Bitcoin Forum
May 29, 2020, 08:59:38 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 »
1  Local / Română (Romanian) / Proiectul Covid-19: O variantă de sprijin pentru comunitatea Bitcoin on: May 02, 2020, 03:11:23 PM
Aceasta este o traducere a topicului lui Royse777: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5243099


DarkStar_ a acceptat fie escrow pentru fondurile care vor fi strânse pentru evenimentele pe care le vom găzdui aici EN (vezi tabelul) sau aici RO.

Royse777 has asked me to escrow funds for the project, so here is the escrow address:
Code:
-----BEGIN BITCOIN SIGNED MESSAGE-----
The escrow address for Project COIVD-19 is 3Covid19s5zLNzQHGGLBeqkizwApUb19bj

Note that Royse777 is primarily running the project, and I'm just holding funds.
-----BEGIN SIGNATURE-----
1DarkStrRagcDjWtsPGxkav4WG3poLXzDS
G2EJ9ygp2qr6q74A8VFyFYbApTi8URSBAfGod1gSzc5KNB8FoioTBL4edF6AT3/KZGQry0Lq1Sf45hrM6KDSgpk=
-----END BITCOIN SIGNED MESSAGE-----

Deci, echipa de până acum:
Gazda evenimentului: aliashraf și în viitor și alții
Designer (pentru semnături): Zwei ( ia codul de aici )
Escrow: DarkStar_
Selecție candidați: Royse777 și în viitor și alții
Publicitate: În curând.

(Avem nevoie de ajutorul mai multor utilizatori pentru ca acest proiect să aibă succes. Dacă crezi că experiența ta pe acest forum ne va ajuta, oricare ar fi rolul tău, atunci te rugăm să îmi trimiți mesaj să te adaug în echipă.
Mulțumim.)

👇👇👇👇👇👇👇👇 Pentru o mai bună idee asupra proiectului, te rugăm să continui să citești 👇👇👇👇👇👇👇👇👇


Aceasta ar putea fi o idee proastă, dar din moment ce mă înnebunește, m-am gândit să vă spun. Poate că împreună vom reuși să găsim o variantă foarte bună prin care să ne atingem scopul. Te rog să mă contactezi prin mesaj privat, sau pe Telegram (@Royse777) sau postează aici și hai să găsim împreună ceva care să îi ajute pe membrii comunității în această criză.

Obiectiv: Să îi sprijinim pe membrii forumului care au nevoie.

Cum: Prin obținerea de fonduri prin sponsorizarea sau participarea la un eveniment de poker sau orice alt eveniment care poate fi găzduit online de către membrii forumului.

Rezumat: De vreo șase luni locuiesc într-o țară străină care poate fi considerată ca parte lumii a treia. Am de ceva timp o afacere aici care merge. Devenise prea târziu să mai iau avion spre acasă, iar acum trebuie să aștept până când se vor redeschide aeroporturile. Nu e așa mare problemă, că sunt în siguranță aici. Am destule alimente, bani și conexiuni pentru a mă susține mult timp. Bănuiesc că sunt norocos. Dar trăiesc aici o experiență socială atât de nedreaptă, încât nu m-am putut abține de la a face din poziția mea tot posibilul în a-i ajuta pe acești oameni. Dacă vreodată rămân fără provizii, atunci voi căuta ajutor din partea altora, dar deocamdată mă descurc1.

Din ce am observat, mulți oameni din clasa de mijloc de obicei nu au economii suficiente, nu au trăit niciodată la sau chiar sub nivelul sărăciei, nu au avut niciodată nevoie să ceară bani pentru că au (sau au avut) un loc de muncă rezonabil, iar acum unii dintre ei au ajuns în situația de a nu mai avea un loc de muncă sau să nu fi primit salariul pentru ultimele două luni, ca angajatorul lor să nu le zică nimic despre viitorul locului de muncă actual și rahaturi de acest gen. Acești oameni au acum o mare problemă, dar sunt prea timizi pentru a cere ajutor financiar de la alții. Poate chiar nu vor mânca două zile, dar tot nu vor cere bani. Am descoperit personal acest lucru.

