had both positive and negative impacts on many businesses. Artificial intelligence has made many things easier, but it has also eliminated the effort required for many people to research and access information. This may be a positive or negative development. In fact, depending on the intended use of artificial intelligence, one could argue that it's either positive or negative. Artificial intelligence has brought many advantages, and people are taking advantage of it. Of course, it also has its downsides. Depending on users' intended use, AI can be beneficial or negative. Artificial intelligence is a development that directly impacts the economy because it impacts many areas of business. Some jobs should be integrated with AI, or many new job fields may emerge thanks to AI.
|
|
|
Fenerbahçe için yabancı kaleci arayışında olunduğu yazılmış. Kanat oyuncuları da almamız şart. Hem sol hem de sağ kanada. Kerem hakkında düşüncelerimi yazmıştım. Yıllık 4.5 milyon euro maaş alacaksa daha iyi bir oyuncuya yönelebilirdik. Asensio defteri de kapanacak gibi görünüyor. Oyuncu hala maaş indirimine gitmek istemiyormuş. Yıllık 9-10 milyon euro istiyorsa zaten bence çok riskli. Çünkü uzun zamandır doğru düzgün oynayamamış bir oyuncudan bahsediyoruz.  Kaleye güvenmek istiyorlar muhtemelen aslında İrfan'ın iyi kaleci olduğunu düşünüyorum ve yeterli de planlar için. Teknik ekibin düşüncesi bu yöndeyse yönetimin harekete geçmesi lazım ama Avrupa maçı gelmesine rağmen yönetim teknik heyetin istediği birçok şeyi yapamadı. Geç kalıyorlar belki de yapamayacaklar ve bu da kupadan elenmeye sebep olacak. Önlerindeki seçimin bile lig başlamadan yapılması gerekiyorken lig başladıktan sonra yapacak olmaları nasıl bir yanlış planlama yaptıklarını gösteriyor. Asensio'un maaş beklentisinin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyorum. Bir takımın dengesinin de korunması lazım ve maaş birçok takımda dengeleri bozabilir.
|
|
|
Gayet normal. İlk iphoneumu 10 sene önce falan almıştım sanıyorum. O zamandan beri başka telefon kullanamadım bir türlü. İşin ilginç tarafı ise, iphone kullanmadan önce androidin verdiği özgürlük hissine tapıyordum. Düşünsene hafıza kartı yuvası, istendiğinde çıkarılabilen batarya, modifiye edilebilir bir işetim sistemi
bunlar çok önemliydi benim için. Sonrasında birşeyler oldu android işletim sistemli telefonlar birebir iphoneları kopyalamaya başladı ve tüm bu saydığım özellikler git gide yok oldu. E ondan sonra daha gerçeği dururken çakmasını almanın ne anlamı var diyerekten iphonea yöneldim. Nasıl olsa iki tip cihaz da oldukça kısıtlanmış durumda, hadi iphone biraz da kapalı kutu olsun. Ha iosun bu şekilde tamamen kapalı sistem olmasının da avantajları var. Özellikle bankacılık uygulamaları için android işletim sistemli telefonları pek güvenli bulmuyorum yalan yok. Sözün özü, apple bu işi biliyor. Son iphonedan daha iyisini yapan da yine apple olacaktır. Öbürlerinden cacık olmaz.
Hocam aşağı yukarı İphone'a geçenlerin sebebi sizinkilerle aynı. Eklemek istediğim şey şu ki İphone'un ilk başta gerçekten bir avantajı olduğu ve kullanırken bir ayrıcalık hissettiğinizdi ama diğer markalar zamanla bu farkı kapattılar hatta günümüzde en iyi İphone modelinden daha iyi özellikle telefonlar var ve iyi satış yapıyorlar. Mesela uzun yıllardır İphone kullanan biriyim ama telefon değiştirme zamanı gelirse başka bir markaya geçmekte eskiye göre çok fazla tereddüt etmem. İyi bir ürünü daha iyi hale getirmezseniz ya da getirme şansınız varken çok az yenilik yaparsanız kullanıcı diğer seçeneklere gider. İphone'un hep aynı tip özellikleri kullanıcılarına azar azar vererek ve yenilikmiş gibi sunarak kullanıcı kaybettiğini düşünüyorum. Belki bir ürün çıkacak ve fikrim değişecek ama son zamanlardaki güncellemeler gibi sebeplerden dolayı artık İphone'un "illa İphone olsun" dedirttiği zamanlarda olmadığını düşünüyorum.
