Bitcoin Forum
August 11, 2022, 05:31:39 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Bitcoin / Development & Technical Discussion / Is BIP91 a really big deal? on: June 20, 2017, 02:27:39 PM
I'm surprised that there isn't more excitement about BIP91, to me it seems like a pretty big deal that can avoid a lot of pain and problems approaching the first august.

https://bitcoinmagazine.com/articles/bip91-segwit-activation-kludge-should-keep-bitcoin-whole/

Or am I missing something?
2  Local / Nederlands (Dutch) / Bits Of Freedom on: July 02, 2013, 11:27:06 PM
Ik was van plan een donatie te geven aan https://www.bof.nl/ en het schoot me te binnen om ze toch eens te vragen of ze Bitcoins gaan accepteren aangezien het goed past bij alles waar ze voor staan. ik was positief verrast toen ik het mailtje terug kreeg

----------------------


Dank voor je mail! We zijn op dit moment de mogelijkheden hiervoor aan
het verkennen. We willen het wel goed doen, dus het zal nog een paar
weken op zich laten wachten, vrees ik. Houd onze blog dus in de gaten Wink

Met vriendelijke groet,


----------------------

Ik ben benieuwd! Smiley
3  Local / Markt / KnC miner - pre-order ID #36 - tekoop twee bestellingen! on: June 07, 2013, 03:31:41 PM
Beste Miners,

Het zal jullie vast niet onopgemerkt zijn gebleven dat KnCMiner dan nu echt van de grond gaat komen. Deze Zweedse samenwerking tussen FPGA-developers en een gespecialiseerde ASIC-company hebben inmiddels aan de Bitcoin community (door middel van een video en een open-dag) een werkend prototype getoond (zie volgende URL: http://www.youtube.com/watch?v=b-240FvDSJs&feature=youtu.be).

KnCMiner is een nog enigszins onbekende speler naast, Avalon, AsicMiner en Butterfly Labs in de ASIC competitie. Zij gaan een ASIC-chip op 28nm architectuur ontwikkelen. Daar komt zeker veel expertise en ervaring bij kijken (meer informatie hierover is te lezen op het forum; KnCMiner open-dag: https://bitcointalk.org/index.php?topic=214285.0).

KnCMiner komt met twee modellen op de markt: een Saturn, deze heeft een rekenkracht van 175Ghps en zijn grote broer Jupiter, deze beschikt over een rekenkracht van 350Ghps (zie site van KnCMiner.com)

Ik heb samen met een maat een pre-order weten te bemachtigen bij KnCMiner met order ID# 36, dat is vrijwel vooraan in de wachtrij. Deze pre-order heeft het recht om 4 bestellingen te plaatsen; in eerste instantie 4x Jupiter Machine (deze kan omgezet worden naar Saturn Machine). Levering zal plaatsvinden in September, Oktober 2013. KnCMiner verwacht om wekelijks een paar honderd van deze machines te kunnen verschepen. Het mag duidelijk zijn dat de levering van deze pre-order in de eerste week zal plaatsvinden.

Aangezien ik niet beschik over zoveel Bitcoins wil ik er 2 van deze apparaten aan de Bitcoin community aanbieden, bij voorkeur aan enthousiastelingen die gevestigd zijn in Nederland.

Wat houdt het in:

- Ik bied de mogelijkheid om aan een hele efficiŽnte delf machine (350Ghps eventueel 175Ghps) te komen, zonder achteraan in de wachtrij te moeten staan. De prognose van de fabrikant is dat deze er in Oktober 2013 geleverd gaat worden.
- Kosten: de Jupiter Machine kost 6999 USD (zonder VAT en transportkosten). Met 20%VAT en transportkosten van 120,40 USD komt het totaalbedrag uit op: 8584,35 USD (zie de site KnCMiner.com)
- Kosten: de Saturn Machine kost 3795 USD (zonder VAT en transportkosten). Met 20%VAT en transportkosten van 90,30 USD komt het totaalbedrag uit op: 4682,25 USD (zie de site KnCMiner.com)

- Hier vraag ik wel een kleine fee voor, namelijk 12 BTC per Unit, wat gezien je plek in de rij een zeer schappelijke prijs is
- Bijkomende import en inklaringskosten bij de douane zijn ook voor rekening van de besteller.
- Bij voorkeur kan de Machine te zijner tijd op locatie worden afgehaald. Eventueel kan deze via de post worden toegestuurd (verzendkosten zijn voor de besteller).

Betaling moet wel snel geschieden: voor maandag 10Juni 2013 moet de betaling rond zijn aangezien dan de pre-order status vervalt van de orders waar niks is besteld en betaald. Omdat het nu al bijna weekeind is, zal Bitcoin de snelste betalingsvariant zijn. Dit is redelijkerwijs nog de enige manier om op tijd al het geld op de juiste plek te krijgen. Dit aanbod is dan ook geldig tot zondag 9 Juni omstreeks 21:00 (Nederlands Tijd GMT +1). Dit moet voldoende tijd bieden om de betalingen te doen bij KnCMiner. Het totaalbedrag in BTC is aan de hand van de actuele koers overeen te komen.

Voor extra infor zie ook deze thread! https://bitcointalk.org/index.php?topic=209750.0;topicseen
4  Bitcoin / Bitcoin Technical Support / Problem creating paper wallet with Blockchain.info on: April 09, 2013, 03:07:43 AM
Hey,

I'm trying to create a few paper wallets with help from this tutorial. https://blockchain.info/wallet/paper-tutorial

I'm following it to the letter but I encounter a problem when I'm trying to print the paper wallet; the tutorial asks "On the main navigation bar click on [Import / Export] then on the [Paper Wallet] tab then print the page." But when I click on the [Import / Export] tab, it promts me to enter my password, but after that I get the error "ReferenceError: ImportExport is not defined"

Does anyone know what's going on?

I'm using google Chrome in private browsing mode as suggested in the Tutorial on a windows 7 64 machine

Thanks in advance!

Equilux.
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!