Bitcoin Forum
October 27, 2020, 09:29:47 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Alt Coins (Nederlands) / ✅[ANN] LOGIS COIN LGS ⭐️ MASTERNODES ✅ POS⭐️COINEXCHANGE.IO&CRYPTOBRIDGE LISTED✅ on: August 23, 2018, 08:59:08 AM
...LOGIS COIN (LGS)...

✅ COINMARKETCAP ✅


...LOGIS COIN IS GEMAAKT EN ONDERSTEUND
 DOOR HET LIGHTPAYCOIN ONTWIKKELINGSTEAM....
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4349090

✅ JE KAN VEILIG EEN LOGIS COIN MASTERNODE KOPEN VIA ONZE WEBSITE, GEBRUIK COINPAYMENTS.NET VERKOPER! ✅


✅ JE KAN OOK LOGIS COINS KOPEN OP DE HANDELSMARKTEN ✅
LOGIS COIN IS EEN STABIELE POS en MASTERNODE COIN
LOGIS COIN APPLICATIE
DE WERELD IN JE ZAK!

Met blockchain technologie zullen klanten en gebruikers van Logis Coin in staat zijn de volledige route van bestelde goederen te traceren voor ze in hun handen komen. Het netwerk achter het schap van de winkel is niet langer meer verborgen, wat de klant in staat stelt meer geÔnformeerde beslissingen te nemen. Logis Coin platform biedt transparantie voor auditors. Omdat de transactiegeschiedenis in elk blok wordt vastgelegd, is het voor auditors makkelijker te begrijpen waar middelen zijn uitgegeven. Verhoogde beveiligin. Logis Coin technologie zal bedrijven in de bevoorradingsketen in staat stellen om pogingen tot fraude makkelijker te identificeren.

COIN SPECIFICATIES

P2P poort: 48484, RPC poort: 48483


WINST DIAGRAM


ROUTEMAP


WEBSITE


WHITEPAPER


BLOCK EXPLORER


WALLETS

             

GITHUB


MASTERNODE SETUP GIDS


MASTERNODE VIDEO GIDS


BEURZEN
BINNENKORT
VOLG ONS


YouTube Bounty -Pot 500 LGS

Vereisten:

YouTube video minimumlengte 1.5-2min.

YouTube Account minimaal 5000+ echte Crypto-Abonnees.

Video Beloning:

Goede kwaliteit 1080 - 30 LGS

Gemiddelde kwaliteit 720 - 20 LGS

Lage kwaliteit 480 - 15 LGS


VERTALING NODIG IN DEZE TALEN
5 LGS COIN PER VERTALING

FRANS
TURKS
ITALIAANS
SPAANS
FILIPIJNS
HINDI
RUSSISCH
KOREAANS
DUITS
ROEMEENS
POOLS
PORTUGEES
GRIEKS
2  Local / Alt Coins (Nederlands) / ⚡[ANN] TRAW Network ⚡ TRAW ⚡ X13 ⚡ CryptoHub ⚡ Airdrop 8/40 Begint 29/04/18 on: April 25, 2018, 05:02:57 PM
Nu verhandeld op CryptoHubDe introductie van TRAW
    TRAW Network wil een nieuwe en innovatieve manier introduceren voor gemeenschappen over de hele wereld om door middel van de Blockchain waarde naar bedrijven over te dragen. TRAW Network bouwt een web wallet die een robuuste set aan tools introduceert voor het gebruik en runnen van het TRAW-netwerk en nodes. TRAW zal in eerste instantie gericht zijn op lokale bedrijven introduceren aan op blockchain-gebaseerde tools om nieuwe en terugkerende klanten te belonen. Vervolgens zal TRAW zich richten op het implementeren van een beloningssysteem dat gebaseerd is op de blockchain voor door armoede getroffen gemeenschappen over de hele wereld. Met dit platform kunnen dakloze leden van elke gemeenschap worden beloond voor het leveren van opbouwende gemeenschapsdiensten in hun buurt of dorp. Ons laatste focusgebied is de jeugd. Bij TRAW zijn we ervan overtuigd dat, om de Blockchain technologie te laten overleven, we de nodige stappen moeten ondernemen om de toekomstige generaties hierop voor te bereiden.


Nieuwe Coin Details

Totale Premine - 25 miljoen
Type - POW/POS
Algo - x13
POW - Blocks 1 - 12,500
POW Block Reward - 25 TRAW
POS - Block 12,501 en verder
POS Block Reward - 2.5 TRAW
Blocktime - 60 seconden
Block Maturity - 51 Blocks

Port = 9102
RPC Port = 9103


Belangrijke Links

Website - https://www.traw.network
Twitter : https://twitter.com/TrawNetwork
Instagram : https://www.instagram.com/trawnetwork/
Telegram : https://t.me/TRAWNetwork
Reddit : https://np.reddit.com/user/trawnetwork/
Investfeed : https://www.investfeed.com/trawnetwork
Github : https://github.com/BitcoinGOAT/TrawNetwork
Discord : https://discord.gg/bJVmA5x
Download Wallet

https://github.com/BitcoinGOAT/TrawNetwork/releases/tag/1.0.0.0

Nodes
Code:
addnode=104.219.248.187
addnode=104.219.248.177
addnode=162.213.249.111
addnode=104.219.248.188Block Explorer

http://explorer.traw.network:3001/
Doelen en uitgaven van Investeringen

TRAW wil 3 tools implementeren voor haar netwerk.

De eerste tool is er een voor fysieke bedrijven. Dit nieuwe platform stelt bedrijven in staat om inwisselbare tokens/coupons te maken en uit te delen aan nieuwe en doorlopende klanten. Dit zal mogelijk worden gemaakt met een nieuw ontwikkeld Point of Sale systeem waarmee de transacties van deze tokens veilig van bedrijf naar klant en klant naar bedrijf kunnen plaatsvinden..