|
|
|
İşinizi tanıtmak için kullandığınız web siteniz için birçok iyileştirmeyi yaptınız diyelim. İstediğiniz dizayn, işinizi iyi bir şekilde açıkladığınız alanlar ve buna benzer birçok iyileştirmeden sonra bile web siteleri birkaç geliştirmeye daha ihtiyaç duyabilir. Bu iş ilanları artık yapay zeka ile çözülemeyen, bilinmez bir durum olmaktan çıktı ama yine de bunlarla ilgili birçok ilan var. Fikir olması açısından bir bakmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
Speed Optimization tavsiyeleri alabileceğiniz ilanlar: https://www.fiverr.com/categories/programming-tech/website-maintenance/performance?source=category_tree
|
|
|
It wouldn't be wrong to say that PSG actually fell victim to their own ambition there. Seeing Chelsea as a team easy and easy to beat, PSG were quite surprised when they suffered a heavy defeat. Having won the UCL last year by eliminating numerous English teams, including the Premier League champions, PSG expected a comfortable victory, but when it didn't happen, everyone was surprised.
Yes, of course they were betrayed by too much confidence and fell into the trap of Chelsea who understood that they could be beaten, Paris was unable to keep up the pace, it must be said that Chelsea arrived at the final challenge fresher, but the result would not have changed if there had been another team. You can not actually say that Paris Saint Germain was betrayed by too much confidence, so are you indirectly saying they overlooked Chelsea at that finals? Didn't they play to win Chelsea but luck was not on there side?. Paris Saint Germain played everything they knew how to play but it didn't work out well for them that day and Chelsea on the other played very well and utilize all the chances they had. If you check very well you will notice Chelsea played with so much pressure in that first half and they secure 2 goals first and that was what gave them a better edge to win because it was already too much for Paris Saint Germain to equalize. Chelsea's excellent play in the final, combined with their flawless preparation to exploit their opponent's weaknesses, made PSG look like a poor team. In reality, the match was entirely a result of Chelsea's excellent preparation. PSG tried to play well, but Chelsea wouldn't let them. Every move PSG made, Chelsea responded even better. That's football. No matter how strong the favorite, you risk losing against a well-prepared team.
|
|
|
Geçen ay söylediğim fiyatla aynı fiyatı söylemek istiyorum. Bir ayda böyle deneyeyim doğru tahmin olacak mı merak ediyorum. Çok uzak gelme ihtimalini de düşünüyorum ama yine de aynı tahmini yapmak istedim. Ay sonuna yaklaştıkça tahminler daha yaklaşık olabilir ve piyasa biraz fikir verebilir. Erkenden yazmak tahmin açısından avantajlı değil ama yine de yazayım  Tahminim; 112.900 $
|
|
|
Tebrikler execijutiere  çok çok yakın bir tahmin olmuş, valla forumda ne cevherler varmış diyorum 3 aydır gelen tahminler gerçekten çok yakın. Ben hala pozitif pozitif havalarda uçmaya devam ediyorum, insan biraz para kazanmak isteyince ihtimallerini de yukarıda tutuyor sanırım  Balmain'in saltanatı son buldu, son 3-4 günde çoğu kişi olarak taklaya geldik piyasa baya terse döndü gibi oldu. Önümüzdeki ayın tahminini biraz bekleterek yazayım bari  Beklenmedik hareket yaptı son günlerde az daha yapsaydı benim tahmine doğru inerdi ama olmadı. Tahmini biraz bekleterek yapmak iyi fikir ama onu sonra yaparım bu sefer tahminimi değiştirmeden eklerim konuya bakalım neler olacak. @execijutiere hocam tebrikler son hareket sizin fiyata gelmek için yapılmış gibiydi 
|
|
|
Bence Kerem Aktürkoğlu için o kadar bonservis bedeli ve maaş vermek saçmalıktan başka bir şey değil. Bu parayı çok daha iyi değerlendirebilirdik. Neden böyle bir risk almayı tercih ediyoruz anlamıyorum. Ayrıca Kerem'in tekrar Türkiye'ye dönmeye sıcak bakması da ilginç. Burada taraftar baskısından dolayı mutsuzdu. Sanki Fenerbahçe taraftarı o kötü oynadığı zaman aynı davranışı göstermeyecek mi? Herhalde Portekiz'de gerçekten aşırı mutsuz ki bunu bile kabul etti.