Studiu de caz: Un prieten al unui angajat de-al meu nu și-a primit salariul în ultimele două luni, iar firma respectivă se închide. Tipul nu are economii, locuiește în chirie cu tânăra sa familie, nu are sprijin din partea guvernului, este prea timid pentru a cere ajutor de la alții, pentru o vreme nu își va găsi alt loc de muncă din cauza situației actuale... Când am vrut să-l ajut a spus că este în regulă, dar știam că nu este. După ce am insistat a luat banii. Am avut informații că nu mai avea nimic de mâncare în casă de câteva zile. Ulterior am aflat că a cheltuit toți banii de la mine pe mâncare pentru familia sa.

În jurul nostru sunt mii de oameni ca el. Acești oameni îți vor spune că sunt în regulă, dar nu sunt. Cred că acești oameni din clasa de mijloc suferă cel mai mult.

Care e ideea: Noi, cei de pe acest forum, probabil nu suntem atât de străini de asemenea situații. Cred că există o mulțime de utilizatori veterani, consacrați, cu reputație bună, care sunt prea timizi să ceară ajutor financiar pe forum - de la alți utilizatori pe care poate că îi cunosc mai mult sau mai puțin bine.

Pentru a-i ajuta, putem găzdui anumite evenimente zilnic, săptămânal sau la cerere (de exemplu poker) și fie să găsim sponsor, fie din taxa de intrare eventual mai mare - să strângem acești bani intr-un fond? Și o cantitate mare din fondul strâns va fi destinată persoanei cu probleme.

Cum ar funcționa: Să zicem că membrul X al forumului are nevoie de sprijin financiar. El va posta în acest topic (sau topicul în Engleză) și va specifica suma de care are nevoie. Apoi găzduim un eveniment de poker, găsim un sponsor, plus va fi o taxă de intrare. Indiferent de banii pe care îi vom strânge de la eveniment, 80% se vor adresa acelui utilizator X, iar 20% vor merge la primul sau primii câștigători ai turneului.

Cerințe pentru ca un membru să poate să aplice: Dacă permitem acest lucru pentru toată lumea, atunci sigur acest loc va fi preluat de escroci și spammeri (chiar dacă îl fac auto-moderat) și de fel și fel de așa-ziși începători care vor încerca să se folosească de această idee pentru a obține bani pentru ei. Iată deci o variantă de reguli pentru cei care vor putea solicita sprijinul financiar:

1. Full Member sau mai sus, cu activitate bună pe forum
2. Garanție din partea a cel puțin alți doi membri care sunt cel puțin Sr. Member cu reputație foarte bună.

Cum se poate aplica:
1. Spune-ne aici (sau în sau topicul în Engleză) suma de care ai nevoie și, dacă este posibil, oferă-ne o imagine a situației tale actuale (opțional).
2. Invită utilizatorii care vor garanta pentru tine să scrie aici acest lucru.

Strângerea de fonduri: De îndată de avem aplicant pentru aceste donații vom găzdui un eveniment și vom invita utilizatori să participe și sponsori să ne ajute cu fonduri.

Concluzie: Vreau să ajut comunitatea, sunt sigur că și tu, iar din cauza lipsei de inițiativă se poate întâmpla ca persoana de lângă noi să piardă posibilitatea unui sprijin care i-ar putea salva familia în această perioadă de criză. Am încercat să prezint aici ideea. Hai să vorbim, să găsim o variantă mai bună sau hai și sprijină doar această idee și să formăm o echipă. Hai să-i ajutăm pe membrii comunității care au nevoie. Doar câte 1 mBTC de la 10 utilizatori și se strâng 0,01 BTC, care ar putea fi banii suficienți pentru a salva pe cineva care are nevoie. Hai să fim generoși. Când ajutăm, în cele din urmă ni se va întoarce favorul într-un fel sau altul. Hai să ajutăm comunitatea Bitcoin pe care toți o iubim.

