Bitcoin Forum
December 03, 2023, 10:08:43 AM *
News: Mixers will no longer be allowed after Jan 1
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Hrvatski (Croatian) / HOUSE OF BLOCKCHAIN - coworking Web3 i kripto! on: October 27, 2023, 09:02:54 PM
HOUSE OF BLOCKCHAIN
Novi coworking prostor za sve Web3 kompanije i entuzijaste📢

Priča počinje 2020. godine, kada se nekoliko vodećih domaćih kripto firmi smjestilo na istom katu poslovne zgrade na Slavonskoj aveniji 6 u Zagrebu.🚀
Brzo su shvatili prednosti dijeljenja prostora s kompanijama sličnog profila: razmjena ideja, proširenje mreže kontakata, otvaranje novih poslovnih prilika.
U takvom okruženju, sinergija je neizbježna🙌
Danas se HOUSE OF BLOCKCHAIN prostire na 650 m2 i predstavlja dom za inovatore, startupe i sve one koji kreiraju budućnost u web3, kripto i blockchain svijetu.
Osim kao radni prostor, HOB je idealno mjesto za meetupe, okupljanja i sastanke svih zaljubljenika u blockchain i web3.

Što HOB nudi?
  • Zajedničke open-space radne prostore
  • Odvojene urede
  • Prostorije za sastanke
  • Brzi internet i korištenje printera
  • Tuš i kutak za odmor
  • Parking i 24/7 recepciju
  • Zajedničku kuhinju
  • Adresu za sjedište vaše kompanije
  • ...i još puno toga!

Među stanarima HOB-a naći ćete imena poput UBIK-a, Near Balkans, Rezolut, ICP Balkans, Calimero Network, Money Motion, Klaster, ZeroXeffort i druge.

Link:
- https://houseofblockchain.xyz

Instagram video kako to izgleda kod njih Smiley
- https://www.instagram.com/p/Cy3MIDvsdPz/

Zanima vas cijena?
Paketi počinju već od 200 eura mjesečno. Sve detalje pronađite na njihovoj web stranici.
I na kraju, mala zanimljivost: u HOB-u obožavaju biljke! Gdje god pogledate, naići ćete na zelenilo. 🪴
I da, vole se na društvenim mrežama hvaliti pogledom na zalaske sunca 🙂 🌇2  Local / Hrvatski (Croatian) / [SHEET] Balkan Crypto Events Guide on: September 09, 2023, 08:43:54 PM
Evo popisa kripto/IT događaja na Balkanu u 2022./2023./2024. Otvoren sam za poboljšanja. Spremite ovaj link u bookmarks i redovito provjerite.

Link:
- https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CH-V6nhKgRvt_DpKGLZ5rOkha1pAYa9eoOOwtHNHdi4/edit#gid=0

Zašto je sheet napravljen?
Muka mi je trazit po Linkedin, Fejs, TG i drugim socijalnim mrezama gdje je koji event, pa san napravia jedini spreadsheet koji ce te ikada trebati. Nije popunjen, ali ce mi zato trebati vasa pomoc.

Znas za neki Crypto/Fintech/Web3/NFT dogadaj na podrucju Balkana live ili online? Javi mi na telegramu - https://t.me/EdoFazlinovic i staviti cu ga na listu.
Molim vas da podijelite objavu gdje god mozete. Stvorimo jaku crypto/web3 zajednicu 🙏
3  Local / Trgovina / P2P - OTC - Telegram grupa - 4800+ članova on: September 02, 2023, 08:33:21 AM
Kupnja i prodaja USDT [Telegram grupa]

Grupa postoji od 05.2021. godine.  U ovoj grupi možete kupiti i prodati USDT bez provizije ili s provizijom ovisno što želite. Trenutno ima 4850+ članova i najbolja je grupa za p2p. Kada se pridružite grupi, molim vas da pročitate pinned post (priložena slika) jer se tu nalaze pravila i kako se ponašati.
Ja kupujem i prodajem usdt, vrsim otkup uz moju proviziju od 1% do 3% ovisno o kolicini. Sve se odvija u mjenjacnici na obostranu sigurnost. Dodes, predas usdt, preuzmes cash (ili obrnuto) i ides svojim putem.