Büyük ihtimalle eşi durmak istemiyor Portekiz'de. Ben bir Fenerbahçeli olarak bize gelmesini istemiyorum ama profesyonel hayat bu gelirse de üzülmem. İyi topçu Allah için. GS'den gittiğine sevinmiştim. Eğer bugün Fenerbahçe'nin Feyenoord engelini aşması halinde muhtemel rakibi , Benfica Nice galibi olursa bu transfer yatar bence. Ya da ödenecek ücret artar. Ben olsam Fenerbahçe'nin yerinde Ağustos 15'e kadar beklerim. Belki Benfica elenecek ya da Fenerbahçe elenecek ihtiyaç kalmayacak. Fenerbahçe'nin forvet hattında sağ ayaklı bir futbolcu yok. Ne kadar sokak varsa FB'de. Belki Kerem ısrarı bu yüzdendir Bence Fenerbahçe'nin ihtiyacı kalmayacak durumu yanlış çünkü bizim hedefimiz lig kupası. Kim ne derse desin tek amacımız lig şampiyonluğu yani her türlü kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Kerem transferine yorumum da, iyi topçu gol asist katkısı yapar ama maaş eğer denildiği kadarsa bence farklı oyunculara yönelmeliler. Kerem iyi futbolcu bundan yana şüphe yok ama aynı mevkiye yaklaşık bonservis bedeli ile taraftarın istediği futbolcular var. Kerem'in Galatasaray'dayken yaptığı davranışlardan dolayı Fenerbahçe taraftarının istememesi normal. Futbolcular profesyonel bir iş yaptıklarını bilmeliler ve kulüplerde oynarken ona göre hareket etmeliler. Örneğin yurt dışında oynayan Türk oyuncuların Fenerbahçe ya da Galatasaray'ı tuttuklarını söylemeleri ve sonra da transfer söz konusu olduğunda bu söylemlerinden dolayı sosyal medyada baskı oluşup da transferin gerçekleşmediğini görüyoruz. Böyle davranmaları doğru değil. Futbolcu profesyoneldir ve her takımda oynama ihtimali vardır. Buna göre hareket eden futbolcu da yeri gelir büyüklerin hepsinde oynar.
|
|
|
Macaristan yarışı da böylece geride kalıyor... Öncelikle çok sıkıcı bir yarış izlediğimi söylemeden edemeyeceğim. Yağış beklentisi vardı önceden ama sonra hava tahminleri değişti. Zaten pist çok dar yani ancak start düzlüğünde rahat geçiş oluyor. Yağmur yağsaydı daha zevkli olurdu.  Hava tahminleri değişmese bile yarışı bekletip dururlardı hocam bir şey değişmezdi yani. Geçişin az olduğu ya da geçiş ihtimalinin az olduğu yarışlar sıkıcı oluyor. Leclerc için iyi bir yarış olmadı ki bu sorunları çözmeleri gerekiyor yani stratejide kimi dinleyecekleri konusunu. F1'e büyük bir değişiklik gelmeli artık, nasıl olur ne olur bilmiyorum ama izleyici kitlesi her gün daha da azalıyor. Çok iyi pilotlar ve araçlar olmasına rağmen rekabetten uzak olunması F1'in izleyici kitlesini düşüren en büyük sebeplerden bence.
|
|
|
 I'm hearing Sesko is not yet deciding on which club he will go, but so many news merchant informed he'd likely go to the Newcastle. Sounds good, right? He's much more interested in Newcastle's long term project instead of MU. Hope he goes there. So Liverpool can sign Isaak from Newcastle. As for MU, they will be the only side to lose in this race, but still have Jackson as their alternative option. Still imagine Jackson wears United's jersey.  It will be funny if Newcastle end up getting Sesko and keeping Isak, then they will cement their place in the Champions League zone (given that the Premier League will be able to get 5 tickets there). They definitely have the money for this. In this case, it is unclear what United can offer that is more interesting for the player? They do not play in the Champions League or even in European competitions. Only a salary above the market + promises about prospects. Newcastle's recent performance has allowed the club to move freely in the transfer window. The reason many players are choosing Newcastle is because the team's ambitions are realistic. Keeping Alexander Isak may not be easy, as many clubs want to sign him. Therefore, Newcastle must determine which players they will replace him with if he leaves. Playing in the Champions League offers a significant advantage in player transfers, as many players want to shine in the Champions League. This makes Champions League-qualified teams more attractive in the transfer market.
|
|
|
Actually, the real meaning of business is to invest money at the right time and earn profit at the right time. In doing business, we have to know by gaining experience that when we should invest large funds, we will be able to take our business to a larger scale and then we have to invest. If we have that money, then it is good and if we don't have it, then we can take a loan. In that case, I have never considered taking a loan to be a bad thing. If we have to create a big startup, we must not take this kind of risk or we will have to continue with traditional business.
