Bitcoin Forum
October 01, 2023, 03:18:25 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 25.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 »
1  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] IPCHAIN: IP MANAGEMENT ⭐ WHITEPAPER NU BESCHIKBAAR ⭐ VOORVERKOOP MAART on: January 31, 2018, 08:12:35 PM


Introductie van de IPCHAIN database, een database  voor en door wetenschappers en uitvinders.Token structuur

Hard Cap: 20.000.000 USD
Totaal aantal Tokens: 15.000.000
Aantal Tokens te koop: 8.500.000
Bonus Tokens (incl. Strategisch fonds): 1.500.000
Tokens voor het Project Fonds (team & ontwikkeling): 5.000.000
Tokens beschikbaar in voorverkoop: 7.5% van de Basis Tokens
Strategisch Fonds voor vroeger investeerders: 3% van alle Tokens

Voorverkoop

Voorverkoop: 35% bonus | 637,500 beschikbare tokens | 7.5% van het basis fonds | 223,125 bonus tokens beschikbaar

We voorzien de voorverkoop in maart. Verdere details volgen.

Binnenkort:
Voorverkoop
Bounty
Verdere partnerships
Token verkoop details


Het laatste nieuws

IPCHAIN White Paper vrijgegeven

Lees de IPCHAIN Database White Paper nu.Partnering met de Dennemeyer Group

We zijn verheugd om onze laatste partnerschap aan te kondigen met Dennemeyer Group, een toonaangevende wereldwijde totaalaanbieder voor IP-beheer.

Wij beschouwen de samenwerking met Dennemeyer als een grote kans om de behoeften van onze gebruikers nog beter te begrijpen en IPCHAIN tot een zeer waardevol instrument voor de bescherming van intellectuele eigendom te maken.


Deze samenwerking bevestigt verder de grote belangstelling van vooraanstaande IP-belanghebbenden voor ons project, wat tot nu toe heeft geresulteerd in ondersteuning door organisaties als de WIPO, een aantal nationale octrooibureaus en toonaangevende universiteiten.

Naast onze nieuwe samenwerking zijn we blij te kunnen melden dat Dr. Brunner van de Groep Dennemeyer zich als adviseur bij IPCHAIN heeft aangesloten. Met een doctoraat in de juridische implicaties van muziekdistributie op het internet, een Master of Business Administration in corporate management, en 17 jaar ervaring als externe en interne juridische adviseur in intellectuele eigendomdiensten, Dr. Richard Brunner is in zijn element op het snijpunt van innovatie, recht en zakelijke administratie.

https://medium.com/@IPCHAIN/ipchain-partner-and-advisory-board-update-partnering-up-with-the-dennemeyer-group-7424e6cff00dIPCHAIN Database en WIPO Green werken samen om de veiligheid van intellectueel eigendom te verbeteren.

Bij IPCHAIN kondigen we vandaag graag geweldig nieuws aan: We werken samen met WIPO Green, een dochterbedrijf van de WIPO (Wereldorganisatie Intellectuele Eigendom). WIPO, dat deel uitmaakt van de Verenigde Naties (VN), die de hoogste autoriteit is op het gebied van de bescherming van intellectuele eigendom.

https://medium.com/@IPCHAIN/ipchain-database-and-wipo-green-are-partnering-up-to-improve-the-security-of-intellectual-property-467a62b7d82Het doet ons genoegen aan te kondigen dat we onlangs onze Chief Technology Officer hebben benoemd, namelijk Sven MŲller

Sven is momenteel hoofd van het Initial Coin Offering bij de Swisscom Blockchain AG in ZŁrich en werkte daarvoor bij Ernst and Young. Tijdens zijn carriŤre was hij betrokken bij de ontwikkeling van verschillende applicaties en is hij nu verantwoordelijk voor het algemene ICO management bij de Swisscom Blockchain AG.

We zijn er zeker van dat Sven een grote meerwaarde zal toevoegen aan het IPCHAIN Core-Team, waar hij een brug zal slaan tussen de technologie en onze visie. Hij zal onder meer samen met onze ontwikkelingspartners de ontwikkeling van de IPCHAIN-visie beheren en leiden.

https://medium.com/@IPCHAIN/introducing-sven-mŲller-as-cto-of-ipchain-database-188324207d40#Doe mee met onze gemeenschap en kom ons vragen stellen.
We kijken ernaar uit om u IPCHAIN en onze komende token verkoop aan te bieden.
2  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][AIRDROP][ICO] Novex - De alles in een Blockchain Betaaloplossing on: January 02, 2018, 09:37:34 AM
NOVEX
Introduceert de alles in een Blockchain Betaaloplossing

Novex team wenst je een gelukkig Nieuwjaar! Onze ICO is gestart (1 januari) en vanaf nu kan je deelnemen aan het Novex ICO!


What is Novex?

Novex is een open source gedecentraliseerde betaaloplossing die gebruik maakt van een op Ethereum gebaseerd ERC-20-token. De meerderheid van handelaars en consumenten gebruiken cryptocurrency vandaag niet als betaalmethode en daar zijn vier belangrijke redenen voor: complexiteit, risico, kosten en het aanpassingsproces. Hoewel deze problemen klein van aard zijn, houden ze ons tegen om de volgende stap te zetten. Novex biedt hiervoor de oplossing!


We introduceren Novex als de oplossing voor alle gekende problemen die we hebben met online cryptocurrency-betalingen. Als eerste werken de Novex-ontwikkelaars hard aan de Novex-app. Dit wordt een open-source app die voor iedereen eenvoudig te gebruiken is. Er is geen cryptocurrency-kennis nodig, wat de drempel tot gebruik van cryptocurrencies zal verlagen. Parallel zal het team ook beginnen met de ontwikkeling van een open-source gedecentraliseerde marktplaats waar iedereen kan kopen en verkopen aan elkaar. Gedecentraliseerd, zonder enige inmenging van een derde partij, inclusief het Novex-team. We zijn daarnaast ook in onderhandeling met verschillende handelaars om Novex beschikbaar te maken als ťťn van hun online betaalmethodes en dit door een open-source, gemakkelijk te implementeren API te ontwikkelen.

Er is zoveel meer dat we je willen vertellen maar dat zou deze post te lang maken. Bekijk dus zeker de whitepaper op onze website.


Roadmap


Q1 2018
- Lijsting op beurzen
- Inhuren nieuwe ontwikkelaars
- Start marketing en bounty prgramma
- Release van de mobiele Novex-app

Q2 2018
- Release van de Novex Payment API voor bedrijven
- Novex Marktplaats BETA

Q3 2018
- Release van de Marktplaats
- Lancering nieuwe marketingcampagne

Toekomst
- Het aanbieden van ťťn van de beste gedecentraliseerde betaaloplossingen met een volledig gedecentraliseerde marktplaats.

 


Token Details


Contract Adres: 0x510E7770Be2d7d6D043Bb2Fa65715505b0F2D2Ff
Token Symbool: NEX
Decimalen: 18
Min Token aantal: 500.000
Max Token aantal: 1.000.000

Crowdsale

Mis je kans niet om deel uit te maken van de grootste cryptocurrency betaaloplossing van de toekomst!

Prijs per Token

Tier 1 crowdsale (01 jan Ė 04 jan) = 7000 NEX tokens per 1 ETH
Tier 2 crowdsale (04 jan Ė 11 jan) =  5500 NEX tokens per 1 ETH
Tier 3 crowdsale (12 jan Ė 19 jan) =  5250 NEX tokens per 1 ETH
Tier 4 crowdsale (20 jan Ė 28 jan) = 5000 NEX tokens per 1 ETH


SOFT CAP: 100.000 NEX tokens
HARD CAP: 600.000 NEX tokens


Crowdsale eindigt op 28 januari 2018.

Stuur je Ethereum naar volgend adres:
0x1906130a5B667316846BB36F05fc2B8d4D0Bcab0


NEX tokens zullen verstuurd worden na 10 Ethereum bevestigingen. Minimale bijdrage is 0.1 ETH.


Airdrop

Je kan ook NEX tokens verkrijgen door deel te nemen aan de Airdrop. Een totaal van 100.000 NEX tokens wordt toegewezen aan de Airdrop.

VEREISTEN:
1. Volg ons op Twitter en retweet de pinned post.
2. Join onze Telegram groep.


50.000 NEX Tokens voor 1000 personen in de eerste ronde (1 januari 2018, 4:00 PM GMT -5 (vol)
25.000 NEX Tokens voor 600 personen in de tweede (8 januari 2018, tijdstip wordt nog gecommuniceerd)
25.000 NEX Tokens voor 800 personen in de derde ronde (14 januari 2018, tijdstip wordt nog gecommuniceerd)


Er zal een google form gepost worden om deel te nemen op het vermelde tijdstip.
Elke ronde is er een maximum aantal slots beschikbaar. Wanneer dit maximum bereikt is, moet je wachten tot de volgende ronde om deel te nemen. Je kan slechts deelnemen aan 1 Airdrop.

Deelnemers zullen de Airdrop tokens ontvangen onmiddellijk na afloop van de ICO!Beurzen

Hitbtc
Idex
Etherdelta (enkel bij herwerking van hun beveiliging + iu)


Premies

Een totaal van 200.000 tokens is toegewezen aan premies.

Post vertaling (200 NEX)

Chinese - (Available)
Japanese - (Available)
Russian - (Available)
French
Arabic - (Available)
Turkish - (Available)
German - (Available)
Dutch - (this page)
Polish - (Available)
Vietnamese - (Available)
Filipino
Italian - (Available)

Contacteer ťťn van de teamleden via telegram om je kandidaat te stellen voor een vertaling. In de toekomst zullen er nog bijkomende premies zijn.


Informatie


Website: https://www.novex.io
Telegram: https://www.t.me/novextoken
Twitter: https://www.twitter.com/novexteam


3  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] ✶ ARBIDEX ✶ HET MEEST GEGEERDE TRADING PLATFORM ALLER TIJDEN on: December 31, 2017, 09:53:21 AM
Bounty program loopt totFebruari 28!

Het programma al lopen tot het einde van de tokenverkoop - 28.02

2 NIEUWE weeken:

Week 11 (16.02 - 22.02)
Week 12 (23.02 - 28.02)

Aantal tokens gealloceerd aan het bounty programma is niet verandert.

We zijn blij om een wedstrijd aan te kondigen met een prijzenfonds van  500 ABX!

Ben je creatief en goed in tekenen dan kan je de stickers tekenen voor ARBIDEX in telegram.

Meer details hereWat is Arbidex?

Arbidex is het eerst trading platform die de liquiditeit van de exchanges aggregeert. Hedendage hebben we Bitfinex, Bittrex, Poloniex, WEX, Kraken en GDAX die verbonden zijn. Elke gebruiker heeft de mogelijkheid om te traden op elk van deze exchanges van een enkel account en een enkel venster. Het systeem zal gebruikers toelaten om automatisch hun cryptovaluta uit te wisselen tegen de best mogelijke wisselkoers en de commissie kost zal veel lager zijn dan de huidige koersen.

Een van de belangrijkste kenmerken van het platform is de automatische arbitrage. Heb je al gemerkt dat de prijs van BTC niet gelijk is op de verschillende exchanges? Soms is het verschil 4-5%. Arbitrage is het process om aan te kopen op de ene exchange en te verkopen op de andere. Plus, als je 4 verschillende tussentijdse activa verhandeld verdien je ook een procent op deze transacties. Dit is genaamd arbitrage kettingen, dit is hoe onze automatische arbitrage functie werkt. Door ons "detectectie van winstgevende prijzen algoritme" (DPRA) zal het mogelijk zijn om frequent activa te kopen en te verkopen en zodoende winsten te verkrijgen door het verschil in hun prijzen. U kan altijd eens arbidex.ch bezoeken en de meest winstgevende arbitrage ketting (MPAC) raadplegen.Arbidex MVP ó Arbidex-Promo.com

MVP is al volledig operationeel. Hier is ons korte MVP video review:


U kan de interface bekijken en zelfs wat fondsen versturen naar het automatische arbitrage systeem. De beperking op handelen zonder eigenaar te zijn van ABX tokens is 0,1 BTC. Dit is het maximum aantal BTC die voor u beschikbaar is. Er is ook een opname limitatie tijdens de token verkoop. Pas op!!! Indien u BTC stort op de Arbixex MVP zal u deze niet kunnen opnemen tot het einde van de token verkoop en dit na identiteit verificatie procedure.


Dit is hoe de arbitrage ketting wordt gevisualiseerd in onze MVP op Arbidex-promo.com:

We wisselen BTC-BTC met ETH en DSH als tussentijdse activa.Arbidex Referral Programma

Ja, we heaven een referral programma! U kan deze vinden in onze MVP, in uw investeerders profiel:
Hier kan u uw referral link en uw lijst met referenties vinden. Uw link zou er zo moeten uitzien:
Quote
Om een referral te verkrijgen moet u hem een link sturen om te registreren.

De Termen van het Referral Programma:
U zal 10% ontvangen van de winst van uw referral bij automatische arbitrage en 2,5% bij hun investeringen in ABX tokens, deze equivalent aan de voorverkoop en verkoop stages.

Gebruiker Verificatie
Om de KYC-procedures te volgen, moeten alle gebruikers hun identiteit verifiŽren om geld te kunnen opnemen.


