Bitcoin Forum
August 17, 2022, 10:13:26 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Alt Coins (Nederlands) / 🔥🔥🔥🔥 [ANN] TowerX.co : Een cryptovaluta-exchange van TowerBee (TBE) 🔥🔥🔥🔥 on: November 06, 2018, 02:01:01 PM
TowerX: Een crypto-exchange van TowerBee (TBE)

www.TowerX.co
We zijn zeer verheugd om ons nieuwste project te introduceren: TowerX, een cryptovaluta-exchange. Wij (TowerBee) zijn een SaaS (Software as a Service)-bedrijf dat met big data werkt en programmeren is onze grootste kracht. We hebben onze bestaande technische knowhow en de infrastructuur van ons datacenter gebruikt om een betrouwbare en veilige exchange te bouwen.

Onlangs hebben we onze ICO afgerond en we concentreren ons nu op de verdere ontwikkeling van de TowerX-exchange. We nodigen alle projecten uit om zich op onze exchange te laten noteren via een verkiezing waarbij de community op projecten kan stemmen.

De FEE om op onze exchange te handelen bedraagt 0,05% als je voldoende saldo aan TBE in je account hebt. In andere gevallen bedraagt de FEE 0,10% . De dagelijkse opnamelimiet zonder KYC bedraagt 50 ETH of een equivalent daarvan. Voor grotere dagelijkse opnamen is KYC vereist. Voor stortingen geldt geen limiet.


Meld je vandaag aan om jouw coin via community-verkiezing te laten noteren.
Notering via de verkiezing is GRATIS.De eerste stemronde is reeds begonnen.Verkiezingsproces

  • Elke gebruiker die zich heeft geregistreerd op TowerX heeft per maand 5 gratis stemmen. Daarnaast hebben gebruikers ook premium-stemmen (bekend als TBE-stemmen) als ze TBE (TowerBee)-tokens in hun account hebben. Iedereen krijgt 1 premium-stem voor elke 100 TBE die ze in hun account hebben.

  • We zullen van tijd tot tijd de coins met de meeste stemmen op TowerX noteren (normaal gesproken twee keer per maand). We kondigen nieuwe noteringen van coins aan op ons Twitter-account en op de aankondigingspagina.

  • Optioneel: Het projectteam heeft de optie om coins ter beschikking te stellen voor de handelscompetitie. Deze handelscompetitie duurt 30 dagen vanaf de datum dat de coin wordt genoteerd en de top 100 gebruikers met het grootste handelsvolume worden allemaal in gelijke mate beloond met de coins die ter beschikking zijn gesteld door het projectteam. De projecten die coins ter beschikking stellen voor de handelscompetitie krijgen voor de notering op TowerX de voorkeur boven projecten die geen coins ter beschikking stellen.Binnenkort zal het mogelijk zijn om TowerBee (TBE)-tokens te gebruiken om de levensechte SaaS-producten te kopen.


         

         


TowerX: Een crypto-exchange van TowerBee
2  Local / Nederlands (Dutch) / Verbeterde restricties & vereisten voor newbies on: September 17, 2018, 07:15:40 AM
Dit is een vertaling van de originele Engelstalige thread van theymos

Om de grote hoeveelheid shitposts tegen te gaan, heb je vanaf nu 1 merit nodig om Jr Member te zijn. Alle bestaande Jr Members die niet voldoen aan deze voorwaarde zijn gedegradeerd. Daarnaast kunnen newbies geen enkele handtekening of persoonlijke tekst meer instellen.

Merk op dat dit geen invloed heeft op:
 - Beperking van het tempo van PMís, wat uitsluitend gebaseerd is op activity & whitelist-status.
 - "You must wait ___ seconds..." (ďJe moet ___ seconden wachten..."), wat uitsluitend gebaseerd is op activity & whitelist-status.
 
Maar het heeft wel invloed op:
 - Stemmen in polls/enquÍtes
 - De jurisdictie van patrollers
 - De optie "ignore newbie PMs" ("negeer PMís van newbies").
 - "The body is omitted from this email because the sender is a newbie." ("De tekst uit deze e-mail is weggelaten omdat de afzender een newbie is.")
 - Beperkingen BBCode
 - Gereduceerde-nauwkeurigheid linkfiltering
 - Board-restricties

Veel van deze beperkingen kunnen worden geŽlimineerd met een copper membership. Je kunt met een copper membership met name een handtekening instellen op het Member-niveau.

Eťn reden dat ik heb geaarzeld om dit eerder te doen, is dat er ontzettend veel beperkingen voor newbies zijn, en dat ik niet wil dat het forum niet gastvrij is voor goede newbies. Ik zal erover nadenken in de toekomst sommige van deze newbies aan activity in plaats van rang te koppelen.
 
Met hulp van DdmrDdmr heb ik zojuist 36 nieuwe merit sources toegevoegd, wat zou moeten helpen om newbies de vereiste merit te laten verkrijgen. Maar als je niet in staat bent om iets te posten wat de moeite waard is, dan zul je nooit in rang stijgen, en dat is ook niet de bedoeling: dit is niet het forum voor jou.
3  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] GEMERA ~ ✅💎💠De enige token ondersteund door Colombiaanse Smaragden💠💎✅ on: August 22, 2018, 10:42:44 AM


    

INTRODUCTIONPROBLEMSOLUTIONFEATURESTOKENROADMAPPARTNERS


          

          


COLOMBIAN EMERALDSTEAM


     

     

ADVISORS


     

     


                                  
Let op: Deze vertaling is gemaakt in opdracht van GEMERA. Ik ben niet het aanspreekpunt.
4  Local / Nederlands (Dutch) / Merits & nieuwe vereisten voor rangen on: August 14, 2018, 01:38:11 PM
Dit is een vertaling van de originele Engelstalige thread van theymos

In aanvulling op activity heeft iedereen nu een merit-score, en je hebt zowel een bepaald niveau aan activity als een bepaald aantal merits nodig om een hogere ledenrang te bereiken. De vereiste scores zijn:

RangVereiste activityVereiste merits
Brand new00
Newbie10
Jr Member301
Member6010
Full Member120100
Sr. Member240250
Hero Member480500
LegendaryWillekeurig tussen de 775-10301000

Je krijgt merits als iemand er enkele aan je geeft voor een van je berichten. Wanneer iemand je merits heeft gegeven, kun je de helft hiervan aan andere gebruikers geven.

Bepaalde gebruikers worden aangemerkt als "merit sources". Zij kunnen uit het niets nieuwe merits creŽren, tot een bepaald maximum per maand (dit verschilt per merit source). Ik zal geen definitieve lijst van merit sources plaatsen (zodat gebruikers ze niet teveel lastig vallen), maar als je oplet dan zul je er snel genoeg achterkomen wie het zijn.

Er is momenteel niet zoiets als een "demerit". Ik hoop dat enkel positieve merits zullen volstaan. Ik zou later echter vrij eenvoudig demerits kunnen toevoegen, mocht dat nodig blijken te zijn.

Ik hoop dat dit systeem de kwaliteit van berichten zal verhogen door:
 - Gebruikers ertoe te dwingen berichten van hoge kwaliteit te plaatsen om een hogere rang te bereiken. Als je enkel onzin plaatst, zul je nooit ook maar 1 merit krijgen, waardoor je nooit links zal kunnen plaatsen in je handtekening, enz.
 - Goede berichten te markeren met de "Merited by"-regel.

Hoewel we dit niet rechtstreeks zullen modereren, moedig ik gebruikers aan merits te geven aan berichten die objectief gezien van hoge kwaliteit zijn, niet slechts berichten waar je het zelf mee eens bent.

Bedel niet teveel om merits.

Handige infographics

Gebruikers van het forum hebben enkele handige infographics gemaakt om het merit-systeem uit te leggen:
paxmao's infographic
ibminer's infographic
8Habits's infographic
JetSet11's infographic
zentdex's infographic
alia_armelle's infographic

Als je een merit source wilt zijn:

 1. Wees een enigszins gevestigd forumlid.
 2. Verzamel TIEN berichten die in de afgelopen maanden door andere gebruikers zijn geschreven en die bij lange na niet genoeg merits hebben gekregen voor hoe goed ze zijn, en plaats citaten van al deze berichten in een nieuwe Meta-thread. De bedoeling hiervan is dat je demonstreert dat je in staat bent om op goede wijze merits uit te delen.
 3. We zullen je geschiedenis bekijken en je misschien tot een merit source maken.

Ik vind het in het bijzonder belangrijk om merit sources te hebben in sub-communityís zoals de locale secties.

Wetenswaardigheden:

Voor huidige leden is de initiŽle merit-score gelijk aan het minimumaantal benodigd voor je rang. Daarvan kun je een bepaalde hoeveelheid (minder dan de gebruikelijke helft) uitgeven. De uit te geven hoeveelheid is berekend op basis van je huidige rang en het aantal activity-punten dat je het afgelopen jaar hebt verdiend. Een Legendary-gebruiker die het afgelopen jaar geen berichten heeft geplaatst zou nog steeds Legendary zijn, maar zou geen uit te geven merits (sMerits) hebben.

Als iemand je 1 merit geeft, dan gaat de 0,5 sMerit niet verloren; deze wordt echter pas getoond zodra je nog een merit krijgt.

Er zijn hier statistieken te vinden, en je kunt het overzicht van iemands merits vinden door op de "merit"-link op hun profiel te klikken.
5  Local / Alt Coins (Nederlands) / ⭐⭐[⚡️ANN][🔥PRE][💰AXU]GEAVANCEERD NEXT-GEN PLATFORM DECENTRALISATIE BANKIEREN⭐⭐ on: August 13, 2018, 01:19:46 PM

OfficiŽle Argentas-aankondigingsthread

WEBSITE / PRESENTATIE / WHITEPAPER / TWITTER / FACEBOOK / TELEGRAM / INSTAGRAM / YOUTUBE / MEDIUM


AXU (Argentas Exchange Unit)
Token pre-distributie is gestart en loopt

ICO 3e kwartaal 2018 Ė data worden later bekendgemaakt


Pre-distributie hard cap 100,000,000 AXU-tokens
(komt overeen met 40,000,000 XLM bij de vastgestelde koers van 0.4 XLM voor 1 AXU Ė 1 AXU is ca. USD 0,12 of EUR 0,10)

De XLM-compatibele AXU-tokens worden geverifieerd en genoteerd op de gedecentraliseerde exchange stellarport.io

AXU-tokens kunnen worden gekocht met XLM, BTC, ETH, BCH, LTC of fiat en credit/debitcards via PayPal op argentas.io-----   *   *   *   -----

De bestaande banken en centrale banken zullen de wereld niet veranderen. Wij wel. Waar de huidige partijen zich focussen op het behouden en verdedigen van hun macht, richten wij ons op het helpen bouwen aan een nieuw, open, wereldwijd financieel systeem dat voor iedereen toegankelijk is.

Argentas introduceert de nieuwe Architecture of Money (AOM).
AOM helpt het wereldwijde bankieren, betalingen en andere financiŽle diensten te transformeren, zulke activiteiten te migreren naar het blockchain-ecosysteem en volledig nieuwe economische en financiŽle activiteit in het cryptogedreven economische systeem te genereren.AOM decentraliseert het bankieren en de financiŽle wereld en uiteindelijk zullen banken en bankrekeningen zoals we die kennen opgaan in de blockchain.