Loans for businesses aren't bad as long as the owner or creator of the business knows that they can make enough money from the business they are starting to be able to repay the loan on time, and they won't have to do anything with the business only to repay the loan. It doesn't make any sense for one to take a loan, start a business with it, and then sell the business to repay the loan because it couldn't generate enough money. Or, if one wants to give their business some time to work, and they want to continue with it even if it's not generating enough revenue initially, they need to have another source of income that can help them repay the loan. So, these are very complex business decisions, and they might sound easy on paper or by saying, but they are very difficult to execute. People ruin their lives and businesses by taking excessive loans that they can't repay, and then they have to give up their business when they default on the loans. So it's important for any business owner or individual to know what they are doing when it comes to taking loans for expanding their business or starting another one. If we're going to use borrowed money to do something good, this is normal. Sometimes, capital may not be sufficient to start a business. We can raise sufficient capital by borrowing money, but the key here is to be certain we will make a profit. If we don't make a profit, repaying the borrowed money can be difficult. In such situations, it's essential to proceed with a solid plan. As you mentioned, implementing these decisions isn't easy and requires thorough research. Business owners or individuals should proceed with a plan and strive to make the right decisions at every step when starting a new business.
|
|
|
Ben de anlamıyorum yani daha Galatasaray transferlerini bitirmedi bile hala. Daha bizim kaleci ve sağ bek almamız lazım en başta. Kaleci transferini hala sallamaya devam ediyorlar. Günay ile sezona başlanılması saçmalık olacak. Sağ bek desen Frankowski ayrılıyor. Jelert ya da Kaan Ayhan ile de olacak iş değil bu. Ben ikisine de ligde bile güvenmem. Aciliyeti olan bu transferler bitirildikten sonra bence Şampiyonlar Ligi düşünülerek bir de sol kanat alınmalı. Barış Alper'i görmek istemiyorum ben artık orada.  Galatasaray Osimhen'e çok fazla yoğunlaştığı için kaleci transferini sona bıraktı gibi duruyor. Sane transferini de araya sıkıştırdılar Osimhen'den önce transfer ettiler. Amaçları şampiyonlar ligi kadrosu kurmak ve bence hala eksikler var. Şampiyonlar ligindeki takımların seviyesine ulaşabilmek ya da yaklaşabilmek gerekiyor ki maçlarda puan alınsın. Henüz transfer sezonu bitmedi bakalım neler yapacaklar. Sağ bek için çok fazla rotasyon oyuncuları var eğer maddi açıdan bir problem olursa bu transferi yapmayabilirler.
|
|
|
Beşiktaş ilk maçta elenmişti zaten. İkinci maçta tarihî fark yememeleri başarı oldu. Şimdi konferans Ligi'nde St patrick ile eşleştiler. Beşiktaş favori olan taraf ama oynadıkları futbol hiç iç açıcı değil. Beşiktaş bu sene yine en geç Kasım Aralık ayında  şampiyonlukta havlu atar. Şuan sıradan bir Anadolu takımı havasında. Ayrıca Ole'ye en fazla 1 ay süre veriyorum. Ligde alınacak ilk mağlubiyet ya da puan kaybında Sergen Sergen demeye başlayacak bir taraftar kitlesi var. Kadro olarak çok zayıf. Sanki elimde bir sürü forvet var gibi Semih'i Cagliari'ye kiraladılar. Beşiktaş'ın transfer aklına şaşıyorum. 40-50 milyon Euro'ya satmış olsa tamam derim ama zaten alacağın kiralama bedeli ne ki? Semih iyi bir şey yaparsa ( ki çok zor çünkü çocuk kendisini halı sahada zannediyor) Cagliari onu satın alır. O da Semih iyi performans sergilerse Beşiktaş'ın hâlini hiç iyi görmüyorum. Bu sene lig FB GS ve başakşehir üçlüsü ile gider gibi geliyor bana İkinci maçta adamlar top çevirdi bildiğin. Kaleye gitmek isteseler fark daha da artardı ama gerek olmadığını gördüler. Beşiktaş'ın şimdiki eşleşmesinde avantajı var ama teknik direktör değişikliği de konuşuluyor yani takımda belirsizlik var. Takımdaki bu olumsuz havayı dağıtacak birinin gelmesi lazım. Daha lig başlamadan bir takımın bu kadar fazla eleştiriliyor olması iyi değil. Genç oyunculara zamanında gelen teklifleri değerlendirmeleri gerekiyor. Para ediyorken satmak gerekiyor, orada iyi performans gösteremiyorlarsa geri dönerler zaten.
|
|
|
Joao Felix is a piece of shit as a player, he show nothing at all in every team he has played and we are talking about a lot of teams and a lot of leagues which it make all worse, because you maybe cant afford the way of playing or the speed in some league but failing in every single one is something much more serious.
