Bitcoin Forum
January 27, 2023, 05:20:44 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 24.0.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Jual Beli / WTB coin hasil bounty atau airdrop on: February 22, 2018, 01:16:06 AM
butuh betr 40k , covesting 2k , envion 2k rate PM aja escrow oke bitrentx
kalau minat mau jual bisa chat ane di telegram @joki69baccarat
ngejaga jangan dump di market Cheesy
cuma harga gk sama kaya market fee escrow ditanggung seller
payment ETH only
2  Alternate cryptocurrencies / Marketplace (Altcoins) / delete on: January 29, 2018, 02:55:05 AM
Delete sorry Smiley
3  Economy / Reputation / How can deleted negative trust from VOD on: October 29, 2017, 01:39:49 AM
Dear Mod ,
I just ask I want deleted my negative trust from VOD

Refference from this : https://bitcointalk.org/index.php?topic=887515.0

VOD can deleted negative trust from him

My mistake is make thread loan use collateral ponzy accounts
but before I has read the rules at lending room and not see about that
but that my mistake and I has deleted my post

I has send PM to VOD but not has reply maybe he has busy time
if VOD read this thread I hope can deleted my negative trus and I promise not will make same mistake or another mistake breaking bitcointalk forum rules

thanks Smiley
4  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / maksudnya negative trust DT -1 dan DT -2 on: October 08, 2017, 12:56:21 AM
permisi agan semua
ane mau tanya ane suka baca-baca di thread
if negative trust DT-2 not eligible
nah cara lihat DT -1 dan DT -2 dimana yah
bingung juga wkwkwk
5  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / review yobit dari user indo on: October 04, 2017, 04:56:28 PM
permisi semua
ane mau tanya review yobit sekarang gimana dah lama gk pake yobit
untuk depo , wd apa masih cepet
kalau dilihat dari fee sih lumayan 0.0015 BTC / wd
6  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / ada yang bisa bantu ilangin negative trust gk on: September 27, 2017, 02:45:18 AM
permisi gan
ane minta bantuan nih ada yang bisa bantu ilangin negative trust gak?
bukan karena scamer cuma bikin thread di LOAN terus dibully sama senior disana
gk ada basa basi langsung send negative trust padahal sayang ada trusted dari legendary yang dah transaksi Sad
mohon jangan ditambahin yah negative nya buat ikutan signature campaign
7  Economy / Invites & Accounts / delete on: September 26, 2017, 12:01:11 PM
delete
8  Economy / Lending / sorry on: September 25, 2017, 04:05:41 PM
sorry  Sad






9  Economy / Invites & Accounts / CLOSE on: September 23, 2017, 02:42:10 AM
CLOSE
10  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Give Away $40 bisa di tarik hanya profit bisa BTC juga on: May 02, 2016, 06:52:08 AM
close salah room
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!