Bitcoin Forum
April 14, 2024, 09:28:26 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 »
1  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][ICO] BANKERA - de Bank voor het Blockchain Tijdperk on: August 20, 2017, 01:48:02 PM
Mis het niet! Verkrijg jouw eigen Banker vanaf 28 augustus! Neem deel aan de pre-ICO op SpectroCoin.comBankera


Digitale technologie heeft de wereld van financiën aanzienlijk veranderd. Wellicht het meest opmerkelijk, heeft de opkomst van Blockchain tech ons in staat gesteld geld te digitaliseren via cryptovaluta zoals Bitcoin. Er zijn veel pogingen gedaan om Blockchain technologie te gebruiken om een revolutie op gang te brengen in de financiële sector. Echter, tot dusver zijn de meeste FinTech bedrijven enkel gefocust geweest op een bepaalde niche (o.a. remittances of leningen) omdat zij geen gebruik kunnen maken van economieën op schaal zoals traditionele banken dit wel doen. Traditionele banken, hoewel zij over voldoende fondsen beschikken, zijn niet snel genoeg in het adopteren van nieuwe technologieën daar zij beperkt worden door wet- en regelgeving.

Bankera heeft als doel een revolutie in het bankwezen te beginnen door gebruik te maken van wat Blockchain technologie biedt terwijl het zich wel op schaal richt. Dit betekent dat Bankera een one-stop bedrijf voor alle financiële diensten wenst te worden, op dezelfde wijze als traditionele bakstenen en mortelbanken dat momenteel zijn, terwijl het technologie toepast dat het aantal wederpartijen doet afnemen, en daarmee de kosten van bankieren omlaag brengt voor de eindgebruiker. De adoptie van blockchain technologie stelt Bankera tevens in staat nieuwe en unieke oplossingen aan te bieden aan haar klanten.


Diensten


Bankera biedt drie kerndiensten aan:


Betalingen waaronder betalingsaccounts met persoonlijke IBAN, debiet kaarten, interbancaire buitenlandse wisselkoersen en betalingsprocessen. Alle diensten ondersteunen beide traditionele fiat valuta alsmede cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, DASH, NEM, ERC20 ondersteunende tokens en meer. Op de lange termijn zal Bankera innovatieve oplossingen aanbieden zoals bruto-nationaal-product (BNP) gekoppelde valuta of het gebruik op vermogen verhandelde fondsen as een substituut voor geld.

Leningen en stortingen zullen een groots competitief voordeel opleveren als kerndienst van Bankera. Niet alleen spaargeld, maar ook huidige geldstortingen ontvangen rente. Alle Bankera klanten zullen profiteren van hogere rentes door gepatenteerde informatie over de cash flow van leners, gezien de meeste leningen aan zakelijke cliënten worden gegeven met betaaloplossingen.

Investeerders oplossingen zullen bestaan uit lage-kosten investeringen in producten zoals op vermogen verhandelde fondsen (ETFs), cryptofondsen (een portfolio van verscheidene cryptovaluta en -tokens) alsook een roboadviserende oplossingen voor vermogensmanagement. Later zal Bankera investeringsbank diensten aanbieden waaronder het financieren van bedrijfsstrategieën van zakelijke cliënten.


Status Quo van Bankera


Bankera zal reeds operationeel zijn en een significante IT infrastructuur in plaats hebben alvorens de initial coin offering (ICO).

Bankera beschikt reeds over de noodzakelijke wettelijke en IT arrangementen om individuele internationale bankrekeningnummers (IBAN) aan te bieden, welke betalingen kunnen accepteren of aanmaken in de Single Euro Payments Area (SEPA). Bankera biedt ook voordelige buitenlandse wisselkoersen aan, snelle en kosteneffectieve internationale bank transacties alsmede het kunnen beschikken over een "Bankera Betaalpas" gekoppeld aan de betaalrekening van de kaarthouder.

Al deze diensten kunnen getest worden op SpectroCoin, cryptovaluta exchange, e-wallet, debiet kaart en betaalservice provider waarvan Bankera een operationele fork is. Wat tot dusver is ontwikkeld zal dienen als het minimale werkzame product van Bankera om te beginnen met de dienstverlening. Echter, om het doel, een volledig operationele bank te worden, te bereiken heeft Bankera kapitaal nodig.  


Initial Coin Offering (ICO)


Om de visie van Bankera werkelijkheid te maken lanceren wij onze eigen initial coin offering (ICO).

Gedurende de ICO zal Bankera virtuele valuta uitgeven genaamd Bankers (BNK) op de Ethereum blockchain, aangestuurd door een smart contract en volgens het ERC20 protocol. De waarde van elke token zal afhangen van de netto transactie omzet welke als commissie wordt gedeeld met de bezitters van de token op wekelijkse basis.

Allereerst, 20% van de netto transactie opbrengsten van Bankera tokens worden in ether omgezet op wekelijkse basis.

Ten tweede, al het ether wordt naar Bankera's smart contract gestuurd.

Ten derde, het smart contract distribueer ether aan de bezitter van Bankera tokens op een pro rata basis (m.a.w. als de bezitter 1% van de uitstaande bankera tokens bezit, dan ontvangt deze 1% van de gedeelde opbrengsten).

Dit betekent dat bezitters van Banker commissie kunnen verdienen door het anderen aan te bevelen middels mond-op-mond reclame.

Op 28 augustus, zullen wij de pre-ICO lanceren en bieden wij 10 % van de tokens aan het publiek aan.

In medio oktober lanceren wij de ICO campagne en bieden wij 60 % van de tokens aan het publiek aan.

De overgebleven tokens worden geleidelijk toegekend aan medewerkers en dient voor bounties (25%). Adviseurs ontvangen over de jaren 5% van het tokenaanbod.

De prijs van een token gedurende de pre-ICO is 1 euro cent en de prijs gedurende de ICO is afhankelijk van het totale aantal verkochte tokens verkocht tijdens de pre-ICO.


Mis het niet! Verkrijg jouw eigen Banker vanaf 28 augustus! Neem deel aan de pre-ICO op SpectroCoin.comTeam

Vytautas Karalevicius/CEO
Mantas Mockevicius/CCO
Justas Dobiliauskas/CTO
Craig Grant/VP voor Business Development
Egle Eidimtaite/VP voor Business Development
Ruta Cizinauskaite/VP voor Marketing
Tse-Hsin Lu/VP voor Communicatie
Adviseurs

Lon Wong/President van de NEM.io Stichting
Antanas Guoga/Lid van het Europees Parlement
Eva Kaili/Lid van het Europees Parlement
Modestas Kaseliauskas/Voormalige hoofd van de Litouwen Staat Belasting Authoriteit
Damon Rasheed/CEO van Rate Detective
Dr. Eugene Dubossarsky/Data Scientist
Warren Lush/PR expert
2  Local / Alt Coins (Nederlands) / [BOUNTY]: 🔵 UTRUST 🔵 Token : De toekomst van online betalingen is hier. on: August 20, 2017, 11:50:31 AM

Details:  

Totale aanbod UTRUST tokens is 1,000,000,000 (1 Miljard Tokens)

Bounty Budget is: 5% van het totale UTRUST Tokens aanbod - 50 MILJOEN UTRUST TOKENS

Bounty pool is onderverdeeld in twee pools: (a) Algemeen - 20 Miljoen Tokens en, (b) Specifiek - 30 Miljoen Tokens (aangepast)

Algemene bounty wordt gebruikt zoals bounty campagnes dit gewoonlijk doen en de structuur hiervan wordt hieronder weergegeven.

Quote
Sociale Media campagne: 20%
Blog/Media campagne: 20%
Translation campagne: 25%
Signature campagne: 30%
Slack/Telegram campagne: 5%
*Vergewis je ervan dat dit enkel de structuur van de specifieke bounty betreft.

Specifieke bounty wordt gebruikt voor een speciale vorm van promotie. 20% hiervan (m.a.w. 6 Miljoen Tokens) worden gereserveerd voor Locale thread managers (zij die zich bezighouden met het beantwoorden van vragen in de ANN thread van UTrust in de threads van hun respectievelijke taal.) . De rest, 80% (m.a.w. 24 Miljoen Tokens) wordt gebruikt voor speciale promotie (dat van elk type kan zijn) welke wij van tijd tot tijd zullen uitvoeren om de steun die onze coin geniet te vergroten.

[Opmerking: Er wordt uitbetaald na afloop van de ICO en token uitgifte. Houd rekening met een ten minste twee weken durende periode voor berekeningen en distributie][Social Media Bounties]

Tweet en deel onze tweets en facebook posts, en help ons de massa te bereiken, en het woord over ons te verspreiden. Word vervolgens uitbetaald in UTrust Tokens


Budget: 20% van de totale beloningen is gereserveerd voor Social Media campagnes, die zijn onderverdeeld in Facebook en Twitter beloningen. Facebook en Twitter bounties worden op gelijke voet toegekend.
 
Betaling is als volgt: 5 Stakes/Week voor elke valide Twitter en Facebook Gebruiker.
 
 
Hoe Deelnemen
 
(A)Voor Twitter:
 
(a) Volg de officiele twitterpagina: https://twitter.com/utrust_official
(b) Vul dit formulier in: https://goo.gl/forms/2EFAOFP11xIA9nEs1
 
(B)Voor Facebook:
 
(a) Volg de officiele facebook-pagina: https://www.facebook.com/utrust.io/
(b) Vul dit formulier in: https://goo.gl/forms/YwoZCmedkEZC7EKL2

Spreadsheet (both): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Z7vmnANbyyECG9dQG11m8lnlBvGvfLd5rVJcl_1OW6c/edit?usp=sharing
 

Regels en Voorwaarden

1: Minimale hoeveelheid volgers op twitter is 200. Voor facebook is de minimaal vereiste hoeveelheid vrienden 100.
2: Twitter/Facebook accounts moeten origineel zijn. Neppe, dode, inactieve en bot accounts zullen niet worden geaccepteerd en zullen niet in aanmerking komen voor uitbetaling en zullen ook niet worden uitbetaald als dit tijdens de campagne pas wordt ontdekt.
3: Je moet een reguliere, actieve Twitter/Facebook gebruiker zijn, en je zult UTrust officiele tweets- en posts en updates moeten retweeten en delen.
4: het is niet toegestaan om met meerdere accounts mee te doen. Als gebruikers met meerdere accounts ontdekt worden, zullen die niet in aanmerking komen voor betaling en op de blacklist verschijnen.
5: Een gebruiker mag wel met beide campagnes tegelijkertijd meedoen.
6: Eigenaren en managers behouden zich het recht voor om redelijke veranderingen aan te brengen aan de regels en voorwaarden (inclusief de betaling-structuur en hoeveelheid dat wordt uitbetaald[Blog & Media Bounties]


Verspreid en deel jouw gedachten over dit project door middel van Blogs & Video Content. Zet het op gratis/premium platformen en deel ons project om Utrust Tokens als beloning te ontvangen.

Omschrijving:Schrijf een kwaliteit blog post, beoordeel het project of maak een kwalitatieve video presentatie  en verdien UTrust Tokens tokens voor deelname aan onze Blog & Media campagne. .