I think joao felix is not as bad a player as he has nothing or no abilities to even be called a player. There are many things which need to be considered if the Al-Nassr club wants to sign him then i think they decide after watching some of his skills. Yes , the fact exists that the joao felix did not succeed to perform well in different matches and different leagues. But anything that could happen may be his performance in Al-Nassr will be quite different and amazing. So i think let's the things happen first rather than demotivating him. As the Saudi pro league is a rich league in the sense of finances so any player his concerns may not focus on career but he can drive a bright future for himself and for the family while being a part of the Saudi pro league. Some players have played for numerous big clubs and haven't performed to their heart's content. Joao Felix also played for big clubs and didn't perform to their heart's content. Perhaps he'll perform well at his new club. Playing top-level football for big clubs and doing so every match isn't easy. It can be easier for some players to shine and find happiness in certain leagues. So, we'll see what Joao Felix can achieve in his new adventure. He's a good footballer, but sometimes, when you're not performing as well as you'd like, switching teams can be a more sensible decision.
|
|
|
Budget is important in our life for living a well-ordered and prosperous life. By planning and arranging a proper budget, we will be able to fulfill every need in our life as per the requirement. When I plan a proper budget based on the amount of money I earn every month, I will not spend more than I need. And I will be able to continue my savings well. If the budget is correct, it protects me from additional debt. A proper budget helps in achieving financial freedom and it saves me from worries. Then a budget planner can easily achieve his goal
Some people only create a plan when their income stream is clear. If someone has a good plan, but the income stream is inconsistent in one or two areas, the plan will be useless. Planning becomes useful when someone is clear about where their income comes from and where they will spend their living expenses. Although most people certainly won't spend more than they can afford each month, the remaining money can be used as capital, either for investment or other businesses. One of the key points to consider when budgeting is avoiding spending more than you need. Budgeting requires a planned approach, and overspending disrupts this plan. Avoiding more than you need also allows you to save. Saving is one of the benefits of good budgeting. Budgeting is easier when income and expenses are clear. When expenses are uncertain, budgeting becomes difficult, and saving can be challenging. Another advantage of planning is that it provides savings for possible additional expenses.
|
|
|
Orta sahada 10 tane alternatif var adamın çıkardığı kadro Demir Ege ile Kartal Kayra. Ben bu yaşımda antrenmansız halimle bu çelimsizlerden daha iyi oynarım. Takımda herkes sabit duruyor koşu yapan yok boş alana kaçan yok alan açan yok herkes öylece bekliyor. Böyle taktik mi olur? Kadro seçimleri ve oyun planı yüzünden alınan yenilgiler hocaya yazar. Kimse kadro kötü falan demesin 40 kişilik kadroda düzgün 11 oyuncu bulup çıkaramıyorsan hata sendedir. Yanlışta ısrar etmenin anlamı yok. Şu takımda Tammy dışında hırsla oynayan bir kişi yok. Ruh gibi geziyorlar. Shakhtar'ı gözünüzde büyütmeyin düzgün bir hoca ile düzgün bir taktikle oynasak fark atardık hepsi küçük çocuk zaten baskı altında hemen dağılıyorlar.
Tammy Abraham bir pozisyonda korner bölgesine doğru topla gitti kimse pas almak için hareketlenmedi spiker de bunu söyledi. Ondan sonra da özellikle buna dikkat ettim gerçekten de takımda hareket yok. Tammy Abraham'ın mücadelesini ben de beğendim bir şeyler yapmaya çalıştı ama takımda buna uyacak kişiler yok. İlk maçta kadro tercihine bir şey diyemem ama ilk yarı bittiğinde değişiklikler yapılması gerekiyordu. Yani durum kötü giderken bir şeyler yapmalı teknik direktör. Bu hamle iyi olur kötü olur ama takıma hareket katar bir şeyler üretebilirler. Shakhtar Donetsk planlı bir şekilde oynamaya çalışan bir takım izlenimi verdi bana ama iyi bir takım rahatlıkla yenebilir. Beşiktaş'ın yediği gollerin hepsi çok benzer.
|
|
|
|