De toekomst is nu.Wat is Argentas?

Een financieel blockchain-platform van de 2e generatie

Als een krachtig blockchain-project van de tweede generatie, helpt Argentas een nieuw, open, wereldwijd financieel systeem te bouwen. Het Argentas-ecosysteem, gebaseerd op de nieuwe Architecture of Money, zal worden gevormd rondom zijn kernblockchain HydraNet, netwerkinterfaces en overbruggingsentiteiten, en een eventueel gedecentraliseerd toepassingsplatform gericht op wereldwijde financiŽle applicaties. Argentas heeft de potentie om het gedecentraliseerde blockchain-toepassingsplatform en ecosysteem voor wereldwijde financiŽn te worden.

-----   *   *   *   -----

De kans

Banken en bankrekeningen zullen verdwijnen
De wereldwijde financiŽn zullen 'crypto gaan', en er is geen weg terug:

(1) Bankrekeningen en banken zoals we ze kennen zullen verdwijnen en opgaan in blockchain-netwerkinterfaces Ė de blockchain zal transacties opslaan en Ďsaldi bijhoudení.
(2) Bankdiensten zullen DApps worden
, gedecentraliseerde applicaties.
(3) Mogelijk gemaakt door de gedistribueerde grootboektechnologieŽn (DLT) zijn voor het eerst in de geschiedenis werkelijk wereldwijde, onmiddellijke en vrijwel gratis betalingen mogelijk.
(4)
DLTís maken het voor het eerst mogelijk om een werkelijk wereldwijde, open financiŽle architectuur en systemen te creŽren Ė zonder enige centrale autoriteit of controle.

Tot op heden heeft niemand een Ďperfecteí oplossing bedacht om dit allemaal mogelijk te maken:
Hier ligt de perfecte kans in het verschiet.

-----   *   *   *   -----

Waarom wij?

(1) Ondersteund door grote ervaring en expertise op het gebied van financiŽle dienstverlening en technologie (Fintech) bij het bouwen en lanceren van echte Fintech-platforms en operationele bedrijven van hoge kwaliteit, heeft het team van Argentas een realistisch project dat een krachtig blockchain-platform van de tweede generatie creŽert om wereldwijde betalingen en Ďgecentraliseerdí bankieren over te laten gaan naar de gedecentraliseerde wereld van de blockchain.
 
(2) Het gaat bij het project niet alleen om het creŽren van het juiste soort blockchain-platform en een native cryptovaluta, maar om een volledig ecosysteem dat ook de interfaces, overbruggingsentiteiten en DApps omvat om een soepele beweging en overgang tussen traditionele en crypto-economieŽn mogelijk te maken, te migreren en echte bedrijfsactiviteit te creŽren, waarmee de groei van de crypto-economie wordt gestimuleerd.

(3) Het project is niet ďproof-of-conceptĒ maar richt zich op het helpen opbouwen van duurzame economische activiteiten die echte waarde toevoegen en de nieuwe gedecentraliseerde economie laten groeien.
 
(4) Argentas decentraliseert bankieren en betalingen en geeft de financiŽle macht terug aan de mensen.

(5) Het netwerk zal de Ďdecentrale cryptobankí worden, wat voor de gebruikers een enorme waarde zal genereren omdat het ze geld, tijd en moeite zal besparen en nieuwe crypto-economische en financiŽle activiteit zal creŽren.

(6) De wereldwijde financiŽn zullen democratisch worden gemaakt: aan iedereen zal universele toegang worden verleend
, en de bank zal echt in de zak van elke gebruiker zitten, waardoor werkelijke financiŽle insluiting mogelijk wordt gemaakt.


-----   *   *   *   -----

De ruimte waarin we ons bevinden

De ruimte waarin we ons bevinden is enorm en omvat potentieel de activiteiten van traditionele banken, betalingsfirmaís, betaalkaartsystemen (Visa, MC, Amex enz.), financiŽle berichtenuitwisselingsnetwerken (Swift) en andere financiŽle dienstverleners.

Biljoenen dollars aan oude financiŽle zaken migreren naar het crypto-ecosysteem en nieuwe zakelijke activiteiten worden gecreŽerd

De totale wereldwijde marktkapitalisatie van banken (de grootste banken hebben een marktwaarde van ca. 400 miljard USD) loopt in de tientallen biljoenen dollars, de toonaangevende betaalkaartsystemen meer dan een biljoen, en bijv. SWIFT verwerkt dagelijks biljoenen dollars aan betalingen. Deze bedragen zeggen iets over de waarde van deze ruimte van tientallen biljoenen dollars die we ontwrichten en migreren, en waarvan we de activiteiten met enorm veel toegevoegde waarde laten groeien in de nieuwe crypto-ecosystemen.

De meeste financiŽle transacties zullen digitaal en gedecentraliseerd zijn, en Argentas is goed gepositioneerd om deze enorme creatie van nieuwe waarde vast te leggen.


-----   *   *   *   -----

Hoe we het doen

Hieronder enkele van de belangrijkste vereisten voor dergelijke tweede-generatie-blockchains om succesvol te zijn, waarbij we gebruikmaken van onze substantiŽle Fintech-ervaring in het bouwen en exploiteren van gestroomlijnde en zeer moderne financiŽle platforms van de hoogste kwaliteit:

(1) Snelheid (lage latency): snelle bevestigingstijden van transacties van 2-5 seconden (basisscenario), met als doel onmiddellijk (minder dan een seconde)

(2) Transactieafhandeling (schaalbaarheid): we hebben als doel ten minste 50-60 duizend transacties per seconde (bijv. het wereldwijde volume van Visa), maar er wordt onderzoek gedaan naar het ďlightning networkĒ (hier bestaat nog geen werkbare commerciŽle toepassing van) als secondair betalingskanaal en/of krachtige primaire-laag-oplossingen die tot miljoenen transacties per seconde mogelijk zouden maken

(3) Geen mining: op consensus gebaseerde validatie van transacties (gebaseerd op een fouttolerante variatie van de ĎByzantine Generalsí Agreement), geen proof-of work (PoW) /proof-of-stake (PoS),
verbruikt veel minder rekenkracht en is veel milieuvriendelijker


(4) Lage transactiekosten: door de afwezigheid van mining wordt veel minder rekenkracht verbruikt, wat zorgt voor veel minder netwerkcongestie en capaciteitsproblemen, waardoor veel lagere kosten mogelijk zijn

(5) Gedecentraliseerde controle, transparantie en flexibel vertrouwen: iedereen heeft vrije toegang tot het netwerk, kan er vrij aan deelnemen en kan kiezen wie hij vertrouwt Ė iedereen is gelijk, wat volledige financiŽle insluiting mogelijk maakt

(6) Veiligheid en beveiliging: de beveiliging moet niet enkel rusten op ďnormaleĒ digitale handtekeningen en hash-families (basisscenario), maar uiteindelijk kwantumresistent zijn (waarvoor meer onderzoek nodig is)

(7) Smart sharding: onderzoek naar de mogelijkheid om niet het hele grootboek volledig te repliceren (zoals in het basisscenario), maar het over het netwerk te verdelen via ďsmart shardingĒ, waarmee de netwerkbelasting wordt verlaagd en de totale capaciteit toeneemt

(8 ) Eenvoudige, handige en intuÔtieve gebruikersinterfaces: gebruikersinterfaces Ė bijv. de native portefeuille, zijn simpel en eenvoudig te gebruiken en maken op intuÔtieve wijze de aankoop, verkoop, opslag en overdracht van waarde en het gebruik van elke beschikbare app mogelijk.

-----   *   *   *   -----

Ecosysteem

We denken dat we om succcesvol te zijn niet alleen een kernblockchain-protocol nodig hebben, maar een volledig nieuw synergetisch ecosysteem dat de migratie van echte economische activiteit tussen de traditionele economie en de crypto-economie mogelijk maakt, en de creatie van een geheel nieuw soort economische activiteit in de cryptosfeer.

Het Argentas-ecosysteem (ďAEĒ) zal drie hoofddimensies hebben die automatische interne synergieŽn zullen creŽren, die het systeem zullen versterken en de toegevoegde waarde zullen vergroten met elke extra economische activiteit of transactie:

(1) HydraNet Ė het door Argentas ontwikkelde protocol en blockchain (inclusief al zijn componenten)

(2) HydraNet-interfaces / overbruggingsentiteiten zoals native portefeuilles, exchanges, banken en andere actoren die in contact staan met HydraNet

(3) HydraNet-DApps Ė verder gedecentraliseerde applicaties (DApps) die gebruikmaken van de kracht van HydraNet voor economische activiteiten

Gezien het snel evoluerende karakter van de sfeer van de cryptovaluta en de onderliggende technologieŽn, zullen de structuur en componenten van het AE waarschijnlijk overeenkomstig evolueren.

Het AE is zo ontworpen dat elke dimensie het netwerk en het ecosysteem zelf ondersteunt en versterkt, zodat de groei van elke dimensie Ė het aantal netwerkknooppunten, het aantal transacties (in de native entiteiten of anderszins), het aantal en soort netwerkbruggen en interfaces, en het aantal en type van andere DApps (portefeuilles zijn bijvoorbeeld ook DApps) Ė de positie en de waarde van het netwerk zal stimuleren, waarbij alle componenten onderling synergetisch zijn ten bate van het ecosysteem als geheel, waarmee potentieel het toonaangevende blockchain-ecosysteem voor wereldwijde financiŽn wordt gecreŽerd.


-----   *   *   *   -----

Strategisch plan

De ontwikkeling van het ecosysteem is verdeeld in twee grote fasen:

Fase 1: Ontwikkeling en implementatie van
(i) het HydraNet-protocol en -blockchain, en
(ii) zijn belangrijkste interfaces & bruggen
, d.w.z. portefeuille (native), exchange (native) en banken (niet-native, verbonden via APIís) of soortgelijk, omdat het gebruik van het netwerk aanzienlijk zal toenemen wanneer het via de overbruggingsentiteiten verbonden is met de ďrest van de wereldĒ, in vergelijking met het enkelvoudige gebruik van de native digitale activa / cryptovaluta voor transacties, als het niet verbonden is. Om de overgang tussen de 'oude' en 'nieuwe' systemen onderweg naar het 'post-banking' tijdperk met het nieuwe wereldwijde financiŽle systeem mogelijk te maken, kan Argentas al dan niet samenwerken met netwerkoverbruggingsentiteiten zoals bankeenheden. Tevens kunnen ze erin investeren, ze vasthouden, acquisities plegen, ze opzetten of verkopen, terwijl het vervullen van de strategische doelstellingen onafhankelijk is van dergelijke eenheden.

Fase 2: Ontwikkeling van verdere DApps & een breder ecosysteem Ė de verdere DApps, die ook kunnen communiceren met de andere belangrijke gebruikersinterfaces zoals portefeuilles, exchanges en banken, zullen zich concentreren op financiŽle activiteiten die de algemene economische activiteit stimuleren, zowel crypto als traditioneel, en waardeverhogende diensten bieden zoals bijvoorbeeld gedecentraliseerd lenen, wat inherent aan de HydraNet-structuur zal worden ondersteund. De DApp-ontwikkeling en -koppeling zal voor iedereen toegankelijk zijn en het is de bedoeling van Argentas om de ontwikkeling en integratie van interfaces, overbruggingsentiteiten en DApps in het AE te ondersteunen door middel van risicokapitaalfinanciering of vergelijkbare initiatieven, afhankelijk van de beschikbare middelen.


