Bitcoin Forum
May 17, 2021, 07:09:51 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Altcoins (Monede Alternative) / Re: Anunt ORACOL XOR - Platforma criptografica on: June 05, 2019, 08:37:34 PM
 
Initial anuntul acestui proiect a fost facut in data de 27 noiembrie 2017 pe forumul in limba romana https://bitcointalk.org/index.php?topic=2468642.msg25285747#msg25285747
Proiectul nostru a crescut iar acum postam in sectiunea internationala.

Declinarea raspunderii – Moneda Oracol Xor si platforma Oracol este in continuare in stadiu de experiment / dezvoltare. Toate informatiile postate in acest topic pot fi actualizate sau editate in functie de situatie. Toti parametrii tehnici pot fi modificati in viitor. Scopul nostru este de a crea o versiune stabila pentru moneda criptografica insasi si pentru componentele din platform.


In prezent cautam dezvoltatori de portofele pentru Android si iOS gata sa se alature proiectului nostru. Trimiteti un mesaj privat daca aveti abilitatile necesare.

Multumim tutoror utilizatorilor din acest forum care ne-au ajutat sa raspundem la multe intrebari si care ne-au aratat directia corecta.

Specificatii - Nume - ORACOL - Prescurtare - XOR
Algoritm: Scrypt
Tp: POW
Numar Total De Monede  = 184,000,000.00  XOR
Confirmari Necesare  = 100
Timp per Block = 30 secunde
Preminat = 4,000,000.00 XOR
Recompensa = 500 xor  pentru primele  5000 de blockuri
Recompensa =250 xor pentru blockurile  5000 - 10000
Recompensa =50 xor pentru blockul 10000 si peste ( situatie actuala)CE VREM SA FACEM:

- Listare pe Exchangeuri ( Asia ,Europa)  Aprilie-Mai 2018 (estimativ)
- ICO/ISO  - Aprilie-Mai 2018 (estimativ)
Linkuri Oracol Xor

https://t.me/joinchat/HmoJ8hGJL8ePLvrwcCS4PQ

https://www.facebook.com/Oracol-617002108482170/

https://twitter.com/OracolX

Descarcati Portofelul pentru Windows aici https://drive.google.com/file/d/1GjFdrJKRdEo6ndAk2Pdw4LBW3VahC4AC/view?usp=sharing

Descarca  White Paper aici https://drive.google.com/file/d/1cGRV-2TZfE9gmVSXgWxbQT1rvzRQPT85/view?usp=sharing

https://github.com/OracolXor/Oracol-XOR-Coin

Oracol Exchange/Gateway - ***Atentie, dezactivati Adblocker ***    https://www.oracol.mobi

http://oracol.lchain.cc/

Bazinul official pentru minat Oracol Beta – tutorialul pentru minat este realizat de Labrader – Multe multumiri!!! https://bitcointalk.org/index.php?topic=2468642.msg28903540#msg28903540

Avatar

Utilizarea portofelului de hartie in Internet Explorer (lucru in desfasurare – inca nu transferati Xor in portofelul de hartie!!! Puteti imprima portofelul de testare https://oracol.mobi/paperwallet/index.htmlRECOMPENSE

500 Oracol xor sunt oferiti ca recompense   inregistrati-va numai daca intentionati sa faceti teste pe Gateway / Exchangeul ORACOL https://oracol.mobi

 

2  Local / Anunturi Monede Alternative / Re: [ANN] [ICO] Bayan Token - Token utilitar Shariah on: July 09, 2018, 06:32:35 PM
Bayan Token : Tokenul criptografic utilitar care respecta ShariahBayan Token este structurat ca un Token utilitar cu care vor fi asociate anumite valori ca intr-un pachet creativ cu mai multiple valori si beneficii pentru a multumii detinatorii de tokenuri si pentru ca acestia sa se bucure de sanse mari de a-si marii capitalul pe masura ce pretul de piata al tokenului creste.

Inovativ & Vizionar

Veniturile acumulate din evenimentul ICO organizat de Bayan vor fi utilizate pentru finantarea  mai multor proiecte care vor asigura integritatea tokenului Bayan ca token valoros. Tokenul Bayan nu este doar un token utilitar, ci este sustinut, de asemenea, de proiecte reale si profitabile care vor sustine intregul ecosistem.

Dezvoltarea unui Equity Trader pentru exchangeuri globale.


Extinderea de la 100 la 1 000 de magazine Halal Mart in Malaezia, Singapore, Brunei si Indonezia.


Producerea si comercializarea extractului din frunzele de Basella alba ca supliment natural.

Valoarea intriseca a Tokenului Bayan

Valoarea intrinseca este un concept etic si filosofic intr-o proprietate. Este valoarea etica sau filosofica pe care un obiect o are "in sine" sau "de dragul sau", care il garanteaza o proprietate intrinseca. Am reusit sa structuram Bayan Token ca atare si acesta are o valoare intrinseca si prin oferirea unui singur server pentru servicii de private de Cloud cu specificatiile:Foaia de parcursEquity Trader bazat pe inteligenta artificiala care respecta Shariah (AiET Z2 System)

Sistemele Z2 combina instrumente de analize tehnice si fundamentale cat si instrumente de tranzactionare de ultima ora pentru a oferi cele mai bune investitii si oportunitati de tranzactionare prin rationalizarea intregului proces de luare a deciziilor de investitii pentru a produce tranzactii mai eficiente si mai profitabile.