Quote
To do >> Traducera topicului / design pentru semnături / Discuții cu cele mai cunoscute cazinouri de aici pentru sponsorizare sau găzduire de evenimente


1 Chiar dacă în principiu mă pot descurca să ajut câteva persoane din jurul meu, la o scară redusă, dacă cineva dorește să ajute (una sau mai multe familii) pentru o lună, poate dona la adresa de mai jos (voi aduce dovezi care pot fi postate aici de fiecare dată când voi folosi bani din aceste donații):

Code:
Royse777
Donation address: bc1qm8x5f7ux0yu5dmuxw7tg30cpld7cs5ekmvvmnr (<< send only here)
Date posted: 24/04/2020
Code:
155Z69y6sFmMbJRvV4bdSRvn6ZXDLJ3v7i
Code:
IKmg5T9YncOF6lf682b8XeFH3/rOzd9aRCQ1c750J1pPaxrhQayVLfxIqTc9xqawkCkaMM05nvv6+cK1nAJKT3U=
Se poate verifica cu Electrum.

(Din estimările mele undeva la 50-60$ per familie este mai mult decât suficient pentru hrană și necesități de bază.)

Donator|
Suma
|
Log
|
Status
akhjob|||
Spent
Anonymous user|||
Partially spent
2  Other / Meta / Removing trust rating on: April 23, 2020, 09:38:53 AM
In the past, iirc, the trust ratings I made had the option to remove them. For some while I don't seem to have that option anymore.
I wanted to change the text of a trust rating so I'd have to remove it, but I see I cannot.
Am I missing something? Did something change?
Thanks.

PS. I tried to also search for the subject but got no relevant answers.
3  Local / Română (Romanian) / 💰 Strângere de fonduri - Să-i hrănim pe cei afectați de pandemie 🦠 on: April 14, 2020, 08:27:36 PM
Am fost rugat să traduc topic-ul lui irfan_pak10: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5240168.msg54213861#msg54213861
Aceasta este o rugăminte să îi ajutăm cum putem pe cei din Pakistan, unde problemele existente au fost agravate de COVID-19. Hai să facem un pic de mai bine!


"Nimeni nu a devenit niciodată sărac donând." ―Anne Frank

Aceasta este o rugăminte adresată tuturor celor de aici: vă rugăm să donați cât puteți pentru cei săraci, care sunt cei mai afectați de Pandemia COVID-19, astfel încât să putem cumpăra produse alimentare pentru ei.

Serviciul de intermediere/escrow este asigurat de minerjones: Vă rog să transferați monedele către aceste adrese:
  
BTC: 3QKLyiGvwUgSeCJcKKQnmvW6XsB1fbFBjM
LTC: MTdonmhzvNwhxSTg7yQjV92Yz3EEAycgj9
BCH: qrds3ct02l5vxd39pkzr0x0rh3ylkyz8esttdnjvc7
ETH: 0xe39Ac15001147271520c817aa855241d4Ec77486


Background
Datorită pandemiei COVID-19, majoritatea țărilor au impus izolarea la domiciliu, același lucru se întâmplă și în Pakistan  [vezi: https://www.aljazeera.com/news/2020/03/pakistan-daily-wagers-struggle-survive-coronavirus-lockdown-200325115143152.html]. Așadar, din cauza restricțiilor de mișcare, lucrătorii zilieri sunt afectați în cea mai mare măsură și ajung să nu mai fie capabili să-și hrănească copiii / familiile. Dacă nu vor muri din cauza virusului, probabil că vor fi foarte afectați de lipsa de alimente. Deci hai să facem un pas înainte și să ajutăm familiile sărace care au cea mai mare nevoie.

Cine sunt eu
Mulți de aici mă cunosc, sunt pe forum din 2014 și am lucrat ca bounty manager din 2016. Mulți au avut încreded în mine, iar clienții mei au avut încredere inclusiv cu tokenurile lor pentru recompense (sau BTC/ETH) și nu le-am înșelat niciodată încrederea, am returnat după distribuție tot ce a rămas, până la ultimul cent. De asemenea, am avut multe alte afaceri aici, toate au mers întotdeauna fără probleme, se poate vedea în feedback-ul meu. Am acordat inclusiv împrumuturi cu 0% dobândă pentru a-l ajuta și pe cei nevoiași de aici.