Budget: 20% van de Algemene Bounty Pool wordt toegekend aan de Blog/Media Campagne.

Structuur van betaling: Alle blogs en media content worden beoordeeld en onderverdeeld in drie categorieën. Ze  zullen als volgt worden beloond:

Goed: 100 Stakes
Gemiddeld: 70 Stakes
Normaal: 40 Stakes
 
Alle content zal worden beoordeeld op basis van kwaliteit, traffic, views en invloed.
 

Verstuur jouw content middels het volgende formulier: https://goo.gl/forms/ssd1sXEqqslFfrmH3

Spreadsheet van alle content: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Z7vmnANbyyECG9dQG11m8lnlBvGvfLd5rVJcl_1OW6c/edit?usp=sharingRegels en voorwaarden

1: Artikelen en video’s van lage kwaliteit zullen niet worden geaccepteerd
2: Artikelen en video’s moeten authentiek zijn. Het kopiëren van graphics, tekst en andere content is niet toegestaan. (Je kunt de officiële afbeeldingen, logo’s en graphics zoals gebruikt op de website, ANN thread, Facebook en Twitter, wel gebruiken.)
3: Artikelen moeten langer dan 500 tekens zijn, minder dan 500 tekens wordt niet geaccepteerd
4: Video’s moeten minimaal 1:30 zijn, korter durende video’s worden niet geaccepteerd.
5: Artikelen moeten een link hebben naar de officiële website en een link naar de whitepaper.
6: Medium, Steemit, Newbium, en andere algemene, gratis platforms zijn toegestaan tot een maximum van 1 post per gebruiker.
7: 3 blog posts / artikelen worden toegestaan in .com .net .org en andere premium websites en blogs.
8: Om te bewijzen dat jij de eigenaar bent van een blog of andere media, moet je een link naar je bitcointalk-profiel toevoegen aan de voetnoot van jouw content. Video ontwikkelaars moeten deze link toevoegen in de video beschrijving.
9: Eigenaren en managers behouden zich het recht om redelijke veranderingen aan te brengen aan de regels en voorwaarden, betaling structuur en grootte van betalingen; en overige aanpassingen indien noodzakelijk.
[Vertaling en Moderatie Bounties]

Ontvang Utrust Tokens als beloning voor het vertalen van Utrust Project Whitepaper, ANN Thread en het Modereren en Managen van de thread. Houd het actief door regelmatig updates en nieuwsberichten te posten; facebook en twitter berichten worden extra beloond.

Budget: 25% van de Algemene Bounty Pool wordt toegekend aan Vertaling van de ANN en Whitepaper en 20% van de Specifieke Bounty Pool wordt toegekend aan managers van de Lokale Thread en voor het dragen van de signature. Gelieve de details over de Specifieke Bounty Pool te lezen gericht op Vertalers (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078526.msg20838646#msg20838646)
 
Structuur van Betaling

Whitepaper: 300 Stakes
ANN thread+Bounty Thread: 150 Stakes
Moderatie/Management: 5 Stakes per Valide Post.
 
Link to ANN Thread(Bitcointalk): https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0
Whitepaper: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/utrust/UTRUST-whitepaper-v1.0.1.pdf
Whitepaper(docx file): https://drive.google.com/file/d/0BzZR04EqTolpRnFGSUJkczdGTFU/view?usp=sharing
ANN .PSD file : https://drive.google.com/file/d/0B5LPRIGEiubWVmx0NnJkX1RKbW8/view?usp=drivesdk

Alle grote talen zijn reeds gereserveerd.

 
Je reserveert een vertaling door het volgende formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/zKgIdh6N9POK64yg1

Spreadsheet:  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Z7vmnANbyyECG9dQG11m8lnlBvGvfLd5rVJcl_1OW6c/edit?usp=sharing

Geaccepteerde gebruikers zullen een PM ontvangen ter verificatie dat de vertaling kan starten.

Regels en Voorwaarden Vertalen

1: Vertalingen moeten origineel zijn. Gebruik maken van elke vorm van vertaalprogramma’s zoals Google Translator is niet toegestaan. Als ontdekt wordt dat hier toch gebruik van is gemaakt zal deze persoon worden “geblacklist”
2: ANN/Mededelingen thread vertaler zal tevens verantwoordelijk zijn voor het bijhouden hiervan. Voor het bijhouden hebben we extra beloningen. De vertaler moet de thread actief houden door de officiele mededelingen, nieuws en berichten te vertalen.
3: We hebben niets aan een eenmalige post / dead thread. Als je er niet in slaagt om de thread up to date te houden kan je beloning worden verminderdmet 50% of je beloning kan zelfs geheel worden ingetrokken.
4: Het kunstmatig verhogen van je post count door middel van spam, valse berichten of het betalen van anderen om te reageren op jouw post, is niet toegestaan. Personen die dit doen zullen nadat ze gevonden zijn niet meer in aanmerking komen voor een beloning.
Newbies, gebruikers zonder eerdere ervaring met vertalen zullen niet worden geaccepteerd. Vraag altijd of je mag vertalen voordat je er mee begint.
6: Wij zijn niet verplicht om beloningen te betalen voor vertalingen die niet vooraf zijn goedgekeurd. Zorg dus dat je eerst bevestiging krijgt voordat je begint met vertalen.
7: Eigenaren en managers behouden zich het recht voor om redelijke veranderingen aan te brengen aan de regels en voorwaarden, betaling structuur en grootte van betalingen.
8: De Thread Manager moet het project goed kennen en in staat zijn vragen gedegen te beantwoorden en voldoende informatie aan te kunnen reiken
9: Gebruikers die de ANN vertalen kunnen tevens als Lokale Thread Manager optreden.

[Signature Campagne]

Promoot ons op het forum door onze signature en avatar aan je profiel toe te voegen en verdien Utrust Tokens  als beloning voor jouw deelname aan de signature campagne. Post zoals je gewoonlijk zou doen en draag onze signature en avatar om de bekendheid van ons project te vergroten.  
 
 
Budget:   30%  van het Algemene Bounty Budget wordt toegekend aan het belonen van gebruikers die de Signature Campagne deelnemen.
 
Structuur van Betaling:
Betaling is gebaseerd op stakes per week:
 
Jr Member en Member: 15 Stakes/Week
Full Member: 30 Stakes/Week
Sr Member: 50 Stakes/Week
Hero en Legendary: 80 Stakes/Week


Regels van de Signature Campagne

1: Behoud de signature tot het einde van de campagne. Het verwijderen ervan voor die tijd zal je verwijderen van de lijst van deelnemers die in aanmerking komen voor een betaling.
2: Je moet een totaal van 50 posts gedurende de looptijd van de campagne posten.
3: Posts moeten on-topic en constructief zijn. Lage kwaliteit posts, spam, off-topic en knip-plakwerk zal niet worden meegerekend.
4: De in aanmerking komende posts zijn minimaal 75 tekens lang. Posts met minder tekens worden niet meegerekend.
5: De betaling zal worden verricht aan het einde van de token verkoop.
6: Behoud jouw signature tot de spreadsheet is bijgewerkt met jouw laatste post (sta minimaal 1 week toe om posts te tellen). Verwijderen van je signature voor de telling zal je simpelweg diskwalificeren.
7: Newbies zijn uitgesloten van deze campagne.
8: Eigenaren en managers behouden zich het recht voor om redelijke veranderingen aan te brengen aan de regels en voorwaarden, betaling structuur en grootte van betalingen.
 

Hoe deelnemen

Voeg je signature en avatar (alleen voor full members en hoger) toe, aan de hand van jouw profiel-rang, en vul onderstaand formulier in:


Avatar:Signatures:

Jr Member
Code:
[center][url=bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0]▬▬▬▬▬▬▬▬ ● UTRUST // The FUTURE of Online Payments ● ▬▬▬▬▬▬▬▬
PRE-ICO | 28th Aug 2017[/center]

Member
Code:
[center]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  ●     [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0]UTRUST // The FUTURE of Online Payments[/url]     ●  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬      [url=https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/utrust/UTRUST-whitepaper-v1.0.pdf]whitepaper[/url]     [url=https://www.facebook.com/utrust.io/]facebook[/url]     [url=https://twitter.com/UTRUST_Official]twitter[/url]     [url=https://join.slack.com/t/utrust-official/shared_invite/MjIyMDE1ODI3NDc0LTE1MDE4MDA4NjYtYjVhMTI1MzZkZg]slack[/url]       ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[url=https://utrust.io/ico]PRE-ICO | 28th August 2017[/url][/center]

Full Member
Code:
[center][b][color=#E5E1F7]▬▬▬[color=#DAD2FE]▬▬[color=#CEC3FE]▬▬[color=#BAACF7]▬▬[color=#AB9BEF]▬▬[color=#9C8AE8]▬▬[color=#8B78DF]▬▬  [color=#5969B2]●    [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0][font=arial black][color=#5969B2]UTRUST[/color][/font] // [font=arial][color=#4E9BED]The [font=arial black]FUTURE[/font] of Online Payments[/color][/font][/url]    ●[/color]  ▬▬[/color]▬▬[/color]▬▬[/color]▬▬[/color]▬▬[/color]▬▬[/color]▬▬▬[/color]
[color=#D3F0FA]▬▬▬[color=#BDEDFD]▬▬[color=#A2E4FB]▬▬[color=#92E1FC]▬▬[color=#7CD7F6]▬▬[color=#6CD0F2]▬▬[color=#59C8EE]▬▬        [font=arial][url=https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/utrust/UTRUST-whitepaper-v1.0.pdf][color=#926DD6]whitepaper[/color][/url]     [url=https://www.facebook.com/utrust.io/][color=#926DD6]facebook[/color][/url]     [url=https://twitter.com/UTRUST_Official][color=#926DD6]twitter[/color][/url]     [url=https://join.slack.com/t/utrust-official/shared_invite/MjIyMDE1ODI3NDc0LTE1MDE4MDA4NjYtYjVhMTI1MzZkZg][color=#926DD6]slack[/color][/url][/font]         ▬▬[/color]▬▬[/color]▬▬[/color]▬▬[/color]▬▬[/color]▬▬[/color]▬▬▬[/color]
[url=https://utrust.io/ico][font=arial black][color=#2E88E8]PRE-ICO[/color][/font] [color=#667]|[/color] [font=calibri][color=#5969B2]28th August 2017[/color][/font][/url][/b][/center]

