Bitcoin Forum
July 07, 2022, 01:20:10 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Anunturi Monede Alternative / [ANN] | SqPay.io | Crypto Investitii Imobiliare | 🏠 on: September 07, 2017, 03:35:26 PM

   SqPay ofera un model investitii profitabile in afaceri cu imobiliare si schimba modul traditional de investitii (cu un prag ridicat de intrare si complexitati fiscale) la un mediu in care se foloseste tehnologia Ethereum si tokenuri digitale (cu ajutorul lor). Tokenurile SqPay sunt sustinute de proprietati imobiliare.
   Acest manifest detaliaza conceptul si componentele mecanismului.

         1. Introducere

Esenta proiectului: SqPay conecteaza tehnologiile Blockchain cu domeniul comertului cu imobiliare.
Acest model de afacere va permite sa creati o noua viziune a unei structuri comerciale cu resurse uriase, unde oricine poate fi investitor, sa influenteze si sa primeasca dividende. Tehnologiile prezente si viitoare deschid oportunitati imense de a deveni parte dintr-un ecosistem fara restrictii privind mutarea de capital si investitii pentru investitorii privati din intreaga lume.
In ciuda nesigurantei economice si a provocarilor geopolitice, activitatea investitorilor pe piata de imobiliare ramane una mare.
Conform expertilor JLL, tranzactiile globale de investitii in imobiliare vor creste de la 650 de miliarde de dolari in 2016 la 700 de miliarde de dolari in 2017. Conform JLL, principala piata a imobiliarelor in lume este cea din SUA: in aceasta tara se regasesc 16 din primele 30 de orase ale lumii in materie de investitii in imobiliare.
Liderul absolut intre aceste 30 de orase ale lumii in materie de investitii directe in imobiliare este New York (33.1 miliarde de dolari in primele 3 sferturi ale 2016). Investitiile realizate in New York sunt duble fata de cele din Londra – al doilea oras din lista. Los Angeles a urcat pe a 3-a pozitie cu o crestere de 22%, pana la 15.7 miliarde de dolari, datorita investitiilor straine. Orasul a depasit fostii lideri – Paris si Tokyo (locurile 4 si 5, respectiv).
Activitatea investitionala pe pietele  lumii este suportata de cresterea investitiilor facute de catre institutii atrase de profitabilitatea comertului cu imobiliare, dar si de noi surse de capital ce provin din tari precum China, Taiwan sau Malaezia.
Capitalul nou este doar unul dintre factorii ce au dus la cresterea pietei. De asemenea, investitorii traditionali  aloca mai multe fonduri pentru a profita de oportunitatilor din zona imobiliarelor. Din moment ce acesti jucatori au mecanisme de redistribuire a capitalului bine puse la punct, pot trimite relativ rapid mari sume de bani in acest sector.
   Ponderea tranzactiilor transfrontaliere in volumul total al activitatilor de investitii va depasi 50% pana in 2020 pe fondul creșterii fluxurilor de capital interregionale.
   Una dintre cele mai strălucite tendinte din domeniul imobiliar comercial este consolidarea investitorilor chinezi ca principali jucatori pe piata mondiala.    Conform rezultatelor din al treilea trimestru, China a devansat SUA, devenind cel mai mare cumparator international din lume de pe piata imobiliarelor.
   Diferenta dintre comertul cu imobiliare si alte clase majore de active, o reprezinta lichiditatea. In comparatie cu titlurile de valori, cum ar fi actiunile sau obligatiunile de stat, piata de imobiliare nu este la fel de organizata si eficienta precum alte piete. Investitiile in active lichide sunt impiedicate de localizarea in zone geografice care duc lipsa de oportunitati de investitii interne. Mai mult, un factor important este reprezenta de pragul de intrare in astfel de proiecte pentru investitorii privati. Desi multi investitori analizeaza si studiaza oportunitatile de investire in afacerile cu imobiliare de peste mari, exista obstacole uriase pe piata, ce tin de circulatia de capital si de particularitatile jurisdictionale din diferite tari, de aici si complexitatea procesarii documentelor si gestionarea activelor.
   In partea a doua, vom detalia conceptele de baza ale proiectului si vom trece in revista componentele cheie.
   In a treia parte, vom explica sistemul de tokenuri – scopul lui, sistemul stabilire a pretului si transferul de titluri. Regulile ofertei initiale de tokenuri (ITO) ale companiei vor fi de asemenea explicate in acest capitol.
   In concluzie, vom lua in considerare partea legala si riscurile asociate.

