Bitcoin Forum
February 08, 2025, 11:05:46 PM *
News: Community Awards voting is open
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Alternatif Kripto-Paralar / Temettü veren NFT projeleri on: May 09, 2022, 07:37:34 PM
Merhabalar,

Ben uzun yıllar kripto piyasasında olan birisiyim ancak son 1 aya kadar nft bana saçma geldiği için hiç araştırmıyordum. Ancak alınan nft'nin bir amaca hizmet ettiği durumlarda almaya karar verdim. Şuan 2 adet katılım gösterdiğim Nft var:

1) CrabaDAO

Artık ünlü olan yengeç oyunu Crabada'yı oynayan bir Dao ekibi var. Bu ekip oyunu oynuyor ve elde edilen geliri CrabaDAO nft sahiplerine pay ediyor. Şuan ben bu konuyu açarken 1800 adet NFT sahibi var ve ortalama her hafta Pazartesi günü 200TUS ve 2,5CRA ödül geliyor. 1 NFT Whitelist ile alanlara 2.2Avax ama dileyenler Kalao'dan satıcı varsa biraz daha pahalıya alabilirler. Whitelist almak için Discord sayfasına üye olmak ve 3 kişiyi Discord'a üye yapmak gerekli.  Discord: https://discord.gg/QqjwawDt


2) TreeMen NFT

Hathor Network nft satış platformu Physis.one borsasının gelirine ortak oluyorsunuz. Her çeyrek platformun gelirinin bir bölümü TreeMen Nft sahiplerine pay ediliyor. Ayrıca yeşil dünya gibi bir amacı var ve satılan nft'ler için gerçek ağaç diktiklerini belirtiyorlar. Web sitesi: https://tree-men.com/



Sizlerin de bildiği bu tarz nft'ler varsa paylaşırsanız sevinirim.
2  Local / Alternatif Kripto-Paralar / TrustFi Ön satış Platformu on: December 08, 2021, 07:00:55 PM
Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama Trustfi güzel bir önsatış platformu.

Minimum 5000 adet Trustfi stake edenler önsatışlara katılma hakkı kazanıyor. Adet fiyatı konuyu açarken 0,27$

Şuan 2 adet IDO gerçekleştirdiler. 1.si CHEERS, ido sonrası 10x fiyat gördü ama şuan 2x civarlarında geziniyor. Cheers da ido platformu olacağı için her coin burda da değerli.

2. ido ise Meland oyunu oldu. Bu da aşağı yukarı 9-10x civarlarında geziyor. %10 vesting ile vermelerine karşın ilk vesting maliyeti çıkarmaya yetti.

IDO platformlarına ilgi duyanlar değerlendirebilir.


2021 Faaliyet raporu: https://koinsaati.com/trustfi-network-2021-faaliyet-raporu/

https://coinmarketcap.com/tr/currencies/trustfi-network/


https://trustfi.org/
3  Local / Alternatif Kripto-Paralar / BlocNATION Airdrop! 2 Milyon Token Dağıtılacak on: March 25, 2018, 04:47:46 PM
Arkadaşlar Komodo ( KMD ) güzel bir aidrop yapıyor. Güzel geleceği olan bir coin ve forumda hiç konuşulmuyor olması aslında üzücü. Aidrop katılımı için aşağıdaki Komodo resmi sitesindeki şartları sağlamanız yeterli. Bol kazançlar.

https://komodoplatform.com/blocnation-airdrop-two-million-token-giveaway/

1.BlocNATION'ın Telegram Kanalı'na katılın . https://t.me/blocnation_official
2.Komodo'nun Telegram Kanalı'na katılın . https://t.me/KomodoPlatform_Official
3.Arkadaşlarınızı Telegram Kanallarımıza davet edin. En az üç arkadaş ekle! (Bir yönetici kontrol paneli aracılığıyla gönderdiğiniz davetleri görebiliriz)
4. Agama cüzdanı indirin KMD adresinizi alın. Kmd adresi alırken verilen kelimeleri bir yere not alın ve unutmayın yoksa cüzdanı kaybedersiniz.
5. Aidrop için kaydolun. Mailinizi onaylamayı unutmayın.
4  Local / Servisler / Türk Borsalarının TL Yüklemede Kabul Ettiği Bankalar on: March 23, 2018, 08:07:37 PM
Haftasonu ve gece Bitcoin alırken EFT probleminden dolayı borsadan ziyade kabul edilen banka hesabı önem kazanıyor. 2 saattir tek tek borsalara kaydolup kullandığım bankayla para yüklemesi yapan borsa arıyorum. Aynı sorunu yaşayanlar vardır diye paylaşayım, siz de listemde olmayanları söylerseniz bu mesaja eklerim.