Telegram grupa:
https://t.me/KriptovaluteTelegram

Zašto P2P?
Anonimno, NO KYC
Isplata (EUR)
Neograničena likvidnost

Cheers ✌️

Ovo je slika pinned poruke u grupi gdje se sve nalazi. Zove se "MAPA GRUPE"


Ovo je slika
4  Local / Hrvatski (Croatian) / AGROOM - IT & Blockchain Island Hub, Vis - Komiža on: July 22, 2023, 03:38:29 AM


AGROOM - IT & Blockchain Hub, Vis - Komiža


Ovih dana, otok Vis se pretvara u ljetnu tehnološku oazu - otvara se Agroom, "prvi IT i blockchain otok na svijetu", ujedno i prvi otočki coworking prostor koji okuplja pojedince i tvrtke iz područja IT-a, blockchaina, i web3 segmenta. Ideja je imati motivirajuće i suradničko okruženje u kojem se može zajednički raditi, napredovati, stvarati nove kontakte, a po želji imati i maksimalno aktivan godišnji odmor uz niz izleta i adrenalinskih iskustava na rasporedu.

Smješten na otoku Visu, Agroom je sveobuhvatan centar za inovacije, suradnju i rast u industriji blockchaina i informacijskih tehnologija, a konferencijska dvorana, coworking prostor, superbrzi internet, predivna priroda i načini za opuštanje samo su neki of benefita. Osim što pruža produktivno radno okruženje, ujedno će postati i centar za edukaciju te umrežavanje kroz predavanja, radionice i panele na već spomenute teme. Ukratko rečeno, mjesto gdje se ideje razmjenjuju, stvaraju nova partnerstva i potiče rast industrije.

Web i socijalne mreže:
- https://www.agroom.world
- https://www.instagram.com/agroom.world/
- https://twitter.com/Agroom_World
- https://linkedin.com/company/agroomworld/

Dogadanja:
- Endemic Week 30.07.2023. - 01.08.2023.
Endemic je NFT marketplace.

Evo malo slika:


5  Local / Altcoins (Hrvatski) / [EVENT] Polygon Zagreb - Europe Tour - 07.07.2023. on: July 05, 2023, 07:58:35 PM
[EVENT] Polygon Zagreb - Europe Tour

Idemo malo o samom programu i što nas sve očekuje u Wespa na Polygon Labs DevX Zagreb - 07.07.2023🙋‍♂️👇

1. Naša odlična moderatorica Nika Matičić će nas uvesti u #event te podijeliti informacije što je to Polygon Guild Zagreb te što smo radili proteklu god dana.🎯 ( Isplati se podržavati studente i njihove projekte, tako i imam najbolje ljude – bravo Nika 👏)

2. Zatim ćemo imati priliku čuti sve o novom #Polygon 2.0 te kroz virtualne sesije čuti odlične govornike iz Polygon ekosustava koji će nam otkriti tajne Polygon Developers i #DevXGlobalTour turneje.

3. Tu je i izvanredan govor od Zoé Meckbach iz Phala Network koja će nas upoznati s njihovim partnerstvima , inicijativama te njihovom ekosustavu.
Nakon kratke pauze za kavu i sok uslijedit će govor nešeg Johnyja o razvoju na Polygon i inicijativama u zajednici te nakon toga imamo #workshop

4. Workshop će se održati o temama POS/zkEVM i Polygon ID, te nakon toga ćemo saznati nešto više o RLY Network Association i Trust Wallet networku.

5. I šećer na kraju ovog dijela programa je Lazar Travica koji će prezentirati kako lansirati vlastiti aplikaciju na specifičnom #blockchain bez rizika, troška i muke te nakon toga malo više reći o njihovoj genijalnoj Route3 kompaniji !🔥

6. Naravno imamo i #panel koji se dotiču tema o napretku i razvoju Web3 tehnologije te koje su najbolje strategije za privlačenje novih korisnika. Na panelu će sudjelovati naše #web3⭐ Lazar Travica, Antonio Perić-Mažar , Noah J. i Alen Dolsak a moderator panela je naš Dejan Radić 👏👏
Bit će zanimljivo čuti njihove perspektive i iskustva kojeg su stekli građenjem vlastitih projekata !🎯

Nakon panela nastavljamo sa predstavljanjem nekoliko perspektivnih startupa, koji znaju da u publici imaju nekoliko prisutnih #vc fondova😊🔥👇

Kubo – Nikola Bojic
YieldBricks – Alen Dolšak
Bikademy – Krešimir Herceg
DONUT3logy - Luka Šimunac
Bruno Dević – Staxo
Amir Babovic – Qubinets

Nakon svega ćemo se zahvaliti i otići se posvetiti hrani, piću i onom najvažnijem – #networking sesijama 😊