     2. Conceptul
   Proiectul SqPay va fi implementat in mai multe etape.
   1. Crearea unui fond (DAT - Decentralized Autonomous Trust). Fondul va fi inregistrat in Hong Kong deoarece legislatia acestui oras permite protectia detinatorilor de tokenuri (Hong Kong este unul dintre cele mai avansate orase pentru proiecte ce folosesc crypto monede).
   2. Crearea unui ecosistem in Fond, care va permite detinatorilor de tokeneuri sa voteze pentru:
-   Distributia profitului;
-   Selectarea bunurilor imobiliare;
-   Noi directii de investitii propuse de catre comitet.
   3. Evaluarea, auditul si achizitia de bunuri imobiliare de catre Fond. Bunurile imobiliare sunt selectate din piata de en-detail, direct de la proprietari. Acest lucru va va permite sa primiti profit, sa-l distribuiti intre participanti si sa investiti in dezvoltarea Fondului.
   4. Odata cu cresterea numarului de metri patrati disponibil spre inchiriere, DAT va achizitiona tokenuri de pe piata si le
    va „arde”, reducand astfel cantitatea disponibila si crescandu-le valoarea.
    
Pentru a lansa oficial proiectul SqPay, avem nevoie de investitii ce vor fi impartite in doua runde:
1. PreITO – minim 0.1 milioane $, maxim 0.3 milioane  $
2. ITO – minim 10 milioane  $, maxim 90.7 milioane $

   Fondurile colectate in preITO sunt necesare pentru inregistrarea Fondului si pregatirea documentelor necesare, dezvoltarea de software si infrastructura proiectului.
   Fondurile obtinute in ITO vor fi folosite pentru achizitia de imobiliare de catre Fond, ce va crea un flux de profit ce va fi distribuit intre detinatorii de tokenuri.
   De asemenea, o parte din fonduri vor fi olosite pentru achizitionarea de noi facilitati comerciale si tokenuri de pe piata.

    3. Sistemul de tokenuri
    3.1 Sistem si functii
   Sunt 3 motive principale pentru crearea unui sistem de tokenuri:
-   Strangerea de fonduri pentru dezvoltarea proiectului. O strangere de fonduri cu drepturi detaliate si garantii catre participanti este cea mai buna optiune pentru a crea o comunitate ce doreste sa creeze si sa isi mareasca capitalul.
-   Tokenurile reprezinta un instrument universal de valoare pentru fiecare participant, ambele avand importanta in luarea de decizii si in distributia veniturilor.
-   Tokenurile  pot fi percepute ca instrumente de investitii, deoarece pretul lor pe piata se va schimba odata cu dezvoltarea proiectului.

   Sursa profitului nu este reprezentata de valoareatokenurilor, cat de proprietatile in sine si inchirierea lor, timp in care se vor realiza operatiuni de reinvestire si astfel pretul tokenurilor va creste.
   Dorim sa scoatem in evidenta faptul ca echipa SqPay nu poate garanta o crestere continua a valorii tokenurilor si nu este responsabila pentru eventuale pierderi survenite in urma spacularii pretului tokenurilor pe piata.
 
  3.2. Descrierea tokenurilor
   Fiecare token va permite sa profitati din distributia divedendelor, in proportie cu numarul lor din totalul de tokenuri si sa votati in luarea deciziilor propuse de catre comitetul director:
-   Distributia profitului,
-   Investitia in noi facilitati,
-   Activitati ale Fondului.

   Tokenurile SQP sunt divizate, spre exemplu numarul lor nu trebuie sa fie un numar intreg, deoarece fractionarea va crea convenienta in investirea lor in active. Cea mai mica diviziune va fi 0.0001 SQP. Trebuie notat faptul ca pentru a obtine dividende si a vota, detinatorii trebuie sa aiba cel putin un token. Nu vom putea plati dividende daca detinatorii de tokenuri le va tranzactiona pe exchange-uri in afara ecosistemului nostru.