Paribu: ING Bank

Digilira: Finansbank, İş Bankası, Ziraat Bank

Coines: Garanti, Finansbank, Ziraat Bank, YapıKredi, Papara

Koineks: Akbank

BtcTurk: Akbank, Papara

Koinim: Akbank

BorsaBit: Akbank
5  Local / Konu Dışı / Motosiklet kazası ve sigortanın karşılayacağı tutar on: December 29, 2017, 06:20:01 PM
Belki bilgili bir arkadaş vardır,

Motosikletimle döner kavşakta kırmızı ışıkta durdum. Yeşil yansın diye beklerken bir anda kendimi yerde sürüklenirken buldum. Arkamdan gelen araç duramayıp bana bir güzel arkadaş yapıştırdı ve motorun sağ taraf yere düşmeden dolayı ağır hasar aldı. (Yamaha X Max 250 Momo Design)

Polis hazır ordaydı tutanağı tuttuk karşı taraf %100 kusurlu.

Motoru aldım servise götürdüm. Evrakları incelediler, karşı tarafın sigortasının GENERALI olduğunu görünce suratları ekşidi. Dedim hayırdır? Dedi ki Generali çok sıkıntılı bir sigorta şirketi. Her şeyi yokuşa sürmeye meyilliler de hadi hayırlısı dedi.

Ertesi gün eksperleri gelip motoru inceliyor ve hasarlı 12 parçanın 3 tanesine değişim mastafını karşılamayacağını boyanmasını karşılayacağını beyan ediyor. Ben ise bunu istemediğimi, motosikletimde tek bir çizik dahi yoktu ve bir kişinin önüne ve ışıklara bakmayıp arkamdan yapıştırması sonucu motorumu boyalı olarak kullanmayacağımı söyledim. Burda karşı taraf ile anlaşma yolunu önerdiler.

Ayrıca servisin söylemine göre boyanması öngörülen parça çıkarması zor bir parçaymış ve büyük ihtimal çıkarırken kıracaklar, ardından da masraf artacağı için sigorta motosikleti perte çıkarma yoluna gidecektir burda da sana 15bin'e aldığın (2.el) motor için 12 bin lira falan vereceklerdir tahminen dedi. Değer kayıp davası açarsan da taş çatlasa 1000-1500 değer kaybı öderler gene zararlı çıkarsın, o yüzden diğer parçalar için 1400-1500Tl karşı tarafla anlaşman daha makul olur ve hasar hemen onarılır dedi.

Burda 2. sıkıntı kazadan sonra sigortanın karşılamadığı şeyleri ben karşılarım hatalı benim kardeşim kusura bakma diyen sürücü yokuş yapmaya başladı ve 500 lirasını karşılarım en fazla yarısını karşılarım demeye başladı.

Burda tecrübesi olan var mıdır? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
6  Local / Alternatif Kripto-Paralar / Coss.io Kullananlar Dikkat on: November 12, 2017, 10:06:08 AM
Arkadaşlar dün gece 2 kere hesabıma giriş denemesi yapmışlar. Hesabımda coin yoktu ancak 2FA güvenlik kurulu. 2FA güvenliği mutlaka aktifleştirin ki canınız yanmasın. Daha önce kucoin'de hediye edilen coinlerim çalınmıştı 2FA kurulu olmadığı için. Şuan ciddi olarak coin avında hackerlar. Dikkat edin mutlaka 2FA kullanın.


Please be aware an unsuccessful attempt was made to log into your account.

The sign-in attempt was from the following IP address: 136.169.137.190, 172.68.10.26.

If this is of interest to you, please contact us immediately.

Stay safe,
The COSS Team

--------------------------------------------------------


Please be aware an unsuccessful attempt was made to log into your account.

The sign-in attempt was from the following IP address: 197.207.167.186, 188.114.103.9.

If this is of interest to you, please contact us immediately.