Ce vreau să fac
Am început deja de treabă și am cheltuit deja ~0.04btc, iar prin colaborarea cu organizațiile de voluntari JZT [Jadojahad/Jihad for Zero Thalassemia] și "We Are One" am distribuit mâncare pentru aproape 1000 familii pentru o lună. Dar, după cum știți, această pandemie nu durează doar o lună, poate dura mai multe alte luni, iar familiile respective vor avea nevoie de hrană și pentru perioada următoare. Va trebui să le-o oferim. În prezent, pachetul per familie pentru o lună conține următoarele articoleȘ

1. Făină 20kg
2. Linte galbenă (Split Bengal gram) 1kg
3. Linte roșie (Split Red Lentil) 1 kg
4. Năut (White Bengal gram) 1 kg
5. Zahăr 2-1/2 kg
6. Sare 1 kg
7. Tartă de lămâie (Lemon Bar) 1 pachet
8. Săpun 3 pachet
9. Ceai 250 grame
10. Unt 1 kg
11. Ulei 1 kg
12. Orez 3 kg

Acesta costă aproximativ 2,500 Pakistani rupees / 15 USD /

Cum pot să ofer transparență?
"minerjones" oferă serviciul de escrow, unde vă puteți transfera monedele. Și de câte ori centralizez suficiente date încât să grupez cel puțin 10-20 de familii, îl voi ruga pe  „minerjones” să-mi transfere monede astfel încât să le pot schimba în moneda locală și să cumpăr produsele alimentare pe care să le livrez. Voi distribui imagini cu chitanțele de cumpărare și livrare a produselor alimentare. De asemenea, pot face live-stream împreună cu „minerjones” (dacă mi se solicită) când voi merge să cumpăr alimentele. Este posibil să nu putem face imagini de distribuție chiar cu fiecare familie, din motive de anonimat.Dacă ai întrebări, îndoieli sau sugestii, te rugăm să postezi aici (Engleză) sau chiar în acest topic (Română), pentru a le clarifica.
4  Bitcoin / Press / [2020-03-11] Intel SGX Vulnerability Discovered, Cryptocurrency Keys Threatened on: March 11, 2020, 07:25:18 PM
Yet another vulnerability of CPUs was found.

A vulnerability has reportedly been discovered in Intel’s Software Guard eXtensions (SGX) allowing passwords, encrypted keys, and other sensitive data to be siphoned from a computer’s memory.

"Attacks are not expected to target consumer computers" seems to be somewhat reassuring, although I'd not be so sure about this.


Stay safe. Keep as much funds as you can offline.
5  Other / Off-topic / Time sync for Aegis (2FA)? on: February 07, 2020, 07:57:04 AM
After using Google Authenticator for years, some months ago I thought I'll give a try to Aegis since it was praised here by people I trust. And the backup/restore functionality is very handy (although I still have my paper with the 2FA seeds I kept as backup for Google Auth).

But I've got quite a surprise lately: it's off. The numbers it generates are not accepted by the websites. Luckily I still have Google Auth on my phone and I've successfully used that, but I feel that I may be missing something.
I didn't find any time sync functionality in Aegis.


I know that if I sync my phone to an atomic clock it'll work again, but there has to be a better way. Google has it.
6  Economy / Reputation / Acct sold, hacked, trolling...?! on: December 01, 2019, 04:24:13 PM
Sorry, I am not sure what we have here. Sold, hacked, trolling or just shitposting?
User: Wysi

I see newbish question about price fluctuations asked here http://archive.is/iT7R7
And I see the account is from January 2014 and here (this year) (!!!) and here (in the past) he is discussing on the same subject easily.
I was close to tag him, then I thought I better ask around. Now (after seeing that other post from last month) I am less certain.
7  Bitcoin / Hardware wallets / Ledger with Electrum seed on: November 23, 2019, 06:49:17 PM
This is somewhat unexpected for me. I was doing some tests, so no funds are lost. As a matter of fact, I will even publish the seed phrase(s).
But I think that others should also know about this.

I tried to generate a Legacy wallet on Electrum (3.3.Cool and import/restore it on Ledger (1.5.5). The seed is seed 1 (*).
All the words were fine, just at the end it tells "Recovery phrase is not valid". I tried again with Electrum same words, all is good, wallet imported and works.
I thought it may be related to the fact the old wallet I had on Ledger was SegWit, but no.

I went then to https://iancoleman.io/bip39/ and the Electrum seed was also declared invalid. After checking and unchecking there "Show entropy details", the last word of the seed was changed/corrected, see seed 2 (*).
Of course, this one works with Ledger and the addresses are not the same for the wallets from the 2 different seeds.