Numarul minim de tokenuri pe care un investitor il poate achizitiona este 1.
Numarul total de tokenuri este limitat la 1.000.000.

PreITO (2 saptamani)

1 000 000 – 3 000 000 (1 – 3%) – $0.5 pentru 1 token, iar cantitatea minima ce poate fi achizitionata este de 1 token.

ITO (4 saptamani)

90 000 000 (90%) – $1 pentru 1 token, iar cantitatea minima ce poate fi achizitionata este de 1 token.
6 000 000 – 8 900 000 (6-8.9%) – vor fi distribuite intre membrii echipei.
100 000 (0.1%) – Campania de recompense

  In eventualitatea in care in timpul ITO-ului sunt vandute prea putine tokenuri, numarul de tokenuri pentru echipa va fi redus la 9% din totalul de tokenuri vandute, iar restul vor fi „arse”.
   Fondurile primite din vanzarea in ITO a tokenurilor vor fi tinute intr-un portofel digital cu mai multe chei, sub supravegherea a trei membri din comitetul consultativ. Managementul fondurilor va fi transparent si conform planului strategic. Impartirea poate fi vazuta in diagrama.
   Tranzactiile cu tokenuri (vanzare, inchiriere etc.) vor fi permise doar dupa finalizarea ITO-ului.

  4. Modelul financiar si economic
   Modelul financiar si economic este realizat si calculat pe baza indicatorilor fundamentali. Calculele iau in considerare plata dividendelor in valoarea a 50% din profit. Nu ia in considerare cresterea in valoare a companiei ca rezultat al managementului eficient si a conditiilor favorabile de pe piata internationala. Bazat pe informatiile oferite, perioada de rambursare a proiectului este de 6-7 ani (14.3 – 16.6% pe an).
Informatiile de baza despre aceste calcule pot fi gasite la http://sqpay.io/ la sectiunea Model Financiar.

    5. Aspecte legale
   Pentru implementarea proiectului si protejarea drepturilor investitorilor, un fond mutual va fi creat in forma unui fond in jurisdictia cu cel mai dezvoltat si mai progresiv sistem al legilor Anglo-Saxone (Hong Kong, Singapore sau Elvetia sunt momentan luate in considerare).
   Fondul va fi creat prin analogie cu Fondul de Investitii Imobiliare (REIT) din SUA oferind investitorilor un randament de pana la 40% pe an.
   Managerul fondului (o persoana de incredere sau o firma de management) va fi separat de catre cei ce detin activele fondului pentru a se evita conflictele de interese si vor primi compensatii in functie de rezultatele financiare ale fondului.
   Achizitia de proprietati imobiliare de catre fond va fi facuta in numele fondului si numai in interesele investitorilor (beneficiarilor fondului).
   Dreptul investitorilor de a detine active va fi proportional cu cota de participare si se va reflecata in actul constitutiv si va fi legat printr-un contract mutual – rolurile fondului – publicat pe site si in aplicatia SqPay ce va actiona ca un portofel pentru contabilitatea tokenurilor. Tokenurile vor fi echivalente cu actiunile din fond.
   Aplicatia si baza de date de pe site vor fi catalogate in baza tehnologiei Blockchain, care va permite tuturor investitorilor sa reduca costurile manageriale pentru servicii de depozitare si inregistrare, din moment ce chiar investitorii vor actiona ca fi garanti ai tranzactiilor de vanzare a actiunilor fondului.
   De asemenea, SqPay doreste sa foloseasca si sa dezvolte tehnologia Blockchain pentru a verifica titlurile proprietatilor imobiliare in relatia cu birourile guvernamentale.

   6. Dezvoltare ulterioara
Ne-am propus o dezvoltare activa si achizitia de noi facilitati comerciale. Diversificarea va crea un flux continuu de lichiditati si o flexibilitate mai mare fata de diferitele schimbari economice. Blockchain si noile tehnologii vor crea un sistem sigur si puternic. Dorim sa cream un proiect de succes pentru a putea arata fuziunea posibila dintre sectorul de imobiliare al economiei si crypto monedele.