Senior Member
Code:
[center][table][tr][td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0][size=2pt][tt][color=#5792E1][color=#887BDD]           ▄▄███████▄▄
        ▄███▀▀[/color]▄▄▄▄[color=#887BDD]    ▀▄[/color]
     ▄[color=#887BDD]▄███[/color]██████████▄▄[color=#887BDD]  ▀▄[/color]
  ▄▀▀[color=#887BDD]██▀[/color]           ▀▀██▄▄[color=#887BDD]▀▄[/color]
▄▀[color=#887BDD]  ██[/color]                 ▀██[color=#887BDD]█[/color]
█[color=#887BDD]  ██[color=#2E337C]       ▀▀█▀▀[/color]         █[/color]█
█ [color=#887BDD]█▀[color=#2E337C]        █ █ █[/color]        ▄█[/color]▀▄
▀▄[color=#887BDD]█[color=#2E337C]         █ █ █[/color]       ▄█[/color]  █
 ██[color=#887BDD][color=#2E337C]         █▄▄▄█[/color]      ▄█[/color]  ▄▀
  ██▄[color=#887BDD]                ▄█▀[/color]  ▄▀
[color=#887BDD]  ▀▄[/color]▀██▄▄[color=#887BDD]          ▄█▀[/color]  ▄▀
[color=#887BDD]   ▀▄[/color] ▀▀███▄▄▄▄▄▄█████▀▀
[color=#887BDD]     ▀▀▄▄▄▄▄▄▀[/color]▀▀▀▀▀▀[/color][/tt][/size][/url][/td]
[td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0][b][font=Agency fb][size=24pt][color=#5969B2]UTRUST[/color][/size][/font][/b][/url][/td]
[td][size=2pt][tt][color=#7969DE]▀████████▄
  ▀███████▄
[color=#6969DE]    ▀██████▄
      ▀██████
[color=#697DDE]       ▀█████
        ▀████▄
[color=#698DDE]         █████
          ▀███
[color=#699BDE]           ███
           ▀██
[color=#69A8DE]            ██
             █[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/tt][/size][/td]
[td][center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0][size=6pt][color=#8E63BF]▬▬▬▬[color=#8663BF]▬▬▬▬[color=#7D63BF]▬▬▬▬[color=#7463BF]▬▬▬▬[color=#6963BF]▬▬▬▬[color=#6363BF]▬▬▬▬[color=#6370BF]▬▬▬▬[color=#7D89D3]▬▬▬▬[color=#97A1E2]▬▬▬▬[color=#BFC7F7]▬▬▬▬[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/size]
[b][font=Arial narrow][size=15pt][color=#4E9BED]The [font=arial black][color=#2E88E8]FUTURE[/color][/font] of Online Payments[/color][/size][/font][/b][/url][/center][/td]
[td][center][b][font=Arial][size=9pt][url=https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/utrust/UTRUST-whitepaper-v1.0.pdf][color=#5969B2]●  Download [font=arial black]WHITEPAPER[/font]  ●[/color][/url][/size][/font][/b]
[size=5pt][color=#6EAEF2]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color][/size]
[b][font=ubuntu][size=8pt][size=8pt][url=https://www.facebook.com/utrust.io/][color=#2E88E8]facebook[/color][/url]      [url=https://twitter.com/UTRUST_Official][color=#2E88E8]twitter[/color][/url]      [url=https://join.slack.com/t/utrust-official/shared_invite/MjIyMDE1ODI3NDc0LTE1MDE4MDA4NjYtYjVhMTI1MzZkZg][color=#2E88E8]slack[/color][/url][/size][/size][/font][/b][/center][/td]
[td][size=2pt][tt][color=#7969DE]▀████████▄
  ▀███████▄
[color=#6969DE]    ▀██████▄
      ▀██████
[color=#697DDE]       ▀█████
        ▀████▄
[color=#698DDE]         █████
          ▀███
[color=#699BDE]           ███
           ▀██
[color=#69A8DE]            ██
             █[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/tt][/size][/td][td][/td]
[td][right][url=https://utrust.io/ico][b][font=arial][size=10pt][size=12pt][i][color=#CCE4FD]I[color=#ACD2FA]I[color=#95C6FA]I[color=#83BCF9]I[color=#74B4F8]I[color=#63ABF8]I[color=#51A0F5]I[color=#4095EF]I[color=#2E88E8]PRE-ICO[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/i][/size]
[color=#5969B2]28[size=7pt][sup]th[/sup][/size] August 2017[/color][/size][/font][/b][/url][/right][/td][/tr][/table][/center]

Hero Member - Legendary
Code:
[center][table][tr][td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0][size=2pt][tt][color=#5792E1][color=#887BDD]           ▄▄███████▄▄
        ▄███▀▀[/color]▄▄▄▄[color=#887BDD]    ▀▄[/color]
     ▄[color=#887BDD]▄███[/color]██████████▄▄[color=#887BDD]  ▀▄[/color]
  ▄▀▀[color=#887BDD]██▀[/color]           ▀▀██▄▄[color=#887BDD]▀▄[/color]
▄▀[color=#887BDD]  ██[/color]                 ▀██[color=#887BDD]█[/color]
█[color=#887BDD]  ██[color=#2E337C]       ▀▀█▀▀[/color]         █[/color]█
█ [color=#887BDD]█▀[color=#2E337C]        █ █ █[/color]        ▄█[/color]▀▄
▀▄[color=#887BDD]█[color=#2E337C]         █ █ █[/color]       ▄█[/color]  █
 ██[color=#887BDD][color=#2E337C]         █▄▄▄█[/color]      ▄█[/color]  ▄▀
  ██▄[color=#887BDD]                ▄█▀[/color]  ▄▀
[color=#887BDD]  ▀▄[/color]▀██▄▄[color=#887BDD]          ▄█▀[/color]  ▄▀
[color=#887BDD]   ▀▄[/color] ▀▀███▄▄▄▄▄▄█████▀▀
[color=#887BDD]     ▀▀▄▄▄▄▄▄▀[/color]▀▀▀▀▀▀[/color][/tt][/size][/url][/td]
[td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0][b][font=Agency fb][size=24pt][glow=#5969B2,2,300][color=#5969B2][size=10pt].[/size][color=#fff]UTRUST[/color][size=10pt].[/size][/color][/glow][/size][/font][/b][/url][/td]
[td][size=2pt][tt][color=#7969DE]▀████████▄
  ▀███████▄
[color=#6969DE]    ▀██████▄
      ▀██████
[color=#697DDE]       ▀█████
        ▀████▄
[color=#698DDE]         █████
          ▀███
[color=#699BDE]           ███
           ▀██
[color=#69A8DE]            ██
             █
             █[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/tt][/size][/td]
[td][center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0][size=6pt][color=#8E63BF]▬▬▬▬[color=#8663BF]▬▬▬▬[color=#7D63BF]▬▬▬▬[color=#7463BF]▬▬▬▬[color=#6963BF]▬▬▬▬[color=#6363BF]▬▬▬▬[color=#6370BF]▬▬▬▬[color=#7D89D3]▬▬▬▬[color=#97A1E2]▬▬▬▬[color=#BFC7F7]▬▬▬▬[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/size]
[b][font=Arial narrow][size=15pt][glow=#4E9BED,2,300][color=#4E9BED][size=10pt].[/size][/color][color=#fff]The [font=arial black][color=#F2F2F2]FUTURE[/color][/font] of Online Payments[/color][color=#4E9BED][size=10pt].[/size][/color][/glow][/size][/font][/b][/url][/center][/td]
[td][center][b][font=Arial][size=9pt][url=https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/utrust/UTRUST-whitepaper-v1.0.pdf][color=#5969B2]●  Download [font=arial black]WHITEPAPER[/font]  ●[/color][/url][/size][/font][/b]
[size=5pt][color=#6EAEF2]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color][/size]
[b][font=ubuntu][size=8pt][size=8pt][url=https://www.facebook.com/utrust.io/][color=#2E88E8]facebook[/color][/url]      [url=https://twitter.com/UTRUST_Official][color=#2E88E8]twitter[/color][/url]      [url=https://join.slack.com/t/utrust-official/shared_invite/MjIyMDE1ODI3NDc0LTE1MDE4MDA4NjYtYjVhMTI1MzZkZg][color=#2E88E8]slack[/color][/url][/size][/size][/font][/b][/center][/td]
[td][size=2pt][tt][color=#7969DE]▀████████▄
  ▀███████▄
[color=#6969DE]    ▀██████▄
      ▀██████
[color=#697DDE]       ▀█████
        ▀████▄
[color=#698DDE]         █████
          ▀███
[color=#699BDE]           ███
           ▀██
[color=#69A8DE]            ██
             █
             █[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/tt][/size][/td][td][/td]
[td][right][url=https://utrust.io/ico][b][font=arial][size=10pt][size=12pt][i][color=#CCE4FD]I[color=#ACD2FA]I[color=#95C6FA]I[color=#83BCF9]I[color=#74B4F8]I[color=#63ABF8]I[color=#51A0F5]I[color=#4095EF]I[color=#2E88E8]PRE-ICO[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/i][/size]
[glow=#5969B2,2,300][color=#fff]28[size=7pt][sup]th[/sup][/size] August 2017[/color][/glow][/size][/font][/b][/url][/right][/td][/tr][/table][/center]


Deelnameformulier: https://goo.gl/forms/vCM27CHz5EczBc263
 
Spreadsheet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Z7vmnANbyyECG9dQG11m8lnlBvGvfLd5rVJcl_1OW6c/edit?usp=sharing
[Slack Bounty]

We zijn op zoek naar meer lezers, volgers en andere supporters voor het komende crowdsale evenement, en voor supporters die er vroeg bij zijn hebben we veel beloningen en bonussen. Word vandaag nog lid van onze Telegram en Slack kanalen en verdien UTRUST tokens als beloning. Betaling zal geschieden tezamen met alle andere uitbetalingen van beloningen.

Budget:   5% van het Algemene Bounty Budget wordt toegekend aan Slack leden.


Deelname en Aanmelding:

Neem deel aan Slack: https://utrust-official.slack.com/join/shared_invite/MjIyMDE1ODI3NDc0LTE1MDE4MDA4NjYtYjVhMTI1MzZkZg

Gebruik het volgende aanmeldingsformulier: https://goo.gl/forms/jSoevApx8xPFZCL83

Spreadsheet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Z7vmnANbyyECG9dQG11m8lnlBvGvfLd5rVJcl_1OW6c/edit?usp=sharing

[Opmerking: Een gebruiker kan aan beide platformen deelnemen (Telegram en Slack)]


Voorwaarden voor beloning:

1: Je moet lid worden van het Slack kanaal, en daar minimaal tot het einde van de campagne bij aangesloten blijven.
2: Je beschikt over een ten minste 2 maanden oude bitcointalk-, twitter of reddit account of een minimaal twee maanden oude account op een ander sociaal platform

Regels:

1: Deelnemer moet in de groep blijven tot het einde van de crowdsale.
2: Deelnemer moet actief zijn en bijdragen aan de groep, inactieve gebruikers kunnen 50% minder betaald krijgen of simpelweg gediskwalificeerd worden.
3: Het gebruik van verkeerd taalgebruik, spammen of reclame maken voor iets anders dan UTRUST is niet toegestaan.
4: Slechts 1 account per platform is toegestaan. Wanneer wordt ontdekt dat een persoon valsspeelt door meerdere accounts te gebruiken, zal deze worden gediskwalificeerd op alle accounts
5: Een minimaal 2 maanden oude bitcointalk, twitter, facebook of reddit account is vereist. Het gebruik van gloednieuwe accounts op deze platforms wordt niet toegestaan.
[Opmerking: Je hebt een Ethereum wallet nodig voor alle bounties die hierboven staan. Deze wallet moet ERC20 ondersteunen. Gebruik geen exchange adres. Als deelnemer ben je de enige verantwoordelijke wanneer een zich een ongunstig scenario voordoet en een wallet opgeeft die geen ERC20 ondersteund.]