ABX Token

ABX ó native utility-platformtoken. Functies van het token:
 • Verhoog het bedrag van BTC bij arbitrage (afhankelijk van het token aantal in bezit)
 • Lagere commisie listen bij trading, tot 0,07% in plaats van 0,2% (ook afhankelijk van het token aantal in bezit)
 • Oplijsten van nieuwe tokens en stemrecht voor deze
ABX zulllen uitwisselbaar zijn de dag na de token verkoop en op de eigen exchange met hoge liquiditeit. De gemeenschap kiest de nieuwe coins door stemmingen, bedrijven zullen betalen om hun coins te kunnen lijsten, we zullen hoge liquiditeit voorzien voor de nieuwe coins.Tokenverkoop Details

1 ABX token = 1 USD
Total token aantal: 25,000,000 ABX
Total tokens verkoopbaar: 17,200,000 ABX
Total team tokens: 2,800,000 ABX
Adviseurs: 2,000,000 ABX
Reserve: 2,500,000 ABX
Bounty: 500,000 ABX

PRIVATE VERKOOP (VOLTOOID):
CAP: $2,000,000
Bonus: 20%
Token aantal: 2,400,000

VOORVERKOOP: Dec 11 ó Dec 25
CAP: $4,000,000
Bonus: 20%
Token aantal: 4,800,000

TOKENVERKOOP: Jan 11 ó Jan 29
CAP: $10,000,000
Token aantal: 10 000 000Fondsen Distributie

4  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] [VOOR-VERKOOP] NTOK | PEER TO PEER ONLINE EDUCATIE PLATFORM on: December 18, 2017, 08:42:52 PM

ANDREW KRAVETS - CEO, Co-Founder, NTOK Ecosysteem
MAX SHEKHOVTSOV - CFO, Co-Founder, NTOK Ecosysteem


Onze Officiele kanalen en groupen:
5  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] MIROCANA.COM - HET ALLEREERSTE AI SYSTEEM VOOR TRANSPARANT INVESTEREN on: November 16, 2017, 11:55:06 PM6  Local / Alt Coins (Nederlands) / 220K $ Bounty SocialMedia.Market on: November 07, 2017, 11:41:56 PM560,000 SMT tokens (ten waarde van 220,000$) zijn gereserveerd voor de Bounty Campagne.
30% Sociale Media {Facebook, Twitter en Instagram}
20% Blog Artikelen & Video Campagne
25% Signature Campagne
5% Telegram Bounty
20% Overige bounty {Later meer info..}Twitter Campagne
Twitter Instructions:

Schrijf je hier in voor de campagne: https://goo.gl/forms/mjYPZAHKtqjUk93D2
Volg onze officiŽle Twitter Account
Uw twitter account moet ten minste 200 echte volgers hebben
1 twitter account per gebruiker is toegelaten.
U moet per week minimum 5 tweets liken en retweeten  (Officieel Twitter account).
Je moet ten minste 2 tweets per week posten over SocialMediaMarket. Max 1 tweet per dag.
U moet onze hashtag(#SocialMediaMarket) gebruiken of onze Twitter  @SocialMedia_io x vermelden of een link naar onze website.
Tweets moeten in het Engels zijn en moeten hier elke week gepost worden.
Notitie: We verifieren de tweets en retweets Manueel, dus gelieve wat geduld te hebben.

Beloningen:
200-1999 echte volgers: 5 stakes/week
2000 of meer: 10 stakes/week


Facebook Campagne
Facebook Instructies:

Schrijf je hier in voor de campagne: https://goo.gl/forms/C1VT13tVHuC8ePXL2
Volg en Like onze officiele facebook pagina
Maar 1 Facebook account per gebruiker is toegelaten.
U moet ten minste 200 vrienden hebben
U moet per week minimum 5 posts liken en delen van onze Officiele Facebook pagina.

Posts moeten publiek en zichtbaar zijn, in het engels en moeten hier elke week gepost worden.

Beloningen:

200-1999 echte vrienden: 5 stakes/week
2000 of meer: 10 stakes/week


Instagram Campagne
Instagram Instructies:

Schrijf je hier in voor de campagne:https://goo.gl/forms/muYfqVpu78DqnKtz1
Volg onze officiele Instagram pagina
1 Instagram account per gebruiker is toegestaan
U moeten ten minste 200 vrienden hebben
U moet ten minste 5 posts per week van onze officiele Instagram pagina liken en 2 eigen posts maken over SocialMediaMarket
U post moet onze instagram tag bevatten (@socialmedia.io) en ten minste 5 van je vrienden moet je hierin taggen.
U moet onze hashtag(#SocialMediaMarket) gebruiken
Posts moeten publiek en zichtbaar zijn, in het engels en moeten hier elke week gepost worden.

Beloningen:

200-1999 echte volgers: 5 stakes/week
2000 en erboven: 10 stakes/week


Blog Artikelen & Video Campagne
Schrijf een goed artikel, recensie of blogpost over SocialMedia.Market in uw woorden; Plaats dat op uw website of blog.
Schrijfinstructies:


Het artikel/recensie/blogbericht moet minimaal 500 woorden bevatten.
Uw tekst moet origineel zijn. KopiŽren en stelen van anderen leidt tot diskwalificatie.
Het publiek voor het geposte artikel moet cryptogerelateerd zijn of overeenkomen met een gebruik voor SMT of het moet de tokenverkoop promoten bij een geschikte doelgroep.
De website moet een echte doelgroep hebben. Nieuwe websites worden niet geaccepteerd.
Artikel/recensie/blogpost moet een link bevatten naar de officiele SocialMedia.Market-website, SocialMedia.Market-telegramgroep en SocialMedia.Market officiŽle twitter.
Schrijvers moeten zich vertrouwd maken met de officiŽle whitepapers om te zorgen voor een nauwkeurige weergave van het gebruik van SocialMedia.Market.

Voor een origineel artikel BIG {2000 woorden of meer} = 500-1000 stake
Voor een origineel artikel MEDIUM {1000-2000 woorden} = 300-500 Stake
Voor een origineel artikel SMALL {Below 1000 woorden} = 100-300 stake
Voor het plaatsen van berichten op je eigen blog {articles/translations} = 100 stake
Voor een Repost van een niet-origineel artikel over SocialMedia.Market in je blog = 50 StakeVideo instructies:Beschrijf SocialMedia.Market en zijn functies
Video moet een goede resolutie hebben
Video moet minimaal 2 minuten zijn.
U kunt ze uploaden op YouTube, Dailymotion of anderen.
U ontvangt de beloningen op basis van de kwaliteit en het publiek van het Artikel / Video.


Informeer ons over uw Artikelen/Videos hier: https://goo.gl/forms/W5GE053pNC8UP0vI3Telegram Campagne
Instructies:

Schrijf je hier in voor de campagne: https://goo.gl/forms/Cxt883mA5gCjei3e2
Telegram Join link : https://t.me/socialmediamarket_en
Geen spam of grove taal tegen andere leden of over het project.
Discussies over de bounty is ten strengste verboden.
Blijf tot het einde van de Token-verkoop om de bounty te ontvangen.
Signature Campagne
Instructies:
We zijn op zoek naar de actieve Bitcointalk-gebruikers. Alle leden moeten ten minste 15 berichten per week posten tot het einde van de tokenverkoop om in aanmerking te komen voor de beloning. [/ B]
Berichten in deze thread tellen niet mee.
Geen negatieve trust.
Geen meerdere handtekeningen.
Posts in het volgen van Discussion Boards worden niet meegeteld (Politiek en maatschappij, off-topic, archivering, veilingen, leningen, beginners en hulp.)
Geen spam, misbruik of beledigingen.


Voorwaarden:
Alleen voor Junior-leden en hoger.
Post elke week ten minste 15 berichten.
Posts in alternatieve cryptocurrencies secties zijn vereist.
De berichten moeten een volledige week worden verspreid, niet enkel tijdens 1-2 dagen, anders is je inzet 0 voor de week.
Posten in alle bounty-threads worden niet meegeteld.
Spam is ten strengste verboden. Gebruikers die spammen, worden onmiddellijk en permanent gediskwalificeerd, gerapporteerd aan de moderators en verbannen uit andere bounty-campagnes.

Schrijf je hier in voor de campagne:: https://goo.gl/forms/WecT1U9YyY5PUhTf1

Beloningen:
 • Junior Members :  1 stakes per week
 • Members :           2 stakes per week
 • Full Members :     3 stakes per week
 • Senior Members : 4 stakes per week
 • Legendary/Hero:  6 stakes per week

1 extra stake  voor avatar

Signature Designs

Hero / Legendary

          ▄██▄
         ▄██████▄
       ▄███▀  ▀███▄
     ▄███▀ ▄██▄ ▀███▄
   ▄███▀ ▄██▀▀██▄ ▀███▄
 ▄███▀ ▄██▀    ▀▀▀  ▀███▄
██████████████████████
 ▀███▄  ▄▄▄    ▄██▀ ▄███▀
   ▀███▄ ▀██▄▄██▀ ▄███▀
     ▀███▄ ▀██▀ ▄███▀
       ▀███▄  ▄███▀
         ▀██████▀
           ▀██▀
███
███
  █
███
    █
█  
█  
█  

███
  █
███
███
███
███
  █
███
    █
█  
█  
█  

███
  █
███
███
          ▄██▄
         ▄██████▄
       ▄███▀  ▀███▄
     ▄███▀ ▄██▄ ▀███▄
   ▄███▀ ▄██▀▀██▄ ▀███▄
 ▄███▀ ▄██▀    ▀▀▀  ▀███▄
██████████████████████████
 ▀███▄  ▄▄▄    ▄██▀ ▄███▀
   ▀███▄ ▀██▄▄██▀ ▄███▀
     ▀███▄ ▀██▀ ▄███▀
       ▀███▄  ▄███▀
         ▀██████▀
           ▀██▀
ANN Thread     WhitePaper
Facebook     Telegram     Twitter
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Code:
[center][table][tr][td][url=https://socialmedia.market/][size=2pt][tt]           [color=#b27]▄██▄
         [color=#a17]▄███[color=#b27]███▄
       [color=#917]▄███▀  [color=#c27]▀███▄
     [color=#817]▄███▀ [color=#e36]▄██▄ [color=#c27]▀███▄
   [color=#817]▄███▀ [color=#a27]▄██[color=#e36]▀▀██▄ [color=#d36]▀███▄
 [color=#707]▄███▀ [color=#607]▄██▀    [color=#e36]▀▀▀  ▀███▄
[color=#607]█[color=#707]███[color=#817]███[color=#917]███[color=#a17]██[color=#a27]█[color=#b27]███[color=#b26]█[color=#c26]██[color=#c36]█[color=#d36]███[color=#e36]███
 [color=#707]▀███▄  [color=#e36]▄▄▄    [color=#607]▄██▀ [color=#e36]▄███▀
   [color=#817]▀███▄ [color=#e36]▀██▄[color=#a27]▄██▀ [color=#d36]▄███▀
     [color=#817]▀███▄ [color=#e36]▀██▀ [color=#c27]▄███▀
       [color=#917]▀███▄  [color=#c27]▄███▀
         [color=#a17]▀███[color=#b27]███▀
           ▀██▀[/td][td][/td][td][/td][td][center][url=https://socialmedia.market/][font=calibri][size=24pt][color=#fff][b][glow=#607,1][color=#607][size=10pt].[/size][/color]So[glow=#707,1]c[glow=#717,1]i[glow=#817,1]al[glow=#917,1]Me[glow=#a17,1]d[glow=#a26,1]i[glow=#b26,1]a[/b][glow=#b26,1].[glow=#c26,1]Ma[glow=#d26,1]r[glow=#d36,1]k[glow=#e26,1]et[color=#e26][size=10pt].[/size][/color][/td][td][/td][td][size=2pt][color=#607]███
███
  █
███
    █
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█
███
  █
███
███[/td][td][/td][td][center][url=https://socialmedia.market/][size=12pt][font=arial black][color=#fff][glow=#607,1][color=#607].[/color]B[glow=#707,1]LO[glow=#817,1]CK[glow=#917,1]CH[glow=#a17,1]A[glow=#a26,1]I[glow=#b26,1]N [glow=#c26,1]BA[glow=#d36,1]SE[glow=#e36,1]D[color=#e36].[/color]
[font=arial][size=10pt][b][glow=#003,1][color=#003]|[/color]Influencer Marketing Platform[color=#003]|[/td][td][/td][td][size=2pt][color=#607]███
███
  █
███
    █
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█
███
  █
███
███[/td][td][/td][td][url=https://socialmedia.market/#token-sale][size=2pt][tt]           [color=#2e8]▄██▄
         [color=#2e8]▄███[color=#2d9]███▄
       [color=#2e8]▄███▀  [color=#2d9]▀███▄
     [color=#2e8]▄███▀ [color=#2d9]▄██▄ [color=#2ca]▀███▄
   [color=#2e8]▄███▀ [color=#2d9]▄██▀▀██▄ [color=#2ca]▀███▄
 [color=#2e8]▄███▀ [color=#2d9]▄██▀    ▀▀▀  [color=#2cb]▀███▄
[color=#2e8]██[color=#2d8]██[color=#2d9]███████[color=#2da]██[color=#2ca]██████[color=#2cb]████[color=#2bb]███
 [color=#2d9]▀███▄  [color=#2cb]▄▄▄    ▄██▀ [color=#2bb]▄███▀
   [color=#2d9]▀███▄ [color=#2cb]▀██▄▄██▀ [color=#2bb]▄███▀
     [color=#2da]▀███▄ [color=#2cb]▀██▀ [color=#2bb]▄███▀
       [color=#2ca]▀███▄  [color=#2bb]▄███▀
         [color=#2cb]▀███[color=#2bb]███▀
           ▀██▀[/td][td][center][font=century][b][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2291309.0][color=#106]ANN Thread[/url]     [url=https://socialmedia.market/assets/pdf/SMM_White-Paper_eng.pdf][color=#106]WhitePaper[/url]
[url=https://www.facebook.com/Socialmedia.market.io/][color=#106]Facebook[/url]     [url=https://t.me/socialmediamarket_en][color=#106]Telegram[/url]     [url=https://twitter.com/SocialMedia_io][color=#106]Twitter[/url]
[color=#2e8]▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/td][td][center][url=https://socialmedia.market/#token-sale][size=10pt][b][font=arial black][color=#003][glow=#003,1][[glow=#2e8,1][color=#2e8]--▬[/color]TO[glow=#2d9,1]KEN [glow=#2ca,1]SA[glow=#2bb,1]LE[color=#2bb]▬--[/color][color=#003][glow=#003,1]]
[font=century][color=#fff][glow=#003,1][color=#003]...[/color]16 - 20 November 2017[color=#003]...[/color][/td]
[/tr][/table][/center]