-----   *   *   *   -----

Rol van overbruggingsbanken

Waarom een bankentiteit waarde toevoegt aan een netwerk dat banken overbodig zal maken?

Zelfs als banken en bankrekeningen uiteindelijk zullen verdwijnen, kunnen ze communiceren en optreden als belangrijke bruggen tussen de crypto-economie en de traditionele economie, met saldi van fiatgeld en andere niet-cryptobezittingen die worden uitgegeven als netwerkkrediet.

Recente slechte behandelingen van crypto-gebruikers door traditionele banken, waarbij de toegang tot hun betalingen, kaarten en andere diensten werd geblokkeerd, maakt het dringend nodig cryptovriendelijke banken tot onze beschikking te hebben.

Een bankentiteit kan fungeren als een laboratorium voor de overgang van ďgecentraliseerdeĒ banken met een gesloten grootboek naar de ďgedecentraliseerdeĒ DLT-cryptobanken, en DApps vervangen bankdiensten op het netwerk, waardoor uiteindelijk het netwerk de bank wordt.

Zulke modelbanken zouden draaien op een volledig digitaal online platform dat gebruikmaakt van machine learning / kunstmatige intelligentie en menselijke interventie minimaliseert.

-----   *   *   * -----


Missie & visie

Missie

Argentas werd als project opgericht om zijn missie te vervullen om
wereldwijde financiŽle diensten sneller, goedkoper, gemakkelijker, handiger en veiliger te maken, en ze aan te bieden met stijl en inhoud


Visie

Het doel van Argentas is zich te ontwikkelen tot het toonaangevende blockchain-ecosysteem voor wereldwijde financiŽn.


-----   *   *   *   -----

Tokendistributie


Argentas biedt zijn community Ė de vroege gelovers, fans en supporters Ė een vroege kans om nu, tegen gunstige voorwaarden, deel te nemen aan de private pre-distributie van de Stellar XLM-compatibele AXU (Argentas Exchange Unit)-token via onze website Ė klik gewoon op ďGet AXUĒ en volg de simpele en eenvoudige instructies.

Er zijn ook artikelen op Medium waarin de eenvoudige en snelle stappen om AXU-tokens te verkrijgen worden uitgelegd, evenals hoe je XLM kunt kopen en je portefeuille kunt aanmaken (als je die nog niet hebt).

De AXU-tokens worden ook genoteerd en geverifieerd op de gedecentraliseerde exchange StellarPort en kunnen worden verkregen en verhandeld (onafhankelijk van Argentas) via de exchange.

AXU-tokens kunnen worden gekocht met XLM, BTC, ETH, BCH, LTC of fiat en credit/debitcards via PayPal op argentas.io.
Ga gewoon naar de website en klik op "Get AXU" of "Sign up" om je aan te melden en de aankoop te doen.
 
Een publieke tokendistributie tegen hogere tarieven zal later plaatsvinden tijdens het derde kwartaal van dit jaar.
De prijs per token tijdens de ICO-fase kan wel twee keer zo hoog zijn als bij deze pre-distributie.


-----   *   *   *   -----

Vacatures

Bezoek op onze website de pagina met vacatures en bekijk waar we momenteel naar op zoek zijn.

-----   *   *   *   -----

6  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] VTOS: gedecentraliseerd CDN & sociaal network ondersteund door masternodes on: August 09, 2018, 08:50:17 AM7  Local / Nederlands (Dutch) / Forumrangen/posities/badges(Wat betekenen die glimmende munten onder mijn naam?) on: July 21, 2018, 10:17:41 PM
Dit is een vertaling van de originele Engelstalige thread van John (John K.)

Rangen

Update op 2/3/18: Toevoeging van merits
In aanvulling op activity, zijn er nu ook merits (klik hier voor meer informatie) vereist om in rang op te klimmen.

De hoofdrangen die aan normale gebruikers kunnen worden toegekend zijn: Brand New, Newbie, Jr. Member, Member, Full Member, Sr. Member, Hero Member en Legendary.
In aanvulling op deze hoofdrangen zijn er ook sub-rangen die kunnen worden toegepast, en dat zijn: Donator en VIP.
Tenslotte zijn er de volgende sub-rangen voor forummedewerkers: Staff, Moderator, Global Moderator, Administrator en Founder.

Rang
Beschrijving
Label
Brand New:0 posts, krijgt 1 gouden munt onder zijn naam.
Newbie:(geen), krijgt 1 gouden munt onder zijn naam.
Jr. Member:Activity: 30, krijgt 1 gouden munt onder zijn naam.
Member:Activity: 60, krijgt 2 gouden munten onder zijn naam.
Full Member:Activity: 120, krijgt 3 gouden munten onder zijn naam.
Sr. Member:Activity: 240, krijgt 4 gouden munten onder zijn naam.
Hero Member:Activity: 480, krijgt 5 gouden munten onder zijn naam.
Legendary:Activity: voor de ledengroep Legendary is er geen universele vereiste aan activity.
Je wordt gegarandeerd Legendary ergens tussen een activity van 775 en 1030,
maar het exacte punt binnen dit gebied waarop je Legendary wordt is willekeurig per gebruiker.
Krijgt 5 gouden munten onder zijn naam waarvan de laatste half donkerblauw gekleurd is.

Sub-rang
Beschrijving
Label
Donator:Handmatig toegepast door beheer na een donatie van 10 BTC, en krijgt 5 gouden munten onder zijn naam
waarvan de laatste half groen is. Wanneer een gebruiker een Donator is, worden er 5 munten getoond, ongeacht het aantal posts.
VIP:Handmatig toegepast door beheer na een donatie van 50 BTC, en krijgt 5 gouden munten onder zijn naam
waarvan de laatste half paars is. Wanneer een gebruiker een VIP is, worden er 5 munten getoond, ongeacht het aantal posts.

Staff-rang
Beschrijving
Label
Staff:Wordt getoond wanneer moderators (zie het volgende punt) buiten de secties die ze modereren posten.
De labels onder hun gebruikersnamen zijn afhankelijk van hun post group.
variabel
Moderator:Wordt getoond wanneer moderators van specifieke secties binnen deze secties posten.
Krijgt 5 gouden munten, waarvan de laatste voor de helft een vervaagde groene kleur heeft.
Global Moderator:Toegepast bij leden van de Staff die moderatieprivileges hebben in alle boards.
Krijgt 5 gouden munten, waarvan de laatste half groenblauw gekleurd is.
Administrator:Heeft alle beschikbare toestemmingen, kan moderators aanwijzen en andere beheertaken uitvoeren.
Krijgt 5 gouden munten, waarvan de laatste half rood wordt weergegeven, ongeacht het aantal posts.
Founder:Gereserveerd voor Satoshi, krijgt 5 platina munten onder zijn naam.

De wijze waarop activity wordt berekend:
Het getal van de activity wordt op deze manier bepaald:
tijd = aantal perioden van twee weken waarin je sinds je registratie hebt gepost
activity = min(tijd * 14, posts)

Activity wordt elk uur bijgewerkt.

Zend om Donator of VIP te worden een PM naar theymos om een uniek adres voor de donatie te krijgen.


Ik heb de vrijheid genomen om het bij te werken volgens de nieuwe regels voor activity, de nieuwe beperkingen voor leden en de nieuwe ledengroepen.
Aangepast met het juiste aantal munten.
De kwaadwillendheid-update: informatie toegevoegd over de nieuwe rang, veranderingen aan het label van de Staff-rang, de afgekeurde sub-rang "SCAMMER" verwijderd. Ook informatie toegevoegd over de beperkingen bij het posten.

Restricties handtekening

Er zijn restricties voor handtekeningen, gebaseerd op je activity/rang.


- Newbie: Geen styling (inclusief links) toegestaan. Max. 50 karakters.
- Jr. Member: Max. 150 karakters.
- Member: Links toegestaan. Onbeperkte lengte.
- Full: Kleur toegestaan.
- Sr. Member: Formaat toegestaan.
- Hero: Achtergrondkleur toegestaan.

Badges

Ik heb een tijdje geleden een systeem van badges toegevoegd aan SMF, hoewel er nu slechts twee van zijn gedefinieerd. Dit zijn de huidige badges:

Bitcoin-expertEnkel Dev&Tech. Mensen met deze badge weten genoeg van het Bitcoin-netwerk om iets dat er erg op lijkt helemaal opnieuw te implementeren. Ze zijn in staat om op een intelligentie manier discussies te voeren over het Bitcoin-netwerk: het huidige protocol, mogelijke aanvallen, voorgestelde veranderingen, enz. Criteria: aanbeveling door een bestaande Bitcoin-expert of kernontwikkelaar en goedkeuring door een forum administrator.
Bitcoin-Qt kernontwikkelaar Enkel Dev&Tech. Dit zijn de kernontwikkelaars van Satoshiís Bitcoin-client. Ze worden hier opgesomd. Kernontwikkelaars behoren tot de belangrijkste bijdragers van Bitcoin-Qt en zijn allemaal bitcoin-experts, hoewel ze niet ook die badge krijgen.
De Glider (hackersymbool) Toegekend aan mensen die op verantwoorde wijze veiligheidsproblemen van het forum hebben aangekaart.

Een kernontwikkelaar "overtreft" een bitcoin-expert niet (of vice versa), en het is mogelijk voor iemand zonder badge om betekenisvol bij te dragen aan een discussie met experts en kernontwikkelaars.

Beperkingen bij het posten

Code:
wachttijd = 360;
if(activity >= 15)
        wachttijd = (int)(90 - activity);
if(activity >= 60)
        wachttijd=(int)(34.7586 - (0.0793103 * activity));
if(activity >= 100)
        wachttijd = max((int)(14-(activity/50)), 4);

Beperkingen bij het versturen van PMís (privťberichten):

ActivityMax. ontvangersMax. ontvangers als je op de whitelist staatMax. PMís per uurMax. PMís per uur als je op de whitelist staatMax. PMís per dagMax. PM's per dag als je op de whitelist staat
02101402120
15310104015120
30510104030120
1007142080150600
25015301201203001200
500303012012012001200

Je komt automatisch op de whitelist als je een copper membership koopt. Je hoeft het copper membership niet te dragen, enkel te bezitten. Je kunt ook gratis op de whitelist worden geplaatst door elk lid van de staff en enkele leden die niet tot de staff behoren, maar we hebben een reden nodig om te denken dat je het daadwerkelijk verdient. Vraag me niet om gratis op de whitelist te worden geplaatst.

Op de whitelist staan is geen vrijbrief om te spammen. Je zult onmiddellijk worden verbannen als we zien dat je spamt, zelfs als je een copper membership hebt gekocht (en je krijgt je geld niet terug).


Avatars
Alleen voor Full Member en hoger.  
Moet niet groter zijn dan 120px breed, 80px hoog, en 100 KiB in bestandsgrootte. Het moet een PNG, GIF, of JPEG-afbeelding zijn. Moet geschikt zijn voor op het werk.


bewerkt: bijgewerkte PM-beperkingen
8  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][TOKENVERKOOP]🏆⚽ BitGoals - SPORTTOKEN-PROTOCOL ⚽🏆 on: July 15, 2018, 09:37:02 PM9  Local / Nederlands (Dutch) / Niet-officiële lijst met (officiële) regels, richtlijnen, FAQ Bitcointalk.org on: July 05, 2018, 08:50:32 PM
Dit is een vertaling van de originele Engelstalige thread van mprep

LET OP: Dit is bedoeld als referentie-/educatieve/informatieve thread, NIET als rotsvaste lijst met regels.


