Bitcoin Forum
March 05, 2021, 01:44:26 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Skandinavisk / [ANN]ceal.io - Decentral informations- og messaging-netværket - crowdfund live on: October 14, 2016, 03:47:37 PM


præsentere vores projekt.: "CEAL"

medium.com artiklen: https://medium.com/@salex91/ceal-net-ceal-io-decentralized-information-and-messaging-network-crowdfund-live-fa380be5568e#.l8i4zrzcf
cryptonews: http://crypto-news.livejournal.com/3094.htmlHvad er ceal? Ceal er en decentral blockchain og libtorrent-baserede netværk designet til informationsdeling, især for ytringsfrihed og pressefrihed. I dag cencorship er den største trussel for ytringsfriheden/udtalelse. Som følge af den teknologiske og politiske omstændigheder det er muligt at stille mennesker og hindrer dem i at dele deres tanker/ideer især afhøring/kritiske udsagn.

For at undgå disse problemer, ceal har et decentraliseret, TDC/Jefferies: Sænker kursmål-træ og torrent baseret netværks-struktur, der ikke er censureret. Det giver en registrering af brugerne via et blockchain-interface og garanterer dem en sikker identifikation og autentifikation metode (baseret på ECDSA). Derudover al kommunikation i ceal-netværk er ende-til-ende encrpyted hvilket betyder ingen kan udspionere dig.

A) Blockchain lag for decentrale brugere registrering og godkendelse (baseret på bitcoin) til fastgørelse af net-alias ejerskab.

b)P2P opdeler modeller i form af distribueret falske netværk for ressource storage (nøgle og værdier) og hentning af kollegaer/tracker placeringer samt direkte beskeder mellem brugerne.

c)3. lag er en samling af torrent sværme (brugerne aktivt på et torrent), der ikke nødvendigvis på samme node (disjunct organisation).
 
D)Det sidste netværk er en ekstra blockchain net til overførsel mellem net-brugere. Denne kan kontaktes af deres offentlige nøgle(r), der bortset fra den værdi-overførsel også ærer særbidrag forfattere. Vi ønsker, at brugeren skal skabe grundlag for et meritokratisk system med ceal.


Tjek vores whitepaper, hvis du gerne vil vide mere om vores projekt: https://www.ceal.io/info

Overførsel af værdi inde i Ceal-netværket:

At give værdi-overførsel-evne uafhængigt af andre valutaer cealnet har sin helt egen interne pengepolitiske system. De tokens anvendes i denne blockchain kaldes "Ceal". Ceal er skabt til at belønne forfattere, revolutionære og dem, der fortjener men også anvendelige til at betale netbruger for særlige tjenester. Dette skal bygge base for en meritokratisk og anarkistisk community-model. Teknisk Ceal er et Bevis for Stake cryptocurrency, belønne netværket vedligeholder med to procent om året.

Det skabte Ceal vil blive opdelt i forhold til det crowdfund-beløb blandt de bagmænd i Ceal. Denne overførsel finder sted 48 timer efter crowdfund er fuldført. Kampagnen afholdes for at muliggøre udvikling, vedligeholdelse og markedsføring på et professionelt plan. Hvis du ønsker at deltage i denne crowdfunding-kampagne og bakke dette projekt kan du besøge https://www.ceal.io på 12 oktober.

Yderligere informationer:
 
133 Mio Ceal vil blive genereret for den Ceal-netværket.
10% vil blive reserveret til Ceal-hold fra hvilken 3,33% vil være anvendelser for dusører og andre kampagner.
80% vil blive distribueret til de crowd-bidragydere i proportional relation af deres støtte.
10% vil blive delt blandt tidlige adopters (af de første 3 dage) proportionalt med deres investering beløb.
crowdfund-grænse er 1333 BTC . Den crowdfund slutter den 16. november-efter beløbet er hævet.
Please PM mig, hvis du ønsker at bruge escrow.

Den automatiserede crowdfund vil finde sted under https://www.ceal.io begynder den 12 Oktober 2016.

  
For spørgsmål sende din forespørgsel til info@ceal.io~~V eller PM til kwest eller mig.