Sr. Member

          ▄██▄
         ▄██████▄
       ▄███▀  ▀███▄
     ▄███▀ ▄██▄ ▀███▄
   ▄███▀ ▄██▀▀██▄ ▀███▄
 ▄███▀ ▄██▀    ▀▀▀  ▀███▄
██████████████████████
 ▀███▄  ▄▄▄    ▄██▀ ▄███▀
   ▀███▄ ▀██▄▄██▀ ▄███▀
     ▀███▄ ▀██▀ ▄███▀
       ▀███▄  ▄███▀
         ▀██████▀
           ▀██▀
███
███
  █
███
    █
█  
█  
█  

███
  █
███
███
███
███
  █
███
    █
█  
█  
█  

███
  █
███
███
          ▄██▄
         ▄██████▄
       ▄███▀  ▀███▄
     ▄███▀ ▄██▄ ▀███▄
   ▄███▀ ▄██▀▀██▄ ▀███▄
 ▄███▀ ▄██▀    ▀▀▀  ▀███▄
██████████████████████████
 ▀███▄  ▄▄▄    ▄██▀ ▄███▀
   ▀███▄ ▀██▄▄██▀ ▄███▀
     ▀███▄ ▀██▀ ▄███▀
       ▀███▄  ▄███▀
         ▀██████▀
           ▀██▀
ANN Thread     WhitePaper
Facebook     Telegram     Twitter
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███
███
  █
███
    █
█  
█  
█  

███
  █
███
███

Code:
[center][table][tr][td][url=https://socialmedia.market/][size=2pt][tt]           [color=#b27]▄██▄
         [color=#a17]▄███[color=#b27]███▄
       [color=#917]▄███▀  [color=#c27]▀███▄
     [color=#817]▄███▀ [color=#e36]▄██▄ [color=#c27]▀███▄
   [color=#817]▄███▀ [color=#a27]▄██[color=#e36]▀▀██▄ [color=#d36]▀███▄
 [color=#707]▄███▀ [color=#607]▄██▀    [color=#e36]▀▀▀  ▀███▄
[color=#607]█[color=#707]███[color=#817]███[color=#917]███[color=#a17]██[color=#a27]█[color=#b27]███[color=#b26]█[color=#c26]██[color=#c36]█[color=#d36]███[color=#e36]███
 [color=#707]▀███▄  [color=#e36]▄▄▄    [color=#607]▄██▀ [color=#e36]▄███▀
   [color=#817]▀███▄ [color=#e36]▀██▄[color=#a27]▄██▀ [color=#d36]▄███▀
     [color=#817]▀███▄ [color=#e36]▀██▀ [color=#c27]▄███▀
       [color=#917]▀███▄  [color=#c27]▄███▀
         [color=#a17]▀███[color=#b27]███▀
           ▀██▀[/td][td][/td][td][/td][td][center][url=https://socialmedia.market/][font=calibri][size=20pt][color=#607][b]So[color=#707]c[color=#717]i[color=#817]al[color=#917]Me[color=#a17]d[color=#a26]i[color=#b26]a[/b][color=#b26].[color=#c26]Ma[color=#d26]r[color=#d36]k[color=#e26]et
[size=2pt]▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/td][td][/td][td][size=2pt][color=#607]███
███
  █
███
    █
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█
███
  █
███
███[/td][td][/td][td][center][url=https://socialmedia.market/][size=12pt][font=arial black][color=#607]B[color=#707]LO[color=#817]CK[color=#917]CH[color=#a17]A[color=#a26]I[color=#b26]N [color=#c26]BA[color=#d36]SE[color=#e36]D
[font=arial][size=10pt][b][color=#003]Influencer Marketing Platform[/td][td][/td][td][size=2pt][color=#607]███
███
  █
███
    █
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█  [color=#607]█
[color=#e36]█
███
  █
███
███[/td][td][/td][td][url=https://socialmedia.market/#token-sale][size=2pt][tt]           [color=#2e8]▄██▄
         [color=#2e8]▄███[color=#2d9]███▄
       [color=#2e8]▄███▀  [color=#2d9]▀███▄
     [color=#2e8]▄███▀ [color=#2d9]▄██▄ [color=#2ca]▀███▄
   [color=#2e8]▄███▀ [color=#2d9]▄██▀▀██▄ [color=#2ca]▀███▄
 [color=#2e8]▄███▀ [color=#2d9]▄██▀    ▀▀▀  [color=#2cb]▀███▄
[color=#2e8]██[color=#2d8]██[color=#2d9]███████[color=#2da]██[color=#2ca]██████[color=#2cb]████[color=#2bb]███
 [color=#2d9]▀███▄  [color=#2cb]▄▄▄    ▄██▀ [color=#2bb]▄███▀
   [color=#2d9]▀███▄ [color=#2cb]▀██▄▄██▀ [color=#2bb]▄███▀
     [color=#2da]▀███▄ [color=#2cb]▀██▀ [color=#2bb]▄███▀
       [color=#2ca]▀███▄  [color=#2bb]▄███▀
         [color=#2cb]▀███[color=#2bb]███▀
           ▀██▀[/td][td][center][font=century][b][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2291309.0][color=#106]ANN Thread[/url]     [url=https://socialmedia.market/assets/pdf/SMM_White-Paper_eng.pdf][color=#106]WhitePaper[/url]
[url=https://www.facebook.com/Socialmedia.market.io/][color=#106]Facebook[/url]     [url=https://t.me/socialmediamarket_en][color=#106]Telegram[/url]     [url=https://twitter.com/SocialMedia_io][color=#106]Twitter[/url]
[color=#2e8]▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/td][td][/td][td][size=2pt][color=#2e8]███
███
  █
███
    █
[color=#2bb]█  [color=#2e8]█
[color=#2bb]█  [color=#2e8]█
[color=#2bb]█  [color=#2e8]█
[color=#2bb]█
███
  █
███
███[/td][td][/td][td][center][url=https://socialmedia.market/#token-sale][size=10pt][b][font=arial black][color=#2e8]TO[color=#2d9]KEN [color=#2ca]SA[color=#2bb]LE
[size=2pt]█████████████████████████████████████████████████████████████████████████
[font=century][size=10pt][color=#003]16 - 20 November 2017[/td]
[/tr][/table][/center]


Full Member


Code:
[center]
[font=arial][b][url=https://socialmedia.market/][font=arial black][color=#607]◈[color=#e26]◈   [color=#607]SO[color=#707]C[color=#717]I[color=#817]AL[color=#917]ME[color=#a17]D[color=#a26]I[color=#b26]A[/font][color=#b26].[color=#c26]MA[color=#d26]R[color=#d36]K[color=#e26]ET   [font=arial black][color=#607]◈[color=#e26]◈[/font]   [font=arial black][color=#607]BLO[color=#707]CKCHA[color=#717]I[color=#817]N BASE[color=#917]D[/font] [color=#917]Inf[color=#a17]lue[color=#a26]nce[color=#b26]r Mar[color=#c26]keting [color=#d36]Platf[color=#e36]orm[/url]
[font=century][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2291309.0][color=#106]ANN Thread[/url]     [url=https://socialmedia.market/assets/pdf/SMM_White-Paper_eng.pdf][color=#106]WhitePaper[/url]     [url=https://www.facebook.com/Socialmedia.market.io/][color=#106]Facebook[/url]     [url=https://t.me/socialmediamarket_en][color=#106]Telegram[/url]     [url=https://twitter.com/SocialMedia_io][color=#106]Twitter[/url]
[color=#607]▰[color=#707]▰[color=#717]▰[color=#817]▰[color=#917]▰[color=#a17]▰[color=#a26]▰[color=#b26]▰[color=#c26]▰[color=#d26]▰[color=#d36]▰[color=#e36]▰   [url=https://socialmedia.market/#token-sale][font=arial black][color=#2e8]TO[color=#2d9]KEN [color=#2ca]SA[color=#2bb]LE[/font] [color=#2e8]: [color=#2bb]16 - 20 November 2017[/url]   [color=#607]▰[color=#707]▰[color=#717]▰[color=#817]▰[color=#917]▰[color=#a17]▰[color=#a26]▰[color=#b26]▰[color=#c26]▰[color=#d26]▰[color=#d36]▰[color=#e36]▰
[/center]

Member

◈◈   SOCIALMEDIA.MARKET   ◈◈   BLOCKCHAIN BASED Influencer Marketing Platform
ANN Thread   WhitePaper   Facebook   Telegram   Twitter
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰   TOKEN SALE : 16 - 20 November 2017   ▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰

Code:
[center]
◈◈   [url=https://socialmedia.market/]SOCIALMEDIA.MARKET[/url]   ◈◈   [url=https://socialmedia.market/]BLOCKCHAIN BASED Influencer Marketing Platform[/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2291309.0]ANN Thread[/url]   [url=https://socialmedia.market/assets/pdf/SMM_White-Paper_eng.pdf]WhitePaper[/url]   [url=https://www.facebook.com/Socialmedia.market.io/]Facebook[/url]   [url=https://t.me/socialmediamarket_en]Telegram[/url]   [url=https://twitter.com/SocialMedia_io]Twitter[/url]
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰   [url=https://socialmedia.market/#token-sale]TOKEN SALE : 16 - 20 November 2017[/url]   ▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
[/center]

Jr. Member


Code:
[center][url=https://socialmedia.market/]◈◈   SOCIALMEDIA.MARKET   ◈◈
BLOCKCHAIN BASED Influencer Marketing Platform[/url][/center]


AVATAR DESIGN
Bekijk de status van alle applicaties hier {Voor alle bounties}: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mT30Spxml13ZAxMO7R8apEcXMBFu6cGhhTyMIo_se8A/edit?usp=sharing

Note:
Gebruik 1 bericht per week voor al uw Twitter-, Instagram- en Facebook-taken
U moet het aanvraagformulier invullen om de premie aan het einde van de campagne te claimen.
Bounty wordt uitbetaald door SocialMedia.Market Team na afloop van de Token verkoop.
[/quote]
7  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] [ICO] SocialMedia.Market - Blockchain Invloeders Marketing Platform on: November 07, 2017, 11:15:18 PM
DOE MEE MET ONS VERWIJZINGSPROGRAMMA!! Verdien 5%
BOUNTY WEBSITE WHITEPAPER TWITTER FACEBOOK TELEGRAM

SocialMedia.Market - DE EERSTE
GEDECENTRALISEERDE MARKTPLAATS DIE SOCIALE MEDIA BLOGGERS EN ADVERTEERDERS VERBINDT

.

Door grote BeÔnvloeders Marketing problemen op te lossen worden nieuwe opportuniteiten gecreŽerd om
INHOUD GELDELIJK TE MAKEN, VOOR COMMUNITY BETROKKENHEID en voor PUBLIEKE BLOOTSTELLING.

Nieuw ecosysteem, gedreven door blockchain technologie en het social media token zullen marktinteractie tussen de ZAKENWERELD EN BEINVLOEDERS VEREENVOUDIGEN.
SocialMedia.Market viseert ťťn van de snelstgroeiende markten, BeÔnvloeders marketing..
Analytical reports show an increase in almost all metrics related to Influencer Marketing.
Door dat deze markt exponentieel aan het groeien, volgens recente schattingen, zal deze markt in een $5-10 miljard industrie worden voor het eind van 2020.


Volgens recente onderzoeken hebben merken, die de beÔnvloeders strategieŽn hebben gebruikt, een gemiddelde opbrengst van $11.69 voor elke uitgegeven dollar.
Bovendien, die 92% van de consumenten zullen sneller een merk vertrouwen die adverteert met de BeÔnvloeders Marketing. En, het is kost-efficiŽnter dan betaalde advertenties  en leidt tot meer  geloofwaardige merkaanbevelingen. Voor deze redenen is de BeÔnvloeders Marketing zonder twijfel de meest effectieve lange termijnsmarketing strategie.

Ondanks de snelle groei en ontwikkeling de BeÔnvloeders marketing industrie is hoogst onduidelijk en chaotisch zonder regulaties en een leger vol makelaars en oplichters. Dit veroorzaakt inefficientie in prijzen terwijl makelaarskosten en fraude een groot deel van de BeÔnvloeders omzet en de budgetten van de merken hun marketing opslorpen.

SocialMedia.Market is ontworpen om deze problemen op te lossen door BeÔnvloeders Marketing een toegankelijke, transparante en competitieve markt te creÍren dat voor duizenden beÔnvloeders en merken over de hele wereld opportuniteiten zal zorgen, doelgericht op publieke blootstelling en consumenten engageren in de meest relevante en efficiŽnte manier.SOCIALMEDIA.MARKET
ZAL EEN NIEUWE GENERATIE VAN ADVERTEREN TOEGANKELIJK MAKEN VOOR MILJOENEN NIEUWE EN GROEIENDE BEINVLOEDERS, STARTUPS, KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN.Een kleine lijst van voordelen dat SocialMedia.Market  zal voorzien naar alle partijen als een dienst::


 • Een TRANSPARANTE en competitieve markt
 • BREDE WAAIER van sociale media:: Youtube, Instagram, Facebook, Twitter, etc
 • VERMINDERDERDE werkingskosten onder BeÔnvloeders campagne
 • TOEGANKELIJK en gebruiksvriendelijk, zelfs voor kleine ondernemingen en beÔvloeders in het vroege stadium van sociale aanwezigheid
 • SLIMME partnerschap voor een brede waaier van gebruikers met de mogelijkheid om smart-contracten te ontwerpen voor specifieke noden via templates en smart-tips
 • EERLIJKE oplossingen gebaseerd op gedecentraliseerde blockchan technologie voor geschillen
 • ULTIEME resultaten, smart-planning met Real-Time Analytics en Data Science
 • GLOBALE reik laat het project toe om voor grotere markt aandeel, hogere verscheidenheid en meer onafhankelijkheid van lokale regulatie te mikkenMet smart-contracten technologie, kan SocialMedia.Market de problemen van BeÔnvloeders Marketing oplossen en een nieuwe standaard in de industrie vestigen. Speciale kenmerken zullen voorzien worden om volledige transparantie, verantwoordelijkheid en veiligheid over de besproken transacties die onze eigen cryptomunt gebruikt nl. Social Media Tokens (SMT).