Stay safe,
The COSS Team
7  Local / Alternatif Kripto-Paralar / Ethereum Adress'in Label kısmı nedir? on: October 01, 2017, 09:40:33 AM
Binance'dan Ethereum aldım ilk defa, bunu myetherwallet a atacağım ancak Withdrawls kısmında Label ve Adres ayrı ayrı. Adresimin Label'i nedir?


0x3eaD3F9AAE86877DdCf9F5b80b1A6c7AE26C319A
8  Local / Alternatif Kripto-Paralar / myetherwallet .json uzantılı cüzdanımı tanımıyor? on: September 24, 2017, 12:39:51 PM
Merhaba, bu yeni sistem hakkında pek bilgim yok, geçen hafta myetherwallet tan cüzdan oluşturdum, o gün json dosyasını yüklereyek cüzdan içeriğine falan bakabilmiştim. Bugün biraz TaaS alayım diye karar verdim cüzdanıma erişmek iistedim ancak json dosyasını yüklemek için seçtiğimde "Sorry. We don't recognize this type of wallet file." uyarısı veriyor.

Cüzdanımda para olmadığı için çok önemsemedim ama ya cüzdanda para olsaydı?

Neden erişemiyorum cüzdanıma sizce?
9  Local / Servisler / TabTrader kullanan var mı? on: July 12, 2016, 09:22:15 PM
Aranızda trade işlemlerini cep telefonundan yapanlar var mı? Varsa hangi programları kullanıyorsunuz?

Ben TabTrader'i yaklaşık 2 ay önce yükledim. Acaba bir riski olur mu diye çok yüklü olmadan deneme amaçlı ufak tefek trade işlemleri yapıyorum ara sıra. Programı başarılı buldum. Gayet hızlı çalışıyor. Sadece alarm sistemi biraz sıkıntılı sanırım. Onun dışında sıkıntısız al sat işlemlerimi yapıyorum.

Android için https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tabtrader.android&hl=tr


10  Local / Servisler / Bittrex sizde açılıyor mu? on: December 13, 2014, 08:38:55 AM
Bittrex'e giremiyorum, sayfa görüntülenemiyor. Bende mi sıkıntı yoksa bu exchange de gidiyor mu? Artık tırsar olduk herşeyden
11  Local / Servisler / Bittrex'teki Sistem Hakkında Bilgi? on: November 22, 2014, 08:43:32 AM
Merhaba, bugüne kadar hep BTC-E ve MINTPAL kullandım. O yüzden Bittrex biraz farklı geldi bana. Bir COin ayrıntısına girdiğimizde 3 ayrı fiyat görmekteyiz. Bu 3 fiyat arasında bazen uçurum oluyor. Bizim dikkate almamız gereken büyük ihtimal BID olan ama diğerleri nedir? Neden bu aradaki fark?




EDIT: Alacaktım ama Sırf bu meraktan dolayı almadım, konuyu açar açmaz Bid 120'ye diğer teklifler ise 130'a yükseldi Smiley)
12  Local / Alternatif Kripto-Paralar / Bittrex DogeCoin Wallet'ımda Enabled yazıyor? on: November 02, 2014, 09:04:55 AM
Merhaba arkadaşlar, az önce her zaman Doge yolladığım hesabıma gene yolladım, sonra geldi mi acaba diye bakayım diye Bittrex'e girdim ama Enabled yazıyor.

DogeChain.info'dan baktığımda para Wallet'da gözüküyor ama Bittrex'in bu yaptığı engelleme olayı neyden dolayı olabilir? Günlük olarak hesabıma Doge geliyor ve gelen Doge'ye satım emri giriyorum 1-2 satoshi yükseğinden. Başka da yaptığım birşey yok para birikmesinden başka.
13  Local / Yeni Başlayanlar & Yardım / Mobil Bitcoin Wallet hakkında soru. on: October 24, 2014, 04:47:18 PM
Telefonuma yeni yazılım yükledim haliyle herşey gitti. Bitcoin Wallet'ı tekrar yükledim ve cüzdan yedeğimi de geri yükledim ancak Bitcoin adresim değişmiş. Bitcoin cüzdan yedeğimi yüklediğim için aynı adres geçerli olması gerekmez miydi? İçinde deneme amaçlı sembolik bir para var şuan para geri geldi ama adres değişmiş sadece