De tweede tool is een hulpmiddel voor gemeenschapsgoed. TRAW probeert een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop maatschappijen over de hele wereld dakloosheid benaderen. TRAW zal een uniek platform ontwikkelen waarmee individuen bewijs van gemeenschapsdienst kunnen aantonen. Dit platform biedt ook praktische training en arbeidsmiddelen voor het bereiken van onafhankelijkheid vanuit dakloosheid. De missie van dit platform is om individuen kracht bij te staan om door middel van blockchain te bereiken wat ooit onmogelijk leek.  

De derde tool is ontworpen om specifiek studenten en kinderen te belonen. Op dit platform kunnen houders van TRAW studenten belonen die uitzonderlijke vaardigheden tonen in het begrip van blockchaintechnologie, en de kinderen belonen voor klusjes in en rond het huis. Dit platform is vooral gericht op de introductie van blockchain-technologie aan de volgende generatie kinderen. Wij van TRAW zijn ervan overtuigd dat naschoolse programma's en activiteiten kunnen helpen om de toekomstige generatie beter voor te bereiden op blockchain- en iOT-technologie. De naschoolse programma's en activiteiten worden geÔmplementeerd en ontworpen met de hulp van Bitcoin and Kids Non-profit organisatie.

TRAW DEX (Wanneer 10% investeerder reserve is bereikt)
Meer informatie zal beschikbaar worden als de 10% Early investor sale is bereikt.

Distributie Model

TRAW Network is begonnen als Waves Token, maar de interesse bleek boven verwachting, waarop is besloten verder te gaan met fase 2 en de swap vervroegd uit te voeren.
Alles blijft hetzelfde, behalve de POS beloning voor het houden van je munten en het ondersteunen van het netwerk.

Airdrop Structuur
40 Weken aan Airdrops
Airdrop begindatum : 09/03/2018
Airdrop einddatum : 07/12/2018

Participatie punten via Discord Mee6 bot.
   
Degenen die level 10 bereiken, worden automatisch beloond met een aandeel in de airdrop-pot. Elke week zal bestaan ​​uit een pot van 125.000 - 250.000 TRAW, afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers voor de airdrop van de week. Naarmate de weken vorderden zullen er een aantal andere social-mediaplatforms worden geÔntroduceerd en zullen ook worden toegevoegd aan de ontvangers van de wekelijkse TRAW airdrop-pot.


Investeringsopties

Airdrop Immuniteit
Met Airdrop Immuniteit kunnen deelnemers van de TRAW Network Airdrop zich elke week automatisch kwalificeren. Normaal gesproken zal een deelnemer in rang moeten stijgen door xp te verzamelen via een bot op Discord. Het minimumniveau om te kwalificeren is 10. Het minimumniveau wordt bereikt door deel te nemen aan chats in de TRAW Network Discord-community, waardoor de bot je beloont met xp.
Airdrop Immuniteit zal ook een extra 2,5% TRAW opleveren, welk ieder week aan de drop wordt toegevoegd.

Prijs - 0.075 BTC


Airdrop Immuniteitsformulier - https://goo.gl/forms/jJbudeprbBHcSHsD3

Investor Status
Door een vroege investeerder in TRAW te worden, krijg je toegang tot bŤtasoftware die zal worden gebruikt binnen het TRAW-netwerk. Als belegger zal dit ook uw aandeel in TRAW vergroten, waardoor u automatisch in aanmerking komt voor een hoger deel van de beloning voor houders.
Investeerders die voortdurend investeren, hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de richting waarin wij bij TRAW Network het project willen sturen.

Prijs Ė stappen van 0.025 BTC


Investor Status Formulier - https://goo.gl/forms/LfvrdFP1nlwk9Kk82

Betaaladressen

Bitcoin : 1M8ASPSX2V3LuXtbNqcnPGafqz4QnrWQ6J
Bitcoin Cash : qrfpxqnxggrrf96626vene57flp898apsqxfnndcla
Ethereum : 0x6b2593B10d18b9604CA58cE440aa953D531FF2C6
Litecoin : LKTZGvuwTprBZKVfmBKjMxZooZYBfTWYuL

Donaties
BTC - 1HNshqghjhPquXEWSrSo48gtom2hgZ3HFp


TRAW Network Swap Details

Nieuwe Airdrop Details
40% - Airdrop
Totaal Nieuw - 10 miljoen
10% - Early investor
Totaal Nieuw - 2.5 miljoen
10% - Bitcoin and Kids Non-profit
Totaal Nieuw - 2.5 miljoen
7.5% - Marketing
Totaal Nieuw - 1.875 miljoen
7.5% - Bounties
Totaal Nieuw - 1.875 miljoen
5% - Discord Personeel
Totaal Nieuw - 1.25 miljoen
5% - Telegram Personeel
Totaal Nieuw - 1.25 miljoen
5% - Devs
Totaal Nieuw - 1.25 miljoen
5% - Houders Beloning
Totaal Nieuw - 1.25 miljoen
3  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][ICO] BANKERA - de Bank voor het Blockchain Tijdperk on: January 19, 2018, 06:10:49 PM
Bankeras ICO is live! Er is al meer dan 67 miljoen EUR opgehaald. Haal je eigen Banker (BNK) op  SpectroCoin.com zolang het kan!


Bankera


Digitale technologie heeft het aanzien van financiŽn veranderd. Met name heeft de geboorte van Blockchain ons in staat gesteld geld te digitaliseren via cryptovaluta als Bitcoin. Er zijn veel pogingen gedaan om Blockchain-technologie toe te passen om een ​​revolutie teweeg te brengen in andere financiŽle sectoren. Tot nu toe richtten de meeste FinTech-bedrijven zich echter alleen op een bepaalde niche (bijvoorbeeld overschrijvingen of leningen), omdat ze niet kunnen profiteren van de schaalvoordelen die traditionele banken genieten. Traditionele banken zijn, ondanks hun financiŽle armslag, niet zo snel in de adoptie van nieuwe technologieŽn, omdat ze worden opgehouden door legacy-systemen.