Een korte lijst van voordelen dat SMT zal voorzien aan alle partijen als een enkele eenheid:

 • 100% veilige  transactie gebaseerd op blockchain technologie
 • Lage-kost transactie met lagere werkingskosten
 • Vereenvoudigde en snel groeiende globale betalingen
 • Beloningen verdienen door mee te doen in gedecentraliseerde geschil oplossingssysteem
 • Makelaarskosten verdienen binnenin het platform
 • Donatie-mogelijkheid voor bloggers en streamers
 • Gebruiksvoorwerp om uitstekende marketing diensten, voortreffende analyzes en ontwikkelingsinstrumenten te verkrijgen


Alle handelingen binnen het  SocialMedia.Market ecosysteem zijn uitgevoerd met diens gebruiks cryptomunt token Ė Social Media Token (SMT), die hoge standaards verzekert in diensten en voorkomt om ongeoorloofde manuele tussenkomst in de procedures binnen het systeem. Social Media Token zal een autonome economie creŽren gebaseerd op constante samenwerking tussen beÔnvloeders, adverteerders, marketingen agentschappen en makelaars. Tokenwaarde zal hoog gehouden worden niet alleen door een simpele transactie binnen het platform diensten maar ook ondersteund met de mogelijkheid om deel te nemen in een gedecentraliseerde geschil oplossingssysteem die bijkomende verdiensten voor token eigenaars verkrijgen.Gebruikt door, maar niet gelimiteerd tot SocialMedia.Market, SMTís zullen verhandelbaar zijn buiten het platform. Social Media Token eigenaars zullen kunnen handelen op de grootste digitale munten exchanges, waar potentiŽle platform gebruikers SMTís zullen aankopen om de platform diensten te gebruiken. Hier komt bij,  SocialMedia.Market, zichzelf zal SMTís terugkopen om het aanbod in het platform functionaliteit te garanderen. De integratie binnenin blockchains aanwinst betalingsplatform zoals TenX, heeft het potentieel om SMT een populair dagelijks betalingsmethode  binnen het sociaal media netwerk e-commerce en de industrie in zijn geheel. Het kan ook een gemakkelijke globale donatie methode voor bloggers en streamers in de eerste fases van hun inhoudskanaal en ontwikkeling.

Met de kennis van ons kernteam en expertise in entertainment, marketing, analyse en productontwikkeling, hebben wij een duidelijk zicht hoe een blockchain en smart-contract technologie in een dagdagelijkse oplossing te implementeren dat exponentieel de markt zijn noden zal helpen ontwikkelen.


Social Media Tokens (SMTs) zullen uitgegeven worden als ERC20 compatibele tokens. Gebasseerd op het aantal tokens die bijgedragen zijn tijdens beide verkoop phases, zullen er 15% meer tokens
gegeneereerd worden voor de fuctionaliteit van het het core platform en 5% voor partners en adviseurs. Dit zal het uiteindelijke aantal SMTs ooit uitgegeven zijn.

15% van de tokens voor team- en platformfunctionaliteit worden gedurende 6 maanden vergrendeld.
5% uitgegeven voor de platformfunctionaliteit wordt onmiddellijk na afloop van de wachtperiode vrijgegeven
10% van de voor het team uitgegeven lopers zal in de komende 12 maanden proportioneel worden vrijgegeven

De bijdragende fondsen zullen in gelijke mate in ETH en USD worden verdeeld om de operationele kosten tijdig te dekken.

TOKENVERKOOP SOFT CAP: 1 600 ETH (5 000 000 SMT)
               TOKENVERKOOP HARD CAP: 16 000 ETH (MAX. 58 000 000 SMT)


TOKEN SALE SOFT CAP: 1 600 ETH (5 000 000 SMT)
               TOKEN SALE HARD CAP: 16 000 ETH (MAX. 58 000 000 SMT)


Token verkoop Fase 1. PRE-ICO

GESLOTEN. SOFT CAP BEREIKT. 7 553 358,45 SMT VERKOCHT.

Start datum: 7 December 2017 12:00 PM GMT (1:00 pm CET)
Eind datum:   21 December 2017 12:00 PM GMT (1:00 pm CET)

Token wisselkoers: 1 ETH = 3000 SMT
Minimum bijdrage aantal: 0,01 ETH / 30 SMT
Maximum bijdrage aantal: ongelimiteerd
Bijdrage manieren: ETH, BTC

Bonussen
Voorverkoop: 30%
Publieke verkoop: 10%

Token verkoop Fase 2. ICO

Start datum: 9 Februari 2018 12:00 pm GMT (1:00 pm CET)
Eind datum: 16 Maart 2018 12:00 pm GMT (1:00 pm CET)
Voorverkoop: 2-9 Februari 2018 12:00 PM GMT (1:00 pm CET)

Minimum goal: BEREIKT TIJDENS DE VOORVERKOOP
Hard cap Fase: 16 000 ETH

Token wisselkoers: 1 ETH = 2500 SMT
Minimum bijdrage aantal: 0,1 ETH / 250 SMT
Maximum bijdrage aantal: 300 ETH
Bijdrage manieren: ETH, BTC, LTC, XRP, BCH, DASH, DOGE, ETC, NEO, XMR, ZEC

Bonussen
Voorverkoop: 20% (min. bijdrage 25 ETH)

Publieke Verkoop: Dagen 1-5: 15%, Dagen 6-20: 10%, Dagen 21-35: 5%

Verwijzingsprogramma bonus: GEEF 3%, KRIJG 5%


DE MEDIA OVER ONS


ONZE SOCIALE MEDIA GROEPEN

DOCUMENTEN


         
[/quote]
8  Local / Alt Coins (Nederlands) / [Bounty] BEEQB ó Retail crypto betalingen on: October 29, 2017, 08:34:47 PM
BEEQB - werelds eerste ecosysteem die ervoor zorgt dat 500 miljoen bedrijven over de hele wereld cryptocurrency legaal kunnen accepteren voor betaling

Bountie token fonds allocatie:
- Facebook Bounty Camping:  15% van de totale beloningen
- Twitter Baunty campagne :  15% van de totale beloningen
- Bitcointalk Signature campagne: 25%  van de totale beloningen
- Vertalingen op Bitcointalk : 15%  van de totale beloningen
- Speciale ondersteuning: 30%  van de totale beloningen
De lijst van deelnemers https://docs.google.com/spreadsheets/d/18nDvIMg6Wg34sN9DCE5bpbKKPW5wATBovgDSpFLSi80/edit#gid=457311096

Facebook Bounty Campagne
1 Uw facebook account moet minimum 300 vrienden bevatten.
2 Uw Facebook account moet echt zijn. Valse, dode, niet actieve en bot accounts worden niet geacepteerd.
3 U moet een actieve Facebook gebruik zijn en moet alle officiŽleele posts van beeqb's liken en delen.
4 Uw account moet publiek en open staan.
5 Meerdere accounts gebruiken is niet toegestaan. Gebruikers die dit toch doen zullen geblacklist worden.
6 Voorwaarden kunnen veranderd worden indien nodig geacht.
Schrijf je in op dit formulier https://docs.google.com/forms/d/1xFxt3DO54zf_EVPKyRmjGL9e7qWlu4noVXRtLdVXvQE


Twitter Bounty Campagne
1 Uw Twitter account moet minimum 300 volgers hebben.
2 Uw Twitter account moet echt zijn. Valse, dode, niet actieve en bot accounts worden niet geacepteerd.
3 U moet een actieve Twitter gebruik zijn en moet alle officiŽleele tweets van beeqb's liken en delen.
4 Meerdere accounts gebruiken is niet toegestaan. Gebruikers die dit toch doen zullen geblacklist worden.
5 Voorwaarden kunnen veranderd worden indien nodig geacht.

Schrijf je in op dit formulier https://docs.google.com/forms/d/1oLcLhGvfLcyFdih6vt65i4gOldR0HeWgGwe1lRSTMww

Vertalingen op Bitcointalk
Om een taal te reserveren gelieve je interesse te posten samen met een aantal voorbeeld vertalingen.  
Deelnemers moeten eerst reserveren en bevestiging krijgen vooraleer ze mogen beginnnen
Talen:  
Hindi
Bahasa
Indonesia
Spanish -
Vietnamese
Italian
Turkish
German
French
Portuguese
Chinese
                                    
1 Het gebruik van Google Translate wordt niet toegestaan. Deelnemers die Google Translate gebruiken zullen onmiddellijk worden gediskwalificeerd.
2 Er is maar 1 vertaling toegelaten per persoon. Aanvragen voor meerdere talen worden niet geaccepteerd.
3 Een lid met negatieve trust kan geen aanvraag indienen

Schrijf je in op dit formulier https://docs.google.com/forms/d/141XkR1WkEUQ3JV0mm2vPI3T_OfDodJT_HBssUMzR13Y/edit      
                                                                                                                                                                                                  

Speciale ondersteuning
1 Lage kwaliteit artikelen en video's worden niet geaccepteerd.
2 Artikelen en video's moeten echt zijn. Het kopiŽren van andermans werk is niet toegestaan. (U kunt gebruik maken van de officiŽle afbeeldingen, logo's  en grafieken op de officieel kanalen van beeqb, ANN tread, facebook en Twitter
3 Artikel moet langer zijn dan 300 karakters, minder dan 300 karakters worden niet geaccepteerd.
4 Artikel moet 2 links naar de officiŽle website hebben:                                            
5 Medium, Steemit, Newbium, en andere algemene / gratis blogplatforms zijn toegestaan, maar slechts ťťn bericht van een persoon wordt in die platformen geaccepteerd.
6 Manager en de eigenaars behouden het recht om eventuele regels te wijzigen, of indien nodig wijzigingen aan te brengen.

Schrijf je in op dit formulier https://docs.google.com/forms/d/141XkR1WkEUQ3JV0mm2vPI3T_OfDodJT_HBssUMzR13Y/edit
 
 

- Jr. Memberand Member:

Code:
[center]
[url=http://beeqb.com/ico]beeqb[/url] | [url=http://beeqb.com/ico]Unlocking cryptocurrency payments for retail[/url]
[u]Token Sale: Will begin soon[/u]
[url=http://beeqb.com/ico]beeqb.com/ico[/url] | [url=https://www.facebook.com/beeqbcom/]FB[/url] | [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254760][u]BitcoinTalk[/u][/url] | [url=https://t.me/beeqb_eng]Telegram[/url] | [url=http://twitter.com/beeqbcom/]Twitter[/url]
[/center]


- Full Member and higher:

Code:
[center][table][tr][td] [size=25pt][font=Verdana][b]BEE[color=orange]QB[/color][/b][/font]
[/size][/td]
[td][size=25pt]|[/size][/td]
[td]
[center]
[url=http://www.beeqb.com/][size=9pt][color=#0b0a0a][size=5pt]
[/size]The cryptocurrency payments for retail[/color][/size]
[size=8pt][font=Tahoma][color=black][b]Token Sale: Will begin soon![/b][/color][/font][/size][/url]
[/center]
[/td]
[td][size=25pt]|[/size][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][font=Verdana][color=black][size=6pt][b]
[color=red]#[/color]  [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254760][color=black]ANN en[/color][/url]
[color=red]#[/color]  [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254790.0][color=black]ANN ru[/color][/url]
[color=red]#[/color]  [url=http://beeqb.com/ico/][color=black]Site[/color][/url]
[/b][/size][/color][/font][/td]
[td][/td]
[td][font=Verdana][color=black][size=6pt][b]
[color=red]#[/color]  [url=https://twitter.com/beeqbcom][color=black]TWITTER[/color][/url]
[color=red]#[/color]  [url=https://www.facebook.com/beeqbcom/][color=black]FACEBOOK[/color][/url]
[color=red]#[/color]  [url=https://t.me/beeqb_eng][color=black]Telegram[/color][/url]
[/b][/size][/color][/font][/td][td][/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[/table][/center]


Schrijf je in op dit formulier https://docs.google.com/forms/d/16qsLmvD6wYe-DGNOjr5YDkXkoMbad7wtH-db0BKe-AI/edit


9  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][TOKENSALE] BEEQB ó Retail crypto betalingen on: October 29, 2017, 08:08:09 PM
BEEQB - werelds eerste ecosysteem die ervoor zorgt dat 500 miljoen bedrijven over de hele wereld cryptocurrency legaal kunnen accepteren voor betalingBEEQB Ė een wereldwijde zakelijke oplossing waarmee elk bedrijf over de hele wereld cryptocurrency kan accepteren als betaling voor goederen en diensten.


Japan, Bahrain, Estonia, the United States, Denmark, Sweden, South Korea, the Netherlands, Finland, Canada, the United Kingdom and Australia, laten toe om te betalen in cryptomunten.
Volgens Bloomberg accepteren 100.000 bedrijven over de hele wereld cryptomunten als betaalmiddel. In 15.000 bedrijven kun je met crypto betalen.
In dit geval kunt u crypto hetzelfde gebruiken als contant geld. Echter, als u aankopen met cash en crypto vergelijkt, kunt u enkele zaken vinden die niet opgelost zijn.

