Bitcoin Forum
September 28, 2022, 06:14:41 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Jual Beli / jual coin JDC on: February 08, 2018, 05:41:14 AM
mf gan klo ada yang minat untuk invest sy ada coin JDC (justdatingcoin) rencananya mau sy jual gan yg minat tinggal PM aja gann
2  Economy / Invites & Accounts / (WTS : ESCROWED ) Bittrex Fully Enhanced With Email Only 0.07 !! Limited Offer on: January 13, 2018, 05:06:11 AM
Selling my Bittrex account I've created a few months ago. The account has enhanced verification and very little trade trade history.

You can change the password and add your own 2FA.

screenshot : http://prntscr.com/hzs3yi

Price: 0.07 BTC
I accept escrow via a trusted member of this forum.

Or via Selly link here ( online escrow ) : https://selly.gg/p/b536eb9f
3  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Triv deposit btc pending on: January 03, 2018, 07:44:34 AM
ada yang mengalami kayak ane gak ya , deposiy btc ke triv masih pending dari jam 4 pagi , padahal ane check di blockchain udah 46 konfirmasi ..wahh tanda2 nih Roll Eyes
4  Economy / Services / 15$ tip for anyone who can speed up my ETH transaction on: December 23, 2017, 05:50:32 AM
so i just sent my PKT tokens and accidentally i sent it with very low fees because i had problem with my MEW said i dont have enough funds even though i had 0.002 eth . so i basicallyu new to ETH ,,and if anyone can help me ,, i would kindly send a tip

here the transaction : https://etherscan.io/tx/0x8c180d61d40867140efcc24a01619d2ef308a1dafbda753d5cbb9a414de342f2
5  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / TENTANG WITHDRAW DI BITTREX on: November 11, 2017, 04:02:14 AM
langsung aja gan , ane ada balance nih tp berhubung akun ane unverified apa bener ya gak bisa withdraw kalo unverified ? mau verifikasi tapi belum punya dokumen gan ane masih siswa wkwk , mohon bantuannyua ya gan yang tau apa bener gabisa withdraw  Huh Huh
6  Economy / Service Discussion / (HELP) Liqui.io problem ! regarding withdrawals and BCC on: July 31, 2017, 09:47:41 AM
so i dont know wtf is going on and i hope im on right boards to post this ..so here the problem ,

- i got OAX tokens from bounty and i sell them for btc on liqui market platform , and then i got my btc but when i try to withdraw my btc to my personal wallet its still processing even after a days .. so i created tickets , contact them on telegram and on their twitter , instead giving an answer .. they post this on their twitter = http://prntscr.com/g2g8i7

and my question is ? is my btc safe ? and what happen if i cancelled my withdraw ? also wtf is bcc and segwit hardfork things , yep already trying to google it but my brain still confused .. and still liqui didnt make my withdraw processed till now ..

here screenshot of my withdraw = http://prntscr.com/g2g9vq

if someone care to explain , i will greatly appreciate it and will give you positive trust .. Thank You Bitcointalk
7  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / (ASK) CARA CEPAT DAPAT 0.001 ETH on: July 27, 2017, 04:19:55 PM
sesuai dengan judul bagaimana cara dapat eth dengan cepat ya gan tanpa invest , soalnya ane jaga2 kalau udah terima bayaran dari BQX , I XT , OAX , ya 3 bounty ini hampir sama bulan ini cair gan kampanye nya nah masalahnya ane gapunya eth buat cover nanti kirim ke exchanger , barangkali ada yg tau tempat earn eth mudah walau dikit tp pasti gapapa ..ane coba faucet banyak yg ga work gan ..mohon bimbingannya  Smiley
8  Economy / Services / will Post Your project or any crypto related to my site with 11k Audience (3$) on: July 21, 2017, 12:36:15 PM
Hello bitcointalk members , im offering this service for people who needs more investor / more engagement on your project

you can take a look on my website > http://cryptoleet.com/ .. yep a bit messed up but still good looking overall and i also doing some fixes every day

here proof of its traffic = http://i65.tinypic.com/w1tjde.jpg

notes : its organic traffic , i build it from scratch no bots , no exchange traffic .. and you only need 3$ in BTC if you interested for my service .. its a bit cheap since i need money to fill my eth wallet for receiving bounty tokens  Grin

Regards
9  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / ( URGENT ASK ) Tentang Gas Price , Gwei & Token Ethereum on: July 20, 2017, 12:12:18 AM
Permisi , selamat pagi para bitcoiners indonesia , ane mau tanya nih soalnya ane buta banget sama ethereum gan beda sama btc , nah kan ane udah banyak ikutan bounty yang hadiahnya berupa Ethereum Token seperti Bitquence ane dapat 2244 BQX , InsureX ane dapat 1100 IXT , openANX ane dapat 400 OAX nah pertanyaan saya .

1. di Myetherwallet sudah tertulis jika ngirim token harus bayar berupa 200000 GAS , nah kira-kira 200000 gas itu berapa eth ?
2. Apakah mungkin mengirim token tanpa biaya gas ? ( ane gapunya eth sama sekali ) 
3. adakah situs / seller online yang jual ETH via transfer bank / pulsa ?

Mohon dijawab gan saya sangat awam sekali , mohon bantuannya  Embarrassed
10  Alternate cryptocurrencies / Marketplace (Altcoins) / WTS > Bounty Exscudo Account with 377 coin balance for 0.05 on: July 14, 2017, 06:43:11 PM
as title says , im willing to sell my bounty account , pre ico sales 1 exscudo is worth 0.0002  .. i will accept escrow or im willing to send first if negotiate with good reputation members .. thank you
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!