Bankera wil een revolutie in het bankwezen teweegbrengen door te profiteren van wat blockchain-technologie te bieden heeft, terwijl het nog steeds focust op schaal. Dit betekent dat Bankera een one-stop-shop voor alle financiŽle diensten wil worden, net zoals traditionele fysieke banken nu gebruik maken van technologie om het aantal tegenpartijen te verminderen en zo de kosten van bankieren voor de consument te verlagen. De toepassing van blockchain-technologie zal Bankera ook toelaten om nieuwe en unieke oplossingen aan haar klanten te bieden.


Diensten


Bankera zal drie kernlijnen aan diensten aanbieden:Betalingen inclusief betaalrekeningen met persoonlijke IBAN, debet kaarten, interbancaire valutakoersen en betalingsverwerking. Alle diensten ondersteunen zowel traditionele fiat-valuta's als cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, DASH, NEM, ERC20-conforme tokens en andere. Op de lange termijn zal Bankera innovatieve oplossingen implementeren, zoals valuta's die verband houden met het bruto binnenlands product (BBP) of het gebruik van op de beurs verhandelde fondsen als een substituut voor geld.

Leningen en depositoís zullen een belangrijke voorsprong op de concurrentie zijn, evenals een kerndienst van Bankera. Niet alleen spaar-, maar ook lopende rekeningen zullen rente ontvangen. Alle Bankera-klanten zullen in staat zijn te profiteren van hogere rentetarieven als gevolg van bedrijfseigen informatie over de geldstromen van leners, gezien de meeste leningen worden uitgegeven aan zakelijke klanten van de betalingsverwerkingsoplossing.

Investeringsoplossing zal bestaan ​​uit goedkope beleggingsproducten zoals op de beurs verhandelde fondsen (ETF's), crypto-fondsen (een portefeuille van verschillende cryptovaluta en crypto-tokens) en robo-adviesoplossingen voor vermogensbeheer. Later zal Bankera investment banking-diensten aanbieden, waaronder het financieren van bedrijfsstrategieŽn van onze zakelijke klanten.


Status Quo van Bankera


Bankera zal operationeel zijn en zal beschikken over een aanzienlijke IT-infrastructuur voorafgaand aan het initiŽle muntaanbod (ICO).

Bankera heeft al de nodige regelgevende en IT-regelingen om individuele internationale bankrekeningnummers (IBAN) aan te bieden die betalingen in de Single Euro Payments Area (SEPA) kunnen accepteren en uitvoeren. Bankera biedt ook concurrerende valutakoersen, snelle en kosteneffectieve internationale bankoverschrijvingen en de mogelijkheid om de "Bankera Payment Card" te koppelen aan de betaalrekening van de kaarthouder.

Al deze diensten kunnen worden getest op SpectroCoin[/ b], cryptovaluta beurs, e-wallet en debet kaart- en betalingsverwerker-leverancier waarvan Bankera een operationele tak zal zijn. Wat tot nu toe is ontwikkeld, zal voor Bankera een minimaal werkbaar product zijn om met haar activiteiten te beginnen. Om echter haar doel om een ​​volledig operationele bankdienst te worden te bereiken, moet Bankera kapitaal verkrijgen.


Hoe Bankera verschilt van andere projecten


Bankera loopt minstens een jaar voor op vergelijkbare projecten, die meestal alleen prepaid kaartprogramma's uitvoeren. Wij bieden daarentegen al [url=https://blog.spectrocoin.com/en/2017/11/claim-an-international-bank-account-number-at-spectrocoin/]IBAN's[/url] aan klanten via SpectroCoin, ons minimaal werkbaar product (MVP). Het hebben van een operationele MVP stelt ons in staat om wekelijks een aandeel in transactionele opbrengsten aan onze klanten te betalen, alsmede voorzien in de basis van de IT- en regelgevende infrastructuur voor Bankera. Ten tweede zal Bankera vanaf dag ťťn een fatsoenlijke crypto + fiat wallet zijn en binnen 1-2 jaar evolueren naar een bank. Ten derde zullen we daadwerkelijke bankdiensten aanbieden, zoals leningen en deposito's, en als neveneffect van opname- en stortingsopties, oplossingen voor overschrijvingen. Tenslotte hebben we een geweldig team en adviesraad die ons door de jaren heen zal leiden.


InitiŽle Muntaanbod (ICO)


On haar visie te implementeren lanceert Bankera haar eigen initiŽle muntaanbod (ICO).

Tijdens de ICO zal Bankera virtuele valuta-tokens uitgeven met de naam Bankers (BNK) op de openbare blockchain. De waarde van elke token is afhankelijk van het aandeel van de netto transactie-inkomstencommissie dat elke week aan de token-houder wordt betaald.Ten eerste wordt 20% van de netto transactie-inkomsten van Bankera-tokens gereserveerd en naar het smart contract gestuurd.Ten tweede zal het smart contract fondsen pro-rata verdelen aan Bankera token-houders (d.w.z. als een houder 1% van alle uitstaande Bankera tokens heeft, ontvangt hij 1% van alle inkomstenaandelen).

Op 28 augustus lanceerden we een pre-ICO en we boden 10% van de tokens aan het publiek. Na drie weken bereikten we de gestelde hard cap van 25 miljoen EUR

Op 27 november hebben we de ICO campagne gelanceerd waarin we 30% van de tokens aanbieden aan het publiek.

De resterende 30% tokens worden in de toekomst gedistribueerd tijdens een SCO (secundair muntaanbod), maar nooit tegen een lagere prijs dan 0,1 EUR per BNK.

25% van de tokens worden toegeschreven aan het team als motivatie, evenals voor bounty programma's voor buitenstaanders. Het teamgedeelte van de tokens wordt in de loop van tijd toegewezen.

5% wordt toegeschreven aan adviseurs, die ons meerdere jaren zullen adviseren totdat een volledig functionerende bank operationeel is.