Edit:
Bitcoin Wallet anasayfasındaki QR koda tıklıyorum farklı bir adres çıkıyor, Adres defterinde ALIM ADRESİNe giriyorum eski Bitcoin adresim çıkıyor?
14  Local / Alternatif Kripto-Paralar / Cannabiscoin [CANN] Yatırım Yapılabilir mi? on: October 21, 2014, 04:54:50 PM
Cannabiscoin'i takip eden var mı hiç aranızda? Son 2 ay grafiklerini falan incelediğimde sürekli inişli çıkışlı hatta baya bir iniş çıkış yüzdelerine sahip olduğunu gördüm. Volume olarak da yüksek işlem görüyor Bittrex'de. Esrar satışında falan kullanılıyormuş. Var mı daha ayrıntılı bilgisi olup da paylaşmak isteyen?
15  Local / Pazar Alanı / Bitcoin ile Telefon Aksesuarları Kılıflar on: August 24, 2014, 09:59:37 AM
Merhaba, Bitcoin ile telefon aksesuarları almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

Fotoğrafları daha sonra ekleyebilirim ama özel mesajla veya whatsapp yoluyla dilediğiniz ürünü sorabilirsiniz.

Balçova Ege Park AVM'de Otel girişinin solunda yer alan dükkanımıza uğrayarak da Bitcoin ile ödeme yapabilirsiniz.


Whatsapp: 5 0 6 246 3 4 6 8 (Ararsanız cevap veremeyebilirim yoğunluğa göre)
16  Local / Konu Dışı / Google Authenticator Sorunu on: August 16, 2014, 11:57:16 AM
Merhaba, telefonum bozulunca içindeki herşey gitti. Google Authenticator'e daha önce eklediğim siteler de yok olmuş. Aynı gmail hesabımla girmeme rağmen güvenlik ayarı yaptığım siteler gelmedi.

Mesela şuan Mintpal'e giriş yapamıyorum.

Nasıl geri getirebileceğim o eklediğim siteleri, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
17  Local / Alternatif Kripto-Paralar / DarkCoin ve Litecoin düşüşü hk. on: July 02, 2014, 09:44:38 AM
1 haftadır Ltc ve Drk kademeli olarak ayni aynda aynı fiyatlara düşüyor. An itibariyle 0.012'lere inmiş bulunmaktalar. Bunun sebebini bilen var mı?
18  Local / Alternatif Kripto-Paralar / 100 LTC'yi hangi altcoine yatırmalıyım? on: May 19, 2014, 06:26:48 PM
Merhaba arkadaşlar,
Btc-e'de sürekli ltc/btc alım satımı yapıyordum, kazanıyordum da ancak cepten girerken Authenticator'u iptal ettim yanlışlıkla ve 2 hafta blok yedim hesabıma. Bu süre içerisinde 0,0257'lerde olan kur düştü 0,023'lere ve uzun zamandır bu şekilde seyrediyor. Haliyle nerdeyse 1 aydır al sat yapmadım ve param en son LTC'de kaldı.

Bu kalan 100 LTC'yi hangi altcoin ile değerlendirebilirim? Daha önce Litecoin dışında bir coine bulaşmadım o yüzden daha önce incelemişliğim yok. Eğer bugün için önerisi olan varsa değerlendirmek isterim. İlle 2-3 saatte kazandırsın diye birşey de istemiyorum, sabırlıyımdır beklerim, 2 haftadır 0,023'lerden kurtulmak için bekliyorum mesela Smiley


Mesela MegCoin %33 düşmüş, son 24 saatte en yüksek 4 sat görmüş ancak şuan 2 sat.
Tekrar 4 sat'a yükselir mi yoksa bu düşüş hızıyla yok olup gider mi?

Yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim.
19  Local / Yeni Başlayanlar & Yardım / Btc-e geçici bloklandim, yardım? on: April 24, 2014, 09:50:11 PM
Sürekli olarak btc-e'den alim satim yapiyorum ancak bugün yoldayken kurda bir yükselme gördüm ve cepten gireyim dedim sisteme. Mail ve sifremi yazip Login'e tikladim ancak sayfa yuklenmiyor sandim 2 kere daha logine tikladim. Sistem de beni Google authenditacor kodunu iptal etmek istiyorum olarak algiladi ve 08.05.2014 saat 18'e kadar hesaba bloke koydu.

Ticket açtım ancak yabanci dilim pek iyi olmadigi icin iyi anlatamamis da olabilirim cvp gelmedi 6-7 saattir. Nasil actirabilirim hesabimi? Yardimci olursaniz sevinirim
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!