AviRunes en JBBSA regelen deze Bounty Campagne.
3  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Maakt crypto betalingen mainstream on: August 14, 2017, 02:57:41 PM
De originele thread is hier te vinden: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2078433.0WEBPAGE - TEAM - VIDEO - TWITTER - FACEBOOK - SLACK - WHITEPAPER
4  Local / Alt Coins (Nederlands) / Crypogene.co Bounty Promotie Programma on: August 06, 2017, 09:48:47 PM
CRYPTOGENE
Ontdek de mogelijkheden van blockchain technologie
Gedreven door de gemeenschap


OVER HET PROJECT
De missie van Cryptogene is het bieden van oplossingen voor blockchains, met name voor Afrikaanse landen. Zo streeft Cryptogene met dit project naar betere integratie en ontwikkeling door de overvloed aan voordelen die de blockchain technologie biedt, te gebruiken.
Het plan is om crypto-valuta en blockchain technologie in Afrika “mainstream” te maken.

Cryptogene’s officiële bounty programma        

Totaal bounty Budget:  1.5% van de totale hoeveelheid verkochte coins gedurende de ICO crowdsale
Het totale beloning budget zal als volgt worden verdeeld:


Quote
30% voor handtekening
20% voor Blog’s en media
20% voor vertaling en bijhouden threads
15% voor Twitter
10% voor Facebook
5% voor Slack en Telegram
 

[Opmerking: Er wordt uitbetaald na afloop van de ICO en token uitgifte. Houd rekening met een ten minste twee weken durende periode voor berekeningen en distributieSocial Media Campagne

Tweet en deel onze tweets en facebook posts, en help ons uit te reiken naar de massa, en het woord over ons te verspreiden.

Budget: 25% van de totale beloningen is gereserveerd voor Social Media campagnes, die zijn onderverdeeld in Facebook en Twitter beloningen. (15% voor Twitter en 10% voor Facebook)
 
Structuur van betaling: 5 Stakes/Week voor elke geldige facebook/twitter post. .
 
 
Hoe kun je meedoen?                          
 
(A)Voor Twitter:
 
(a) ) Volg de officiele twitterpagina:  https://twitter.com/cryptogenegroup
(b) Vul dit formulier in:  https://goo.gl/forms/Yma97F40OF1zRzt02
 
(B)Voor Facebook:
 
(a) ) Like de officiele facebook-pagina: [er volgt spoedig een update]
(b) ) Vul dit formulier in: https://goo.gl/forms/9UMMVRdYX4JH3vjA3

Spreadsheet (beide): https://goo.gl/JnXsKv
 

Voorwaarden en regels:                        

1: Minimale hoeveelheid volgers op twitter is 200. Voor facebook is de minimaal vereiste hoeveelheid vrienden 100.
2: Twitter/Facebook accounts moeten origineel zijn. Neppe, dode, inactieve en bot accounts zullen niet worden geaccepteerd en zullen niet in aanmerking komen voor uitbetaling en zullen ook niet worden uitbetaald als dit tijdens de campagne pas wordt ontdekt.
3: Je moet een reguliere, actieve Twitter/Facebook gebruiker zijn, en je zal Cryptogene’s officiele tweets- en posts en updates moeten retweeten en delen.
4: het is niet toegestaan om met meerdere accounts mee te doen. Als gebruikers met meerdere accounts ontdekt worden, zullen die niet in aanmerking komen voor betaling en op de blacklist verschijnen.
5: Een gebruiker mag wel met beide campagnes tegelijkertijd meedoen.
6: Eigenaren en managers behouden zich het recht voor om redelijke veranderingen aan te brengen aan de regels en voorwaarden (inclusief de betaling-structuur en betaalhoeveelheid)
Blog/Media Campagne

Verspreid en deel jouw gedachten over dit project door middel van Blogs & Video.

Beschrijving: Schrijf een kwaliteit blog post, beoordeel het project of maak een kwalitatieve video presentatie  en verdien Cryptogene tokens voor deelname aan onze Blog & Media campagne.

Budget: 20% van de totale beloningen is gereserveerd voor Blog & Media campagne

Structuur van betaling: Alle blogs en media content worden beoordeeld en verdeeld in drie categorieën. Ze  zullen als volgt worden beloond:

Goed: 100 Stakes
Medium: 70 Stakes
Normaal: 40 Stakes
 
Alle content zal worden beoordeeld op basis van kwaliteit, traffic, views en invloed.
 

Verstuur jouw content middels het onderstaande formulier::
https://goo.gl/forms/PxBeMA8qHFdb8c4H3

Spreadsheet van alle content: https://goo.gl/JnXsKvVoorwaarden en regels:                        

1: Artikelen en video’s van lage kwaliteit zullen niet worden geaccepteerd
2: Artikelen en video’s moeten authentiek zijn. Het kopiëren van graphics, tekst en andere content is niet toegestaan. (Je kunt de officiële afbeeldingen, logo’s en graphics zoals gebruikt op de website, ANN thread, Facebook en Twitter, wel gebruiken.)
3: Artikelen moeten langer dan 500 tekens zijn, minder dan 500 tekens wordt niet geaccepteerd
4: Video’s moeten minimaal 1:30 zijn, korter durende video’s worden niet geaccepteerd.
5: Artikelen moeten een link hebben naar de officiële website en een link naar de whitepaper.
6: Medium, Steemit, Newbium, en andere algemene, gratis platforms zijn toegestaan tot een maximum van 1 post per gebruiker.
7: 3 blog posts / artikelen worden toegestaan in .com .net .org en andere premium websites en blogs.
8: Om te bewijzen dat jij de eigenaar bent van een blog of andere media, moet je een link naar je bitcointalk-profiel toevoegen aan de voetnoot van jouw content. Video ontwikkelaars moeten deze link toevoegen in de video beschrijving.
9: Eigenaren en managers behouden zich het recht om redelijke veranderingen aan te brengen aan de regels en voorwaarden, betaling structuur en grootte van betalingen; en overige aanpassingen indien noodzakelijk.

Beloningen voor vertalen en moderatie    

Verdien Cryptogene Tokens als beloning door Cryptogene Project’s Whitepaper, Announcement en Bounty thread te vertalen en modereren. Het actief te houden door regelmatig updates en nieuwsberichten van de officiele thread te posten; facebook en twitter berichten worden extra beloond.

Budget: 20% van de totale beloningen is gereserveerd voor vertaal- en moderation beloningen
 
Betalingsstructuur

Whitepaper: 300 Stakes
ANN thread+Bounty Thread: 150 Stakes
Moderation/Management: 5 Stakes per valide post.
 
Alle mainstream vertalingen zijn gereserveerd.  


Als je klaar bent met vertalen, stuur je vertaling dan op middels deze link: https://goo.gl/forms/mWUwfx2WcqK27lGm2

Spreadsheet:  https://goo.gl/JnXsKv


Vertalingen, voorwaarden en regels:                        

1: Vertalingen moeten origineel zijn. Gebruik maken van elke vorm van vertaalprogramma’s zoals Google Translator is niet toegestaan. Als ontdekt wordt dat hier toch gebruik van is gemaakt zal deze persoon worden “geblacklist”
2: ANN/Mededelingen thread vertaler zal tevens verantwoordelijk zijn voor het bijhouden hiervan. Voor het bijhouden hebben we extra beloningen. De vertaler moet de thread actief houden door de officiele mededelingen, nieuws en berichten te vertalen.
3: We hebben niets aan een eenmalige post / dead thread. Als je er niet in slaagt om de thread up to date te houden kan je beloning worden verminderdmet 50% of je beloning kan zelfs geheel worden ingetrokken.
4: Het kunstmatig verhogen van je post count door middel van spam, valse berichten of het betalen van anderen om te reageren op jouw post, is niet toegestaan. Personen die dit doen zullen nadat ze gevonden zijn niet meer in aanmerking komen voor een beloning.
Newbies, gebruikers zonder eerdere ervaring met vertalen zullen niet worden geaccepteerd. Vraag altijd of je mag vertalen voordat je er mee begint.
6: Wij zijn niet verplicht om beloningen te betalen voor vertalingen die niet vooraf zijn goedgekeurd. Zorg dus dat je eerst bevestiging krijgt voordat je begint met vertalen.
7: Eigenaren en managers behouden zich het recht voor om redelijke veranderingen aan te brengen aan de regels en voorwaarden, betaling structuur en grootte van betalingen.
8: De Thread Manager moet het project goed kennen en in staat zijn vragen gedegen te beantwoorden en voldoende informatie aan te kunnen reiken
9: Gebruikers die de ANN vertalen kunnen tevens als Lokale Thread Manager optreden.

Signature Campagne        


Promoot ons op het forum door onze signature en avatar aan je profiel toe te voegen en verdien Cryptogene tokens als beloning voor het meedoen aan deze signature campagne.
 
 
Budget:   30% van de totale beloningen is gereserveerd voor uitbetalen van deelnemers aan de signature campagne
 
Structuur van betaling:
Betaling is gebaseerd op stakes per week:
 
Jr Member en Member: 15 Stakes/Week
Full Member: 30 Stakes/Week
Sr Member: 50 Stakes/Week
Hero en Legendary: 80 Stakes/Week


Voorwaarden en regels van handtekening/signature campagne      

1: Behoud de signature tot het einde van de campagne. Het verwijderen ervan voor die tijd zal je verwijderen van de lijst van deelnemers die in aanmerking komen voor een betaling.
2: Je moet een totaal van 50 posts gedurende de looptijd van de campagne posten.
3: Posts moeten on-topic en constructief zijn. Lage kwaliteit posts, spam, off-topic en knip-plakwerk zal niet worden meegerekend.
4: De in aanmerking komende posts zijn minimaal 75 tekens lang. Posts met minder tekens worden niet meegerekend.
5: De betaling zal worden verricht aan het einde van de token verkoop.
6: Behoud jouw signature tot de spreadsheet is bijgewerkt met jouw laatste post (sta minimaal 1 week toe om posts te tellen). Verwijderen van je signature voor de telling zal je simpelweg diskwalificeren.
7: Newbies zijn uitgesloten van deze campagne.
8: Eigenaren en managers behouden zich het recht voor om redelijke veranderingen aan te brengen aan de regels en voorwaarden, betaling structuur en grootte van betalingen.
 


Hoe deelnemen:  

Voeg je signature en avatar (alleen voor full members en hoger) toe, aan de hand van jouw profiel-rang, en vul onderstaand formulier in:
:

[Handtekeningen worden op dit moment gemaakt. Als deze klaar zijn zal dat hier bekend worden gemaakt].
 
Aanmeldformulier: https://goo.gl/forms/vxLTcw12n983UHTb2 ((Het formulier is nog niet gelinkt aan de hoofdsheet. Dit zal gebeuren zodra we de signatures klaar hebben.

 
Spreadsheet: https://goo.gl/JnXsKv
Telegram en Slack Bounty        

We zijn op zoek naar meer lezers, volgers en andere bijdragers voor het komende token crowdsale evenement, en voor supporters die er vroeg bij zijn hebben we veel beloningen en bonussen. Word vandaag nog lid van onze Telegram en Slack kanalen en verdien Cryptogene tokens als beloning. Betaling zal geschieden tezamen met alle andere betalingen van beloningen.