Daarom is de totale HARDCAP voor de pre-ICO en ICO 10.000.000.000 BNK (2.500.000.000 + 7.500.000.000) ter waarde van 177M EUR (25M EUR + 152M EUR) en minstens 750M EUR voor de SCO.

De prijs van het token tijdens de ICO bedraagt ​​momenteel 0,017 EUR. Er zullen ook soft caps zijn tijdens de ICO, zodat de prijs na elk stuk van 1.000.000.000 BNK met 0,001 EUR zal stijgen. Zie de onderstaande tabel:
Onze Bounties


Referral: [url]https://bankera.com/bounties.html[/url]
Twitter: [url]https://bitcointalk.org/index.php?topic=2100209[/url]
YouTube: [url]https://bitcointalk.org/index.php?topic=2100246[/url]
Signature: [url]https://bitcointalk.org/index.php?topic=2101979[/url]
Forum Thread Vertaling: [url]https://bitcointalk.org/index.php?topic=2100059[/url]
Vertaler & Influencer: [url]https://medium.com/@Bankera_blog/introduction-of-bankeras-bounty-program-c1c9951ac5d2[/url]

Team

Vytautas Karalevicius/CEO
Mantas Mockevicius/CCO
Justas Dobiliauskas/CTO
Craig Grant/VP voor Business Ontwikkeling
Susana Wessling/UX/UI designer
Egle Eidimtaite/VP voorBusiness Ontwikkeling
Ruta Cizinauskaite/VP voor Marketing
Tse-Hsin Lu/VP voor Communicatie
40+ teamledenAdviseurs

Lon Wong/President van de NEM.io Foundation
Antanas Guoga/Lid van het Europees Parlement
Eva Kaili/Lid van het Europees Parlement
Audrius éiugěda/Deskundige Bankier
Modestas Kaseliauskas/Voormalig hoofd van de Litouwse belastingautoriteit
Marc Kenigsberg/Oprichter van BitcoinChaser
Prof. Jochen De Weerdt/Process Mining Expert
Damon Rasheed/CEO van Rate Detective
Dr. Eugene Dubossarsky/Data Wetenschapper
Warren Lush/PR expert
4  Local / Alt Coins (Nederlands) / [BOUNTY] [LYM] LYMPO - OFFICIňLE BOUNTY THREAD on: January 18, 2018, 06:01:34 PM
BELONINGS SPREADSHEETS
Lympo Social Media Bounties
Lympo Bounty Campagne


LYMPO.IO Ė VERDIENEN AAN SPORT- EN WELZIJNSDATA VIA BLOCKCHAIN

officiŽle thread

Lympo Bounty Programma

ECOSYSTEEM VOOR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL GEBASEERD OP DOOR GEBRUIKERS GEGENEREERDE EN GEBRUIKER-GESTUURDE SPORT- EN WELZIJNSDATA

WWW.LYMPO.IO

TELEGRAM | TWITTER | FACEBOOK | MEDIUM | LINKEDIN | INSTAGRAMWE GEVEN 4 050 000 LYM TOKENS VOOR DE GEMEENSCHAP!

Dit bounty programma is alleen voor de voorverkoop.
Na afloop van de voorverkoop, zullen we een nieuw bounty programma aankondigen met een veel grotere bounty pool.
voorverkoop bounty deelnemers zullen beloond worden met bonuspunten als het bounty programma voor de ICO live is, dus doe nu mee!

Aansluiten bij de officiŽle Telegram is een vereiste voor alle deelnemers aan het bounty programma.

Sluit je nu aan bij de officiŽle Lympo Telegram-kanaal uitnodiging!

BELONINGSSHEET WORDT GE‹PDATET OP MAANDAGEN, HOUDT DIT A.U.B. IN GEDACHTE WANNEER JE JOUW BERICHTEN INZENDT!.

Voorverkoop campagne eindigt op 3 februari
Je ontvangt je tokens een week na afloop van de VOORVERKOOP, gebaseerd op het aantal stakes / tokens dat je hebt verdiend.


Doe nu mee en krijg je beloningen!Community Management - 675 000 LYM Tokens

Word een community manager en help het woord over Lympo verspreiden door threads te moderaten en interactie met gebruikers te hebben.

Verzend je aanmelding:


Bounty beloningen:

 • Bitcointalk manager - 750 LYM/week
 • Telegram manager - 500 LYM/week
 • Reddit manager - 1000 LYM/week
 • Aansluiten bij Telegram-kanaal - 15 stakes

Beperkingen:

 • Meerdere account registraties
 • Spam, misbruik, beledigingen

Servicevoorwaarden:Heb je vragen? - sluit je aan op telegram


Bitcointalk signature en avatar - 225 000 LYM tokens

Alle actieve Bitcointalk gebruikers zijn meer dan welkom om meet e doen!

Verzend je aanmelding Ė klik hier

Stel je Lympo signature en avatar in op je profile

Bounty beloningen:

 • Junior Members: 1.5 stakes/week
 • Members: 3 stakes/week
 • Senior/Full Members: 6 stakes/week
 • Legendary/Hero: 9 stakes/week

Stakes worden op maandagen toegevoegd aan de beloningssheet

Beperkingen:

 • Negatieve trust
 • Meerdere signatures
 • Signature en/of avatar veranderen gedurende campagne
 • Posts in Boards: Politics and Society, Off-topic, Archival, Auctions, Lending, Beginners and help
 • Spam, misbruik, beledigingen

Servicevoorwaarden:AVATAR LINK
Klik hier voor avatar afbeeldingSIGNATURES BB-CODES

Junior Member

Quote

Code:
[center][url=https://lympo.io/]❗ [b]LYMPO.IO[/b] - Blockchain Sports and Health Data [b]Revolution[/b] ❗
✮✮✮✮✮ [b]Lympo Pre-ICO[/b] ❯ January 23th, 2018 ❮ ✮✮✮✮✮ [/center]