Recentelijk viel het me op dat veel nieuwe leden niet alle regels kennen en dat neem ik ze (meestal) niet kwalijk, omdat niet alle regels zijn opgeschreven en zelfs de regels die wel opgeschreven zijn kunnen over het hoofd worden gezien door gebruikers die niet zoveel aandacht besteden aan sommige stickies in bepaalde boards van het forum. Misschien besteden ze aandacht aan deze thread, waarin ik zal proberen alle regels van het forum op een rijtje te zetten. Ik zal verwijzen naar bronnen (als ik die ken). De regels staan niet in een bepaalde volgorde; ze staan geschreven zoals ik ze gevonden heb, al zal ik proberen te beginnen met de algemenere regels.

Update: Ik heb ook richtlijnen toegevoegd voor het plaatsen van threads, en een FAQ. Blijf naar beneden scrollen om deze te vinden.Overzicht / Inhoudsopgave (klik op de link om naar dat deel van de post te gaan):

Forumregels
Voorbeelden/Uitleg van regels
Veelgestelde vragen (FAQ)
Richtlijnen voor threads
Bronnen
CreditsLegenda:
[1] - nummer van de bron onderaan
[e] - meer voorbeelden betreffende de regel hieronder.
[?] - Bevestiging benodigd of de regel nog steeds geldt.De lijst is enigszins volledig maar ik zal regels blijven toevoegen als ik ze tegenkom. Ik sta open voor suggesties over opmaak, bronnen, fouten, regels, verwijdering uit de lijst, enz.

Forumregels

1. Geen posts of threads die weinig of geen waarde hebben of die zinloos dan wel oninteressant zijn. [1][e]

2. Geen off-topic posts.

3. Geen trolling.

4. Geen spam met verwijzingscodes (verwijzingslinks). [1]

5. Geen linkverkorters waarvoor gebruikers een advertentie moeten bekijken.

6. Zonder waarschuwing en een geldige reden geen links naar phishing of malware. [e]

7. Niet bedelen. [5]

8. Geen bedreigingen om lichamelijke schade toe te brengen, geen doodsbedreigingen.

9. Discussies in de algemene boards moeten in het Engels worden gevoerd. Alle discussies in andere talen moeten worden geplaatst in het bijbehorende lokale board.

10. Embedding van NSFW-afbeeldingen is nergens toegestaan. NSFW-content moet als zodanig worden gemarkeerd.

11. Geen links naar illegale handelssites.

12. Geen dubbele posts in meerdere boards (met uitzondering van het opnieuw plaatsen van een bericht in een lokaal board als het naar de betreffende taal is vertaald).

13. Bumps en "updates" zijn beperkt tot eenmaal per 24 uur.[2]

14. Alle altcoin-gerelateerde discussies horen thuis in Alternate cryptocurrencies en de boards die daaronder vallen. [3][4][e]

15. Geen altcoin-weggeefacties die op het forum plaatsvinden. [6][e]

16. Je mag niet meer dan ťťn actief verkooptopic hebben in het board Currency exchange. [3]

17. Het verhandelen van goederen die illegaal zijn in het land van de verkoper of koper is verboden. [2]

18. Het hebben van meerdere accounts en het verkopen van een account is toegestaan, maar accountverkoop wordt afgeraden.

19. Mogelijke (of echte) scams en Trust ratings worden niet gemodereerd (om misbruik door moderatie te voorkomen).

20. Er gelden restricties voor de verkoop van accounts en invites voor invite-only sites. Zie https://bitcointalk.org/index.php?topic=134779.0 [2][?]

21. Oude bumps moeten worden verwijderd. [2]

22. Het is niet langer toegestaan advertenties te plaatsen (voor o.a. miningpools, gokservices, exchanges, shops, enz.) in de threads van anderen. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, altcoin-aankondigingsthreads. [8]

23. Bij de beslissing of een gebruiker de regels heeft overtreden, heeft de staff het recht om hun interpretatie van de regels te volgen.[e]

24. Advertenties (inclusief handtekeningen binnen het berichtgedeelte) in posts zijn niet toegestaan, tenzij de post zich bevindt in een thread die je zelf bent begonnen en de post echt substantieel en nuttig is.[9][e]

25. Het ontduiken van een ban (het gebruiken of aanmaken van accounts terwijl ťťn van je accounts is geblokkeerd) is niet toegestaan.[e]

26. De regels van lokale threads, indien correct vermeld toen de thread werd gestart, moeten worden gevolgd.[e]

27. Het gebruik van geautomatiseerde hulpmiddelen voor vertalingen om vertaalde content in lokale boards te plaatsen is niet toegestaan.

28. Het uitbuiten van bugs of fouten in de software van het forum is (zelfs als het resultaat onschadelijk is) niet toegestaan.

29. Het ongevraagd verzenden van PMís, inclusief maar niet beperkt tot advertenties en flood, is niet toegestaan.

30. Vergelijkbare items op de Marketplace moeten bij elkaar worden vermeld.[2][e]

31. De avatars van gebruikers mogen geen NSFL- of NSFW-content bevatten, mogen geen inbreuk maken op het auteursrecht en er mag niet worden geprobeerd je voor te doen als een andere gebruiker.[10]

32. Het plaatsen van meerdere berichten achter elkaar (met uitzondering van bumps en gereserveerde posts door de threadstarter) is niet toegestaan.

33. Het plaatsen van geplagieerde content is niet toegestaan.[e]Voorbeelden:

1. Berichten als "VERKOOP VERKOOP VERKOOP", "Vind ik ook", "+1", "Ik steun dit", "Ik volg het", "Interessant", "LOL", "SCAM", "ECHT", "FAKE", andere posts met slechts ťťn woord, posts waarin voornamelijk wordt gescholden, piramides van quotes, zinloze introductiethreads, threads over onderwerpen die recentelijk al in diverse andere threads zijn besproken.

6. De waarschuwing moet duidelijk zijn. Bijvoorbeeld: "MalwareSite.com <------ PAS OP. Dit is een malware-site - klik hier NIET op". Een geldige reden zou zijn als jouw Bitcoin-portefeuille gehackt is en je denkt dat een bestand dat je gedownload hebt hiervan de oorzaak is.

14. Dit omvat diensten, transacties, discussies, speculatie, mining en alle andere content gerelateerd aan altcoins. Als het gaat om handelingen waarbij het zowel om een altcoin als om Bitcoin gaat (behalve bij een uitwisseling tussen die twee), dan is het okť. Een thread genaamd ďBitcoins en Litecoins kopen met een bankoverschrijvingĒ mag bijvoorbeeld in de algemene boards blijven.

15.
<...>
Het is met name niet toegestaan om mensen een incentive te geven om niet-substantiŽle berichten in je threads te plaatsen. Je mag niet aanbieden om mensen te betalen voor het plaatsen van hun adressen, gebruikersnamen, enz. Je kunt weggeefacties off-site doen en in een thread naar de pagina van de actie linken, maar je mag mensen geen bonus geven voor het antwoorden in je thread.
<...>

23. Deze regel is bedoeld om te voorkomen dat gebruikers misbruik maken van mogelijke mazen in de regels of van interpretaties die de letterlijke betekenis van de regel volgen in plaats van de betekenis van wat het eigenlijk trachtte te voorkomen.

24.

<...>
Advertenties zijn in principe niet toegestaan in berichten (buiten het gebied met de handtekening) omdat ze vervelend en off-topic zijn. Het is vooral niet toegestaan om advertenties of handtekeningen onderaan al je berichten te plaatsen. Afgezien van traditionele ondertekeningen, die worden getolereerd maar ontmoedigd, zijn handtekeningen alleen toegestaan in het daarvoor bestemde gebied.

Als je het forum echter als publicatieplatform gebruikt om iets te plaatsen wat echt substantieel en nuttig is, dan is de verkoop van advertenties in dat substantiŽle werk toegestaan. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je bericht deel uitmaken van een thread die je zelf bent gestart en moet je bericht substantieel en lang genoeg zijn om de advertentie volledig onbeduidend te laten lijken. Mocht je twijfelen, vraag het me dan.

25. Als je een ban krijgt (tijdelijk of permanent) en een nieuw account aanmaakt om door te gaan met het plaatsen / verzenden van PM's, dan wordt dit beschouwd als het ontduiken van de ban. De enige uitzondering is het maken van een thread in Meta over de ban die je hebt gekregen.

26.
Deze zijn meestal vervangen door zelfgemodereerde onderwerpen, maar lokale regels kunnen naar goeddunken van de moderator worden afgedwongen.

30. Dit omvat (maar is niet beperkt tot) domeinen, softwaresleutels en uitnodigingen voor lidmaatschappen. Wat als vergelijkbaar wordt beschouwd, is aan de moderator die de situatie aanpakt.

33. Dit omvat zowel het kopiŽren van delen van posts/threads of gehele posts/threads van andere gebruikers, als het kopiŽren van content van externe bronnen (bijvoorbeeld andere websites) en vervolgens doen alsof deze content van jezelf komt.Veelgestelde vragen (FAQ)

V: Waarom heeft <voeg de gebruikersnaam van een oplichter in>, wat overduidelijk een oplichter is, geen ban gekregen?
A: Mogelijke (of echte, dat is niet aan mij om te beslissen) oplichterij wordt niet gemodereerd om misbruik door moderatie te voorkomen. Als we gaan uitzoeken wie we "oplichters" noemen en hen verbannen, dan zouden we veel beslissingen nemen op basis bevooroordeelde meningen.

V: Modereren/verwijderen jullie (mogelijke) FUD, beschuldigingen en onjuiste informatie?
A: Nee. We hebben niet genoeg tijd om elk stukje informatie te controleren en de geldigheid van de bronnen te controleren. Ook hiervoor geldt, net als bij oplichting, dat er teveel ruimte is voor vooroordelen en misbruik.

Trolling is echter niet toegestaan. Als een gebruiker gewoonlijk overduidelijk onjuiste onzin plaatst ("overduidelijk onjuiste onzin" voor een buitenstaander, NIET voor iemand die de discussie volgt of erbij betrokken is), enkel om problemen te veroorzaken, dan wordt dat beschouwd als trolling, wat verboden is. Dergelijke gevallen moeten echter grondig worden gedocumenteerd in het rapport (er zijn talloze rapporten die alleen maar "trolling" zeggen, maar moderators hebben geen tijd om door de berichten van elke gebruiker te bladeren).

V: Iemand heeft me beledigd. Waarom wordt zijn bericht/thread niet verwijderd?
A: Mogelijk (omdat we geen tijd of middelen hebben om het te controleren) zijn beledigingen ook toegestaan zolang ze enige vorm van een constructieve mening, informatie of iets anders substantieels bevatten en niet off-topic zijn. Een post als "je bent dom" zal bijvoorbeeld worden verwijderd omdat het geen zinvolle inhoud bevat. Als de post echter enigszins in de trant is van "Je bent dom. Dit is onjuist omdat deze website/thread/enz. heeft uitgelegd dat het niet juist is", wordt het in de meeste gevallen geaccepteerd.