Budget:   5% van het totale Bounty Budget is gereserveerd voor het betalen van deelnemers aan de telegram- en slack campagne.


Doe mee:

Slack: https://publicslack.com/slacks/https-cryptogene-slack-com/invites/new

Telegram: https://t.me/Cryptogene

Gebruik onderstaand formulier: https://goo.gl/forms/VyZhhlaTenvfEsPp2

Spreadsheet: https://goo.gl/JnXsKv

[Opmerking: Een gebruiker kan van zowel Telegram- als Slack lid worden.]


Vereisten voor uitbetaling:

1: Je moet lid worden van het Telegram en/of Slack kanaal, en daar minimaal tot het einde van de campagne bij aangesloten blijven.
2: Je beschikt over een ten minste 2 maanden oude bitcointalk-, twitter of reddit account of een minimaal twee maanden oud account op een ander sociaal platform


Regels:

1: Deelnemer moet in de groep blijven tot het einde van de crowdsale.
2: Deelnemer moet actief zijn en bijdragen aan de groep, inactieve gebruikers kunnen 50% minder betaald krijgen of simpelweg gediskwalificeerd worden.
3: Het gebruik van verkeerd taalgebruik, spammen of reclame maken voor iets anders dan Cryptogene’s service is in de Cryptogene groepen niet toegestaan.
4: Slechts 1 account per platform is toegestaan. Wanneer wordt ontdekt dat een persoon valsspeelt door meerdere accounts te gebruiken, zal deze worden gediskwalificeerd op alle accounts
5: Een minimaal 2 maanden oude bitcointalk, twitter, facebook of reddit account is vereist. Het gebruik van gloednieuwe accounts op deze platforms wordt niet toegestaan.

[Opmerking: Je hebt een Ethereum wallet nodig voor alle bounties die hierboven staan. Deze wallet moet ERC20 ondersteunen. Gebruik geen exchange adres. Als deelnemer ben je de enige verantwoordelijke wanneer dit scenario zich voordoet en een wallet opgeeft die geen ERC20 ondersteund.]


Houd er rekening mee dat Avirunes en Jamal dit beheren. Bij vragen of wijzigingen; stuur aub een PM / persoonlijk bericht naar ons beide, zodat 1 van ons altijd je wijziging leest, en we de kans op ontbrekende wijzigingen kunnen voorkomen.
5  Local / Alt Coins (Nederlands) / (ANN) (ICO) CRYPTOGENE, CGT Token on: August 06, 2017, 02:20:32 PM
CRYPTOGENE
Ontdek de mogelijkheden van blockchain technologie
Gedreven door de gemeenschap

OVER HET PROJECT
De missie van Cryptogene is het bieden van oplossingen voor blockchains, met name voor Afrikaanse landen. Zo streeft Cryptogene met dit project naar betere integratie en ontwikkeling door de overvloed aan voordelen die blockchain technologie biedt, te gebruiken. Het plan is om crypto-valuta en blockchain technologie in Afrika “mainstream” te maken.
HET DOEL

| Educatie|
| Adoptie|
| Implementatie|

Cryptogene bouwt een hub die blockchain technology de nieuwe standaard maakt in Afrika, op het gebied van onderwijs, het creëren van bewustwording en implementatie van op blockchain gebaseerde diensten. Dit beoogt Cryptogene te bereiken middels toepassing en gebruik van blockchain tools, door kwaliteitsproducten en diensten te ontwikkelen voor de enthousiaste, toegewijde eindgebruiker.
ACHTERGROND

Cryptogene werd half december 2016 opgericht een Telegram gemeenschap waar mensen met verschillende nationaliteiten  samenkomen om nuttige, controleerbare informatie met elkaar te delen op het gebied van cryptocurrency- en blockchain technologie. Het werd verder uitgebreid naar het ontwikkelen van waardevolle, probleemoplossende cryptocurrency oplossingen met behulp van de blockchain technologie

Met opkomende, wereldwijde trends op het gebied van cryptocurrency ontstond de behoefte om er buiten de online groep-chat dieper in te duiken, te verbeteren en om het oplossen van problemen te bevorderen. Het scheppen van algemene bewustwording, het ontwikkelen en managen van de algemene perceptie van de technologie, en ook de snellere integratie in het dagelijkse leven werden het belangrijkst.
BLOCKCHAIN MULTI-PLATFORM HUB

Cryptogene streeft naar een multi-platform-hub dat grensoverschrijdend het leren, gebruiken en de ontwikkeling van blockchain tools ondersteunt voor individuen en organisaties. Het Cryptogene project zal worden gedragen door tokens om de interesse in het hart van de gebruikers te bewaren. CGT zal de basisvaluta zijn.
PROJECTEN
Het Cryptogene team zal blijven werken aan het kunnen bieden van verscheidene gebruikstoepassingen voor de CGT token. Hoe dan ook zullen deze in eerste instantie omvatten:


Digest
Een wiki-achtig blockchain platform om kennis te delen. Het zal dienen als een goed gestructureerd platform die een brug slaat tussen newbies en professionals in de blockchain, zonder een overvloed aan technische eigenschappen.


blockMART
Hier kunnen gebruikers hun objecten ter verkoop aanbieden. Het koppelt kopers en verkopers aan elkaar. Het is gericht op ondernemers en retailers die cryptocurrencies zullen accepteren als betaalmiddel voor hun goederen en diensten.

Havene
Een systeem waar valuta en overige digitale activa uitgewisseld kunnen worden middels cryptocurrencies, zonder de traditionele blokkade van grenzen. De cryptogene token zal dienen als de basisvaluta voor deze uitwisseling.


Spiel
Een sociaal media platform dat zal dienen voor communicatie of om leden uit te nodigen voor sociale evenementen. Het zou vergelijkbaar zijn het Bitcointalk forum, maar dan gedreven door tokens. Dit zal de gevorderde fase van de voormalige cryptogene telegramgroep zijn.


Silk
Hiermee kunnen de leden hun ideeën op het gebied van blockchain delen, en door het publiek worden gefinancierd voor een opstart. Ook ontwikkelaars en andere gerelateerde dienstverleners kunnen betrokkenheid tonen. Een ander interessant kenmerk; het stelt de gebruiker in staat een concept te plaatsen, en dat idee d.m.v. brainstormen door de gemeenschapsleden verder te laten uitwerken. Deelnemende leden worden dan belanghebbenden / stakeholders in het project, nadat bewijs van het idee is geverifieerd. Het zal worden geladen met een stemmechanisme wat personen in staat stelt, middels tokens, hun stem over het project te laten horen.
PROJECT ROADMAPHET TEAM
Het Cryptogene project bestaat uit een team van hoog gekwalificeerde professionals met  veelzijdige, zeer relevante ervaring elk in hun eigen gebied. Ze zetten zich in om het Cryptogene project tot een succes te maken. Tezamen delen zij de visie om van het platform een standaard hub voor de leden van de gemeenschap te maken, om het essentiele belang van de technologie te waarderen. Een unieke basis voor beleggers en handelaars alsmede het bieden van een platform dat leden in staat stelt om op blockchain gebaseerde producten te ontwikkelen en op te nemen in hun bedrijf.

Bashir Aminu
Oprichter

AbdulHafiz Ahmed​
Medeoperichter

​Kolawole Asaolu
Medeoperichter

Orewole Hakeem Adeyemi​
Smart Contracts

Ruth Iselema
Project Manager

Elisha Akyaw
Hoofd Marketing


EEN VOLLEDIGE LIJST VAN HET TEAM WORDT SPOEDIG GEPUBLICEERD


Website: http://cryptogene.co/

In het nieuws

http://bitcoinafrica.io/2017/07/13/meet-africas-blockchain-startups-cryptogene/

https://www.cryptomartez.com/2017/07/cryptogene-africas-blockchain-startup.html

Volg Cryptogene
Contact: hello@cryptogene.co
Twitter: https://twitter.com/cryptogenegroup
Telegram: https://t.me/Cryptogene
Slack: https://publicslack.com/slacks/https-cryptogene-slack-com/invites/new
Blog: https://medium.com/@cryptogene
6  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][ICO] DigiPulse | De Eerste Digitale Erfenis Service on: July 31, 2017, 03:34:24 PMVertalingen van deze thread (worden spoedig toegevoegd)
RUSSIAN | ENGLISH | TURKISH | CHINESE

ICO duur
4 augustus - 31 augustusSamenvatting

DigiPulse.io creëert een alternatief voor het testament in het digitale tijdperk.

Ons doel is om te verzekeren dat digitaal bezit niet verloren gaat na het overlijden van de eigenaar, en mensen het door kunnen geven aan hun rechtmatige erfgenamen. Hiermee verhelpen wij het probleem van verbeurd verklaringen in het digitale domein. Ons plan is het opzetten van een infrastructuur wat de industriestandaard zal worden voor de komende generaties.

Met het toenemend gebruik van cryptovaluta wordt het probleem van achterlaten van bezit aan erfgenamen steeds belangrijker. Momenteel biedt geen van de digitale opslagplaatsen deze mogelijkheid en de gebruiker kan niet zeker zijn dat een paper wallet wordt doorgegeven aan de rechtmatige erfgenaam.

Wij lanceren een crowdsale voor PDT - de valuta token gebruikt door de initiële supporters van DigiPulse, om de ontwikkeling van de dienst te ondersteunen en voor toekomstig gebruik van deze diensten. Dit wordt gerealiseerd door een “passive mining” functionaliteit te introduceren welke diep verweven wordt in het concept van de Digipulse service.Hoe het werkt

Door gebruik te maken van de huidige beschikbare technologie, biedt DigiPulse een nieuwe manier om de activiteit van een gebruiker op afstand te monitoren, en een manier om het overerven van digitaal bezit (al dan niet op baanbrekende wijze) te verbeteren.  

Het platform stelt automatisch de status de gebruiker vast (de periode van inactiviteit) middels een desktop app, een smartphone app en/of andere web gebaseerde integraties (elke dienst die wij integreren wordt een apart kanaal van gebruikersactiviteit monitoren).

De gebruiker is degene die beslist welke integraties hij aan zijn account verbindt en de manier waarop zijn activiteit wordt gevolgd, alsmede de periode van inactiviteit die leidt tot het versturen van de data.
Status van het project

Het project heeft het platform reeds ontwikkeld en wacht de Beta release af (de uitrol hiervan staat gepland tot het einde van het jaar).

Een belangrijke mijlpaal is reeds behaald door het verwerven van het eerste samenwerkingsverband - De in San Francisco gevestigde cryptovaluta wallet aanbieder Coinbase. Coinbase heeft DigiPulse in aanmerking doen komen om tot 50,000 USD aan bezit te versturen namens de gebruikers zonder 2 staps authenticatie .
DigiPulse tokens en coins (DGT & DGP)

"Passive mining"

Het protocol achter de DGP coins is CryptoNote, wat momenteel uitsluitend door CPU en GPU kan worden gemined, en het houdt ASIC-miners tegen die het mining proces anderzijds zouden domineren.