Member

Quote

Code:
[center][url=https://lympo.io/]❗ [color=#000000][b]LYMPO.IO[/b] - Blockchain Sports and Health Data [b]REVOLUTION![/b][/color] ❗[/url]
[url=https://lympo.io/wp-content/uploads/2017/12/whitepaper.pdf?v2]Whitepaper[/url] ■ [url=https://www.facebook.com/Lympo.io/] Facebook[/url] ■ [url=https://twitter.com/Lympo_io]Twitter[/url] ■ [url=https://t.me/lympo]Telegram[/url]
[url=https://lympo.io/][color=#000000]✮✮✮✮✮ [b]Lympo Pre-Sale[/b] ❯ January 23th, 2018 ❮ ✮✮✮✮✮ [/center]

Full Member

Quote

Code:
[center][url=https://lympo.io]❗ [color=#ee1c4e][b]LYMPO.IO[/b][/color] [color=#000000]Blockchain Fitness[/color] [color=#ee1c4e][b]Revolution[/b][/color] ❗[/url]
[font=arial][url=https://lympo.io/wp-content/uploads/2017/12/whitepaper.pdf?v2][color=#151515]✮✮✮✮✮ [/color][color=#151515]Whitepaper[/color][/url] ■ [url=https://www.facebook.com/Lympo.io/][color=#151515]Facebook[/color][/url] ■ [url=https://twitter.com/Lympo_io][color=#151515]Twitter[/color][/url] ■ [url=https://t.me/lympo][color=#151515]Telegram[/color][color=#151515] ✮✮✮✮✮[/url][/font]
[url=https://lympo.io][color=#000000] ▬▬▬▬▬▬▬ [b]Lympo Pre-ICO[/b] ❯ January 23th, 2018 ❮ ▬▬▬▬▬▬▬[/color][/url][/center]

Senior Member

Quote

Code:
[center][table][tr]
[td][/td]
[td][size=2pt][color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█[/size][/td][td][/td]
[td][center][url=https://www.lympo.io][font=arial][size=8pt][b][color=#333][size=14pt]✮✮✮✮✮ LYMPO.IO ✮✮✮✮✮[/b][/size]
[color=#151515]Blockchain Fitness [b]Revolution[/b][/color][/font][/center][/td][td][/td]
[td][size=2pt][color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█[/size][/td][td][/td]
[td][center][font=Ubuntu][size=13pt][b][url=https://lympo.io/wp-content/uploads/2017/12/whitepaper.pdf?v2][color=#151515]WHITEPAPER[/url]
[color=#151515][size=9pt][url=https://www.facebook.com/Lympo.io/][color=#151515]Facebook[/color][/url] │ [url=https://twitter.com/Lympo_io][color=#151515]Twitter[/color][/url] │ [url=https://t.me/lympo][color=#151515]Telegram[/color][/url][/size][/b][/size][/font][/center][/td]
[td][size=2pt][color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█[/size][/td][td][/td]
[td][center][url=www.lympo.ios][font=arial black][size=11pt][b][color=#333]PRE-ICO[/color][/b][/size][/font]
[size=11pt][color=#151515]❯ January 23th, 2018 ❮[/size][/url][/center][/td][td][size=2pt][color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█[/size][/td][td][/td][/tr]
[/table][/center]

Legendary/Hero Member

Quote

Code:
[center][table][tr]
[td][/td]
[td][size=2pt][color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█[/size][/td][td][/td]
[td][center][url=https://www.lympo.io][font=arial][size=8pt][b][color=#333][size=12pt][glow=#c02b3f,2,300][color=transparent][size=8pt].[/size][/color][color=#fff][size=14pt]✮✮✮✮✮[/color][color=transparent][size=8pt].[/size][/color][/glow] LYMPO.IO [size=12pt][glow=#c02b3f,2,300][color=transparent][size=8pt].[/size][/color][color=#fff][size=14pt]✮✮✮✮✮[/color][color=transparent][size=8pt].[/size][/color][/glow][/b][/size]
[color=#151515]Blockchain Fitness [b]Revolution[/b][/color][/font][/center][/td][td][/td]
[td][size=2pt][color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█[/size][/td][td][/td]
[td][center][font=Ubuntu][size=13pt][b][url=https://lympo.io/wp-content/uploads/2017/12/whitepaper.pdf?v2][color=#151515]WHITEPAPER[/url]
[color=#151515][size=9pt][url=https://www.facebook.com/Lympo.io/][color=#151515]Facebook[/color][/url] │ [url=https://twitter.com/Lympo_io][color=#151515]Twitter[/color][/url] │ [url=https://t.me/lympo][color=#151515]Telegram[/color][/url][/size][/b][/size][/font][/center][/td]
[td][size=2pt][color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█[/size][/td][td][/td]
[td][center][url=www.lympo.ios][font=arial black][size=11pt][b][color=#333]PRE-ICO[/color][/b][/size][/font]
[size=11pt][color=#151515][glow=#c02b3f,2,300][color=transparent][size=8pt].[/size][/color][color=#fff]❯ January 23th, 2018 ❮[/color][color=transparent][size=8pt].[/size][/color][/glow][/size][/url][/center][/td][td][size=2pt][color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█

[color=#ee1c4e]█[/size][/td][td][/td][/tr]
[/table][/center]

Heb je vragen? - sluit je aan op telegramVertalingscampagne - 675 000 LYM Tokens

Verzend je aanmelding Ė klik hier

Vertaling naar jouw taal:

 • Onder de 10k karakters: 2 250 LYM - (1125 LYM voor proeflezers)
 • 10k-20k karakters: 3 375 LYM - (1700 LYM voor proeflezers)
 • 20k karakters of meer: 6 750 LYM - (3375 LYM voor proeflezers)
 • Beheren van je vertaalde threads: 500 LYM/week
 • Website: 15 000 LYM
 • Whitepaper: 15 000 LYM
 • Samenvatting: 6 000 LYM
 • FAQ: 6 000 LYM

Beperkingen:

 • Google Translate of welk andere online vertaler dan ook is niet toegestaan
 • Aanmeldingen voor vertalingen in meerdere talen worden niet geaccepteerd