V: Hoe zit het met het verwijderen van DOXíen?
A: Nee, deze verwijderen we ook niet zolang ze voldoen aan de volgende regels:

<...>
1. Persoonlijke informatie moet beperkt blijven tot het nieuwe board Investigations (onder Scam accusations), dat alleen zichtbaar is voor gebruikers die de status Member of hoger hebben. Persoonlijke informatie wordt gedefinieerd als alles wat de online identiteit van een gebruiker (gebruikersnaam, e-mail, enz.) koppelt aan de identiteit van de gebruiker in de echte wereld, met uitsluiting van links die de persoon zelf heeft geplaatst. Het is niet toegestaan om iemands persoonlijke informatie op enige andere openbare plaats te posten, inclusief in handtekeningen.

2. Het is niet toegestaan om iemands dox te plaatsen, in het bijzonder wanneer het duidelijk is dat je de dox enkel als een wapen gebruikt. Als er bijvoorbeeld geen enigszins aannemelijke handelsklachten zijn, dan kan de persoon geen oplichter zijn en mag zijn dox niet worden gepost.

3. Net als voorheen is alles wat in het oude, onzekere overheids-/banksysteem geheim moest blijven nergens toegestaan. Dit omvat burgerservicenummers, creditcardnummers en bepaalde accountnummers.
<...>

Waarom ze niet worden verwijderd? Omdat dit soort doxing enkel een verzameling is van informatie over een gebruiker die reeds openbaar beschikbaar is, vaak te vinden via zoekmachines.

V: Ik zag dat iemand Bitcointalk-accounts verkocht. Waarom is dat toegestaan?
A: Aangezien we deze verkopen (proxyís, TOR, verkopen op andere fora) niet effectief kunnen voorkomen, doen we dat niet omdat we anders de gebruikers een vals gevoel van veiligheid zouden geven.

V: Mijn account is gehackt! Wat moet ik doen?
A: Zie deze thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=497545.0. Als je niet weet hoe je een bericht moet ondertekenen, bekijk dan deze thread gemaakt door shorena: https://bitcointalk.org/index.php?topic=990345.0

Denk er ook aan dat als je het ondertekende bericht via PM verstuurt, dat je het tussen [code ][/code ] haken verstuurt (maar dan zonder de spatie aan het einde). Bijvoorbeeld,

Code:
-----BEGIN BITCOIN SIGNED MESSAGE-----
My account <account> has been hacked/lost. Please reset the email to <e-mailadres>. The current date is <datum>.
-----BEGIN SIGNATURE-----
<voeg hier het adres in>
<voeg hier de handtekening in>
-----END BITCOIN SIGNED MESSAGE-----

Here is the unedited post where I posted that address: ...
OF
I sent that address to someone in a PM with PM ID#...

Als je niet weet hoe je een bericht moet ondertekenen en in de tutorial die eerder werd genoemd jouw client niet voorkomt, google dan voor wat tutorials met zoektermen als: "signing messages with <voeg hier de naam van je bitcoin-client in>". Bijvoorbeeld, "signing messages with bitcoin-qt".

V: Wat is Trust en hoe werkt het?
A: Trust is de feedback van Bitcointalk gebaseerd op vertrouwen (vandaar de naam). Het Trust-systeem bestaat uit 2 componenten: de Trust-lijst en achtergelaten feedback.

In de Trust-lijst selecteer je de gebruikers waarvan je de feedback op andere gebruikers vertrouwt en hoe groot dat vertrouwen is. Je kunt alleen op hun feedback vertrouwen (selecteer de Trust-diepte als 0), op hun feedback en de feedback van de door hen vertrouwde gebruikers (Trust-diepte 1), enzovoort (tot Trust-diepte 3). Trusted feedback wordt geteld wanneer het in getallen wordt weergegeven links van een bericht van een gebruiker in handelsboards zoals Marketplace of Goods.

Op de feedbackpagina kun je feedback op andere gebruikers achterlaten of een gedetailleerd overzicht zien van de feedback van gebruikers. Vertrouwde feedback wordt als eerste getoond en niet-vertrouwde feedback wordt standaard verborgen. Je kunt het bekijken door op de link "Show ratings" te klikken. Tenslotte kun je alle feedback zien die de gebruiker op anderen heeft achtergelaten.

Hiermee heb ik de basis van het Trust-systeem behandeld. Als je een diepgaandere beschrijving van het Trust-systeem wilt met details die ik waarschijnlijk heb gemist, kijk dan hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=211858.0.

V: Waarom wordt Trust niet gemodereerd?
A: Feedback wordt niet gemodereerd (behalve in voor de hand liggende gevallen zoals pure reclame, honderden identieke lege/koeterwaalse rapporten over ťťn gebruiker) om dezelfde reden als bij oplichting: te veel ruimte voor misbruik.

V: Wanneer komt de nieuwe forum-software?
A: Nou, volgens theymos ergens na februari 2015.

<...>
Quote
Wanneer is de software klaar?

Over ongeveer een jaar.
<...>

V: Ik wil mijn gebruikersnaam op het forum veranderen. Wat moet ik doen?
A: Je kunt 50 BTC doneren om VIP te worden of je kunt een PM sturen naar theymos met het verzoek om je gebruikersnaam te veranderen (hoewel hij dergelijke verzoeken tegenwoordig zelden inwilligt).

V: 50/10 BTC om VIP/donateur te worden? Zijn jullie helemaal gek geworden?
A: Nee, dat zijn we niet. Iemand die een donateur of een VIP is, is meestal een early adopter en het hebben van zoín rang betekent dat je al vanaf het begin onderdeel was van of dat je veel hebt bijgedragen aan de Bitcoin-community. De mogelijkheid bestaat echter dat er nieuwe, goedkopere rangen zullen worden toegevoegd.

V: Waarom is mijn IP geblokkeerd? Wat is dat voor onzin?
A: Je IP-adres is mogelijk geblokkeerd omdat het is gebruikt door een gebruiker die permanent verbannen is. Maak je geen zorgen - blokkeringen van IP-adressen vervallen na verloop van tijd als er niet teveel blokkeringen van het betreffende IP-adres in een korte periode zijn opgelegd. Als u zich registreert met een geblokkeerd IP-adres, gebruikmaakt van TOR, VPN's of bekende proxyís, dan moet u een kleine vergoeding betalen. Dit is om spammers te voorkomen en tegelijkertijd echte leden toe te staan om zonder teveel beperkingen berichten te plaatsen.

V: Waarom is mijn account verbannen?
A: Waarschijnlijk heb je een van de regels overtreden. Probeer per e-mail een bericht te verzenden naar het e-mailadres waar je beroep kunt aantekenen. Dit adres staat vermeld in het bericht waarmee je op de hoogte bent gesteld van de ban.

V: Hoe werkt activity?
A:
Het getal van je activity wordt op deze manier bepaald:
tijd = aantal perioden van twee weken waarin je hebt gepost sinds je registratie
activity = min(tijd * 14, posts)

Activity wordt elk uur bijgewerkt.

Als je bijvoorbeeld in een periode van 14 dagen 14 berichten plaatst, dan neemt je activity toe met +14.
Als je 2 berichten plaatst in een periode van 14 dagen, dan neemt je activity toe met +2.
Als je in een periode van 14 dagen helemaal geen berichten plaatst, dan neemt je activity ook niet toe.
Als je echter 15 of meer berichten plaatst in een periode van 14 dagen, dan neemt je activity nog steeds toe met slechts +14.

Wat extra informatie hierover: https://bitcointalk.org/index.php?topic=582736.0 en https://bitcointalk.org/index.php?topic=2766177.0

V: Hoe werken rangen/ledengroepen?
A: Zie deze link: https://bitcointalk.org/index.php?topic=178608.msg1861412#msg1861412. Als je de benodigde hoeveelheid activity hebt, maar je afvraagt waarom je nog niet in rang bent gestegen, dan heb je in de thread misschien de korte vermelding van de toegevoegde merit-eisen over het hoofd gezien.

V: Wat is Merit en hoe werkt het?
A: Zie deze link: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2818350.0. Als je het lastig vindt om te begrijpen hoe het systeem (of een deel ervan) werkt, kijk dan goed naar de infographics waarnaar wordt gelinkt.

V: Hoe plaats ik een afbeelding in mijn bericht/thread?
A: Eerst moet je de afbeelding uploaden naar een site voor image hosting. Gewoon even googelen, dan vind je er vast een die bij je past. Vervolgens kun je op de volgende manier eenvoudig de link naar de afbeelding in je bericht plaatsen:

Code:
[img]http://ImageHostingSite.com/MijnAfbeelding.jpg[/img]

V: Ik ben een newbie en kan geen afbeelding plaatsen/embedden. Hoe komt dat?
A: Vanwege misbruik zijn embedded afbeeldingen voor newbies uitgeschakeld (zie https://bitcointalk.org/index.php?topic=1172918.0). Je kunt afbeeldingen plaatsen zodra je Jr. Member wordt of wanneer je een kleine vergoeding betaalt. Zie voor meer hierover: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2385104.0.

V: Wanneer kan ik een avatar aan mijn account toevoegen?
A: Zodra je account de rang Full Member of hoger heeft.

Q: Waarom ontvang ik de berichten van newbies niet? / Ik ben een newbie en ik kan andere gebruikers geen PM sturen
A: Om spam te beperken, moeten berichten van en naar newbies worden ingeschakeld. Dat kun je hier doen: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;sa=pmprefs. Als je een newbie bent en je kunt een gebruiker die goederen en/of diensten koopt of verkoopt niet bereiken, plaats er dan een bericht over in zijn thread.

V: Waarom krijg ik de foutmelding "The last posting from your IP was less than 360 seconds ago." terwijl ik vandaag niks heb gepost?
A: Inloggen, het versturen van PMís en het rapporteren van berichten aan een moderator worden ook geteld als posten en verlengen deze beperking weer naar 360 seconden. Maak je geen zorgen: als je activity toeneemt, dan neemt de beperking van 360 seconden af. Hier kun je het algoritme zien waarmee de plaatsingsbeperking op basis van je activity wordt berekend:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=237597.msg4131557#msg4131557

V: Kan ik zelfmoderatie inschakelen bij een reeds bestaande thread?
A: Nee. Vergendel de oude thread gewoon en start een nieuwe waarbij je zelfmoderatie inschakelt bij "Additional Options...".

V: Hoe verwijder/vergrendel ik mijn eigen thread(s) als ik ze niet meer nodig heb?
A: Rechtsbovenaan je bericht bevindt zich een delete-knop. Je kunt threads verwijderen als niemand ze heeft gezien. Klik anders linksonderaan gewoon op de "Lock topic"-link.

V: Hoe voeg je een link toe aan een woord?
A: Heel eenvoudig. Gebruik gewoon deze code:
Code:
[url=MijnLink.com]Woord[/url]

Vervang het "Woord" door een zin of woord naar keuze en vervang "MijnLink.com" door jouw link.

V: Waarom kan ik in mijn handtekening geen <voeg hier iets in als link, afbeelding of kleur> gebruiken?
A: Op basis van de rang van een lid gelden er bepaalde restricties voor de handtekening:

- Newbie: Geen styling (inclusief links) toegestaan. Maximaal 50 karakters.
- Jr. Member: Maximaal 150 karakters.
- Member: Links toegestaan. Maximaal 4000 karakters.
- Full: Kleur toegestaan.
- Sr. Member: Formaat toegestaan.
- Hero: Achtergrondkleur toegestaan.