Præmier til rådighed for oversættelser og artikler i pressen [2500 CEAL Per oversættelse eller artikel] - Kontakt os for oplysninger.

Tak for læsning og din interesse. CEAL er vores magnum opus! Sammen kan vi gøre det hjælper til at forbedre fremtiden for informations- og vidensdeling.

2  Economy / Service Discussion / Which bitcoin mixer is your favorite? on: September 20, 2016, 07:03:12 AM
Hi, Which bitcoin mixer is your favorite? My favorite one is coinmixer.se. This site is very user friendly, and has 50% commission affiliate program, bitmixer doesn't have any affiliate program, but bitmixer.io is the largest mixer in the community.

How do you think, guys? Which bitcoin mixer is your favorite?
3  Local / Skandinavisk / [ANN] ICONOMI - FUCKING BULLSHIT SCAM, det jeg sfucking døde sca projekt on: September 16, 2016, 03:36:56 AM
[ANN] ICONOMI - FUCKING BULLSHIT SCAM,decline my bounty

det jeg sfucking døde sca projekt
4  Local / Skandinavisk / Bitcoin mikser for privatliv og anonymitet on: September 13, 2016, 06:22:46 AM
CoinMixer.se - The bitcoin mixing service you were looking for. Den Bitcoin blanding tjenesten du leter etter

Vi er unge team av utviklere interessert i Bitcoin. Fordi vi ønsket å forbedre våre ferdigheter i bruk av noen bestemte teknologier (Python, Django, Selleri, Foundation, Bitcoin-Qt, Linux, etc.), har vi besluttet å gjennomføre Bitcoin blande tjenesten som en av våre første prosjekter. Er hovedmål er å gi anonym, sikker og enkel å bruke Bitcoin blande tjeneste for alle.

Hvis du er interessert kan du gå til ett av følgende koblinger:
Clearnet
https://coinmixer.se/
skjulte tjeneste
http://coinmixibh45abn7.onion/
5  Local / Skandinavisk / Bitcoin mixer för privatlivet och anonymitet on: September 13, 2016, 06:20:39 AM
CoinMixer.se - The bitcoin mixing service you were looking for. Bitcoin blandnings tjänst du söker

Vi är unga team av utvecklare som är intresserade av bitcoin. Eftersom vi ville förbättra våra kunskaper i att använda några speciella teknik (Python, Django, Selleri, Foundation, Bitcoin-Qt, Linux, etc.), beslutade vi att genomföra Bitcoin blandning tjänst som en av våra första projekt. Är främsta mål är att ge anonym, säker och enkel att använda Bitcoin blandnings service för alla.

Om du är intresserad besök en av följande länkar:
Clearnet
https://coinmixer.se/
Hidden tjänst
http://coinmixibh45abn7.onion/
6  Local / Skandinavisk / Bitcoin mixer til privatliv og anonymitet on: September 13, 2016, 06:13:32 AM
CoinMixer.se - The bitcoin mixing service you were looking for. Den Bitcoin blanding tjeneste, du ledte efter

Vi er unge team af udviklere interesseret i Bitcoin. Fordi vi ønskede at forbedre vores færdigheder i at bruge nogle særlige teknologier (Python, Django, selleri, Foundation, Bitcoin-Qt, Linux, etc.), besluttede vi at implementere Bitcoin blande service som en af vores første projekter. Er vigtigste mål er at give anonym, sikker og nem at bruge Bitcoin blande service for alle.

Hvis du er interesseret kan du besøge et af følgende links:
Clearnet
https://coinmixer.se/
Skjult tjeneste
http://coinmixibh45abn7.onion/
7  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Bitcoin mixer or anonymous altcoin(xmr, dash), which is more anonymous? on: September 11, 2016, 01:50:09 AM
Hello guys, I just joint a bitcoin mixer campaign, I am new to bitcoin mixer service, and very curious about this.

My question is: Bitcoin mixer or anonymous altcoin(such as xmr, dash), which is more anonymous?

PS: feel free to click my signature to mix your bitcoin with only 1% fee.
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!