Servicevoorwaarden:


Als je je aanmeldt, geef a.u.b. aan welk van de volgende je wil vertalen:

 • Website
 • Whitepaper volledig
 • Whitepaper samenvatting
 • Hoofd thread + moderatie
 • Bounty Announcement + moderatie


Gereserveerde vertalingen:

 • Website: -/-
 • Whitepaper volledig: -/-
 • Whitepaper samenvatting: -/-
 • Hoofd thread: -/-
 • Bounty thread: -/-

BB code voor forum threads:


PSD afbeeldingen:

 • Announcement thread Ė wordt toegevoegd
 • Bounty thread Ė wordt toegevoegd

Fonts:
- wordt toegevoegd

Heb je vragen? - sluit je aan op telegram


Influencers en hoge media schrijvers - 675 000 LYM tokens

Verzend je aanmelding Ė klik hier

Artikel bounty:

 • Onder 10k karakters - 750 LYM
 • 10k - 20k karakters - 1 500 LYM
 • 20k karakters of meer - 3 000 LYM

YouTube bounty:
Videos/reviews over Lympo minstens 3 minutes lang.

 • Tot 1k abonnees - 750 LYM
 • 1k - 7k abonnees - 1 200 LYM
 • 7k - 15k abonnees - 2 000 LYM
 • 15k abonnees en meer - 3 000 LYM


Beperkingen:

 • Google Translate of welk andere online verlater dan ook
 • Artikels op particuliere bronnen of achter paywalls

Servicevoorwaarden:

 • Artikel/video moet vrij toegankelijk zijn
 • Artikel/video moet origineel zijn en minstens 300+ woorden bevatten/3+ minuten lang
 • Artikel/video moet informatie reflecteren zoals aangegeven op de website - lympo.io
 • Artikel moet minstens 2 actieve links naar onze website en telegram-kanaal hebben
          - Website: http://lympo.io/
           - Telegram: https://t.me/lympo
 • Videos moeten de volgende informative in de beschrijving hebben:
          - Website: http://lympo.io/
           - Whitepaper: http://bit.ly/lympo-whitepaper
           - Telegram: https://t.me/lympo
           - Facebook: https://www.facebook.com/Lympo.io/
           - Twitter: https://twitter.com/Lympo_io


Heb je vragen? - jsluit je aan op telegram


Blog en Media campagne - 225 000 LYM tokens

Bounty zal worden gedistribueerd tussen de makers van kleine posts op Medium, reposts van persberichten en andere posts en artikelen over het Lympo-project.

Verzend je aanmelding Ė klik hier

Bounty beloningen:

 • Posten op je blog - 450 LYM (bovenop bounty voor artikel/vertaling)
 • Repost niet-origineel artikel over Lympo op je blog - 150 LYM (bovenop bounty voor artikel/vertaling)
 • Medium blog post + share FB en tweet - 450 LYM (bovenop bounty voor artikel/vertaling)

Beperkingen:

 • Spam, misbruik, beledigingen

Servicevoorwaarden:

 • Artikel moet vrij toegankelijk zijn
 • Artikel moet minstens 2 actieve links naar onze website en telegram-kanaal hebben
          - Website: http://lympo.io/
           - Telegram: https://t.me/lympo

Heb je vragen? - sluit je aan op telegram


Facebook campagne - 675 000 LYM tokens

Verzend je aanmelding Ė klik hier

Like en follow officiŽle Lympo facebook pagina Ė klik hier

Bounty wordt berekend met stakes op een wekelijkse basis.

Elk lid ontvangt 15 stakes per week als volgende stappen zijn voltooid:

 • Lid moet een publiek profiel hebben
 • Lid moet Lympo Facebook pagina liken en delen met hashtag #Lympo
 • Lid met elk gepubliceerde post van Lympo liken en delen met hashtag #Lympo
 • Lid moet in een week 5 posts in andere groepen maken met hashtag #Lympo
 • Als posts/shares gemaakt worden zonder #Lympo hashtag Ė lid zal geen belonging ontvangen

Beperkingen:

 • Meerdere accounts registraties
 • Negatieve trust
 • Facebook account moet minstens 300 echte vrienden hebben
 • Spam, misbruik, beledigingen

Servicevoorwaarden:Bounty beloningen worden elke maandag hier geŁpdatet: KLIK ME!

GEBRUIK A.U.B. DIT FORMULIER VOOR WEKELIJKSE BERICHTEN (BERICHT IN THREAD)


week 1 (mm/dd - mm/dd)

like EN share Lympo Facebook pagina ..... link

post in 5 keer in een week in andere groepen met de hashtag
1
2
3
4
5

like en share elk gepubliceerde post van Lympo met hashtag
1
2
...Heb je vragen? - sluit je aan op telegram


Twitter campagne - 675 000 LYM tokens

Verzend je applicatie Ė klik hier

Volg het officiŽle Lympo twitter account: klik hier

Bounty beloning:

 • Tot 1k followers: 1.5 stakes/week
 • 1k followers en meer: 3 stakes

Om in aanmerking te komen voor beloningen moet je::

 • elke week 2 eigen tweets maken met hashtag #LYMPO
 • elke week 5 retweets maken

Beperkingen:

 • Meerdere accounts registraties
 • Spam, misbruik, beledingen

Servicevoorwaarden:


Bounty beloningen worden elke maandag hier geŁpdatet: klik me

GEBRUIK A.U.B. DIT FORMULIER OM WEKELIJKSE BERICHTEN VOOR TWITTER (BERICHT IN THREAD)


week 1 (mm/dd - mm/dd)
Twitter Profiel Link =

Tweet:
1.
2.
 