V: Wat is de draft-functie op dit forum?
A: Als je een bericht of PM schrijft en op preview klikt, dan wordt het bericht opgeslagen op de Draft-pagina. Net als wanneer je op post klikt (zelfs als er een fout is opgetreden die ervoor zorgde dat het bericht niet werd geplaatst, zoals "The last posting from your IP was less than 360 seconds ago."), een PM stuurt of een bewerkt bericht opslaat.

Drafts zijn te vinden op https://bitcointalk.org/index.php?action=drafts.

V: Waar kan ik alle moderators/stafleden/beheerders vinden?
A: Ga gewoon naar de Member search-pagina (https://bitcointalk.org/index.php?action=mlist;sa=search), vink alle vakjes uit en vink vervolgens "Search by position" aan. Zoek om alle reguliere moderators zoals board moderators, lokale moderators of patrollers (site-brede newbie-moderators) te vinden op "Staff" (zonder de aanhalingstekens). Zoek om alle globale moderators te vinden op "Global Moderator". Zoek om alle beheerders te vinden op "Administrator".

Denk eraan te controleren of je niet met een bedrieger te maken hebt: echte moderators hebben in het "Position:"-veld (of het veld onder hun gebruikersnaam en boven hun rang (zoals "Member" of "Hero member") als ze een PM sturen of een bericht plaatsen) Staff, Global Moderator of Administrator staan. Administrators en globale moderators hebben ook een half ingekleurde laatste munt als je links van hun PM of bericht kijkt. Beheerders hebben een rode en globale moderators hebben een lichtblauwe.

V: Wat kan een <voeg hier de functie van een staflid of een rang in> doen?
A: Verschillende rangen hebben in verschillende mate toegang tot moderatie-tools. Een quote van Salty Spitoon legt het behoorlijk goed uit:

<...>

Beheerders: kunnen op de site alles doen wat denkbaar is. Ze kunnen echter hun account niet verwijderen.

Globale moderators: kunnen permanente bans uitdelen, newbies verwijderen, rapporten van alle secties zien en afhandelen en ze kunnen gerapporteerde PMís zien.

Moderators: kunnen rapporten van hun secties zien en afhandelen en ze kunnen newbies verwijderen.

Patrollers: zijn in feite Moderators maar kunnen alleen moderator-taken uitvoeren voor newbie-leden.

<...>

V: Hoe moet ik mijn thread noemen? / Zijn er richtlijnen voor de naamgeving van threads?
A: Een bericht van beheerder theymos legt het behoorlijk goed uit. Zie: https://bitcointalk.org/index.php?topic=102944.0

Verouderde vragen (niet meer relevant):

V: Waarom staat het forum me niet toe een avatar toe te voegen?
A: Enige tijd geleden is het forum gehackt. Het vermoeden is dat de avatars werden gebruikt als een middel om kwaadaardige code in het forum te injecteren. Hoewel het beveiligingslek hersteld is, worden de avatars uitgeschakeld totdat er nieuwe forumsoftware wordt uitgebracht.


Richtlijnen voor threads

Sommige boards, waarvoor het eigenlijk vanzelfsprekend is, zijn niet opgenomen in deze lijst


Sectie: Bitcoin

Bitcoin Discussion - "Algemene discussies over het Bitcoin-ecosysteem die elders niet beter op hun plaats zijn. Nieuws, de Bitcoin-community, innovaties, de algemene omgeving, enz. Bespreking van specifieke Bitcoin-gerelateerde diensten hoort meestal in andere secties thuis."

Legal (dochterboard van Bitcoin Discussion) - Discussie over wetten met betrekking tot Bitcoin, Bitcoin-bedrijven (in het algemeen), "rechtszaken, klachten, reguleringen, enz."

Press (dochterboard van Bitcoin Discussion) - Artikelen over Bitcoin met links in het juiste titelformaat.

Meetups (dochterboard van Bitcoin Discussion) - Bitcoin-gerelateerde bijeenkomsten, conferenties, discussies en aankondigingen van dergelijke evenementen.

Development & Technical Discussion - "Technische discussies over Satoshiís Bitcoin-client en het Bitcoin-netwerk in het algemeen. Geen externe sites/clients, geen bugrapporten die niet veel discussie vereisen (gebruik hiervoor github) of ondersteuningsverzoeken."

Alternative clients (dochterboard van Development & Technical Discussion) en de dochterboards hiervan - Discussies en technische ondersteuning van andere clients zoals Multibit, Electrum, Armory, enz.

Mining - Discussies over Bitcoin-mining in het algemeen (discussies die niet in de dochterboards thuishoren).

Mining support (dochterboard van Mining) - Problemen met mining (rig is gestopt/wil niet starten, miner hasht niet), "aan de slag"-handleidingen.

Pools (dochterboard van Mining) - Discussies over Bitcoin-miningpools, aankondiging van zulke pools. Multipools met Bitcoin als een mogelijke cryptovaluta om te minen zijn welkom.

Mining software (miners) (dochterboard van Mining) - Discussies, aankondigingen van software voor Bitcoin-mining.

Hardware (dochterboard van Mining) - Discussies over hardware voor Bitcoin-mining, nieuwe aankondigingen van hardware. Geen transacties.

Mining speculation (dochterboard van Mining) - Speculatie over mining-hardware (haal ik met deze rig de kosten eruit, wanneer, enz.), moeilijkheidsgraad (voorspellingen over de toename/afname), winstgevendheid (is deze rig winstgevend, moet ik met deze elektriciteitsprijs minen, enz.), enz.

Technical Support - Problemen met Satoshi's Bitcoin-clients (bitcoin-qt, bitcoind). Problemen met andere clients horen thuis in het board Alternative clients.

Project Development - Organisatie van Bitcoin- en aanverwante projecten (sites, software die nog niet is ontwikkeld/in ontwikkeling is), bounty-campagnes, advertenties enz. Geen vacatures, hoewel "op zoek naar partners"-threads hier wel thuishoren.

Sectie: Economy

Economics - Discussies over economie in het algemeen: dit omvat zowel Bitcoin als fiatvaluta.

Speculation (dochterboard van Economics) - Speculatie en voorspellingen over de prijs van Bitcoin.

Marketplace - Threads gerelateerd aan zakendoen/handel in Bitcoin die niet in andere secties thuishoren.

Goods (dochterboard van Marketplace) - Verhandeling op het forum van fysieke goederen in ruil voor Bitcoin. Als je goederen verkoopt op een andere site (bijvoorbeeld als je een online winkel hebt), dan hoort het hier niet thuis.

Collectibles (dochterboard van Goods) - Verhandeling van fysieke verzamelobjecten ("inclusief fysieke Bitcoin-munten" zoals in de subtekst van het board staat). Als je deze verzamelobjecten op een andere site verkoopt (bijvoorbeeld als je een online winkel hebt), dan hoort het hier niet thuis.

Digital goods (dochterboard van Goods) - Verhandeling op het forum van digitale goederen in ruil voor Bitcoin (met uitzondering van invites en accounts). Als je goederen verkoopt op een andere site (bijvoorbeeld als je een online winkel hebt), dan hoort het hier niet thuis.

Invites & Accounts (dochterboard van Digital goods) - Verhandeling van site-invites en accounts. Als je accounts verkoopt op een andere site (bijvoorbeeld als je een online winkel hebt), dan hoort het hier niet thuis.

Computer hardware (dochterboard van Goods) - Verhandeling op het forum van mining-hardware in ruil voor Bitcoin. Als je goederen verkoopt op een andere site (bijvoorbeeld als je een online winkel hebt), dan hoort het hier niet thuis.

Services (dochterboard van Goods) - Diensten aangeboden/gevraagd op het forum in ruil voor Bitcoin. Als je diensten aanbiedt/vraagt op een andere site (bijvoorbeeld als je een hosting-site hebt), dan hoort het hier niet thuis.

Currency exchange (dochterboard van Marketplace) - Bitcoins kopen/verkopen met andere fiatvaluta.

Gambling (dochterboard van Marketplace) - "Gokken en alle "beleggingen" die zo riskant zijn, dat het net zo goed gokken had kunnen zijn (HYIPís, piramidespelen, enz.)"

Games and rounds (dochterboard van Gambling) - "Spreadsheet-spellen, forumgebaseerde spellen en discussies van individuele rondes/spellen op andere sites." Alle Bitcoin-weggeefacties, loterijen en wedstrijden horen hier ook thuis.

Investor-based Games (dochterboard van Gambling) - "Spellen waarbij de belangrijkste factor is of nieuwe "investeerders" zich aansluiten bij het spel. Ook elk Bitcoin-beleggingsproduct met een APY ver boven het redelijke markttarief." Dat omvat ponziís, HYIP en andere sites van het type "investeer nu en krijg tonnen geld morgen".

Gambling discussion (dochterboard van Gambling) - "Discussies over sportgames en andere gokgerelateerde onderwerpen die los staan van de games en diensten zelf."

Lending (dochterboard van Marketplace) - "Leen BTC uit of krijg BTC-leningen." Dit omvat leningen aan individuen en aan bedrijven.

Long-term offers (dochterboard van Lending) - "Langetermijnaanbiedingen om BTC uit te lenen of om BTC-leningen te krijgen, inclusief depositorekeningen."

Securities (dochterboard van Marketplace) - "Deze sectie is bedoeld voor threads over individuele Bitcoin-obligaties, -aandelen, enz."

Auctions (dochterboard van Marketplace) - "Veilingen kunnen optioneel in deze sectie worden geplaatst. Onderwerpen en antwoorden in deze sectie kunnen niet worden aangepast of verwijderd."

Service Announcements (dochterboard van Marketplace) - "Nieuwe diensten en belangrijke informatie over bestaande diensten. Maak geen buitensporige "aankondigingen" aan enkel om reclame te maken voor jouw diensten." Alle aankondigingen van websites die Bitcoin-diensten verlenen horen hier thuis.

Micro Earnings (dochterboard van Service Announcements) - "Faucets, rotators, webgebaseerde games en andere diensten die voornamelijk zijn gebaseerd op advertenties en/of microbetalingen." Dit omvat veel websites die verwaarloosbare of bijna-verwaarloosbare hoeveelheden Bitcoin uitbetalen.

Service Discussion (dochterboard van Marketplace) - "Opmerkingen en vragen over specifieke Bitcoin-diensten of over alle Bitcoin-diensten." Dit omvat de bespreking van Bitcoin-sites (zowel specifiek als in het algemeen) en discussies over technische problemen van dergelijke sites (API werkt niet, enz.).

Web Wallets (dochterboard van Service Discussion) - "Discussies over online portefeuilles." Dit omvat client-side op Javascript gebaseerde portefeuilles, zoals Blockchain.info, evenals accounts op exchanges die tevens dienstdoen als een portefeuille, zoals bij Coinbase.

Exchanges (dochterboard van Service Discussion) - "Discussies over specifieke exchanges, Bitcoin-geldautomaten en Bitcoin-betaalpassen". De nadruk ligt op Bitcoin - discussies over zaken aangaande altcoins op exchanges horen hier niet thuis.