Iedereen die coins mined met de door DigiPulse opgezette pool zal in aanmerking komen voor een gratis maandabonnement op hun diensten wanneer maandelijks een minimum van 10 hashes per seconde wordt behaald (gebaseerd op het maandelijkse gemiddelde).

Elke block gevonden door de DigiPulse pool zal proportioneel worden verdeeld onder de miners. De fee van de pool is vastgesteld op 12%, waarvan 10% pro rata wordt verdeeld aan de tokenhouders die hun DGT wallet adres indienen bij het DigiPulse pool platform, waarmee zij bevestigen dat zij in het bezit zijn van een respectievelijk aantal tokens. De overige 2% wordt door DigiPulse bewaard als aanvullende inkomstenbron om de verlening van diensten te faciliteren. De pool commissie wordt alleen verdeeld onder hen die hun wallet adres bij het platform indienen.


Vrijgeven van tokens

De Initial Coin Offering van DGT start op 04.08.2017 en eindigt op 31.08.2017. De tokens worden een week nadat de ICO is beëindigd doorgezet naar de gebruikers. Het DigiPulse-team gebruikt op Ethereum gebaseerde ERC20 tokens om DGT te genereren. Deze worden middels een smart contract gegenereerd en aan het einde van de ICO verzonden mits de minimum cap wordt overschreden. Door deze aanpak zullen wij in staat zijn de benodigde hoeveelheid tokens te genereren overeenkomend met de verworven fondsen. DigiPulse zal de broncode van het contract vrijgeven die een exact aantal tokens aanmaakt en vervolgens distribueert. Hoewel er bij het begin van de ICO geen vaste hoeveelheid tokens beschikbaar is, zal er sprake zijn van een harde cap van 16.581.633 DGT. De tokens die tijdens de ICO worden aangeboden zijn algemene "gebruikers tokens". Na de ICO zullen we werken aan het toevoegen van de token aan verschillende exchanges, en zullen onze voortgang up to date houden op onze homepagina, twitterkanaal, facebook, slack en nieuwbrief.


Het maximale aantal tokens beschikbaar
tijdens onze pre-sale en ICO = 16,250,000 tokens (gelijk aan 98% van
het totale aantal beschikbare tokens)*

Token prijs = 0.004 ETH

Token ticker = DGT

Minimale aankoop per persoon = 1 Token

Geaccepteerde valuta = ETH


*Token distributie
98% worden beschikbaar gesteld aan bijdragers.
2% van de tokens worden gereserveerd voor bounties.De tokens zullen het volgende beloningssysteem kennen
Token distributie prioriteit
Token aantal
Percentage beloningen
1e batch
3,750,000
15% (562,500 additionele DGT)
2e batch
3,750,000
10% (375,000 additionele DGT)
3e batch
3,750,000
5% (187,500 additionele DGT)
4e batch
3,750,000
-Gebruik verzamelde fondsen en distributie

De minimum cap voor ons project is vastgesteld op 8.000 ETH (als de minimum cap niet wordt bereikt, worden de fondsen teruggezonden naar hun respectievelijke wallet). De harde cap voor ons project is vastgesteld op 60.000 ETH. Door dit bedrag te verhogen, kunnen wij de dienstverlening zonder onderbrekingen volledig ontwikkelen en aan de gemeenschap leveren, in tegenstelling tot het verhogen van de benodigde middelen middels investeerdersgesprekken en meerdere financieringsronden.

45% - service ontwikkeling;
20% - marketing and PR;
15% - legislatuur en advisering;
15% - reserve fonds;
5% - veiligheidscontroles en certificeringen.


Escrow

DigiPulse heeft geen escrow opgezet voor het project. Door onderzoek naar eerdere ICO's, hebben wij het idee dat escrow management nauw verwant kan zijn (en soms ook is) aan de oorspronkelijke projectontwikkelaars wat vervolgens geen extra geloofwaardigheid toevoegt en waarmee escrow diensten zelf overbodig worden.Team

Normunds Kvilis, Medeoprichter & CEO
Alvorens zich te concentreren op DigiPulse, behaalde Normunds een mastergraad in economie en was hij analist bij een toonaangevende Scandinavische bank, gericht op financiële marktanalyse en investeringsmogelijkheden. Later nam hij de rol van een IT-projectmanager aan, met de nadruk op het aansturen van ontwikkelaarsteams voor een fusie van banken. Cryptovaluta staan al geruime tijd op zijn radar en als belegger begint zijn focus te verschuiven naar dit beleggingsinstrument, als ook naar de nieuwe problemen en kansen die zich voordoen.  

Linkedin | Facebook


Dmitry Dementyev-Dedelis, Medeoprichter & CTO
Voor het idee van DigiPulse en het feit dat we de helft van ons leven online hebben staan met alle activa en waardevolle zaken die er zijn opgeslagen, was Dmitry werkzaam in de fundraising sector voor universiteiten. Door de logica achter het geven en de gamificatie van alumni te begrijpen, en vanuit het IT-perspectief te zien, heeft hij de kennis opgebouwd om deze twee werelden samen te voegen - het digitaal domein en gedrag in de echte wereld. Om kennis over het gedrag van mensen en de cognitieve processen te vergroten, werkt hij momenteel aan een deeltijd BSc op het gebied van Psychologie.

Linkedin | Facebook


7  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][ICO] easyMINE - Cryptocoin minen makkelijk gemaakt on: July 29, 2017, 02:15:51 PM


CEO Łukasz Żeligowski praat over de easyMINE genesis [ENG]


Hier is easyMINE OS beta versie startup sequentie


CEO easyMINE praat over het project [PL]

8  Local / Alt Coins (Nederlands) / 🌟🌟🌟 [ANN] TokenLot - Mis nooit meer een ICO! Pre-Order elke ICO 🌟🌟🌟 on: July 26, 2017, 11:23:49 AM
TokenLot Lanceert Een Nieuwe Service Om ICO Aankopen Te Vereenvoudigen

TokenLot is jouw ICO groothandel, en maakt de aankoop van tokens op elk ogenblik mogelijk door hun ICO Pre-Sale en Post-Sale diensten.
  
TokenLot is een revolutionaire nieuwe dienstverlener die zowel beginnende als ervaren investeerders een platform biedt om aan elke ICO deel te nemen. TokenLot biedt momenteel unieke aankoop mogelijkheden aan: zowel Pre-ICO verkoop als Post-ICO verkoop. Door hun klanten van verschillende ICO aankoopmogelijkheden te voorzien, zorgt TokenLot er voor dat investeerders elke gewenste ICO token aan kunnen schaffen, in elke stage van het fundraising proces.

Verschillende functionaliteiten onderscheiden TokenLot van andere diensten in dezelfde sector. Allereerst, TokenLot garandeert deelname aan elke ICO. Dus niet langer in het midden van de nacht opstaan, om er vervolgens achter te komen dat de ICO waarin je wilde investeren 10 minuten daarvoor al is uitverkocht. Daarnaast biedt TokenLot de mogelijkheid aan een ICO deel te nemen wanneer de crowd sale reeds over is. Als je de token die je wilde aankopen hebt gemist, maak je geen zorgen, TokenLot heeft aan jou gedacht.
Onze betaalplatform accepteert alle digitale valuta voor de aankoop van ICO tokens.Bezoek ons vandaag nog op www.tokenlot.com en veel plezier gewenst met jouw investeringen!


-----------------------------------
-----------------------------------

Update: 17 juli

De giveaway is nu gesloten. Winnaars worden morgen aangekondigd.

-----------------------------------

Update: 19 juli

Civic en SunContract tokens zijn gedistribueerd. Als je jouw Civic of SunContract tokens nog niet hebt ontvangen mail ons dan op info@tokenlot.com

Winnaars van de $500 giveaway worden volledig willekeurig getrokken, middels een bewezen eerlijke methode. De spreadsheet kun je hier bekijken.


WIJ FELICITEREN DE VOLGENDE WINNAARS:
Hoofdprijs: Pratama P.
2e Prijs: Alex H.
3e Prijs: Yashir I.Ieder ander, hartelijk dank voor jou deelname. Houd jouw email en onze Facebookpagina in de gaten voor toekomstige giveaways en wedstrijden!

-----------------------------------

20 juli

HireMatch.io pre-ICO is nu live, exclusief op https://www.tokenlot.com/crowdsale/hirematch


-----------------------------------
Update: 22 juli:

TokenLot heeft pasgeleden de diensten van Kravis & Wurgaft, P.C. ingeschakeld, een advocatenkantoor in Michigan, om de veiligheid op ons betaalplatform te verbeteren. Kravis & Wurgaft bieden een volledige escrow service aan voor alle fondsen die naar TokenLot worden gestuurd om ICO tokens aan te kopen. Alle fondsen worden in escrow vastgehouden middels cold storage (koude opslag) totdat TokenLot alle aangekochte tokens aan hun klanten heeft gedistribueerd; pas na de distributie van de tokens worden de fondsen beschikbaar gesteld voor TokenLot.

9  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN] [ICO] Gimli - Gedecentraliseerde live stream weddenschappen en interacties on: July 15, 2017, 04:14:07 PM


Gedecentraliseerde livestream weddenschappen en interactiesWij zijn trots en enthousiast Gimli aan de gemeenschap te mogen presenteren.


Het concept:
Gimli is een gedecentraliseerd platform voor streamers en kijkers van Esports. Streamers kunnen hun kijkers in geëngageerde supporters veranderen door het organiseren van weddenschappen, stemmingen, vragen om donaties en het creëren van prijspotten voor toernooien door gebruik te maken van de ERC20 Ethereum token GIM. Neem hier een kijkje in onze weddenschap- en stem smart contracten.
Gimli is bewezen eerlijk, alle functionaliteiten zijn Ethereum smart contracten, op maat gemaakt voor streamers en de kijkers van streams.
Gimli stelt streamers in staat zich direct met hun publiek te verbinden en nieuwe inkomstenbronnen te genereren en controleren.  


Het team: 14 man sterk, waaronder
- Technologie: Ouziel Slama, mede-ontwikkelaar van counterparty, Joseph Fiscella medeoprichter van het Alexandria project
- Pro gamers: Luffy - street fighter IV wereldkampioen, Stefano - Starcraft 2 buitenlands wereldkampioen
- Streamers: Thud - CEO ASUS ROG school, Skyyart, Aypierre
- Zakelijk: Een cool en ervaren team (enkele afgestudeerd van Columbia, Harvard, Polytechnique), en echte eSports fans

Opgericht door insiders van de industrie en 's werelds meest professionele gamers, ontwikkelt Gimli een sterk publiek imago in de streamers en gamers gemeenschap.


De relevantie van Gimli:

Streamers hebben een gigantisch publiek, wereldwijd in de honderden miljoenen. En toch zijn de inkomsten die streamers uit hun kijkers genereren laag.  
- Adblockers zijn alom aanwezig, wat reclame inkomsten drukt.
- Abonnementskosten zijn laag vergeleken met traditionele sport, terwijl streaming platformen hiervan een aanzienlijk deel toe-eigenen.
- Sponsoring komt niet veel voor in deze opkomende industrie.
- Het aantal kijkers keldert dramatisch nadat een game eindigt, waarbij het vluchtige publiek naar andere kanalen gaat met voortdurende entertainment.