Het process van cash betalen loopt als volgt:1. Jij : komt bij de kassierster;
2. Verkoper: $35, aub;
3. Jij: je haalt je portefeuille uit en betaalt de rekening.
4. Indien je betaalt met een biljet van $ 50X dan krijg je geld terug;
5. De transactie is gedaan
Op hetzelfde moment verliest het bedrijf door inning van verschillende verborgen en niet verborgen kosten. Deze kosten drijven uiteindelijk de prijs omhoog.Met een cryptdmunt is alles anders. Vandaag is er geen winkel waar de prijzen gelabeld zijn in Bitcoin.
Het process bij aankopen met Bitcoin:


1. Jij:  komt bij de kassierster;
2. Verkoper: Berekent het bedrag van de goederen en zet om in Bitcoin (aan het interne tarief van het bedrijf);
3. Verkoper: 0.33BTC, aub;
4. Jij: Neemt je smartphone, scant de QR code en verstuur het aantal Bitcoin;
5. Jij: Wacht tot de fondsen op de rekening aankiomen (dit kan meer dan 12 uur duren en dan pas kan je je aankopen ophalen);
6. De transactie is gedaan

Een dergelijke transactie is niet wettelijk en het bedrijf zal in de meeste landen van de wereld een substantiŽle boete moeten betalen .

De Verkoper kan een fout maken in de tariefberekeningen, de transactie kan mislukt zijn, uw telefoon kan de verbinding verliezen of uw internetabonnement kan op zijn.

Vooruitgang staat niet stil en de volgende stap bij de adoptie van crypto door de massa is een ontwikkelde infrastructuur om betalingen mee te doen in de retail en bedrijfsmarkt.
Het begin van de volgende mijlpaal zou volgens ons de opkomst van systemen moeten zijn voor transacties met ondersteuning van crypto. BeeQB is dit systeem. Het moet een mechanisme bevatten om geld te ontvangen en een mechanisme om de betalingen te bevestigen.

In feite is BeeQB een nieuw ecosysteem waar ondernemers betalingen kunnen verkrijgen met crypto, en waar kopers veilig, accuraat crypto kunnen gebruiken. Zo wordt er in feite een nieuwe economische cluster gecreŽerd, waarbij echte zaken en crypto worden verbonden.


Hoe werkt BeeQB?
Cryptocurrency is een middel voor peer-to-peer betalingen en dit is de belangrijkste rem op de globalisering van crypto betalingen.

In BeeQB hebben we het principe van de transactie-route gewijzigd. Wanneer de verkoper het vereiste bedrag vraagt aan de koper. Dat wil zeggen, om de verkoper  "0.33BTC" te laten ontvangen, dient de verkoper een stabiel betaalmiddel te hebben. Zoals bij Visa. Om dit te kunnen doen, moeten we een nieuwe munt ontwikkelen met een nieuw consensus en een nieuwe toepassing. Een munteenheid die het beste zou bestaan uit cash en elektronisch geld en zou worden ontdaan van zwakke punten. Daarom creŽrden we BEE.

Het ziet er zo uit:


1. Jij : Maak me aub een hamburger Ė $5, ik betaal met BEE.
2. Verkoper: Selecteert betaling in  BEE, (Het systeem berekent automatisch het aantal BEE gebasseerd op de huidige tarief op de exchanges, in dit geval "3.15 BEEĒ);
4. Jij: Brengt de telefoon naar de betaalterminal. De terminal scant de QR-code op de telefoon en verifieert deze. De betaling gaat instant naar de verkoper zijn account minus de transactiekost van 0.1%. Zo krijgt de verkoper onmidelijk een betalingsbewijs en ook de fondsen.
5. De transactie is klaar.


We begrijpen dat het makkelijker is om een nieuwe cryptocurrency te ontwikkelen, dan deze populair gewild te maken. Daarom ontwikkelen we tegelijkertijd BEE en ook een infrastructuuroplossing voor de BEE-dienst, genaamd BeeQB. BeeQB combineert alle benodigde tools om zaken te doen en het is een tool om te werken met BEE.


RoadMap
1. 2014 - de geboorte van het concept BEEQB;
2. 2015-2016 MVP creatie;
3. May 2017 eerste beta versie van het product;
4. August 2017 - BEEQB werkt in de Motiv;
5. September 2017 Ė BEEQB getest door 140 bedrijven;
6. September 2017 Ė BEEQB werkt in Pack4baG;
7. September 2017- tokens en slimme contract creatie, lancering van de beeqb.com website.
8. October 2017 - BEEQB Wereldklasse testen
9. November 2017 Ė Tokenverkoop lancering;
10. January 2018 - plaatsing van de BEEQB (BEE) tokens op exchanges
11. February 2018 - lancering van een stabiele versie van het product en het testen van betalingen met behulp van de BEEQB (BEE) tokens ;
12. March 2018 - lancering van de mobiele applicatie voor zakelijke en klanten portefeuille;
13. March 2018 - lancering van het netwerk voor verkoop en integratie van BEEQB in tenminste 6 landen;
14. April 2018 - de BEEQB integratie module  in tenminste 10 van de meest populaire CRM, ERP, CMS en eCommerce systemen, om betaling in BEEQB tokens te accepteren;
15. June 2018 Ė lancering van de beeqb multithreaded blockchain;
16. July 2018 -Het netwerk bevat meer dan 15.000 bedrijven;
17. September 2018 - ontwikkeling van een eigen betaalterminal voor detailhandelaars met de mogelijkheid om geld- en elektronisch geld te accepteren en BEEQB-tokens (en daarna, de BEE-cryptocurrency);
18. October 2018 - Het creŽren van een geautomatiseerd handelssysteem voor kleinhandelaars.
19. November 2018 - Aanmaken van systeem voor kassa's en verkoopautomaten. Oprichting van elektronische kassa's.
20. Q2 2019 - een netwerk van meer dan 10.000.000 klanten;
21. Q2 2020 -een netwerk van meer dan 100.000.000 klanten
22. Q3 2020 -de integratie van BEEQB en de BEEQB API in 2.000.000 verkooppunten wereldwijd, waaronder in 10% van de AAA-retailers. BEE heeft 300 miljoen gebruikers. De totale omzet van de handelsactiviteiten in BEE bedraagt meer dan 100 miljard dollar.

BEEQB team


Advies leden


First clients
Om beeqb te lanceren, zullen de strategische partners van het project hun eigen gebruikers aanbieden. We denken in ieder geval aan 15.000 actieve gebruikers, dit zonder extra reclamekosten Dit geeft ons een sterke basis voor verdere ontwikkeling en zorgt voor een snelle groei van de winstgevendheid en de winstgevendheid van het project.

Token functies
BEEQB tokens zullen worden gebruikt op het BeeQB platform en zullen niet in de toekomst beperkt blijven tot het platform. BEEQB tokens kunnen gebruikt worden voor de volgende doeleinden:
1. Als een munt voor online en offline aankopen;
2. Opbrengst van rente op verkoop aan eigenaars van auteursrecht op eigendom;
3. Aankopen van premium accounts voor groothandel en detailhandelaren;
4. Om BigData analytics te kunnen aankopen

Waarom nu?
Op dit moment zijn de echte zaken en de cryptomarkt niet verbonden met elkaar. Tussen hen is er geen veilige en betaalbare manier makkelijk zaken te doen.
De omzet van de Crypto-valutamarkt heeft ruim de 100 miljard dollar overschreden, en honderdduizenden mensen zijn cryptohouders, en deze hebben allemaal de mogelijkheid nodig voor een eenvoudige en betaalbare methode te verkrijgen om te betalen voor echte goederen.
Wij vertegenwoordigen BeeQB - het eerste bedrijfsplatform voor wettelijke vestigingen tussen houders van cryptocurrency en echte bedrijven van over de hele wereld.


PRE SALE OPEN!

Links:
ICO site: http://beeqb.com/ico/
Facebook - https://www.facebook.com/beeqbcom/
Twitter - https://twitter.com/beeqbcom
Telegram - https://t.me/beeqb_eng
Spark - https://spark.ru/startup/beeqb
Medium: https://medium.com/@beeqb
10  Local / Alt Coins (Nederlands) / 🎇[BOUNTY] 🎇[ANN] CareerXon carriere georiŽnteerd & Skills platform (NU PRE-SALE) on: October 28, 2017, 10:55:49 AM


Signature bbcodes

Jr.Member
Code:
[center]▷CareerXon◁
[url=https://careerxon.com/]◊ First Decentralized Career Oriented & Skills Training Platfom ◊[/url]
PRESALE ON 4TH NOV[/center]

Member
Code:
[center][b]CareerXon[/b] | [url=https://careerxon.com/]First Decentralized Career Oriented & Skills Training Platform[/url]
▬ [b]PRESALE:[/b] 4th Nov, 2017 ▬
[url=https://careerxon.com/whitepaper.pdf]Whitepaper[/url] ║ [url=bitcointalk.org]ANN Thread[/url] ║ [url=https://careerxon.slack.com/]Slack[/url] ║ [url=https://facebook.com/CareerXon-321048201700429/]Facebook[/url] ║ [url=https://twitter.com/careerxon]Twitter[/url]
[/center]

Full Member
Code:
[center][b][url=https://careerxon.com/][color=#48aaff]CareerXon[/color][/url][/b] | [url=https://careerxon.com/][color=black][b]First Decentralized Career Oriented & Skills Training Platform[/b][/color][/url]
[color=#48aaff]▬ [/color][b][url=https://careerxon.com/presale][color=#48aaff]PRESALE:[/color][/url][/b] [url=https://careerxon.com/][color=black][b][u]4th Nov 2017[/u][/b][/color][/url][color=#48aaff] ▬[/color]
[url=https://careerxon.com/whitepaper.pdf]Whitepaper[/url][color=#48aaff] ║[/color] [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2306340]ANN Thread[/url][color=#48aaff] ║ [/color][url=https://careerxon.slack.com/]Slack[/url][color=#48aaff] ║ [/color][url=https://facebook.com/CareerXon-321048201700429/]Facebook[/url][color=#48aaff] ║ [/color][url=https://twitter.com/careerxon]Twitter[/url]
[/center]

Sr. Members
Code:
[center][table][tr]
[td][left][size=4px][url=https://careerxon.com/][color=transparent]░░░░░░░░[/color][color=#f38332]▄███[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░[/color][color=transparent]░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]█████[/color]
[color=transparent]░░░░░[/color][color=#f38332]▄████[/color][color=transparent]░░░░░░░░░[/color][color=transparent]░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]█████████[/color]
[color=transparent]░░░[/color][color=#f38332]▄███[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]███████[/color]
[color=transparent]░░[/color][color=#f38332]▄██[/color][color=transparent]░░░░░░░[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]█████[/color]
[color=transparent]░[/color][color=#f38332]▄██[/color]
[color=#f38332]███[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░[/color][color=transparent]░░░░░░░[/color][color=#48aaff]██████████████[/color]
[color=transparent]░[/color][color=#f38332]▀████[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]█████[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]███[/color]
[color=transparent]░░░[/color][color=#f38332]▀████[/color][color=transparent]░░░░░[/color][color=transparent]░░[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]███▀[/color]
[color=transparent]░░░░░[/color][color=#f38332]▀█████[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]████▀[/color]
[color=transparent]░░░░░░░[/color][color=#f38332]▀████[/color][color=#48aaff]█[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]████▀[/color]
[color=transparent]░░░░░░░░░[/color][color=#f38332]▀███[/color][color=#48aaff]██[/color][color=transparent]░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]█████▀[/color]
[color=transparent]░░░░░░░░░░░[/color][color=#f38332]████████[/color][color=#48aaff]████████[/color][/url][/size][/left]
[/td]
[td]
[center][url=https://careerxon.com/][b][font=calibri][size=14px][color=#f38332]C[/color][color=black]areer[/color][color=#48aaff]X[/color][color=black]on[/color][/size][/font][/b][/url]
[color=#48aaff]▬[/color][b][url=https://careerxon.com/presale][color=#48aaff]PRESALE:[/color][/url][/b]  [url=https://careerxon.com/presale][color=black][b][u]4th November, 2017 00:00 GMT[color=#48aaff]▬[/color][/u][/b][/color]
[color=black][b][color=#f38332] ▬ [/color][u]50% Bonus First day[/u][/b][/color][/url][color=#f38332] ▬[/color][/td]
[td] [/td]
[td][size=9px]
[/size][/td]
[td]

[size=14px][font=calibri][url=https://careerxon.com/][color=#FFFFFF][glow=black,2,300][color=transparent].[/color]First Decentralized[color=transparent].[/color] Career Oriented [color=transparent].[/color]& [color=transparent].[/color]Skills Training Platform[color=transparent].[/color][/glow][/color][/url][/font][/size]
[size=14px][font=Corbel][color=black][url=https://careerxon.com/whitepaper.pdf]Whitepaper[/url] ║ [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2306340]ANN Thread[/url] ║ [url=https://careerxon.slack.com/]Slack[/url] ║ [url=https://facebook.com/CareerXon-321048201700429/]Facebook[/url] ║ [url=https://twitter.com/careerxon]Twitter[/url] ║ [url=https://www.reddit.com/user/careerxon/]Reddit[/url][/color][/font][/size]
[/td]
[/tr][/table][/center]

░░░░░░░░▄███░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████
░░░░░▄████░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████
░░░▄███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███████
░░▄██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████
▄██
███░░░░░░░░░░░░░░░░░██████████████
▀████░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░░░███
░░░▀████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███▀
░░░░░▀█████░░░░░░░░░░░░░░░░░████▀
░░░░░░░▀████░░░░░░░░░░░░░████▀
░░░░░░░░░▀█████░░░░░░░░█████▀
░░░░░░░░░░░████████████████


.First Decentralized. Career Oriented .& .Skills Training Platform.
WhitepaperANN ThreadSlackFacebookTwitterReddit

