Show Posts
|
Pages: [1] 2 »
|
kripto paralar için ilk screenerStrymex nedir? - Strymex kripto paraları çeşitli temel ve teknik analizlere göre filtreleyebilen etkileşimli grafiklere sahip yenilikçi bir screener'dir. Kullanıcılar 100 kadar kripto paranın grafiğini aynı sayfa içerisinde görüntüleyebilir ve 40+ borsanın grafiklerini ve emir defterlerini gerçek zamanlı takip edebilir. Şu anda platform ortalama hacim, volatilite, günlük değişim gibi birçok farklı filtre barındırmaktadır. Kullanıcılar istedikleri borsa ve işlem çiftlerini seçerek bu filtreler ile analiz yapabilirler.
Strymex borsalardaki birden fazla işlem çiftine ait grafikleri ve emir defterlerini tek bir sayfada göstererek trader'lar için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Kullanıcılar ayrıca kayıt olarak izleme listesi özelliğini kullanabilir. Strymex Türkçe dil desteği vermektedir. Sağ üst taraftan sitenin dilini değiştirebilirsiniz.
|
|
|
Coinbase'in eklemek için inceleyeceğini duyurduğu coinler: Cardano, Basic Attention Token, Stellar Lumens, Zcash, ve 0x
0x zaten eklendi, aralarında en düşük market cap'a sahip token BAT, kesin eklenir gibi ayrıca şuan düşük durumda ne dersiniz. Bana göre hepsi zaten eklenecek adamlar bir daha insider vs. olayı olmasın diye bu şekilde duyurdular.
|
|
|
total newbie about mining, just curious how much digibyte can I mine with this? want to hear from experienced miners as calculator sites can be wrong.
|
|
|
Airdrop cüzdanda 17 temmuz 2018 ve 16 ocak 2019 arasında tutulan ortalama günlük oax miktarı veya direkt 16 ocak tarihindeki miktara göre yapılacakmış, ne düşünüyorsunuz? Sanırım 16 ocak tarihine kadar coinleri tutmak gerekiyor.
|
|
|
Arkadaşlar oax platformunun prototipini aşağıdaki linkten test ederek güvenlik, tasarım, bug, kullanıcı arayüzü veya çeşitli iyileştirmeler ile ilgili geri bildirim yapabilirsiniz. Merkezi olmayan bir platform olan OAX için topluluğumuzun yapacağı geri bildirimler çok değerlidir, bu şekilde prototipte devamlı güncellemeler ve iyileştirmeler yapılacaktır. https://dex.demo.oax.org/#/
|
|
|
OAX 5 Milyon Airdrop Yapacağını Duyurdu, 2018 için planlanmış bir Token satışı yok Platform prototipimizin kısa süre önce piyasaya sürülmesinin ardından, bugün OAX Foundation'da sizlere daha heyecan verici haberler sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Birincisi, projeye olan bağlılığı için token sahiplerini ödüllendirmek üzere 5.000.000 OAX airdrop'u yapıyoruz. İkincisi, OAX'ın güncel geliştirme programını finanse etmek için yeterli mali kaynağı olduğu için bu yıl yeni bir token satışı olmayacak. Airdrop ne zaman?16 Temmuz 2018 ve 15 Ocak 2019 arasında. Airdrop, kısa bir süre içinde yayınlanacak olan, projeye bağlılığı teşvik eden bir formülü kullanarak sahip olunan token miktarına göre yapılacaktır. Özel ayrıntıları ve koşulları çok yakında açıklayacağız. Lütfen bizi web sitesi ve sosyal medya kanalları üzerinden takip etmeye devam edin. Makale: https://medium.com/@OAX_Foundation/oax-announces-5-million-airdrop-no-token-sale-planned-for-2018-25953d9d6351Resmi site: https://www.oax.org/en/
|
|
|