Gimli past tussen de huidige methoden van kapitalisering. Met Gimli kunnen streamers entertainment en functionaliteiten ontwikkelen met GIM ingebedde commissies. Door de aanzienlijke bron van directe GIM inkomsten, de betere verbinding met het publiek, het hogere aantal bekeken minuten en toegenomen donaties, belooft Gimli de controle terug te geven aan de streamers.

 
Partners en adoptie:
Gimli heeft reeds streamers met meer dan een miljoen Twitter volgers als partner. Streamers zetten verschillende functionaliteiten op en de GIM die zij wensen te ontvangen wanneer hun publiek Gimli gebruikt. Dankzij verschillende samenwerkingsverbanden en door het actief ondersteunen van bekende streamers, zal Gimli wereldwijd in bekendheid toenemen voor miljoenen kijkers en potentiële gebruikers; met als doel exponentiële 'virale' groei in de adoptie van het Gimli platform.


De GIM Token:
GIM tokens zijn nodig voor het gebruik van alle functionaliteiten waaronder donaties, stemmingen, weddenschappen en op maat gemaakte contracten. Elke functionaliteit wordt uitgevoerd door een betrouwbaar Ethereum smart contract, op maat gemaakt voor streamers.
Na de initiële verkoop zal er noot meer een GIM token worden bijgemaakt. The totale voorraad van GIM staat vast op 150 miljoen. De tokens zijn ERC20 geschikt, en zullen uit te wisselen zijn alsmede  toegevoegd worden aan exchanges nadat de initiële crowdsale is afgerond.


Crowdsale details:

Geaccepteerde valuta: gedurende de crowdsale kan GIM worden aangeschaft met Ether (ETH). De verkoop zal worden aangestuurd door een Ethereum Smart Contract waarvan de code op GitHub publiekelijk is in te zien.

Wisselkoers: de prijs voor GIM staat vast op 1 ETH = 700 GIM. Dit zou kunnen veranderen met de ETH/USD koers en zal voor de verkoop worden vastgesteld.

Maximale financiering: het aantal GIM tokens dat verkocht kan worden heeft een plafond van 80 miljoen voor het algemene publiek, en een extra 10 miljoen voor eSports insiders.

Lanceerdatum: wordt nog aangekondigd. Een block nummer welke dicht bij de lancering zal liggen zal worden aangegeven.

Duur van de crowdsale: 12 dagen.

Afronding van de crowdsale: de verkoop eindigt wanneer alle GIM tokens zijn uitverkocht of wanneer de 12-dagen periode over is.

Onverkochte tokens: mocht de verkoop eindigen zonder dat de totale 90 miljoen aan GIM  is verkocht, dan worden overgebleven tokens overgeplaatst naar het Gimli reserve fonds.

Geen V.S. aankoop: GIM tokens worden niet aangeboden aan mensen uit de V.S. Als je een burger bent, inwoner van, of een persoon momenteel gevestigd in de Verenigde Staten, waaronder een corporatie of samenwerking opgezet of georganiseerd onder de wetten van de Verenigde Staten, dan is de aanschaf van GIM tokens verboden.


BOUNTY PROGRAMMA DETAILS:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2018508

Resources:
http://gimli.io/
Backend beta
White Paper
Team
contact@gimli.io
10  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Hive - A very promising crypto & how it'll help Superman! on: June 29, 2017, 03:25:57 PM

I wrote a fun & 'for-dummies' article about Hive. Wish to do a lot more, I cannot promise Superman will make a guest appearance in all of them, but I'm rather new in the social media realm so I don't have a lot of traction.

Then I thought, why not post it on Bitcointalk!

https://steemit.com/hive/@akariko/hive-buzzing-with-promise

But for your ease - or if you're a digital agoraphobic and only trust bitcointalk - I'll post it below  Wink

HIVE, buzzing with promise!Oh that blockchain huh… Sometimes it seems straight out of some poor TV commercial. “It can cut, grind, juice, squash, grate, twirl and when you’re not looking it might just walk your dog for you!”. Supposedly the blockchain will tackle just about any problem you throw at it.

Untrue I dare say, as some projects seem mighty vague to me. At the moment ICO’s seem to fall over one another rushing out the door claiming new ‘revolutionary’ ground: “The Blockchain and DNA!”; “The Blockchain and workspace!”; “The Blockchain and peanut butter!”. Sorry I’m fine with peanut butter just the way it is, and don’t quite need a blockchain to help me with it.

Yet on the other side of the spectrum there are projects simply oozing possibility. Such as Hive (https://hive-project.net). A project so delightfully practical you can’t deny its viability, if not inevitability. So let me tell you a bit about it.

Hive addresses something simple enough, invoicing. Don’t be fooled by the humble appearance though. Invoicing is a multi-trillion dollar business! Not only has Hive recognized a blockchain possibility which makes it highly competitive in the market, even if it only obtains a minor share… We’re still talking a multi-trillion dollar market!

So what does Hive do exactly? And I mean the not-so-boring, hell, the-cool, and dumb-downed version of it!

Ok, say Superman just saved Jane from a horrible horrible death that just looked awesome in 3D. But Superman and Jane have broken up, and since there are no freebies for ex-lovers that I’m aware of, Superman sends Jane an invoice to get paid for his services. Here a problem appears, even Superman has got to eat, yet Jane has 90 to 120 days to pay her bill! That’s what we call a liquidity problem, and Hive is here to fix it.Superman can now sell the invoice to the Hive Project Fund and will get paid immediately. He can get his cape to the dry-cleaners, buy some eye-liner and stock up BLT sandwiches, so he’s ready for the next show of heroics that’ll look awesome despite of wearing underwear over his outerwear. This effectively solves the liquidity problem, which is especially problematic for small- to medium enterprises. They will have the finances to continue their business, despite of invoices which would otherwise delay the payments they require.

A ‘little’ bonus in all of this too. When Superman gets audited or requires a credit check — I’m not aware of any rules that exempt you from taxes just because you defy gravity — Hive allows for real-time and rapid insight in company finances.

That’s it, simple enough. Don’t let it fool you though, the honey in this hive is real and every SME (small & medium enterprise) wants a taste. Meaning Hive will get a taste, or in due time perhaps a spoonful, of a multi-trillion dollar market.

You can have a taste as well by joining in Hive’s ICO (initial coin offering). A little disclaimer here is that I am in no way affiliated with Hive, just sharing my enthusiasm, and have nothing to gain from you joining. Furthermore, US citizens are not legally allowed to participate in the Hive Project crowdsale.

Even though I started out with sharing my scepticism, how the silliest blockchain projects get created, and how in the current climate even these silly projects obtain millions to invest (i.e. waste). Hive strives to achieve something obtainable and, despite its humble appearance, grand. They won’t launch SkyNet or colonize Mars, but they will be 1) the first to address 2) a real and widespread problem 3) in a huge market.

The Hive project will have an ICO running from Monday, 3 July 2017 (8.00 UTC) until Monday, 14 August 2017 (20.00 UTC).

You can read more on this on their website: https://hive-project.net


Superman might just be facing more challenges apart from fighting alien invaders or developing a fashion sense. But when it comes to the invoice liquidity problem, Hive will be its Kryptonite!
11  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][ICO] SKINCOIN - Cryptovaluta voor de eSports Industrie on: June 16, 2017, 08:33:57 PM


  Dag, leden van Bitcointalk! Mijn naam is Igor Solomatin en ik ben de mede-oprichter en CEO van SKINCOIN. Ik ben razend enthousiast ons project met jullie te delen.


  WHITEPAPER | WEBSITE | TWITTER | SLACK | TELEGRAM | FACEBOOK

  WIE WIJ ZIJN

  Ons team maakt, ontwikkelt en ondersteunt al sinds 2013 handelsplatformen en gok diensten voor de game items (skins) markt, en voor de populairste games zoals: Counter-Strike: Global Offensive, Data 2, Team Fortress 2.

  Vandaag de dag gebruiken gamers CS:GO en Dota 2 kins (virtuele wapens en ammunitie) als betaalmiddel op websites voor gokken en wedden. Spelers wedden op het winnen van een team of gebruiken skins bij een roulette, jackpot en andere vormen van gokken op websites die skins accepteren. Het marktaandeel hiervan oversteeg $7 miljard in 2016.


  WAT WIJ GAAN LANCEREN

  Wij gaan de SKINCOIN token (SKIN) lanceren - een op Ethereum gebaseerde Universele Cryptovaluta voor directe ruil van CS:GO, Dota 2 skins, en het maken van weddenschappen op eSport evenementen.


  WAT IS SKINCOIN

  SKINCOIN tokens (SKIN) worden vrijgegeven op het Ethereum blokketen platform. Tokens zullen worden gebruikt voor handel met game websites, kopen- en verkopen van skins, en het maken van weddenschappen op platformen voor gokken en wedden.
  WAT ZIJN SKINS

  Skins zijn virtuele artikelen die gebruikt worden in games als Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO). De term "skin" is afgeleid van de typische functie van deze virtuele artikelen: het veranderen van het uiterlijk van de in-game avatar van de speler, wapens of uitrusting.

  Skins zijn 'artikelen' die in waarde kunnen verschillen, van enkele centen tot wel duizenden dollars. Maar game-ontwikkelaars staan niet toe dat skins voor geld worden verhandeld (alleen voor game krediet), secundaire markten daarentegen staan spelers wel toe skins naar geld om te wisselen.
  Zoals een fiche in een casino, kan een CS:GO skin worden gewisseld tussen de speler en 'het huis'. Deze basis functionaliteit zorgt ervoor dat skins als een de facto betaalmiddel werken, die nagenoeg elke vorm van gokken kan aansturen die je maar voor kan stellen.

  Dit is hoe het werkt:
       • Spelers 'deponeren' een skin op een skin goksite (populaire typen websites zijn onder andere sportwedden, loterijen, roulettes en coin flips) door de skin naar de goksite over te zetten.
       • Zij gokken met de ingezette skins (of met een of ander  intern betaalmiddel dat de speler heeft ontvangen in ruil voor de skin).
       • Als zij winnen, worden ze uitbetaald in extra skins, welke zij 'uit laten betalen' door de site te vragen de skins naar de speler te versturen.

  Zodra spelers skins in hun Steam account hebben, kunnen zij:
       • De skins ongebruikt laten in hun inventaris
       • De skins gebruiken om de look van hun wapens te veranderen.
       • De skins met andere spelers ruilen
       • De skins verkopen op de Steam marktplaats voor Steam krediet (geen geld) wat gebruikt kan worden om andere skins en games aan te schaffen op Steam.
       • De skins verhandelen voor geld op sites van derden buiten Steam om echt geld te verkrijgen.
  Volgens Eilers & Krejcik Gaming, een onderzoeksbureau, hebben in 2015 meer dan 3 miljoen mensen $2,3 miljard aan skins gewed op de uitkomst van e-sport spelen. In 2016 is dit bedrag verdubbeld tot $5 miljard.

  Media over de skins markt:  De gestage groei van het reeds aanzienlijke wedden met skins, gecombineerd met oplevingen van geldwedden zelf, zullen eSports wedden doen klimmen naar het hoogste segment van online gokken in 2020.

