Yukarıda arkadaşlar da benzer görüşlerini iletmişler, ben de ekleme yapayım. Evet btc fiyatının bu yükselişi bir düzeltme hareketi. Kimsenin tam olarak hedef veremeyeceği bir yerden tekrar düşüş gelecektir. Bu düşüş eski dibi maalesef geçmeli. Böylece düzeltme bitmiş olur. tabi aylar sürer bu döngü. Kendi içinde de yükseliş ve düşüşler olacak haliyle. Son düşüşten sonra aylarca yatay ve hafif yukarı seyir gelir. Ardından asıl ralli başlar. Ve tabi bu ralli eski zirve olan 19 binleri mutlaka geçer. Ve eğer geçerse 100 bine kadar yolu var. Bunlar tamamen teknik senaryolar. Ve uzun dÖnem senaryolar. Uzun vade bayağı uzun olduğu için kimsenin bu kadar sabrı olmayacağı için kısadan bakmak lazım. Kısa vadede ise: Çıkıyoruz  Başka yoruma gerek yok bence. İşlemlerimde daima olmakta olanı dikkate alırım, olacaklar kafa karıştırır 
|
|
|
İstatistiklerinizi bekliyorum 
|
|
|
Merhaba, konunuz hayırlı olsun. Ben de bu botu aylar önce almıştım, başka işlere yönelin bıraktım botu, kenarda duruyor bilmem kaç sürüm önceki hali ile  Sizin konuyu görünce bir heveslendim  Son durumlar nasıl, video yayınladığınız tarihten bugüne olumlu olumsuz ne gibi değişimler oldu. İstatistikleriniz hala sürdürülebilir seviyede mi? Son dönem işlemlerinizi de paylaşır mısınız? Video yayınladığım tarihten bir süre sonra BTC 4800$'dan 3000'lere çakıldı biliyorsunuz ve piyasa itibariyle kimse çok iyi kazançlar elde edemedi. Benim kazançlarım da elbette durmadı ancak bir süre düşüş gösterdi, durakladı. Sonra bir yolculuk süreci başladı benim için ve sürekli bot kullanamaz, kullandığım zamanlarda da açıp kapatır oldum mecburiyetten. O yüzden videodaki gibi bir 2-3 haftalık tazelenmemiş kazanç ekranı göstermem zor. Fakat poloniex'te paramın nereden nereye geldiğine ve ne zaman ne kadar çekip eklediğimin de üstünde gözüktüğünü gösterebilir bir tablo oluşturmaya çalışırım bir ara elbette. Bu arada eğer botu kullanmakla ilgili danışmak istediğiniz şeyler de olursa özel mesaj atabilirsiniz. Sanıyorum sizin ilgilendiğiniz daha çok elinizdeki botla başkaları neler yapmış onu görüp motive olmak  Botu tekrar kullanmaya başlarsam, sizden mutlaka yardım rica edeceğim  Son dönem istatistikleinizi sabırla merakla bekliyorum. Bu aralar btc yükselişte, haliyle iyi bir kazanç sağlanabilirdi işlem yapılsa idi.
|
|
|
Merhaba, konunuz hayırlı olsun. Ben de bu botu aylar önce almıştım, başka işlere yönelin bıraktım botu, kenarda duruyor bilmem kaç sürüm önceki hali ile  Sizin konuyu görünce bir heveslendim  Son durumlar nasıl, video yayınladığınız tarihten bugüne olumlu olumsuz ne gibi değişimler oldu. İstatistikleriniz hala sürdürülebilir seviyede mi? Son dönem işlemlerinizi de paylaşır mısınız?
|
|
|
Bence kaçtı gitti 
|
|
|
Gerçek hesap öncesi açılan demo hesabındaki bakiyeyi açılması zorunlu 50 işlem sonunda 1 TL artırabilenler 100 kaldıraç kullanabilirler. 1 TL artışı sağlayamayanlar gerçek hesaba geçiş yapamazlar. Madem zarar edenler düşünülüyor o zaman kişiye göre uygulama olsun yukarıdaki örnek gibi. Bir de şunu da unutmayalım, herkes kazanamaz herkes kaybedemez bu piyasada. Yatırılan paradan aracı kurum komisyonu düşünce kalan para kadar kazanç sağlanabilir.
|
|
|
kullanan kimse yok mu xd
satın aldım kullanmasını bilmiyorum xd
Pm attım ama geç kaldım sanırım, keşke benden alsaydınız hem siz kazanırdınız hem de ben kullanmadığım bir ürünü nakite çevirmiş olurdum.
|
|
|
Güncel btcturk kuru üzerinden 540 usd değerinde btc lazım. İlgilenenler mesaj atabilir. Ödeme eft ile olacaktır.
 0,6073 5 BTC de 3510 koinim kurundan : 2132 TL yapar USD karşılığı btc ödemelerinde transfer fee leri unutmayın hosting sağlayıcılar bu konuda takık. Teşekkürler. Bitkapitalden hallettim
|
|
|
ben de para yatırdım, hesabıma geçmedi 2 saat oldu  Kullanıcılardaki para yatırma çekme hızı beklentisini 2 saate kadar düşürmüşüz, bu iyi bişey.. Türkiye standartları bu sürenin çok altında ama bu standardı getirmeyi umuyoruz. Btc gönderdim 10 dakikadır geçmedi  Edit: Btc de yerine ulaştı. Hem tl yatırma hem btc alma hem de btc yi başka adrese gönerme konusunda gayet hızlı işlemler yapabildim. Btcturk ün boşluğu dolacak gibi,tek eksiği derinliği.Aldığım 0.6 btc ile piyasayı yükselttim yea 
|
|
|
Bts alacaksınız yazacaktım, hatalı olmuş.
Sağ üstte btsyi görmeniz lazım borsa ekranında.
mobilden giriyordum görememiştim menüyü. Masaüstü görünüme geçtim buldum bts yi  teşekkürler.
|
|
|
btc alışı yapmanız gerekiyor borsadan.
bu gibi durumlarda bitkapitalin desteğine ya da telegram grubuna yazabilirseniz çok daha hızlı ve efektif dönüş alabilirsiz.
Bitcoin aldım borsadan zaten. Başka bir adrese çıkış yapmak istiyorum.
|
|
|
btc aldım başka adrese göndermek istiyorum, bts eksik diyor. Nasıl yapıyoruz şimdi 
|
|
|
ben de para yatırdım, hesabıma geçmedi 2 saat oldu  İbrahim Bey paranız 40 dakika içinde geçti hesabınıza. Bakiyem 0 görünüyor,tekrar bakıyorum Edit: az önce gelmiş,teşekkürler.
|
|
|
ben de para yatırdım, hesabıma geçmedi 2 saat oldu 
|
|
|
pm attım cevap bekliyorum
|
|
|
Site kapalı da, ödemeyi TL olarak yapacağım, önce btc kuru sonra dolar kuru derken hesap kitap olmasın diye dedim. Tam da bakmadım global sitelerden ucuz mu pahalı mı diye.
|
|
|
Dogenin vakti gelmedi mi artık 
|
|
|
Güncel btcturk kuru üzerinden 540 usd değerinde btc lazım. İlgilenenler mesaj atabilir. Ödeme eft ile olacaktır.
|
|
|
|