Retweet:
1.
2.
3.
4
5Heb je vragen? - sluit je aan op telegram


Telegram campagne - 225 000 LYM tokens

Verzend je aanmelding - klik hier

Sluit je aan bij het officiŽle Lympo Telegram-kanaal: klik hier

15 stakes bounty voor elk lid dat de volgende stappen voltooid:

 • Aansluiten bij officiŽle Lympo Telegram-kanaal
 • Wees actief tot het eind van de ICO

Beperkingen:

 • Spam, misbruik, beledigingen Ė onmiddelijk verbannen van alle bounty programmas

Heb je vragen? - sluit je aan op telegram

LYMPO.IO Ė VERDIENEN AAN SPORT- EN WELZIJNSDATA VIA BLOCKCHAIN

TELEGRAM | TWITTER | FACEBOOK | MEDIUM | LINKEDIN | INSTAGRAM


5  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] [LYM] Lympo - Verdienen aan sport- en gezondheidsdata via Blockchain on: January 18, 2018, 05:58:47 PM
Met trots presenteren wij

LYMPO.IO
VERDIENEN AAN SPORT EN GEZONDHEIDSDATA VIA BLOCKCHAIN
ECOSYSTEEM VOOR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL GEBASEERD OP DOOR GEBRUIKERS GEGENEREERDE EN GEBRUIKER-GESTUURDE SPORT- EN WELZIJNSDATA


Quote
Gezondheid gerelateerde data zijn een waardevolle aanwinst voor zowel individuen als belanghebbenden in de data-gedreven sport-, gezondheids- en welzijnsindustrie.

 • Het gebruik van mobiele gezondheid (mHealth) apps en wearables groeit gestaag. Meer dan 52% van de smartphonegebruikers verzamelt gezondheid gerelateerde informatie op hun telefoon. Alleen al in 2016 bedroegen de app store downloads van mHealth 3,2 miljard. Gezondheid gerelateerde data zijn een waardevolle aanwinst voor zowel individuen als belanghebbenden in de data-gedreven sport-, gezondheids- en welzijnsindustrie.
 • De gebruikers die deze gegevens genereren, kunnen deze echter niet aggregeren, delen en er inkomsten mee verdienen. Bovendien kan de industrie haar volledige potentie niet ontgrendelen, omdat er geen middelen zijn om bestaande gegevens met elkaar te verbinden ten voordele van alle marktspelers. De opkomst van mHealth-toepassingen heeft haar belofte van digitale technologie die individuen kracht bijzet en resulteert in betere gezondheidszorg en een meer verbonden sport- en welzijnsmarkt nog niet waargemaakt.
 • Het Lympo ecosysteem lost dit probleem op. Gebaseerd op door gebruikers gegenereerde en gebruiker-gestuurde fitness- en welzijnsdata, zal Lympo de uitwisseling van waarde mogelijk maken door middel van de introductie van LYM utility tokens. Het doel van Lympo is een ecosysteem waarbij gegevens door alle belanghebbenden uit de industrie efficiŽnt worden gebruikt en iedereen eerlijk wordt beloond. Het bestaat uit drie pijlers: de Lympo fitness wallet, een marktplaats en het Lympo crowdfunding platform.
 • De Lympo digitale fitness wallet en het beloningsmechanisme voor gebruikers vormen de kern van het Lympo ecosysteem. De wallet fungeert als toegang tot het ecosysteem en stelt gebruikers in staat om te worden beloond met LYM tokens voor hun gezonde levensstijlprestaties.
 • Deze tokens kunnen worden gebruikt om goederen en diensten te kopen op een marktplaats, beginnend bij een bestaand Lympo platform dat meer dan 500 fitness professionals bij elkaar brengt en zich later uitbreidt naar een breed netwerk van leveranciers van sport-, welzijns- en gezondheidsgoederen en -diensten. Ten slotte zullen LYM tokens worden gebruikt op het Lympo crowdfunding platform om te investeren in innovatieve data-gedreven bedrijven in de industrie die zullen bijdragen aan de groei van dit nieuwe ecosysteem.

WHITEPAPER: VOLLEDIGE VERSIE

VIDEO MET UITLEG


Max token aanbod: 1 000 000 000 | Hard Cap: ~30000 ETH


VOORVERKOOP IS 3 DAGEN VOOR TIJD UITVERKOCHT!
TOKEN PUBLIEKE VERKOOP
17 februari, 12:00 (GMT+1)

385,000,000 LYM
1 ETH = 40 000 LYM
Geen minimum of maximum drempel

Soft cap = 15% van de tokens voor de token verkoop

Onverkochte tokens zullen worden verbrand

*alleen na succesvolle KYC procedure. De KYC start binnenkort. Volg ons op Telegram voor updates.


WEBSITE | TELEGRAM | TWITTER | FACEBOOK | MEDIUM | LINKEDIN | INSTAGRAMLYMPO BOUNTY PROGRAMMA - KLIK HIER


MEDIA

Business Insider | Bitcoinist | Chipin | Cryptonews Australia

KOM OP TELEGRAM EN MAAK DEEL UIT VAN REVOLUTIE!


LYMPO.IO
Blockchain fitness en mindfulness revolutie powered door Ethereum

WEBSITE | TELEGRAM | TWITTER | FACEBOOK | MEDIUM | LINKEDIN | INSTAGRAM

6  Local / Alt Coins (Nederlands) / ★[ANN][SUB1X| 🚀De Masternode Munt met Laagste Aanbod🚀 | 500%+ APR | Zerocoin ★ on: January 16, 2018, 01:01:59 PM


SUB1XWebsite

Oude ANN


  
Discord 
Telegram  
 Reddit  
Slack


 

Twitter

                                                                                                                                                                                                            

  SUB1X is een door de community-gedreven cryptovaluta met een ultra laag aanbod. Het begon als een ERC-20 token, waarbij meer dan 80% van het aanbod werd gedistribueerd in de vorm van een airdrop. Om zijn ambities voor de lange termijn te realiseren, heeft het ontwikkelteam besloten dat het creŽren van een toegewijde masternode-compatibele SUB1X chain de beste methode voorwaarts was.
Algoritme: Quark
Aanvankelijk aanbod: 10,000
Decimalen: 8
Block Target: 6 seconden
Transactiekosten: 0.0001 SUB1X
Confirmaties: 10
Block Maturity: 50
Consensus: 100% PoS
MN/POS: 50%/50%
Masternode Onderpand: 20 SUB1X
Masternode APR: 500%
MN APR Met Nodes Limiet: 1000%
Min Stake Age: 3 uur