  Nagenoeg alles lijkt er op dat gokproducten de brede basis van eSports fans langzaamaan binnendringen, maar het gemiddelde gespendeerde bedrag per e-sports gokker ligt ver onder het gemiddelde bedrag van de typische gokker op sport.

  De onderstaande getallen zijn gebaseerd op het totaal gewedde bedrag (m.a.w. omzet) en niet winst.
  SKINCOIN tokens (SKIN) zullen worden geaccepteerd als een ruilmiddel voor game- en gokdiensten (gok websites voor eSport evenementen, jackpot websites, roulettes, casino's, etc).

  Wij lanceren in juli 2017 een handelsplatform waar je in een ogenblik skins kan verruilen voor SKINCOIN en andersom. Aan het begin van het project zal er geen sprake zijn van commissie om de markt te stimuleren voor het nieuwe betaalmiddel.

  Door het aanbieden van SKINCOIN (SKIN) tokens, zorgen wij er voor dat het kopen en verkopen van skins, en het wedden met skins, niet langer op verschillende websites plaats hoeft te vinden (gok websites en handelswebsites).
   
  Wij zullen in augustus 2017 een API ontwikkelen voor het ontvangen en omwisselen van skins met SKINCOINS (SKIN) op elke site met CS:GO, Dota 2 en Team Fortress 2 als thema. Voor het betalen of verkrijgen van skins zullen gebruikers doorverwezen worden naar ons handelsplatform. Daar kunnen zij skins ruilen en hun SKINCOIN balans op de website aanvullen.

  Websites voor gokken en wedden hoeven niet gigantisch veel dingen op hun bots te zetten vanwege de dreiging door Steam te worden geblokkeerd, zij zullen in staat zijn alle handel met gebruikers met SKINCOIN uit te voeren. Gebruikers, op hun beurt, kunnen SKINCOIN ten alle tijde wisselen op het wisselplatform, of wisselen voor Bitcoin op een handelsplatform.

  SKINCOIN (SKIN) tokens zullen worden geaccepteerd als betaalmiddel voor gok- en weddiensten (weddenschapswebsites voor e-sports evenementen, jackpot websites, roulettes, casino's, etc.). SKINCOIN (SKIN) zal onmiddellijk worden geïntegreerd in ons businessmodel van reeds bestaande en toekomstige projecten, en zal worden geaccepteerd als betaalmiddel voor onze diensten en het bieden op projecten:

  • https://steamtrade.net/ - een handelsplatform voor game item aankoop/verkoop van Steam. Ondersteunde games - CS:GO/Dota2/Team Fortress
  • https://case.club/  - een van de meest populaire jackpot diensten voor CS:GO en Dota 2 skins. De winnaar wordt gekozen door een generator van willekeurige nummers Random.org
  • https://csgodep.com/ - winkel voor willekeurige CS:GO items. Het openen van boxen met een hoog percentage dat er skins in zitten.
  • https://skin-hunt.com/  - een nieuwe game om skins te verkrijgen die naar het echte CS:GO spel overgezet kunnen worden.
  Wij hebben een ervaren en goed georganiseerd team. Reeds sinds 2013 maken, ontwikkelen en ondersteunen wij onze veelgebruikte game- en gokdiensten op het gebied van cybersport met een omzet van meer dan $10 miljoen per jaar.
  • ICO Start Datum: 21 Juni 2017 00:00 GMT
  • ICO Einddatum: 21 July 2017 00:00 GMT

  • Minimale doel om te starten: 10 000 ETH
  • Einddoel: $10 000 000 (Ether prijzen worden geüpdate  wanneer de ICO begint)

  • SKINCOIN voor distributie: 600 000 000 (100 000 ETH)

  • Token Wisselkoers: 6 000 SKINS : 1 ETH
  • Geaccepteerde valuta: Alleen ETH

  • Minimale transactie: 600 SKIN (0.1 ETH)
  • Maximale transactie: 18 000 000 SKIN (3000 ETH)
  Total aantal tokens: 1 miljard (SKIN) tokens.

  • 600 miljoen tokens zijn beschikbaar voor de fundraiser.
  • 300 miljoen blijft bij de SKINCOIN Stichting totdat het officiële handelsplatform is gelanceerd. De tokens zullen worden gebruikt als startomzet om skins te kunnen wisselen naar marktwaarde, om een stabiele markt te creëren en de verdere ontwikkeling over de aankomende vijf jaar. Tokens zullen worden opgeslagen op een multi-sig wallet.
  • 100 miljoen zal over teamleden worden gedistribueerd.
       
  Het ontvangstbewijs van de tokens komt tot stand middels een smart-contract gebaseerd op Ethereum. In de eerste drie dagen krijgen fundraiser participanten een bonus van 20% toegekend.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen via: crowdsale@skincoin.org.

  SKINCOIN tokens kunnen alleen met ETH worden aangeschaft. Alle ingezamelde fondsen zullen ontvangen en bewaard worden op multi-sig wallets.
  In augustus 2017 zal het mogelijk zijn SKINCOIN tokens om te wisselen voor skins op ons handelsplatform.

  De introductie van SKINCOIN tokens, op zowel ons eigen platform als die van partners, zal worden geïmplementeerd in de twee maanden volgend op het einde van de ICO.

  Nadat SKINCOIN tokens zijn geïntroduceerd zul je in staat zijn skins te kopen en verkopen op verschillende handelsplatformen, en te gokken en wedden op hiervoor bestemde websites.

  SKINCOIN tokens zullen aangeboden worden op cryptovaluta handelsplatformen gedurende de twee maanden volgend op het einde van de ICO.[/list][/center]
  12  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Someone please tell me this isn't how transactions always work.... on: August 27, 2014, 05:14:04 PM

  Alright, if my recent experience at a bar paying with bitcoin is any indication of how bitcoin transactions work, then mass adoption is very unlikely. Someone please tell me if this is how transactions must work, or it's just a Hive wallet issue.

  I was at a bar that accepts bitcoin and wanted to pay my bill with btc. My Hive wallet had about $60 USD worth of coin in it. My bill was $22. The bar has a receiving address for the bill and a separate address for tipping the bartenders. I sent my $22 worth of coin to the first address. Then I went to send a $6 tip to the bartender address and my wallet said that 'Some funds are unavailable. To send this transaction you'll need to wait for your pending transactions to be confirmed'. So I waited. And waited. It took 10 minutes of sitting there (with my friend wondering why in the hell I think paying with bitcoin is so great) before I could tip the bartender and leave.

  I contacted Hive and they said it depends on unspent transaction outputs. So if I had an unspent output of $58, it used that to pay the bill and was waiting for the change to come back so there wasn't another available unspent output to pay a $6 tip.

  If this is how bitcoin transactions have to work, then I completely overestimated the usability of bitcoin for everyday spending. If I can't pay a bill, then immediately pay a tip, then walk outside and pay a taxi driver because I'm not aware of the unspent output amounts in my wallet then I'll just go back to cash or card.

  Someone tell me this isn't how it has to work.


  13  Bitcoin / Wallet software / Blockchain.info iOS app turns on camera flash, unusable on: August 08, 2014, 04:33:06 AM

  Is anyone else having this problem with the blockchain wallet for iOS? When I try to send and use the QR reader, it automatically turns on the camera flash and has no option I can find to turn it off. There is no place in the iphone settings to disable the camera flash in apps. When pointing it at a QR on a screen (which is what you need to do 99% of the time) it creates a reflection/glare that makes the QR code unreadable.


  I can't find a thread or subreddit or place on the blockchain site to bring this issue up. Until they fix this, I either have to type in addresses or use another wallet.  14  Economy / Goods / Buy organic groceries/health products with bitcoin (US only) on: July 29, 2014, 06:09:51 AM

  I'm not associated with this business, nor do I shop strictly organic, but I think it's noteworthy that there is a grocery store that accepts bitcoin and ships anywhere in the US!

  http://www.livepura.com/

  They seem to be definite bitcoin supporters, they even have some, uhh, interesting bitcoin themed apparel on their site: http://www.livepura.com/index.php?main_page=product_info&cPath=901&products_id=76934

  15  Bitcoin / Wallet software / Blockchain wallet for iOS back in app store on: July 27, 2014, 02:05:19 AM
  Blockchain wallet for iOS is now back in the apple app store, confirmed for the UK and US.

  https://itunes.apple.com/us/app/blockchain-bitcoin-wallet/id493253309?mt=8


  EDIT: Apparently this is a prerelease (so guessing it might be buggy), but the full version will be available soon.

  Blockchain COO: https://mobile.twitter.com/OneMorePeter

  16  Economy / Economics / Dumping coin - do exchanges hold coin? on: July 13, 2014, 05:38:11 PM

  Occasionally I read reference to people dumping/selling large amounts of coin and it's effect on bitcoin price. However, for every sell there is a simultaneous buy. So you could just as easily say that there is high buying activity (the other side of the trade)...

  ... unless you can sell coin to an exchange without a buyer on the other side. Does this happen?


  17  Other / Meta / Request: Child board for 'bitcoin wallets for iOS' on: July 11, 2014, 06:41:29 PM
  Now that apple has allowed wallet apps in their app store, we are seeing more bitcoin apps added each day. To keep things organized it would be nice to have a child board in the Alternative Clients board, like Android has. As it is now, iOS wallet threads are spread out through the alt clients board and sometimes hard to find.
  Thanks.  18  Bitcoin / Press / [2014-07-11] CCN: Jersey to Become the World’s First Bitcoin Isle on: July 11, 2014, 06:11:43 PM

  http://www.cryptocoinsnews.com/news/jersey-become-worlds-first-bitcoin-isle/2014/07/11


  Quote
  The island has recently announced that it will become home to the first ever regulated Bitcoin fund, Global Advisors Bitcoin Investment Fund (GABI), as of August 1st. The fund has been certified by the Jersey Financial Services Commission and means that traditional investments types such as pensions can now be invested in Bitcoin and secured by the same security features in commonly used financial products.


  19  Bitcoin / Press / [2014-07-09] Leaprate: Switzerland's FINMA grants first Bitoin Trader license on: July 09, 2014, 11:31:20 PM


  http://leaprate.com/2014/06/23/switzerlands-finma-grants-first-bitcoin-trader-license-to-sebx-deems-bitcoin-a-means-of-payment/

  Quote
  Switzerland, the land of traditional and extremely safe banking institutions, heralded by high net worth investors worldwide as a safe haven for untold wealth, has taken a somewhat unorthodox step toward the acceptance of virtual currencies as a means of payment. SBEX, an acronym for Swiss Bitcoin Exchange, has been authorized by national regulatory authority FINMA.

  20  Other / Meta / [SOLVED] My activity didn't change yesterday on: July 09, 2014, 05:07:56 PM
  My activity has been at 42 since 6/24 when I became a Junior Member. (I went to activity 28 on 6/10 and 14 on 5/27).

  Since 6/24 I have made 22 posts, yet my activity is still at 42 after this Tuesday 7/8 when activity level was supposed to go up. Any hep/explanation from a mod or Theymos would be appreciated.  Pages: [1] 2 »
  Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!