Hero/Legendary Members
Code:
[center][table][tr]
[td][left][size=4px][url=https://careerxon.com/][color=transparent]░░░░░░░░[/color][color=#f38332]▄███[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░[/color][color=transparent]░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]█████[/color]
[color=transparent]░░░░░[/color][color=#f38332]▄████[/color][color=transparent]░░░░░░░░░[/color][color=transparent]░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]█████████[/color]
[color=transparent]░░░[/color][color=#f38332]▄███[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]███████[/color]
[color=transparent]░░[/color][color=#f38332]▄██[/color][color=transparent]░░░░░░░[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]█████[/color]
[color=transparent]░[/color][color=#f38332]▄██[/color]
[color=#f38332]███[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░[/color][color=transparent]░░░░░░░[/color][color=#48aaff]██████████████[/color]
[color=transparent]░[/color][color=#f38332]▀████[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]█████[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]███[/color]
[color=transparent]░░░[/color][color=#f38332]▀████[/color][color=transparent]░░░░░[/color][color=transparent]░░[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]███▀[/color]
[color=transparent]░░░░░[/color][color=#f38332]▀█████[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]████▀[/color]
[color=transparent]░░░░░░░[/color][color=#f38332]▀████[/color][color=#48aaff]█[/color][color=transparent]░░░░░░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]████▀[/color]
[color=transparent]░░░░░░░░░[/color][color=#f38332]▀███[/color][color=#48aaff]██[/color][color=transparent]░░░░░░░░[/color][color=#48aaff]█████▀[/color]
[color=transparent]░░░░░░░░░░░[/color][color=#f38332]████████[/color][color=#48aaff]████████[/color][/url][/size][/left]
[/td]
[td]
[center][url=https://careerxon.com/][glow=black,2,300][b][font=calibri][size=15px][color=#f38332]C[/color][color=white]areer[/color][color=#48aaff]X[/color][color=white]on[/color][/size][/font][/b][/glow][/url]
[glow=black,2,300][color=#48aaff]▬[/color][b][url=https://careerxon.com/presale][color=#48aaff]PRESALE:[/color][/url][/b]  [url=https://careerxon.com/presale][color=white][b][u]4th November, 2017 00:00 GMT[color=#48aaff]▬[/color][/u][/b][/color][/glow]
[glow=black,2,300][color=white][b][color=#f38332] ▬ [/color][u]50% Bonus First day[/u][/b][/color][color=#f38332] ▬[/color][/glow][/td]
[td] [/td]
[td][size=9px]
[/size][/td]
[td]

[size=14px][font=calibri][url=https://careerxon.com/][color=#FFFFFF][glow=black,2,300][color=transparent].[/color]First Decentralized[color=transparent].[/color] Career Oriented [color=transparent].[/color]& [color=transparent].[/color]Skills Training Platform[color=transparent].[/color][/glow][/color][/url][/font][/size]
[size=14px][font=Corbel][color=black][url=https://careerxon.com/whitepaper.pdf]Whitepaper[/url] ║ [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2306340]ANN Thread[/url] ║ [url=https://careerxon.slack.com/]Slack[/url] ║ [url=https://facebook.com/CareerXon-321048201700429/]Facebook[/url] ║ [url=https://twitter.com/careerxon]Twitter[/url] ║ [url=https://www.reddit.com/user/careerxon/]Reddit[/url][/color][/font][/size]
[/td]
[/tr][/table][/center]
░░░░░░░░▄███░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████
░░░░░▄████░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████
░░░▄███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███████
░░▄██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████
▄██
███░░░░░░░░░░░░░░░░░██████████████
▀████░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░░░███
░░░▀████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░███▀
░░░░░▀█████░░░░░░░░░░░░░░░░░████▀
░░░░░░░▀████░░░░░░░░░░░░░████▀
░░░░░░░░░▀█████░░░░░░░░█████▀
░░░░░░░░░░░████████████████
CareerXon
PRESALE:  4th November, 2017 00:00 GMT
50% Bonus First day


.First Decentralized. Career Oriented .& .Skills Training Platform.
WhitepaperANN ThreadSlackFacebookTwitterReddit


Beschikbare talen voor vertaling:
 • Chinese
 • French RESERVED for Dido.el
 • Italian RESERVED for criptobear
 • Croatian RESERVED for Mi5h0
 • Spanish RESERVED for cryptotrad
 • Dutch RESERVED for niklasmato
 • Japanese RESERVED for BlueFlare Magazine Co
 • Hindi RESERVED for erikalui
 • Filipino RESERVED for arwin100
 • Vietnamese RESERVED for nakata90

Links: https://careerxon.com/whitepaper.pdf
Thread PSD: https://careerxon.com/thread.psd

Dutch[/center]

Hoe verkrijg je signature bounty tokens:
   Jr. Members : 10 token per week
    Members : 20 token per week
    Full members : 50 token per week
    Senior members : 60 token per week
    Hero members : 70 token per week
    Legendary members : 100 token per week
    Als er een avatar samen met de signature wordt gebruikt add +10 per week

Code:
Stuur email naar bounty@careerxon.com
Beschrijving

Bitcointalk username:
Forum rank:
profile link me (signature of avatar):
ETH address:

Rules:
   Deelnemers in deze campagne moeten ten minste Jr. Member zijn voor onze signature.
    U moet regelmatig actief zijn.
    Tokens worden op wekelijkse basis gedistribueerd na verificatie van uw profiel.
    Negative trust leden worden niet toegelaten.
    Leden die spammen zullen verbannen worden van de campagne en de betaling zal niet gebeuren.
    Draag de juiste signatures volgens je rank, verwijder deze niet tot het einde van de campagne of de betaling zal geweigerd worden.
    We laten geen meerdere signatures toe.
    Multi-accounts, bedriegen en spam worden niet toegelaten.
    Volg de bitcointalk.org regels.

Banners:


Code:
https://i.imgur.com/T4TSru7.png
https://i.imgur.com/l17oQ19.gif


Code:
https://i.imgur.com/D8Fcxsl.png
https://i.imgur.com/JVRj3n7.gif


Code:
https://i.imgur.com/fHLbfBC.png
https://i.imgur.com/xgG2RwS.gif


CAREERXON TOKEN SURPRISE AIRDROP FINISHED 100,000 TOKENS WILL BE DISTRIBUTED ASAP
Blijf actief voor de volgende verassing
Bedankt om mee te doen

Als je extra diensten kan verlenen gelieve dan contact op te nemen met contact@careerxon.com voor aangepaste vergoedingen
11  Local / Alt Coins (Nederlands) / 🎇[ANN] CareerXon carriere georiŽnteerd & Skills platform (NU PRE-SALE 50% BONUS) on: October 28, 2017, 10:40:45 AM

CAREERXON TOKEN SURPRISE AIRDROP FINISHED 100,000 TOKENS WORDEN ASAP  GEDISTRIBUEERD
De Eerste 500 airdrop adressen hebben hun airdrop al ontvangen de resterende 500 krijgen die binnen de 24uur
Blijf actief voor de volgende verassing.
Bedankt om mee te doen.


12  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] NEW: Refereum ó Game marketing en rewards (Advised by Twitch and Unity3D) on: October 27, 2017, 09:41:33 AMRefereum.com (+video) ó Whitepaper ó Join Earn.Refereum.com  
Februari 8th ó Private voorverkoop via team@refereum.comBekijk onze nieuwe video hierboven. Bounties in Telegram. Schrijf u in op onze mailing lijst and kom af en toe terug voor onze updates!13  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN]PRE-SALE:LiveEdu -Eerste Online Blockchain Educatie Site.Next-gen Lynda on: October 26, 2017, 02:56:25 PMDe LiveEdu.tv Publieke verkoop start op January 15, 2018 om 5pm UTCLees hier meerWEBSITE | WHITE PAPER | MEDIUM | TWITTER | TELEGRAM | REDDIT | FACEBOOK
LinkedIn kocht Lynda.com voor $ 1.5 Miljard. Lynda.com werd 20 jaar geleden opgericht. LiveEdu bouwt vandaag aan de volgende generatie Lynda.com met behulp van de blockchain.
We lanceren het eerste online studieplatform via ICO. LiveEdu is een Y-combinator bedrijf en we bouwen het volgende gedecentraliseerde Lynda.com. Wij zijn een legitieme gevestigde onderneming met een bestaand product: www.liveedu.tv. Zo hebben we geen productontwikkeling of teamrisico:
LiveEdu is een live video-leerplatform waar inhoudelijke creators (streamers) leerlingen (kijkers) leren hoe ze echte producten kunnen bouwen. We richten ons op volgende zeven onderwerpen: programmering, game development, data analytics, design, VR & AR, AI en cryptocurrencies. Onze gebruikers komen uit de VS, China, Korea, Japan, Europa, Rusland en Zuid-Amerika. Ons product is leverbaar als live stream of video

Word lid van onze pre-sale, krijg een grote bonus voor de ICO begint en laat ons de blockchain gebruiken om online onderwijs fundamenteel te veranderen en de markt van 46 miljard dollar te verstoren.LiveEdu heeft een pre-sale en vroege investeerders krijgen een enorme korting. EDU-tokens kunnen rechtstreeks worden gekocht met behulp van ether (ETH), bitcoins (BTC), Litecoin (LTC), fiat (USD / EUR), of indirect met andere munten via Shapeshift. Minimumbedrag voor de bonus: $ 50, -

< $30,000 USD + krijgen 25% bonus
> $50,000 USD + krijgen 30% bonus
> $100,000 USD + krijgen 40% bonus


Bonussen worden slechts ťťn keer per persoon of entiteit toegewezen, ook voor meerdere aankopen. U kunt uw pre-order plaatsen door de EDU-token gids te volgen of ons te mailen op "tokens@liveedu.tv" of een van onze partners.
Ons team is 24 uur per dag beschikbaar in onze telegram groep chat om u te leren kennen en al uw vragen over de voorverkoop en de ICO te beantwoorden. Als u wilt praten of chatten, neem dan contact met ons op via Telegram.

De LiveEdu marktplaats is een klassiek model dat zeer geschikt is voor blockchain slimme contracten tokenisatie. De blockchain zal de belangrijkste productontwikkelingsbeslissingen decentraliseren die op zowel de aanbod- als de vraagzijde worden gemaakt.

Tokenisatie is een benadering die LiveEdu zal gebruiken om haar kip-en-ei-marktprobleem op te lossen dit door middel van vroegtijdige premiumprojecten te stimuleren met een mix van EDU-tokens en geld. Tokenisatie maakt het ook mogelijk om een eigen betaalvaluta te starten op LiveEdu en deze zal die diep in het product ingewerkt worden en zal gebruikt worden voor alle betaaltransacties.LiveEdu concurreert NIET rechtstreeks met bestaande online leerplatforms, omdat het gericht is op praktische tutorialsprojecten (projectgericht leren) en gebruikers die al een basiskennis hebben. Dit vergeleken met de indirecte concurrenten zoals Lynda, Pluralsight en Udemy:
 • LiveEdu heeft geen dure productiekosten (< $500 per project).
 • De voltooiingssnelheid voor premiumprojecten op LiveEdu is sneller  (< 1 maand).
 • LiveEdu gebruikt alleen project-gebaseerd leren.
 • Echte praktische tutorial projecten. Echt productie niveau werk.
 • Studenten kijken hoe een volledige product te bouwen.
 • Interactieve Q&A chat om zaken in real time te bespreken.
 • LiveEdu is een peer-to-peer-markt (gedecentraliseerd), waardoor het toegang biedt tot een grotere content creator pool.
LiveEdu wordt geleid door oprichter en CEO Dr. Michael J. Garbade. Onze core teamleden zijn hetzelfde sinds de lancering; Alex Zhukov, Ilya Toka en Muhammad Shoaib. Wij zijn een jong team van business guys, educators, backend engineers, frontend ontwikkelaars en tech marketeers met werkervaring bij Amazon, General Electric, Photobucket, Rebate Networks, Lashou en Mail.ru.
De totale toewijzing van tokens wordt bepaald nadat de ICO is voltooid en alle bonussen zijn berekend. We hebben de% splits en USD $ conversiepercentage vastgesteld, maar niet de absolute totale voorraad. 10 EDU tokens zijn gelijk aan USD $ 1. Er is een harde cap van USD 8M voor ETH-bijdragen (niet-ETH-bijdragen tellen niet bij naar de harde cap). De totale tokenvoorziening is beperkt door de harde cap. Zodra de harde cap is bereikt, sluit de ICO.


Sociale media: Lees nieuws over ons product over de hele wereld:

Pingwest China: http://www.pingwest.com/livecoding-tv/
Habrahabr.ru Russia: https://habrahabr.ru/post/307536/
Habrahabr.ru Russia: https://habrahabr.ru/post/331530/
GeekTime - Skyrocket Your Engineering Career with LiveEdu.tv
InfoWorld - How live streaming is reinventing education
Opensource.com: https://opensource.com/users/drmjg
Dzone: https://dzone.com/articles/comparison-of-software-engineer-salaries-over-10-y
Dzone: https://dzone.com/articles/why-developers-write-horrible-documentation-and-ho
Heise: https://www.heise.de/developer/artikel/Zehn-Programmiersprachen-die-Entwickler-2017-lernen-sollten-3636059.html
Emerging edtech: http://www.emergingedtech.com/2017/04/educational-benefits-and-opportunities-of-live-streaming/
Buzzorange China: https://buzzorange.com/techorange/2016/09/28/learn-coding-after-40/
CNN : http://money.cnn.com/2015/04/07/technology/watch-people-code-livecoding/index.html

Huffingtonpost: https://www.huffingtonpost.com/entry/25-practical-blogs-to-sharpen-your-coding-skills_us_584b8011e4b01713310510cd
TechCrunch - YC-Backed Liveedu.tv Is Twitch.tv For Coding
Mashable - Watch people code in real time with Liveedu.tv
VentureBeat - Watching live streams of people coding is now officially a thing
Forbes - 25 Practical Blogs To Sharpen Your Coding Skills
TechWorm - How Liveedu.tv is Changing the Future of Computer Science Education
Wettelijke details
Deze ICO wordt wettelijk uitgevoerd door LIVECODING LTD
Wenlock Road London N1 7GU GB-ENG


LIVECODING LTD is 100% een dochteronderneming van

LiveEdu Inc.
237 Kearny Street #9038
San Francisco, CA 94108
California
14  Local / Alt Coins (Nederlands) / Klaar voor de Gameflip Token Sale! FLIP pre-sale begint Vrijdag, Oktober 1 on: October 18, 2017, 01:22:29 PM
15  Local / Alt Coins (Nederlands) / 500k $ [BOUNTY][ICO] INS ECOSYSTEM - Connect klanten direct met fabrikanten on: October 16, 2017, 10:56:31 PM
Totaal 500,000 INS tokens gelijkgesteld met 500,000$ zijn gereserveerd voor de Bounty Campaign.
15% Vertalingen
20% Sociale Media {Facebook and Twitter equally}
20% Blog Artikelen & Videos
30% Signature Campaign
2% Telegram Bounty
13% Miscellaneous bounty {Coming soon..}Vertaling Campagne
Translation Instructies:

Vul het forumulier in: https://goo.gl/forms/g1hXuFlnZX4tD67B2
Google Translate en het gebruik van andere online veralingsites is niet toegestaan. Deelnemers die Google Translate gebruiken worden onmiddellijk gediskwalificeerd.
Aanmeldingen voor meerdere talen worden niet geacepteerd.
Deelnemers moet het formulier invullen en een aanvaarde vertaler krijgt bericht via PM.