However, it's a big disappointment for me from Electrum. I knew that it's not 100% compatible with BIP39, but it's different when this happens to you, especially after previous attempts working.
The lesson is, probably to generate with Ian Coleman's site and use it with or without Ledger.
Thoughts?


The seeds:
seed 1: vital flavor judge caught parade anchor rifle auto twist leg wrist stage
seed 2: vital flavor judge caught parade anchor rifle auto twist leg wrist steel


Edit: I've forget to write this from start: it was a test for the use case one buys/holds Bitcoin before buying a Ledger. After one has a Ledger, he's going to use that Ledger.
8  Bitcoin / Electrum / Tails 4.0 has Electrum 3.3.8 on: October 30, 2019, 08:47:18 AM
I am not sure if it's the best place for this, but I've just noticed that about one week ago Tails OS 4.0 was released.
I've done a quick check on it and it contains Electrum 3.3.8.


So after a disappointing Tails 3.16 (September) which didn't update Electrum, after quite a long period Tails had outdated / unsafe Electrum and the users had to learn to update it, now they are back on the right track and we get the current version out-of-the-box.

If you use older version of Tails, I guess that's a good moment to update!
9  Bitcoin / Press / [2019-07-07] New ECB Boss Christine Lagarde Made A Serious Bitcoin Warning on: July 08, 2019, 06:43:34 AM
A new article from Forbes is implying that ECB policy may change and may favor Bitcoin. Could that happen really, or is it just speculation and wishful thinking?

Quote
Earlier this year, Christine Lagarde, who has just been nominated to replace Mario Draghi as president of the European Central Bank (ECB), warned that cryptocurrencies are "shaking the system"—something that could signal a change in the ECB's approach to bitcoin and crypto and potentially spur adoption.


https://www.forbes.com/sites/billybambrough/2019/07/07/new-ecb-boss-christine-lagarde-made-a-serious-bitcoin-warning/#564d21402ed9
10  Other / Off-topic / HDD: how bad is this? on: June 07, 2019, 04:46:39 PM
It's completely unrelated to Bitcoin, but I am sure that somebody knows what these numbers mean and can give me an answer.
So... I did fire up an older program to check the health of my HDD and it tells me... this:

The OS is on a SSD, the HDD is a bit more than 2 years old and I didn't really use it that much, so I find this surprising.
However.. how bad it is? Should I look for a new HDD?

Thank you.
11  Bitcoin / Press / [2019-04-09] China's state planning agency seeks to ban bitcoin mining on: April 09, 2019, 01:03:20 PM
https://www.theguardian.com/technology/2019/apr/09/bitcoin-china-state-planning-agency-seeks-ban-cryptocurrency-mining

Quote
Cryptocurrency mining added to list of industrial activities Beijing wants to phase out

Quote
It did not stipulate a target date or plan for how to eliminate bitcoin mining, meaning that such activities should be phased out immediately, the document said. The public has until 7 May to comment on the draft.

Is the history repeating? As soon as Bitcoin tries to recover we see some "bad news" from China until they fill their bags, then change their minds to be able to sell high?
12  Bitcoin / Hardware wallets / Ledger Discloses Five Reported Vulnerabilities in Two Models of Trezor Hardware on: March 11, 2019, 06:37:10 PM
I feel like this belongs here more than in Press.

https://www.ledger.fr/2019/03/11/our-shared-security-responsibly-disclosing-competitor-vulnerabilities/

Today Ledger has published on their blog the competition's vulnerabilities they've found (4 months ago), with movies, images and explanations.
From what I've read some of them are still not fixed (!).

Quote
Notably, about four months ago we contacted Trezor to share five vulnerabilities our Attack Lab uncovered. As always, we gave Trezor a responsible disclosure period to work on these vulnerabilities, even granting them two extensions.


I guess that most of those vulnerabilities are not a problem in most of the cases, still, it's a warning for everybody to not feel too safe just because the coins are protected by a hardware wallet.
13  Bitcoin / Bitcoin Technical Support / What happens on Testnet? on: February 18, 2019, 06:54:32 AM
I just noticed that on testnet there's a chain split. Then I noticed something else: there is something strange with the new blocks - they come out way too fast - on both chains.
While I know that testnet is worthless, I am concerned about this test because it looks malicious.