Trading Discussion - "Discussies over zakendoen met Bitcoin. Beste handelspraktijken, bezorgmethoden enz." Specifieke discussies over sites of exchanges horen hier niet thuis. Als je problemen ondervindt bij het uitvoeren van een ruil of wilt weten wat de beste manier is om een miner naar een bepaalde plaats te verzenden, dan is dit de plek om het daarover te hebben.

Sectie: Other

Politics & Society - Discussies over politiek, recente gebeurtenissen in de wereld - zowel gerelateerd als niet-gerelateerd aan Bitcoin.

Beginners & Help - Alle eenvoudige vragen (voor professionals zoals wij Cool) zoals "wat zijn ASICís?", "wie is Satoshi?" en "wat is mining?" horen hier thuis.

Off-topic - "Andere onderwerpen die interessant kunnen zijn voor bitcoiners"

Serious discussion - "Serieuzere discussies. Geen enkele vorm van reclame. Geen junk-berichten." In tegenstelling tot in de meeste andere hoofdsectieboards, is het hier okť om over altcoins te praten. Je moet minimaal Jr. Member zijn om op dit forum te posten. Berichten in dit board tellen niet mee voor je aantal berichten en worden ook niet meegeteld in je activity.

Ivory Tower (dochterboard van Serious discussion) - "Nůg serieuzere discussies. Enkel voor [Full] Members en hoger. Geen enkele vorm van reclame. Geen junk-berichten." Hier geldt hetzelfde als bij Serious discussion wat betreft content over altcoins. Berichten in dit board tellen niet mee voor je aantal berichten en worden ook niet meegeteld in je activity.

Sectie: Alternate cryptocurrencies

Altcoin Discussion - "Discussies over cryptovaluta anders dan Bitcoin. Merk op dat discussies over hoe deze valuta *zich verhouden tot* Bitcoin in andere categorieŽn thuis kunnen horen.Ē Generieke discussiethreads over coins of discussies over de prijzen van altcoins horen hier niet thuis.

Announcements (Altcoins) - Aankondigingen van altcoins, generieke (doorgaans aankondigingsachtige) discussiethreads over coins.

Tokens (Altcoins) (dochterboard van Announcements (Altcoins)) - Aankondigingen van altcoin-tokens (een altcoin-entiteit / ding dat op de infrastructuur van een andere altcoin vertrouwt om te functioneren), generieke (doorgaans aankondigingsachtige) discussiethreads over tokens.

Mining (Altcoins) - Discussies over altcoin-mining. Dit omvat discussies over PoW-mining, PoS-staking en andere mining-achtige activiteiten (bijv. speciale apparaten, software, probleemoplossing, enz.).

Pools (Altcoins) (dochterboard van Mining (Altcoins)) - Discussies en aankondigingen van altcoin-miningpools.

Marketplace (Altcoins) - Verkoop op het forum van goederen en diensten die altcoin-gerelateerd zijn, of worden verkocht in ruil voor altcoins.

Bounties (Altcoins) (dochterboard van Marketplace (Altcoins)) - "Altcoin-bounties en reclamecampagnes". Bounties, reclamecampagnes, aankondigingen van externe weggeefacties (die het NIET vereisen iets op Bitcointalk te posten) en vergelijkbare threads horen hier thuis. Discussies over dit soort campagnes / diensten horen hier niet thuis.

Service Announcements (Altcoins) (dochterboard van Marketplace (Altcoins)) - Aankondigingen van externe diensten die direct gerelateerd zijn aan altcoins of altcoins accepteren.

Service Discussion (Altcoins) (dochterboard van Marketplace (Altcoins)) - Discussies over altcoin-diensten (zowel extern als op het forum). Dit omvat discussies over bounties.

Speculation (Altcoins) - Discussies over prijzen van altcoins. Dit omvat discussies over portfolioís ("welke altcoins heb jij in je bezit?"), prijsvoorspellingen ("zal coin X volgende week de 10$ bereiken?" of "waarom is de prijs van deze coin zo laag?") en algemene speculatie ("gaat de markt voor altcoins crashen?").

Sectie: Local

Alle lokale boards - Discussies over verschillende onderwerpen in de taal van het board. Het plaatsen van vertaalde aankondigingen van coins is beperkt tot talen die hun eigen sectie (d.w.z. een speciaal board met sub-boards) hebben.Bronnen:
[1] - "Forum moderation policy" - https://bitcointalk.org/index.php?topic=20333.0
[2] - "Marketplace rules and guidelines" - https://bitcointalk.org/index.php?topic=3629.0
[3] - "Currency Exchange rules and guidelines" - https://bitcointalk.org/index.php?topic=594959.0
[4] - "Do not post about altcoins here, use the correct sub-forums please." - https://bitcointalk.org/index.php?topic=401897.0
[5] - "NEWBIE README" - https://bitcointalk.org/index.php?topic=177133.0
[6] - "Giveaway threads are not allowed" - https://bitcointalk.org/index.php?topic=434310.0
[7] - "Do not post off-topic replies" - https://bitcointalk.org/index.php?topic=14356.0
[8] - "Advertising spam is not allowed" - https://bitcointalk.org/index.php?topic=718124.0
[9] - "Ads in posts" - https://bitcointalk.org/index.php?topic=749961.0
[10] - "Re: [Serious] Avatar Rules Discussion" - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1011789.msg10977206#msg10977206Speciale dank:

Voor het vinden van typefouten in de originele Engelstalige thread:

shorena
Welsh
dserrano5
Willisius
MadZ
sncc

Voor suggesties:


Welsh
Baitty
Brewins
railzand
medUSA
shorena
Buziss
UFOkid
hilariousandco
dserrano5
Quickseller
-ck (ckolivas)
qwk
capcher
Mitchełł
SaltySpitoon
Cyrus

Vertalingen:

Spaanse vertaling "Reglas no oficiales del foro" (https://bitcointalk.org/index.php?topic=705523.0) by dserrano5

Duitse vertaling "Inoffizielle Bitcointalk.org Regeln/Richtlinien/FAQ" (https://bitcointalk.org/index.php?topic=767079.0) by Zephir

Portugese vertaling "Lista "n„o-oficial" de Regras do Fůrum" (https://bitcointalk.org/index.php?topic=759695.0) by Adriano

Kroatische vertaling "Nesluěbena lista Bitcointalk.org pravila/smjernica/FAQ"  (https://bitcointalk.org/index.php?topic=1182311.0) by Lauda

Arabische vertaling "قائمة غير رسمية من القواعد الرسمية للموقع" (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2345906.0) by hugeblack

Filipijnse vertaling "Unofficial Forum Rules & Guildelines (Tagalog Version)" (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2383339.0) by nc50lc

Poolse vertaling "Nieoficjalna lista (oficjalnych) zasad, wskazůwek, FAQ Bitcointalk.org by mprep" (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2861831.0) by poptok1

Japanse vertaling "Bitcointalkのルール、ガイドライン、FAQ" (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2966475.0) by sncc

Russische vertaling "Неофициальный список официальных правил" (https://bitcointalk.org/index.php?topic=994018.0) by xandry

Franse vertaling "Liste des rŤgles du forum, guides et FAQ." (https://bitcointalk.org/index.php?topic=4050645.0) by JeremyBJuridische opmerking: dit bericht is gebaseerd op het forumbeleid, niet op mijn eigen beleid.
10  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN]🌍P2PEP - Peer2Peer Energy Protocol🌍⚡Verbindt gebruikers schone energie!⚡ on: June 25, 2018, 04:13:47 PM


11  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] 📒⭐👑 Jinbi Token ~ ĎDe gouden ICOí - Goud versmelten met blockchain 👑⭐📒 on: May 12, 2018, 08:17:39 AM


OVER

TOKENICO


ROADMAPTEAMADVISEURS                    
Let op: Deze vertaling is gemaakt in opdracht van Jinbi. Ik ben niet het aanspreekpunt.
12  Local / Alt Coins (Nederlands) / ⚡️[ANN]⚡️ REOS: Gedecentraliseerd ecosysteem voor gebruikersgegenereerde content on: May 06, 2018, 09:04:53 PMWat is REOS?
REOS is een op de blockchain gebaseerd ecosysteem voor user generated content (UGC), oftewel door gebruikers gegenereerde content, dat de macht geeft aan contentmakers en consumenten. Het platform stelt contentmakers in staat op verschillende manieren en zonder tussenpersonen inkomsten te genereren met hun UGC, zoals korte videoís, waarbij ervoor wordt gezorgd dat de content wordt gevalideerd door de REOS-community. Alle digitale content die wordt bijgedragen door contentmakers wordt ook geregistreerd op de REOSchain, de belangrijkste blockchain voor de REOS-community, waarmee de correcte toekenning van het eigendom van digitale activa wordt verzekerd. Contentmakers kunnen veilig worden uitbetaald door verschillende belanghebbenden, waarbij tussenpersonen worden omzeild door gebruik te maken van REOS, een crypto-gebruikstoken uitgegeven door de REOS-stichting. De waarde van de content zal worden bepaald door de REOS-community en niet door een centrale autoriteit, waarmee recht wordt gedaan aan de overtuiging ďTruth is ValueĒ, oftewel ďWaarheid is WaardeĒ.
 
Onze missie
Het veranderen van de bestaande gecentraliseerde, door advertenties gedreven social media, door gebruik te maken van de blockchain-technologie om de macht terug te geven aan de contentmakers en consumenten en tegelijkertijd de echtheid van de content te valideren.
 

 
Vragen?


REOS Labs is van plan in totaal 10 miljard voorgeminede REOS-tokens uit te geven. Details van de tokentoewijzing zullen worden gepubliceerd op https://reos.me/tokensale
 

Toepassingen REOS-token
Validatie content
Licensering content
E-commerce
Contentmakers fooi geven/sponsoren
Crowdfunding van contentproducties
 

VOLG ONS OP
Let op: Deze vertaling is gemaakt in opdracht van REOS. Ik ben niet het aanspreekpunt.

13  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][PRESALE] BITIMAGE.io 🔴⚫️ NEXT-GEN DIGITALE MEDIA MARKTPLAATS ⚫️🔴 on: May 02, 2018, 01:27:53 PM


White Paper | Facebook | Twitter | Telegram | Medium | Website | BountyDE ICO-VOORVERKOOP IS VAN START GEGAAN!BitImage is een slimme, open, digitale marktplaats voor
gedecentraliseerde contentlicenties waar u unieke digitale mediacontent
kunt verhandelen, kopen of zoeken. We gebruiken de baanbrekende capaciteiten
van de blockchain en artificiŽle intelligentie om de meest toegankelijke manier te
bieden om tot de benodigde digitale content te komen - of dit nu een video, een
afbeelding, een grafische weergave of audio is.

Vergeet het verouderde concept van traditionele stock-media.
We streven ernaar de meest voorkomende problemen van de meeste digitale
marktplaatsen op te lossen met BitImage - een slimme & krachtige service die
de volgende innovatieve oplossingen biedt:
Probeer de alfa-versie van BitImage uit via de mobiele app voor Android & iOS (binnenkort beschikbaar).

U kunt de volledige versie van de toekomstige mobiele app bekijken via het
INTERACTIEVE PROTOTYPE

BITIMAGE (BIM)-TOKENS


De BitImage-token of BIM is een cryptografische token van de ERC-20 standaard,
gebaseerd op de Ethereum-blockchain.