We hebben actieve deelnemers nodig in de locale vertaling theads. Bounty worden verminderd als de thread niet meer actief is.

Rewards:
Vertaling van de  ANN/Bounty thread naar uw taal : 500 Stakes
Vertaling van de Whitepaper : 1000 Stakes
Vertaling van de OnePager : 100 Stakes


Twitter Campagne
Twitter Instructies:

Schrijf je hier in voor de campagne: https://goo.gl/forms/WOFNRxA21hmPPKTJ2
Volg onze officieele Twitter Account
Uw twitter account moet ten minste 200 echte volgers hebben
Per deelnemer is er maar 1 twitter account geldig
U moet tenminste 5 tweets liken en retweeted per week van onze officieele twitter account
U moet wekelijks 2 tweets maken over INS. Max 1 tweet per dag.
U moet volgende hashtags gebruiken (#INS, #INS_Ecosystem) of een melding maken van onze twitter nick  @INS_Ecosystem
Tweets moeten in het engels zijn en moeten hier elke week gepost worden
Nota We verifieren deze tweets en retweets manueel, gelieve wat geduld te hebben


Belongingen:
200-1999 echte volgers: 5 stakes/week
2000 of meer: 10 stakes/week


Facebook Campagne
Facebook Instructies:


Schrijf u in via deze link: https://goo.gl/forms/BETMVXyMmx3GHEke2
Volg en like onze officieel facebook pagina
Er is maar 1 facebook account per persoon toegestaan.
Gebruikers moeten ten minste 200 vrienden hebben
U moet per week zeker 5 posts liken en delen van onze officieel facebook pagina
Posts moeten in het Engels zijn, moeten ook publiek en zichtbaar zijn, en moeten ook hier op wekelijkse basis gepost worden.

Beloningen:

200-1999 echte volgers: 5 stakes/week
2000 of meer: 10 stakes/week


Blog Artikels & Videos Campagne
Schrijf een goed artikel, review of blog post over INS in jou woorden, post deze op uw website of blog.
Artikel instructies:

Het artikel,review of blog post moet minimum 500 woorden bevatten.
Uw tekst moet origineel zijn. Gekopieerde of gestolen content wordt gediskwalificeerd.
Het publiek voor de geposte artikels moet crypto gerelateerd zijn of moet overeen komen met het gebruik van INS om de ICO te promoten
Websites moeten authentieke lessens hebben. Nieuwe websites worden niet aanvaard.
Elk artikel/review/blog post moet een link bevatten naar de INS website, de INS telegram group en de officieel twitter.
Schrijvers zouden de Whitepaper goed moeten begrijpen om een correcte beschrijving te kunnen geven van INS

Video instructies:


Beschrijf INS en zijn kenmerken
Video moet in een goede resolutie zijn
Video moet minimum 2 minuten bedragen
U kan de video's uploaden naar Youtube, Dailymotion of anderen
U zal beloningen ontvangen op basis van de kwaliteit en de bezoekers van het artikel/video

Informeer ons over je artikel/video hier: https://goo.gl/forms/0zLnHyGYm3nl2kjJ2Telegram Campagne
Instructies:

Schrijf je hier in: https://goo.gl/forms/plvcjsXX7UiMdARt1
Telegram Join link : https://t.me/ins_ecosystem
Geen SPAM of vuile taal tegen anderen of over het project.
Discussies over de bounty is ten strengste verboden.
Blijf tot het einde van de ICO om de bounty te ontvangen.


Signature campagne
Instructions:
We zoeken actieve Bitcointalk gebruikers. Alle gebruikers moeten ten minste 15 posts per week posten to the einde van de ICO om in aanmerking te komen voor de beloning.
Posts in deze threads tellen niet.
Geen negatieve trust
Geen meerdere signatures.
Posts in de volgende discussie boards worden niet aanvaard:
Politis and Society, Off-topic, Archival, Auctions, Lending, Beginners and help.
Geen Spam, Abuse of beledigingen.

Algemene voorwaarden:
Alleen voor Junior members of er boven.
Maak minimum 15 posts elke week gedurende de week.
Posts in alternatieve cryptocurrencies zijn vereist.
De posts moeten gespreid worden over de hele week, niet voor 1-2 dagen, anders wordt u stake 0 voor die week.
Posts in elke bounty thread worden niet geteld.
Spam is verboden. Gebruikers die spammen worden onmiddellijk en permanent gediskwalificeerd, gerapporteerd aan de moderators en gebannen van elke andere bounty campagne.


Schrijf je in: https://goo.gl/forms/AP1enMhmR8pAN4Sf1

Beloningen:
 • Junior Members :  1 stakes per week
 • Members :           2 stakes per week
 • Full Members :     3 stakes per week
 • Senior Members : 4 stakes per week
 • Legendary/Hero:  6 stakes per week

1 stake extra voor avatar en persoonlijke tekst

AVATAR DESIGN


Persoonlijke Tekst:
INS Ecosystem

Signature DesignsJunior Member
Quote
Code:
[center]
[url=https://ins.world]█▐   INS ECOSYSTEM  ▐ █[u]    DECENTRALIZED CONSUMER ECOSYSTEM[/u]
▬▬▬▬ TOKEN SALE 27 Nov 2017 ▬▬▬▬[/url]
[/center]


Member
Quote
Code:
[center]
[url=https://ins.world]█▐▐   INS ECOSYSTEM  ▐▐ █[u]     DECENTRALIZED CONSUMER ECOSYSTEM[/u][/url]
[url=https://ins.world/#token_sale]▬▬▬▬▬▬▬▬▬  TOKEN SALE 27 November 2017  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/url]
● [url=https://ins.world/INS-ICO-Whitepaper.pdf]Whitepaper[/url] ● [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2208591.0]ANN Thread[/url] ● [url=https://www.reddit.com/r/INS_Ecosystem/]Reddit[/url] ● [url=https://t.me/ins_ecosystem]Telegram[/url] ● [url=https://twitter.com/ins_ecosystem]Twitter[/url] ● [url=https://www.facebook.com/ins.ecosystem]Facebook[/url] ●
[/center]


full Member
Quote
Code:
[center]
[font=arial][b][url=https://ins.world][color=#f40]█[color=#aae]▐▐   [font=arial black][color=#f40]INS ECOSYSTEM[/font]  [color=#aae]▐▐ [color=#f40]█[color=#aae][u]     [color=#f40]DECENTRALIZED CONSUMER ECOSYSTEM[/u][/url]
[url=https://ins.world/#token_sale][color=#aae]▬▬▬▬▬▬▬▬▬  [color=#f40]TOKEN SALE [color=#b83704]27 November 2017  [color=#aae]▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/url]
[color=#f40]● [url=https://ins.world/INS-ICO-Whitepaper.pdf][color=#b83704]Whitepaper[/url] [color=#f40]● [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2208591.0][color=#b83704]ANN Thread[/url] [color=#f40]● [url=https://www.reddit.com/r/INS_Ecosystem/][color=#b83704]Reddit[/url] [color=#f40]● [url=https://t.me/ins_ecosystem][color=#b83704]Telegram[/url] [color=#f40]● [url=https://twitter.com/ins_ecosystem][color=#b83704]Twitter[/url] [color=#f40]● [url=https://www.facebook.com/ins.ecosystem][color=#b83704]Facebook[/url] [color=#f40]●
[/center]

Senior Member

Code:
[center][table][tr][td][center][url=https://ins.world][tt][size=2pt][color=#f40]
▄▄  [color=#aae]▄█▄ ██[/color]
   ▄█▄▀▀[color=#aae]▄▄▀█▀[/color]    ██ ▄▄
   ▀█▀  [color=#aae]▀▀ ▄██▄[/color]  ▄▄ ▀▀
  ▄█▄ ▄▄ ▄██▄[color=#aae]▀██▀[/color]  ▀▀ ▄██▄
  ▀█▀ ▀▀ ▀██▀ [color=#aae]▄▄[/color] ▄██▄ ▀██▀
  [color=#aae]▄█▄ ▄▄[/color] ▄▄ [color=#aae]▄█▄▀▀[/color] ▀██▀ ▄▄ ▄▄
  [color=#aae]▀█▀ ▀▀[/color] ▀▀ [color=#aae]▀█▀ ▄▄[/color]     ▀▀ ▀▀
  [color=#aae]▄▄  ▄█▄[/color] ▄██▄  [color=#aae]▀▀[/color] ▄▄ ██ ▄█▄
  [color=#aae]▀▀  ▀█▀[/color] ▀██▀[color=#aae]▄██▄[/color] ▀▀▄▄  ▀█▀
  [color=#aae]██[/color]        [color=#aae]▀██▀[/color]   ▀▀ ██
  ▄██▄ [color=#aae]▄█▄  ▄▄ ▄██▄[/color]
  ▀██▀ [color=#aae]▀█▀  ▀▀ ▀██▀[/color]
  [color=#aae]██  ██ ██[/color][/td][td][/td][td][/td][td][center][url=https://ins.world][font=arial black][size=15pt][b][color=#f40]I  N  S[/b]
[font=arial][size=8pt][color=#666]ECOSYSTEM[/td][td][/td][td][/td][td][tt][size=2pt][color=#f40]
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █[/td][td][/td][td][center][font=calibri][b][url=https://ins.world][size=15pt][color=#f40]DECENTRALIZED CONSUMER ECOSYSTEM[/url]
[font=arial black][b][size=8pt][color=#ff4400]▀▀▀▀▀▀[url=https://ins.world/#token_sale][color=#f40]█[color=#f40][color=transparent]...[/color]TOKEN SALE[color=transparent]...[/color]█[color=transparent]...[/color]27 Nov 2017[color=transparent]...[/color]█[/url][color=#ff4400]▀▀▀▀▀[/td][td][/td][td][tt][size=2pt][color=#f40]
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███[/td][td][/td][td][left][font=arial black][size=8pt][color=#f40]●  [url=https://ins.world/INS-ICO-Whitepaper.pdf][color=#b83704]Whitepaper[/url]
[color=#f40]●  [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2208591.0][color=#b83704]ANN Thread[/url]
[color=#f40]●  [url=https://www.reddit.com/r/INS_Ecosystem/][color=#b83704]Reddit[/url][/td][td][/td][td][left][font=arial black][size=8pt][color=#f40]●  [url=https://t.me/ins_ecosystem][color=#b83704]Telegram[/url]
[color=#f40]●  [url=https://twitter.com/ins_ecosystem][color=#b83704]Twitter[/url]
[color=#f40]●  [url=https://www.facebook.com/ins.ecosystem][color=#b83704]Facebook[/url][/td][td][/td][td][tt][size=2pt][color=#f40]
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███[/td][td][/td][td][center][url=https://ins.world][tt][size=2pt][color=#f40]
▄▄  [color=#aae]▄█▄ ██[/color]
   ▄█▄▀▀[color=#aae]▄▄▀█▀[/color]    ██ ▄▄
   ▀█▀  [color=#aae]▀▀ ▄██▄[/color]  ▄▄ ▀▀
  ▄█▄ ▄▄ ▄██▄[color=#aae]▀██▀[/color]  ▀▀ ▄██▄
  ▀█▀ ▀▀ ▀██▀ [color=#aae]▄▄[/color] ▄██▄ ▀██▀
  [color=#aae]▄█▄ ▄▄[/color] ▄▄ [color=#aae]▄█▄▀▀[/color] ▀██▀ ▄▄ ▄▄
  [color=#aae]▀█▀ ▀▀[/color] ▀▀ [color=#aae]▀█▀ ▄▄[/color]     ▀▀ ▀▀
  [color=#aae]▄▄  ▄█▄[/color] ▄██▄  [color=#aae]▀▀[/color] ▄▄ ██ ▄█▄
  [color=#aae]▀▀  ▀█▀[/color] ▀██▀[color=#aae]▄██▄[/color] ▀▀▄▄  ▀█▀
  [color=#aae]██[/color]        [color=#aae]▀██▀[/color]   ▀▀ ██
  ▄██▄ [color=#aae]▄█▄  ▄▄ ▄██▄[/color]
  ▀██▀ [color=#aae]▀█▀  ▀▀ ▀██▀[/color]
  [color=#aae]██  ██ ██[/color][/td][td][/td][td][/td][td][center][url=https://ins.world][font=arial black][size=15pt][b][color=#f40]I  N  S[/b]
[font=arial][size=8pt][color=#666]ECOSYSTEM[/td]
[/tr][/table][/center]