OAX Foundation, Merkezi Olmayan Platform Prototipinin Piyasaya Sürülmesiyle Dijital Varlık Ticaretini Kökten Değiştiriyor22 Haziran 2018 HONG KONG OAX Foundation Limited, bugün en yeni blok zinciri teknolojilerinden bazılarını kullanan, dijital varlıkların ticareti için yeni bir merkezi olmayan platform olan OAX projesinin prototipini başarıyla piyasaya sürdüğünü duyurdu. Hem geleneksel merkezi hem de mevcut merkezi olmayan borsa modelleri hızla gelişen dijital varlık pazarına hizmet verme potansiyellerini sınırlayan yapısal zayıflıklara sahiptir. Bu zayıflıklar tokenlerin varlık sınıfları olarak yaygın biçimde kabul edilmesine bir engeldir. OAX platformu, her iki ticaret sisteminin en iyi unsurlarını birleştirirken bu eksiklikleri giderir. OAX platformunun geliştirilmesi, önde gelen bir blok zinciri mühendislik firması olan Enuma Technologies tarafından yönetiliyor. Mevcut prototip, dağıtılmış bir emir defteri sağlamak için Whisper tabanlı iletişim ile emir yerleşimi için 0x Protokolünü kullanır. Bu, off-chain emir defterlerini on-chain yerleşim ile birleştiren benzersiz bir çözümdür. Ancak, daha önce duyurulduğu üzere, projenin sonraki aşamalarında Sprites'in kullanılması üzerine odaklanılacaktır. Sprites, endüstri lideri hızı, yüksek işlem hacmini ve düşük maliyeti bir araya getiren merkezi olmayan bir çözüm yaratacak yeni bir blok zinciri teknolojisidir. Mayıs ayında Enuma'ya Sprites'in ileri uygulamasına yardımcı olmak üzere Ethereum Foundation tarafından bir hibe verildi. OAX projesi, Spritesin ilk gerçek dünya uygulamalarından biri olacak. Prototip vaktinde piyasaya sürüldü ve şu anda herkes tarafından erişilebilen bir URL'de test edilmek üzere hazır. Prototip Mühendislikte Sürekli Teslim yaklaşımı kullanılarak geliştirilecek yani OAX geliştirme ekibi topluluktan geri bildirim topladığı için prototipte sürekli olarak güncellemeler ve iyileştirmeler yapılacak. OAX Foundation, önümüzdeki haftalarda insanların prototipi test etmesini ve geri bildirimde bulunmasınını teşvik etmek için bir dizi kampanya duyuracak. OAX Foundation'ın Genel Müdürü Amanda Liu, OAX platformu prototipinin bugün piyasaya sürülmesi dijital varlık ticaretinde devrim yaratma misyonumuzda önemli bir kilometre taşı. Projeyi başlattığımızdan beri, bu kritik aşamanın başarılı bir şekilde, zamanında ve belli bir bütçe ile gerçekleştirilmesini sağlayan insanları, sistemleri ve teknolojiyi bir araya getirdik. Dijital varlık endüstrisi için daha ileri teknoloji ve standartlar sunmaya odaklanmış durumdayız. dedi. Prototip şu anda bu URLde erişilebilir durumda: https://dex.demo.oax.org/#/Makale: https://medium.com/@OAX_Foundation/oax-foundation-revolutionizes-digital-asset-trading-with-launch-of-decentralized-platform-prototype-f64c78207e68Resmi site: https://www.oax.org/en/
|
|
|