Magazin fizic & Online Halal Mart

Dorim ca expansiunea noastra sa fie de cel putin 100 de magazine fizice Halal Mart in Malaezia, Singapore, Brunei si Indonezia, totul  in 3 ani si asta prin implementarea modulului de succes si profitabil al lui Elzar Mart. in plus, pentru a pregati un depozit si un transport eficient si sistematic, precum si pentru a dezvolta o platforma online Halal Mart, care sa se inscrie in tendinta si cerintele actuale ale clientilor.
Marimea fiecarui magazin va fi de aproximativ 1500 m2 - 3000 m2 cu cel putin cinci usi de racire si trei pana la sase seturi de congelatoare pe 4 picioare. in functie de veniturile obtinute din ICO, numarul maxim de magazine pentru expansiune va fi de 1000 de magazine in intreaga Malaezie. Zona noastra vizata este dupa cum urmeaza:


Extractul din frunzele de Basella Alba

Comercializarea si producerea de compusi noi pentru ingrijirea sanatatii, care se bazeaza pe cercetari chimice de laborator. (Extractul de frunze de Basella albaeste utilizat ca tratament pentru hipercolesterolemie). Enzima reductaza 3-hidroxi-3-metilglutamat-coenzima A (HMG-CoA) este enzima care limiteaza viteza in biosinteza colesterolului care catalizeaza conversia HMG-CoA in mevalonat.
Inhibarea reductazei HMG-CoA reduce in mod eficient nivelul de colesterol la om si majoritatea animalelor prin activarea proteinei 2 a elementului regulator al sterolului, care regleaza HMG-CoA reductaza si receptorul LDL care conduc la reducerea nivelului de colesterol. Desi statinele sunt cunoscuti inhibitori ai HMG-CoA reductazei, consumul pe termen lung de statine provoaca efecte adverse severe, cum ar fi leziunile musculare si hepatice, insuficienta renala acuta. Datorita efectelor secundare ale medicamentelor sintetice, atentia este orientata acum catre medicamentele alternative de origine vegetala.


Face-ti cunostinta cu exhipa noastra

Am format o echipa de experti cu o gama variata de competente. Printre acesti experti sunt inclusi experti in criptomonede, conformitatea cu shariah, operatiuni bancare si conformare, tehnologia blockhain si peer-to-peer, procesarea platilor, inteligenta artificiala, marketingul pe internet si economie, operatiunile de piata si biotehnologia.
Consilieri
3  Local / Anunturi Monede Alternative / Re: 【ANN】🔥🔥🔥 TENDOR.IO RESTAURAREA RETELEI DE FURNIZORI SI INCREDERII 🔥🔥🔥 on: June 30, 2018, 05:56:35 PM
 

4  Local / Anunturi Monede Alternative / 🔺🔺[ANN] [ICO] USAT Inc : Protejeaza si Creaza tehnologii on: June 24, 2018, 11:31:22 AM


Suntem o organizatie australiana care utilizeaza tehnologia blockchain pentru descentralizarea intelectuala. Prin intermediul platformei noastre finantam si comercializam proprietatea intelectuala (IP) sprijinind inovatiile si oferind posesorilor de token-uri posibilitatea de o puternica crestere.ICO

USAT Incare o retea de produse garantate care genereaza venituri. Intrucat USAT Inc. este o organizatie non-profit, toate vneiturile obtinute pot fi folosite doar pentru reinvestire in organizatie. Fondurile acumulare in ICO vor fi utilizate pentru finantarea, dezvoltarea si implementarea comerciala a proiectelor din cadrul platformei USAT si pentru stimularea cererii de token-uri.

Proiect pilot

Proiectul nostru pilot, care o sa fie lansat in 2018, este o ferma de energie solara si eoliana. Aceasta noua tehnologie este mai eficientă decât orice altă tehnologie de energie regenerabila si se bazează pe doua brevete pe are le detinem in depozitul IP al USAT Inc. Prima dintre acesta facilitati in prezent este in stadiul de constructie pe un teren situat in apropiere de Brisbane, Australia.
Este ideal pentru a vasta gama de aplicatii, in special in situatiile in care se consuma cantitati mari de energie electrica pe baza de carbon, cum ar fi instalatiile de criptominare sau intreprinderi. In aceste cazuri, consumatorii pot fi transformati itnr-o sursa independenta de energie electrica si pot reduce senificativ amprenta de carbon și cheltuielile cu energia electrica.
O aplicatie deosebita este furnizarea energiei electrice de catre comunitatile izolatedin tarile in curs de dezvoltare. In plus, fata de furnizarea de energie electrica foarte eficienta, un alt produs secundar este convenabil, ferma solara eoliana in cadrul careia, prin procesul de condensare, se poate acumula apa si aceasta poate fi utilizata in agricultura.


Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!