Bitcoin Forum
May 16, 2022, 03:00:58 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Bitcoin / Bitcoin Technical Support / Does lightning actually work? on: July 03, 2018, 07:10:16 AM
I'm sure the principle works, but as a user I've spent two days getting a string of node errors, from expiry too high to fees too low, none of which seem to be user controllable via the Eclair wallet.

Appears to be a roll of the dice as to whether payment X goes through, and those dice are ones you can't examine first. In short it's a waste of time - could have taken an international flight and paid in person in Fiat/gold/camels quicker.
2  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / MSI B250 M3 Gaming MB... on: December 29, 2017, 11:45:58 AM
Hi Folks,

Have spent quite a while trying to get this board http://amzn.to/2C9if24 up and running with 2 WC Vega 64s. 8gb Ram, 1000w EVGA PSU.

Had PSU and Vegas running on another MB, so know they're not DOA. I can get one Vega recognised and hashing happily, but cannot for the life of me get the second to fire up.

Lights are on, fan is spinning, there's even a light on the board that says the PCIE lane is occupied, and I can get the bios to accept another gpu is plugged in if I swap to slot 2, but then win10 won't boot.

I've tried enabling 4g, but that seems to prevent boot entirely too, and tried setting PCIE gen 1.

Basically, it'll either not boot, or only recognise one GPU.

I've also checked all cables about 4 million times, and tried several other risers in case this one has mystically died.

I know this board has issues running multiple cards, but expected it to be able to run two.

Any thoughts before I rebuild the whole thing again on a different - less crap - board? ;-)

Thanks!
3  Bitcoin / Hardware / Antminer s9 - dead board advice... on: February 01, 2017, 12:41:55 PM
Hi folks,

so I've got a dead board on one of my S9's. It was previously running well, but I had to move the machine. On reboot one board has no red light on the top (no power? but have double-checked connectors, and isn't hashing.

Asic status is only the mid-4, and chip temps are 0.

Any suggestions? Can I keep running with 2 boards, and if so is it best to disconnect the dead one from the PSU?

Many thanks in advance!
4  Economy / Computer hardware / WTB: S9, UK on: January 07, 2017, 09:17:58 AM
Hi all,

looking for S9(s) in or shipped to UK, all suggestions welcome - thanks in advance!
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!