10,000,000,000 BIM-tokens zullen worden gecreŽerd.
62% hiervan zal worden verkocht in 2 ronden:
Voorverkoop en Crowdsale
1 BIM = 0.000008 ETH

Voorverkoop

Startdatum: 26 april om 1 PM UTC       Einddatum: 24 mei om 1 PM UTC

10% van de totale pool van uitgegeven tokens is beschikbaar voor iedereen die
een bijdrage doet tijdens de voorverkoop, wat neerkomt op 1,000,000,000 BIM

Het minimale doel van de voorverkoop is 2000 ETH ≈ $1M
Het maximale doel van de voorverkoop is 6000 ETH ≈ $3M

De minimale bijdrage is 0.1 ETH
De maximale bijdrage is 500 ETH

Tijdens de periode van de voorverkoop zal de hoogste bonus 30% bedragen, wat neerkomt
op 1 ETH = 169,000 BIM

Crowdsale

De start- en einddatum zullen binnenkort worden aangekondigd.

52% van de totale pool van uitgegeven tokens, wat neerkomt op 5,200,000,000
BIM, is beschikbaar voor iedereen die een bijdrage doet tijdens de crowdsale.

De hard cap van de crowdsale is 36,000 ETH ≈ $18M.
Er is geen minimale prijsdrempel voor de crowdsale, dus
hoe dichter we bij de 42,000 ETH komen, hoe meer functionaliteit
we kunnen implementeren volgens de roadmap en in hoe meer
landen we het product op de markt kunnen brengen.

De minimale bijdrage is 0.1 ETH.
De maximale bijdrage is 500 ETH.
Bezoek onze website https://bitimage.io voor meer details over het project.BitImage is een revolutionaire service die een nieuwe
standaard zal worden door nieuwe technologieŽn
naar de markt van stock-mediacontent te brengen.Laten we samen een stap zetten naar de innovaties die onze levens zullen veranderen!Mis de start van de voorverkoop niet!White Paper | Facebook | Twitter | Telegram | Medium | Website | Bounty
14  Local / Alt Coins (Nederlands) / 🚀🚀🚀[ANN][PRE-ICO GESTART]🚀🚀🚀 HOLDVEST: Universele toegangspoort tot crypto on: May 01, 2018, 02:54:44 PM                         HOLDVEST Alles-in-ťťn investeringsportal

Gedecentraliseerd ecosysteem voor het investeren in blockchain-technologieŽn.
Je hoeft geen crypto-goeroe te zijn om te investeren in de meest stabiele en veelbelovende cryptovaluta en blockchain-projecten.
Meld je simpelweg aan op ons platform, vul jouw account door een aantal populaire cryptovaluta te storten en investeer in elk project met ťťn klik.HOLDVEST is een nieuw soort blockchain-investeringsplatform dat de beste kenmerken van exchanges, brokers en instant trading-apps combineert. Het platform is gebouwd rondom een liquiditeitsaggregator die verbonden is met alle grote crypto-exchanges, evenals met de eigen interne gedecentraliseerde exchange, waardoor gebruikers vanuit ťťn enkele portal de beste prijs krijgen voor hun ruil. In combinatie met krachtige hulpmiddelen voor portfolio management biedt HOLDVEST exceptionele beveiliging, gemak en flexibiliteit en is het platform even geschikt voor ervaren handelaren en institutionele beleggers als voor nieuwkomers.Het HOLDVEST-platform is al gelanceerd en zal worden gemonetiseerd door middel van de HDL-token, die wordt gehost op de Waves-blockchain.

De functies van de HDL-token omvatten maar zijn niet beperkt tot:
Kortingen op handelskosten. Gebruikers kunnen tot 20% besparen op handelskosten door te betalen met HDL. Aangezien kosten doorgaans worden berekend als een percentage van de ordergrootte, zal er, als de HDL-tokens in waarde toenemen, een kleiner aantal benodigd zijn om de equivalente waarde van de verhandelde valuta te betalen. Het kopen van HDL tijdens de ICO biedt zodoende de mogelijkheid om vooraf handelsactiviteit te kopen tegen een gunstig tarief.

Terugkoopprogramma. Als een order wordt uitgevoerd voor een ruil en de gebruiker betaalt niet met HDL, dan wordt er een percentage van de transactie als standaard commissie berekend. Zodra het HDL-terugkoopprogramma is gestart, zal een dergelijke handeling op het HOLDVEST-platform onmiddellijk leiden tot een aankooporder voor HDL-tokens op alle ondersteunde exchanges. Hierdoor ontstaat door elke ruil vraag naar HDL.

Afnemend aanbod. 50% van de tokens die worden betaald als kosten (of worden gekocht bij het gebruiken van niet-HDL valuta voor de betaling van transactiekosten), of op andere wijze worden gebruikt voor betalingen van diensten op het HOLDVEST-platform, zullen worden vernietigd. Dit wordt bereikt door ze te vernietigen met de functionaliteit die is ingebouwd in de tokenlanceringstool van Waves of door ze naar een adres te sturen waarvan het aantoonbaar is dat ze van daaruit niet meer uitgegeven kunnen worden. Hierdoor neemt het aanbod na verloop van tijd af en wordt er continu vraag op de markt gecreŽerd. De resterende 50% van HDL die in dagelijkse activiteiten wordt verzameld zal door het team worden vastgehouden. Dit kan beknopter worden weergegeven als: het equivalent in HDL-tokens van 50% van alle winsten verzameld door HOLDVEST, zal worden vernietigd.

ICO-notering en stemrecht. De HDL-token kan worden gebruikt om deel te nemen aan platformontwikkeling. Dit omvat het stemmen om nieuwe cryptovaluta te noteren en nieuwe ICOís te ondersteunen; het beoordelen van ICOís op basis van het bedrijfsmodel en de betrouwbaarheid van teams als een vorm van collectieve due diligence; en het implementeren van verschillende soorten nieuwe functionaliteiten op het platform.

Advertising. Een van de inkomstenstromen van HOLDVEST zal komen van de verkoop van advertentieruimte op het platform. HDL zal de standaardtoken zijn om voor deze dienst te betalen.

Ontgrendelen van geavanceerde functies. Gebruikers die HDL-tokens in hun portfolio houden, kunnen hiermee aanvullende premium-diensten op het platform ontgrendelen. Ze krijgen toegang tot margehandel; ze kunnen geavanceerde handelsorders instellen die niet beschikbaar zijn voor andere gebruikers (limit-orders, stop market en stop limit-orders), evenals het beheren van stop loss en take profit-parameters; en het ontvangen van arbitragemogelijkheden en andere handige functies waarmee ze extra winst kunnen genereren.
Probeer nu onze bŤta-website op www.holdvest.com

Maak kennis met het cirkeldiagram voor je portfolio. Begin nu met het bouwen van jouw eigen cirkeldiagram!Blijf op de hoogte van updates
15  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] ✳️ 📦💻🎨 TOWERBEE: Platform voor dagelijks gebruik 🎨💻📦 ✳ on: April 27, 2018, 03:09:00 PM


        

     
   

THE CORE TEAM


     

     

     

     

           
Let op: Deze vertaling is gemaakt in in opdracht van TowerBee. Ik ben niet het aanspreekpunt.
16  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] [ICO] Plaza Systems (PLAZA) - Voorverkoop P4 20% Bonus LIVE on: April 05, 2018, 01:45:27 PM
Let op: Deze thread is gemaakt in opdracht van Plaza_Systems. Bij problemen of vragen kun je hieronder of in de Engelstalige ANN een bericht plaatsen, of direct contact opnemen met Plaza_Systems.De kruising van levensstijl & technologie
Plaza brengt opkomende technologieŽn tot leven door te focussen op alledaags nut, gemak, efficiŽntie en veiligheid.Uitgelichte voordelen & componenten
Of het nu thuis of onderweg is, onze klanten zullen een wereld aan keuzes tot hun beschikking hebben.Technologietoepassingslagen
Naast de hierboven afgebeelde AI-technologie zal Plaza de bestaande betalingsfunctionaliteit in lagen integreren met de belangrijkste opkomende technologieŽn van de blockchain.

Ecosysteem van de levensstijl van consumenten
Het Plaza-ecosystem is een ambitieus consumentenlevensstijlproduct dat is gecreŽerd door de intelligente integratie van gevestigde en opkomende technologieŽn.Met een levensstijl-eerst focus richten we ons op de behoeften en zorgen van mensen die gewend zijn aan gemak en veiligheid en die zich bewust zijn van de sluipende invasie van bedrijven en overheden in hun digitale leven.

Twee soorten cryptovaluta voeden het systeem

Een van de neveneffecten van het gebruik van tokens waarvan slechts een beperkt aantal beschikbaar is, zoals de PLAZA-token, voor transacties op de marktplaats is de mogelijke prijsvolatiliteit, zoals zelfs het geval is bij gevestigde cryptovaluta als Bitcoin en Ether.

Om het Plaza-ecosysteem wereldwijd te synchroniseren, prijzen te stabiliseren en cross-market e-commerce compatibiliteit te creŽren, zal Plaza een stabiele, door fiat ondersteunde cryptomunt uitgeven: de PlazaDollar (PL$), exclusief te gebruiken voor transacties op de marktplaats van Plaza.

Iedereen kan eenvoudig wat PLAZA-tokens verdienen
Iedereen, ongeacht de hoogte van zijn bankrekening, kan deelnemen aan de allereerste fase van wat de meest opwindende ICO van 2018 lijkt te worden. U kunt deelnemen aan ťťn of aan allebei de volgende evenementen.


Roadmap
Plaza creŽert de toonaangevende gedecentraliseerde consumentenmarkt met een levensstijl-eerst focus en is de eerste die een reeks opkomende technologieŽn, zoals de blockchain en artificiŽle intelligentie (AI), met elkaar integreert.Het team van Plaza

                                         De adviseurs van Plaza

                                               

Het laatste nieuws van Plaza
Nieuws en meningen van Plaza Systems
17  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] ❤️🚀CREATOR.AI 🚀❤️ - 'S WERELDS EERSTE PROTOCOL VOOR CREATIE VAN CONTENT on: March 29, 2018, 01:13:16 PM

 
 
 
INTRODUCTIE 
 
 
 
VOORDELEN VAN DE BLOCKCHAIN


 
 
 
PARTNER-AGENTSCHAPPEN


 
 
 
MERKEN


 
 
 
CR8-TOKENS


 
 
 
TOKENVERKOOP


 
 
 
ROADMAP


 
 
 
TEAM


 
 
 
ADVISEURS


 
 
 
BERICHTGEVING IN DE MEDIA


 
 
 

                   

18  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] [ICO] Ambit (AMBT) Word onderdeel van de mining-familie | ICO tot 30 mei on: March 21, 2018, 10:16:34 AM
Let op: dit is een vertaling in opdracht van Ambit. Gelieve vragen te stellen in de Engelstalige ANN of rechtstreeks contact op te nemen met AmbitICO.


       


       

          

       
                   


19  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN]⭐✨ RewardMob: 👾Mobiele eSports loyaliteitsprogramma op Waves ⭐⭐ on: March 13, 2018, 01:31:00 AM
Let op: dit is een vertaling in opdracht van RewardMob. Gelieve vragen te stellen in de Engelstalige ANN


               
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!