Dođite, podijelite, ulaz je besplatan samo se prijavite na dolje navedenom linku:
https://www.eventbrite.com/e/polygon-guild-zagreb-europe-tour-tickets-660316573647

Sponzori:
ETHGlobal Polygon Studios World Metaverse Council Base58 2080 Ventures
Fil Rouge Capital Serapion Matija Vučković


6  Local / Hrvatski (Croatian) / Balkan Blockchain Week - Svibanj 2023 on: March 15, 2023, 12:36:23 PM


BLOCKSPLIT - WEB3TALES - ETH BELGRADE

Ako tražite živahni grad koji savršeno spaja povijest, kulturu i tehnologiju, onda je Split pravo mjesto! 🌞
I nema boljeg načina da to doživite nego prisustvovanjem #BlockSplit4.

BlockSplit Ekipa uskoro ide drugi batch early bird ticketa:
- https://blocksplit.net

Web3 Tales:
- https://web3tales.io

ETH Belgrade:
- https://belgradeblockchainweek.com

Vidimo se u svibnju na BlockSplitu👋
7  Local / Announcements (Hrvatski) / Club1.io | Full Service NFT Branding Platform | Airdrop 25x utility NFTs on: November 09, 2022, 09:04:27 PM
Club1 Airdrop 25x utility NFT-a

NFT Branding platforma - Club1 (https://club1.io/) iza kojeg stoje ljudi sa naših prostora (https://www.linkedin.com/company/club1-io/) priprema NFT Airdrop.
Do 13.11. traju prijave za NFT airdrop iz kolekcije FMLA by Nugato. Biti će random izabrano 25 dobitnika utility NFT-a, a rezultati će biti objavljeni na:

Web:
https://club1.io/en

Instagramu:
https://www.instagram.com/club1.io/

Discordu:
https://discord.com/invite/KhGQJj6mxu

Za više detalja pogledajte na linku:
https://www.instagram.com/p/CknvilsvEx5/

Tokom rujna je lansirana prva NFT kolekcija (https://opensea.io/collection/fmla-by-nugato) u suradnji sa YouTuberom Nugatom (https://www.youtube.com/c/Nugato).
Uskoro ide jedno lijepo partnerstvo koje ce biti objavljeno na njihovom Linkedinu i Instagramu, pa ih zapratite da budete u toku.


1️⃣ ŠTO JE CLUB1?
• Club1 je Full service NFT branding platforma koja nudi sve od kreiranja kolekcije, developmenta, smart contracta, komunikacijske strategije, landing pagea, organiziranja benefita i administracije do supporta. Plug 'n' play. Dobivate ključ u ruke.

2️⃣ ŠTO ZNAČI BITI CLUB1 MEMBER?
• Postaješ u trenu kada posjeduješ minimalno jedan NFT iz bilo koje kolekcije na platformi. Samim time, osim raznih pogodnosti koje dobivaš od nositelja kolekcije - creatora, streamera i sl, imaš i pogodnosti od Club1 platforme.

3️⃣ KAKVE POGODNOSTI NUDI CLUB1 PLATFORMA?
• Sklapa brand dealove i omogućuje ti popuste na različite proizvode, upade na različite evente, airdrop NFT-a, poklone i još mnogo toga.

---------

Možemo ovo zvat NFT projekt, ali ovdje nije main fokus na NFT-u. Ulaznice za evente i sve ostale pogodnosti jednostavno su u NFT formatu.
Preprodaja nije cilj projekta, rast cijene NFT-a nije cilj projekta - to je nešto što će se uzročno posljedično dogoditi u odnosu ponude i potražnje. Tko želi trejdat i zaradit masne pare na ovom NFT-u, nažalost moram reći da to nije bio cilj projekta, niti će biti.
Najvažnija stvar je utility, odnosno pogodnosti koje vlasnici ulaznica imaju - eventi, partiji, pokloni, merch, i sl.

Ako vas zanima ovakav svijet, pridružite nam se na Discordu. Trenutno imamo malo više od 1k clanova.  


#branding #web3 #nft #nftart #kripto #kriptovalute #club1
8  Local / Altcoins (Hrvatski) / Token Unlock - Schedule & Data on: October 21, 2022, 06:59:58 AM
 
Stranica za pratiti kada se i koliko coina otključava za slobodno tržište. U 99% slučajeva, nakon otključavanja slijedi pad.

https://token.unlocks.app/
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!