OfficiŽle block explorer: http://207.246.72.251
Masternode Status: http://45.76.89.208/

Broncode

Masternode Statistieken:
MN Rang - Binnenkort beschikbaar
Masternodes.online - Binnenkort beschikbaar

Het opzetten van nodes:
Masternodes Linux Gids: https://sub1x.org/guide/LinuxSetupPdf
Masternode Windows Gids: http://sub1x.org/guide/WindowsSetupPdf


AWS Wallet Installatie:
Video #1: https://www.youtube.com/watch?v=Uup52N5FTrg
Video #2: https://www.youtube.com/watch?v=MFUX6B978uA
Video #3: https://www.youtube.com/watch?v=KFvQO8oQJA4&feature=youtu.be


Alle houders van de ERC-20-versie van SUB1X moeten hun tokens omwisselen. De ruil zal handmatig worden uitgevoerd op de SUB1X website en duurt 1 maand: 8 december 0:00 GMT tot 8 januari 0:00 GMT. Om je tokens om te wisselen, vul je het korte formulier in op de officiŽle SUB1X website: https://sub1x.org/swapusers/submitswap

*Een ruil is niet vereist voor degenen die SUB1X of masternodes kopen na 20 december.*
Om FOMO te promoten, de vraag te vergroten en MN-houders te belonen is een limiet van 250 nodes ingesteld. Als gevolg hiervan zal er nooit meer dan 50% van het aanbod in nodes zijn opgesloten.

Alle nodes waren gereserveerd op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. In het geval van verkoop van een node, zal er een gelegenheid ontstaan ​​voor een andere gebruiker om die plek te reserveren. Tot nu toe zijn 120 nodes gereserveerd van de swap, wat betekent dat slechts 130 nodes kunnen worden geclaimd bij de exchange.

U controleert het aantal actieve nodes in het netwerk door te verwijzen naar een masternode ranking-site, of door te checken via uw wallet: (→ Tools → Information). Als alternatief kunt u in de debug console "masternode lists" typen en krijgt u een lijst met verbindingen die op het netwerk worden uitgevoerd.

Als u een node boven de 250-limiet probeert op te zetten, verschijnt er een foutbericht dat voorkomt dat u deze kunt inschakelen.
Vertaling
Voor het vertalen van de ANN in een van de onderstaande talen, komt u in aanmerking voor 5-7 SUB1X munten, afhankelijk van de kwaliteit van de vertaling. Reserveer uw taal door dit in de ANN te vermelden. Als u klaar bent, PM het officiŽle SUB1X ontwikkelaarsaccount met uw gepubliceerde vertaling.

Arabic: RESERVED - shimakun
Chinese: RESERVED - Fanten
Filipino:
Finnish:
French:
German
Hebrew:
Hindi
Indonesian: RESERVED - abahcoin
Italian
Japanese:
Korean:
Polish  
Portuguese:
Romanian:
Russian: RESERVED - Dasengineer
Spanish
Turkish: RESERVED - Roy
Urdu:
Vietnamese:

Reddit:
Voor 0.5SUB1X, plaats een bericht over SUB1X op een crypto-gerelateerde subreddit. Link uw bijdrage via het onderstaande formulier. Als u de originele poster van een thread bent, is de kans om geaccepteerd te worden veel groter dan alleen het plaatsen van een comment.

*Deze bounty kan slechts ťťn keer per Reddit-account worden geclaimd.
Reddit Formulier: https://goo.gl/forms/Ona53c9DVLqssrSu1
Progressie volgen (wekelijkse update):
Oprichters:
Willdono
Mede-oprichter van SUB1X.

Mightyman:
Mede-oprichter van SUB1X en full time web ontwikkelaar.


Moderators:
Charles (Telegram)
Heeft anderen geholpen masternodes op te zetten en mensen door het swapproces geleid.

Francois (Telegram)
Is van vitaal belang geweest om mensen hun nodes op te laten zetten en hij is er altijd om mensen hun vragen op Telegram te beantwoorden.

Contractit (Telegram)
Een grootaandeelhouder met 10 nodes in uitvoering, Edward is een actief community-lid sinds de start van SUB1X in oktober.

PsychoCrypto (Discord)
Helpt het Discord-kanaal te beheren.
HANDEL OP CRYPTOBRIDGE

BINNENKORT

BINNENKORT

Windows 32bitWindows 64bitLinux 32bitLinux 64bitMac7  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Red Pulse ICO postponed on: September 05, 2017, 11:32:16 AM
Hi guys,

I just received an email from Red Pulse:

Thank you for your patience regarding recent regulatory announcements. After consulting with our financial and legal advisers, Red Pulse will be postponing the RPX sale. We are not cancelling the sale, but are planning to spend more time to better understand the current regulatory environment. Red Pulse is headquartered, incorporated, and registered in Hong Kong SAR (#2255299). Our KYC process excludes Mainland China, U.S., and Singapore citizens from participating in the RPX sale. The KYC form will be closed on September 7, as planned.

That being said, we want to ensure we are 100% compliant with all related regulations and policies before moving forward. We are consulting with tax, advisory, and legal professionals that have prior experience with ICOs, and will do everything in our ability to ensure we are operating according to government policies and legal boundaries.

Thank you everyone for your interest and support, and we'll provide more updates when available.


Best regards,
Jonathan Ha
Founder & CEO, Red Pulse


So it seems the China ICO ban eventually did catch up with this ICO, even though Chinese citizens weren't allowed to participate.
I wonder why they made this call. Maybe Chinese citizen can be included after all when new regulations are complete?

What you guys think this will do to the ICO in general?
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!