Edit: to make it clear: I would like more info, if anyone can help with that.
14  Economy / Exchanges / Bitcoin -> Revolut (help please) on: January 18, 2019, 10:10:28 PM
I've done a bit of research even on google, but most answers are at least 5 months old.
I would like to know a proper (and hopefully cheap) way that works in 2019 for selling BTC at a proper exchange (not Wirex, for example) and withdraw (EUR) onto Revolut.

I live in EU, but never did SEPA transfers.

I've found a step by step tutorial on withdrawing from Coinbase to Revolut.
I've found on reddit some words about withdrawing from Bitstamp to Revolut (but it's not so well explained and I may miss some steps).

All in all, can somebody point me to the right direction? The exchange and maybe the steps too?
Thanks.
15  Bitcoin / Press / [2018.09.05] MEGA Chrome Extension Compromised to Steal Users’ Monero on: September 05, 2018, 06:49:57 AM
This sounds serious, else I would not really post news..

Quote
The MEGA Chrome extension version 3.39.4 has been compromised and can now steal user’s Monero in addition to other sensitive information, according to recent posts on Twitter and Reddit. MEGA Chrome extension is a tool that claims to improve browser performance by reducing page loading times, in addition to providing a secure cloud storage service.

https://cointelegraph.com/news/mega-chrome-extension-compromised-to-steal-users-monero
16  Other / Meta / Probable virus on: July 11, 2018, 01:49:42 PM
This user has posted in the last couple of days quite a number of "wallets" and "applications".
Some of them have already "virus alert" flag.

I've tested one of them with VirusTotal and I can't say 100% it's malware, although common sense would say it is.
I've checked 2 different wallets are they are the same file.

I've reported the user, but I felt that I should also make this post for awareness.

Especially for the newer users: be very careful what you install!
17  Other / Archival / Mods please lock a thread from 2014 on: May 31, 2018, 02:05:14 PM
I just came across this 2014 thread which was revived yesterday by a spam bot or shitposter, then followed by shitposter after shitposter. I expect more to come.
Please lock the thread before it gets big Smiley; I am sure that the original poster doesn't need those answers anymore.


Edit: then you can also delete this thread.
18  Bitcoin / Electrum / One wallet, more instances, new addresses on: May 05, 2018, 12:10:37 PM
For a better mix of safety and convenience I use Electrum on 2 computers. I have a paranoia about smartphones being unsafe and prone to stealing, so I use computers for spend wallets.

So I have on 2 computers Electrum. On both computers the wallets have the same seed words and deviation path. Clone.
Sooner or later my default list of "change" addresses will have all of them used.

1. I assume that at that point Electrum will add by default to the list a new bunch of change addresses. Is that right, or do I have to do anything myself for this?

2. What will happen on "computer 2" when some amounts will go to one of those new change addresses? Will they be detected automatically or not? Is there a chance that I'll get to the point computer1 will have a list of addresses and computer2 another (of course, the first ~20 will stay identical).
19  Economy / Micro Earnings / Consolidate your earnings on: February 22, 2018, 11:19:17 AM
I don't know how many of you are aware of this, but the mempool is nearly empty. This means that if any of you have the wallet (your own local wallet) full of (small) inputs, and in the world of micro earnings I expect this to happen (usually because of impatience), it's the best time to consolidate those inputs.

I'll explain a little: maybe your wallet shows you have 0.1 Bitcoin. Well done! But maybe you made 100, or 1000, or 10000 withdraws to reach that amount. Onto the same address or not, it doesn't matter.
Those are small inputs and my advice is to make one transaction, send all that money to yourself (maybe another, new address of yours, in the same wallet), with some very-very low fee.
I've read that even 1 sat/byte confirms pretty quick.

Why do that? Because if ever the mempool fills up again, you'll have hard times to spend your Bitcoin, facing the chance the fees will be bigger than your earnings.
20  Economy / Speculation / China found huge gold mine. Price evolution? on: March 30, 2017, 05:56:20 PM
China announced that a huge gold mine was discovered: http://m.chinadaily.com.cn/en/2017-03/29/content_28719822.htm
Will the rich guys diversify to Bitcoin before the gold price will fall big?
I hope that this is yet another good news for Bitcoiners. And bad news for the ones holding gold...
Pages: [1] 2 »
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!