Ne düşünüyorsunuz? Bence çok stabil, hızlı ve güven veren bir platform gibi görünüyor, makalenin linki: https://medium.com/@OAX_Foundation/dev-update-6-a78de0b8c353Geliştirme güncellemesi #6Son birkaç ay içinde, yer aldığımız aktivitelerdeki artışı ve çeşitliliği fark ettiğinizi umuyoruz. Bunların içinde anahtar işlevleri yürütmek için üst düzey atamalar, sektörel etkinliklerde profilimizi yükseltmek ve yaptığımız şeyler ve dijital varlıklar hakkında daha geniş kitleleri eğitmek gibi alanlar yer almaktadır. Ancak bu, teknolojinin arka planda kaldığı anlamına gelmez. Tam tersine bu son geliştirme güncellemesinde, size OAX platformunun kullanıcı arayüzüne bir ilk bakış verebildiğimiz için gerçekten heyecan duyuyoruz.  Geliştirmenin ilk aşamasında, backend bariz bir şekilde önceliğimizdi. Ancak son zamanlarda, arayüzün tasarımına başlayabileceğimiz ve arayüzü backend'e bağlayabileceğimiz bir noktaya gelindi. Şu ana kadar elde ettiğimiz şey, OAX platformu üzerinden alım satım yapan kişilerin göreceği ekrandır (Varlık Geçidi sahipleri için kullanıcı arayüzü daha sonra gelecek). Arayüz dijital varlık ticaretini mümkün olduğunca şeffaf hale getirme felsefemizle uyumlu, kolay kullanılır ve sezgisel olacak şekilde tasarlanmıştır. Tabii ki, kullanıcı arayüzünü hazır etmenin nedenlerinden biri de projeyi çok daha fazla desteklememiz. Gelecek ay Consensus'a hazır olacak şekilde tam bir demoya sahip olmayı hedefliyoruz ve oradaki temsilcilere proje ile ilgili bilgiler vermeyi dört gözle bekliyoruz! Kullanıcı arayüzünü devreye sokmamız onu test etmemize de izin veriyor. Bizim amacımız kesinlikle tamamen işleyen ve güvenli bir platformdur, platformun kullanılabilirliği hakkında geri bildirim almak için bazı uzman tüccarları getirerek platformu kapsamlı bir şekilde test edeceğiz. Ayrıca, platformun güçlü olduğundan ve OAX Vakfı'nda tanıtmak için taahhüt ettiğimiz yüksek yönetim standartlarına uygunluğundan da emin oluyoruz. Bu amaçla, tüm potansiyel kullanıcılar tarafından şeffaf ve doğru kullanıma ulaşmak için platformdaki tüm prosedürleri inceliyoruz. ÖNEMLİ BİLDİRİM OAX projesi ile ilgili haberleri ve güncellemeleri yalnızca OAX Vakfı'nın resmi kanalları aracılığıyla vereceğiz. Lütfen bunları takip ettiğinizden emin olun: Website: www.oax.orgTwitter: twitter.com/OAX_Foundation Medium: medium.com/@OAX_Foundation Telegram: t.me/openanxteam and t.me/oaxcnt Slack: openanx.slack.com QQ: 651355919 OAX olduğunu iddia eden diğer tüm kanallar sahtedir ve verdikleri bilgiler dikkate alınmamalıdır. Sahte kanalları düzenli olarak izliyoruz ve onları kapattırmak için aktif olarak çalışıyoruz. Bulduğunuz herhangi bir sahte kanalı bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin: projectstallman@oax.org.
|
|
|
Arkadaşlar bana göre bitcoin'e en iyi alternatiflerden biri litecoin olabilir ya da digibyte. Şu resme iyi bakın, bitcoin ve litecoin'den sonra digibyte. bu coin hız, mining gibi konularda gerçekten eşsiz, segwit'i ilk aktif eden coin. Her yerin token dolduğu bir ortamda bu coin ileride çok farklı bir yerde olacaktır. 
|
|
|
Grafiğine baktığımızda piyasaya açılır açılmaz kısa süre içerisinde $0.35 den 2.83 dolara kadar çıkmış, sonra düşüşle 2 aydır 0.4-0.6 dolar civarlarında geziniyor. Hong Kong merkezli bir decentralized exchange projesi, çok geniş bir ekibi var ve 0x projesiyle partner. Uzun vadeli yatırım için tavsiye ederim. Market dump yerse 0.3 dolara kadar düşebilir.
|
|
|
|