Hero/Legendary Member

Code:
[center][table][tr][td][center][url=https://ins.world][tt][size=2pt][color=#f40]
▄▄  [color=#aae]▄█▄ ██[/color]
   ▄█▄▀▀[color=#aae]▄▄▀█▀[/color]    ██ ▄▄
   ▀█▀  [color=#aae]▀▀ ▄██▄[/color]  ▄▄ ▀▀
  ▄█▄ ▄▄ ▄██▄[color=#aae]▀██▀[/color]  ▀▀ ▄██▄
  ▀█▀ ▀▀ ▀██▀ [color=#aae]▄▄[/color] ▄██▄ ▀██▀
  [color=#aae]▄█▄ ▄▄[/color] ▄▄ [color=#aae]▄█▄▀▀[/color] ▀██▀ ▄▄ ▄▄
  [color=#aae]▀█▀ ▀▀[/color] ▀▀ [color=#aae]▀█▀ ▄▄[/color]     ▀▀ ▀▀
  [color=#aae]▄▄  ▄█▄[/color] ▄██▄  [color=#aae]▀▀[/color] ▄▄ ██ ▄█▄
  [color=#aae]▀▀  ▀█▀[/color] ▀██▀[color=#aae]▄██▄[/color] ▀▀▄▄  ▀█▀
  [color=#aae]██[/color]        [color=#aae]▀██▀[/color]   ▀▀ ██
  ▄██▄ [color=#aae]▄█▄  ▄▄ ▄██▄[/color]
  ▀██▀ [color=#aae]▀█▀  ▀▀ ▀██▀[/color]
  [color=#aae]██  ██ ██[/color][/td][td][/td][td][/td][td][center][url=https://ins.world][font=arial black][size=15pt][b][color=#fff][glow=#f40,1][color=transparent].[/color]I  N  S[color=transparent].[/color][/glow][/b]
[font=arial][size=8pt][color=#666]ECOSYSTEM[/td][td][/td][td][/td][td][tt][size=2pt][color=#f40]
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █[/td][td][/td][td][center][font=calibri][b][url=https://ins.world][size=15pt][color=#fff][glow=#f40,1][color=transparent].[/color]DECENTRALIZED CONSUMER ECOSYSTEM[color=transparent].[/color][/url]
[font=arial black][b][size=8pt][color=#ff4400]▀▀▀▀▀▀[url=https://ins.world/#token_sale][glow=#f40,1][color=transparent]..[/color][/glow][color=#f40][glow=#fff,1][color=transparent]...[/color]TOKEN SALE[color=transparent]...[/color][glow=#f40,1][color=transparent]..[/color][/glow][color=transparent]...[/color]27 Nov 2017[color=transparent]...[/color][glow=#f40,1][color=transparent]..[/color][/glow][/url][color=#ff4400]▀▀▀▀▀[/td][td][/td][td][tt][size=2pt][color=#f40]
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███[/td][td][/td][td][left][font=arial black][size=8pt][color=#f40]●  [url=https://ins.world/INS-ICO-Whitepaper.pdf][color=#b83704]Whitepaper[/url]
[color=#f40]●  [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2208591.0][color=#b83704]ANN Thread[/url]
[color=#f40]●  [url=https://www.reddit.com/r/INS_Ecosystem/][color=#b83704]Reddit[/url][/td][td][/td][td][left][font=arial black][size=8pt][color=#f40]●  [url=https://t.me/ins_ecosystem][color=#b83704]Telegram[/url]
[color=#f40]●  [url=https://twitter.com/ins_ecosystem][color=#b83704]Twitter[/url]
[color=#f40]●  [url=https://www.facebook.com/ins.ecosystem][color=#b83704]Facebook[/url][/td][td][/td][td][tt][size=2pt][color=#f40]
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███[/td][td][/td][td][center][url=https://ins.world][tt][size=2pt][color=#f40]
▄▄  [color=#aae]▄█▄ ██[/color]
   ▄█▄▀▀[color=#aae]▄▄▀█▀[/color]    ██ ▄▄
   ▀█▀  [color=#aae]▀▀ ▄██▄[/color]  ▄▄ ▀▀
  ▄█▄ ▄▄ ▄██▄[color=#aae]▀██▀[/color]  ▀▀ ▄██▄
  ▀█▀ ▀▀ ▀██▀ [color=#aae]▄▄[/color] ▄██▄ ▀██▀
  [color=#aae]▄█▄ ▄▄[/color] ▄▄ [color=#aae]▄█▄▀▀[/color] ▀██▀ ▄▄ ▄▄
  [color=#aae]▀█▀ ▀▀[/color] ▀▀ [color=#aae]▀█▀ ▄▄[/color]     ▀▀ ▀▀
  [color=#aae]▄▄  ▄█▄[/color] ▄██▄  [color=#aae]▀▀[/color] ▄▄ ██ ▄█▄
  [color=#aae]▀▀  ▀█▀[/color] ▀██▀[color=#aae]▄██▄[/color] ▀▀▄▄  ▀█▀
  [color=#aae]██[/color]        [color=#aae]▀██▀[/color]   ▀▀ ██
  ▄██▄ [color=#aae]▄█▄  ▄▄ ▄██▄[/color]
  ▀██▀ [color=#aae]▀█▀  ▀▀ ▀██▀[/color]
  [color=#aae]██  ██ ██[/color][/td][td][/td][td][/td][td][center][url=https://ins.world][font=arial black][size=15pt][b][color=#fff][glow=#f40,1][color=transparent].[/color]I  N  S[color=transparent].[/color][/glow][/b]
[font=arial][size=8pt][color=#666]ECOSYSTEM[/td]
[/tr][/table][/center]


Bekijk de status van uw applicatie en uw beloningen hier {Voor alle bounties}: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QPmKERyhvuXm1yRDydDi9vFOa_fpy5nG-urHPaoF-EQ/edit?usp=sharing

Note:
Gebruik 1 post per week voor all uw Twitter en Facebook taken.
U moet het applicatie formulier invullen om aanspraak te kunnen maken op het einde van de campagne
Bounty wordt betaald door het INS Team na het einde van de ICO.
[/quote]
16  Local / Alt Coins (Nederlands) / 💥🚀[ANN][ICO] INS ECOSYSTEM - Connect klanten direct met fabrikanten 🚀 on: October 16, 2017, 10:23:33 PM

PETER FEDCHENKOV - Co-Founder, INS Ecosystem
DMITRY ZHULIN - Co-Founder, INS Ecosystem


Onze Officiele  kanalen en groupen:
17  Local / Alt Coins (Nederlands) / ⚡ [ANN] ⚡ DeepOnion TOR integratie ⚡ Geen ICO 🚀 Free Airdrops 🚀 28 van 40 Ronden on: October 11, 2017, 11:25:17 AM
Tor versie voor DeepOnion is geŁpgraded naar de laatste versie - Top Edge! Tor 0.3.3.0-alpha-dev (git-48a51c5f8b80a359)
https://deeponion.org/community/threads/deeponion-dev-team-hard-work-come-to-fruition.27055/


DeepOnion WhitePaper https://deeponion.org/White-Paper.pdf

27th DeepOnion Airdrop Statistieken


Leer meer over de airdrop stats:
https://deeponion.org/community/threads/article-airdrop-statistics-january-19.26399/
18  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] [PUZ] Puzcoin - Veilig | POW CPU mining | MasterNode | Airdrop on: October 08, 2017, 05:57:14 PM

PUZCoin is een gedecentraliseerde crypto-must die gebruik maakt van de laatste peer-to-peer technologie om een veilig netwerk te garanderen.
In de nieuwste generatie van open source en gedecentraliseerde technologie leerden we van de fouten en successen van al de vorige crypto munten om zodoende een nieuwe munt te kunnen ontwikkelen.
PUZ is een nieuwe dash fork die toestaat om instante betalingen te doen naar iedereen gelijk waar in de wereld zonder een tussenpersoon.

Wat zijn Masternodes?

Iedereen kan een Masternode hebben. De bedoeling is dat er een groot aantal master nodes zullen zijn om zo te zorgen dat er niemand een groot deel controleert van de Masternodes. Om een master node te kunnen runnen is er maar 1 vereiste en dat is bewijs van eigendom van 3 miljoen PUZ. Deze munten hoeven niet op de masternode te staan maar ze moeten wel op een bepaalde manier bewaard worden. Als de eigenaar deze munten verplaatst of verkoopt dan stopt de werking van de mastende.
Masternodes worden betaald door het netwerk, 20%~50% van de block beloningen gaan naar de master nodes.

Hoe meer master nodes hoe beter en veiliger dat het PUZ netwerk zal zijn.


Technische Details:


Dash vork
Gedecentraliseerd Masternode Netwerk
X11 hash
CPU/GPU/ASIC mining
Block generatie: 6blocks
Premine 20%
Block beloning: 5000
Master beloning : 25% (increase 5% every 17280blocks)
Masternode 3Miljoen
Total 5Miljard

Portefeuille en broncodesExplorer


Mining

[/b]

Exchanges


Bounty/Reward informatie (binnenkort meer info)

1. Airdrop#1. write this form , we geven  100000 aan 1000 people!

update:airdrop #1 over. Sorry voor de vertraging.

Indien je problemen hebt , zend een email naar orange@puzcoin.com of contact@puzcoin.com

We zullen meer airdrops organiseren
Zo zal het mogelijk zijn om een masternode te worden en het netwerk stabiel te houden. [/b]

Airdrop #2 binnenkort
2. Vertaling & Moderatie (Bitcointalk) voor 200000 munten

 Indonesian
 German
 Spanish
 French
 Russian
Chinese
 Arabic
 Finnish
 Romanian
 Japanese
 Italian
 
3. Stem op exchanges (Bewijs nodig)

4. Designs (Nieuwe portefeuille, graphics voor logo, signatures, enzo) voor 100000 munten
Indien u creatieve ideeŽn wil toevoegen, laat het ons weten en we zullen samen werken met u.19  Local / Alt Coins (Nederlands) / █【ANN】【ICO】 █ 🌟 BLOCKLANCER 🌟 1 Biljoen $ MARKT 🌟 FREELANCE on: July 15, 2017, 11:01:55 AMIedere Investeerde in de Pre-Sale kan Alpha-Tester zijn

ICO
DateWinter 2017/18 TBA
Price10,000LNC : 1ETH and decreasing
Max Supply1,000,000,000LNC
[/center]
WAT IS BLOCKLANCER?
[/size]
Blocklancer is een gedistribueerd Job Markt platform voor freelancers op het Ethereum platform, onze visie van een zelf regulerend platform om jobs te vinden en om projecten gedaan te krijgen. Het zal de manier hoe freelancing werkt volledig veranderen, zowel voor klanten als voor de freelancers zelf, het platform zal ook de betrouwbaarheid van freelancing naar nieuwe hoogtes brengen.
[/b]

Vindt jobs
Vindt gemakkelijk een job zonder kennis van blockchain. Je kan zoeken achter een job op ons job markt platform of je kan je reputatie als freelancer opbouwen en direct gecontacteerd worden dooe klanten die je expertise vragen. Eenvoudigheid is een core principe van dit platform.

Krijg werk gedaan
Nood om werk gedaan te krijgen? Geen probleem! Maak gemakkelijk een werk aanbieding aan op ons platform en wacht op de freelancers of neem onmiddelijk contact op met betrouwbare freelancers. Het kan niet makkelijker!

BLOCKLANCER LOST ALLE PROBLEMEN OP MET DE HUIDIGE FREELANCE PLATFORMEN.
Met dit project willen we allerhande problemen oplossen die in de huige freelancing wereld, deze zijn onder andere: valse recensies, betrouwbaar betaald worden voor je werk en het probleem van een centrale authoriteit.

Gegarandeerde Betaling
Op Blocklancer moet je alleen betalen indien je 100% tevreden bent met het gerealiseerde werk. In geval van discussie zullen de Token houders het beslissing recht krijgen. Nooit zal er nog een eenzijdige beslissing gebeuren op basis van partijdige autoriteit met als gevolg verlies van inkomen.

Eerlijk en geautomatiseerde geschillen oplossing
Hang nooit meer af van een partijdige autoriteit om je geschillen te regelen. Met het Token houder tribunaal (THT) zal de uiteindelijk beslissing in de handen liggen van duizenden Token houders, zodoende garanderen we altijd een eerlijke uitkomst.

Lage kosten
De kosten zullen maar 3% bedragen per job, vele malen lager dan alle andere freelancing websites. Freelancing zal een betrouwbare manier worden om inkomsten te vergaren.

Geen censuur
Door de blockchain, is het onmogelijk dat de jobs worden verwijdert. Politieke correctheid en persoonlijke gevoelens spelen hierbij geen rol meer, dit doordat de blockchain is niet aanpasbaar.

De LANCER TOKEN
De tokens vertegenwoordigen het aandeel dat u heeft in ons project. De tokens zijn hierdoor vergelijkbaar met aandelen in een bedrijf, waardoor u hier een percentage krijgt van het bedrijf zijn omzet.

Token houders verdienen provisies
100 % van de verdiende provisies op jobs worden verdeeld onder de token houders.

De Token houders houden het systeem werkende
Alle token houders krijgen stemmingsrecht in het token houder tribunaal, dit om discussie tussen klanten en freelancers af te handelen.

Voor meer informatie bezoek ons op http://www.blocklancer.netOfficiele Bitcointalk thread = https://bitcointalk.org/index.php?topic=1974481

Whitepaper = https://drive.google.com/open?id=0BwPf0aaJmxpmZ2pKSFo3SkhHcW8
20  Economy / Service Discussion / BTC-E can't seem to find my Bitcoins on: January 29, 2014, 03:01:27 PM
Yesterday evening i opened an account on BTC-E.com
I Went to the deposit page and got a new wallet address.

I deposited 0.5xxx bitcoin to the site but i didn't see it on my account.
After a couple of hours i decided to open a ticket and now they claim my deposit never arrived on the site.

When i go to the BTC wallet , the address has changed from the original one yesterday everning.

I feel robbed !!!

Is there anyone who has got a solution for this?  Huh Huh Huh Huh Huh Huh
Pages: [1] 2 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!