    Anexa A: tehnologia Blockchain
   Registrele contabile au reprezentat inima comertului inca din antichitate si au fost folosite pentru inregistrarea a diferite lucruri, de cele mai multe ori a banilor si a proprietatilor.
   Tehnologia Blockchain este bazata pe conceptul registrelor digitale distribuite ce reprezinta de fapt baze de date ale activelor si care pot fi distribuite intr-o retea cu mai multe site-uri sau institutii.  Toti membrii retelei pot avea copiile lor identice ale registrelor. Orice schimbari efectuare in registre sunt refelctate in toate copiile lor in minute sau, in unele cazuri, in secunde.
   Registrele distribuite sunt in mod inerent mai dificil de atacat decat versiunile traditionale centralizate. In locul unei singure baze da date, exista mai multe copii ale aceleasi baze de date, asa ca in timpul unui atac cibernetic atacatorul trebuie sa atace toate copiile pentru a avea succes. Aceasta tehnlogie este rezistenta si la modificarile neautorizate sau la interferente daunatoare din moment ce membrii retelei vor indica imediat schimbarea si locul unde a fost efectuata. In plus, metoda prin care informatia este furnizata si actualizata semnifica faptul ca participantii pot schimba date intre ei si pot fi siguri ca toate copiile registrelor coincid de fiecare data.
   Registrele traditionale ofera un nivel de confidentialitate, blocand accesul la informatii pentru partile implicate sau terti. In contrast, systemul Blockchain este transparent – toti membri retelei pot vedea intrarile din registru. Totusi, confidentialitate poate fi pastrata intrerupand fluxul de informatie catre celelalte chei, ce corespund participantilor. Reteaua poate vedea ca tranzactia a fost efectuata, dar tertii nu detin informatii pentru a asocia tranzactia cu cineva anume.
   In 2009, Satoshi Nakamoto a prezentat Bitcoin – prima implementare a unui protocol ce permite crearea de documente digitale unui purtator, fara necesitatea unui tert. Acest lucru a fost realizat prin folosirea unui sistem de replicare a registrelor, ex: Blockchain. Bitcoin rezolva complexa sarcina de a implementa bani virtuali descentralizati, dar modelul sau de securitate ii limiteaza eficienta si capacitatea de productie: arhitectura sa suporta doar o singura proprietate activa si masinile sale virtuale ofera suport limitat pentru programe ale utilizatorilor ce determina circulatia activelor, numite uneori contracte inteligente.
   Ethereum, lansat in 2015, dezvolta conceptul Blockchain pentru un mecanism de replicare complet programabil. Desi include un limbaj de programare mult mai puternic, prezinta dificultati suplimentare legat de scalabilitate si eficienta. Modelul sau universal de calcul creaza dificultati pentru ingineri pentru a justifica siguranta aplicatiilor.
2  Local / Anunturi Monede Alternative / [ANN] [AIRDROP] Sistemul de Plati Morningstar 💰 | 100% PoS | 20% in primul an on: September 04, 2017, 09:34:21 PM
SITE-UL OFICIAL MORNINGSTAR  | DISCORD  |  DESCARCA WALLET

NOTE: Va rugam sa trimiteti toate mesajele referitoare la MorningStar catre changeproject. Va multumim!


▄▄▄
CE ESTE MORNINGSTAR (MRNG)


Sistemul de plati MorningStar doreste sa puna capat institutiilor bancare din prezent, care detin un monopol garantat de stat pentru crearea de bani si de credite. Bancnotele din rezerva federala nu sunt altceva decat promisiuni de hartie sprijinite de nimic de valoare intrinseca si functioneaza ca bani deoarece guvernul ne obliga prin intermediul legilor sa le folosim. Bancnotele sunt mentionate ca dolari, dar nu sunt. Definitia unui dolar este o cantitate de argint (24.1 grame). Mai simplu, rezerva federala este un grup de banci care ruleaza o operatiune nationala de contrafacere cu protectia guvernului. Cu sistemul finit, descentralizat si sigur MorningStar, putem incepe sa facem o schimbare monetara pozitiva. Puterea de a crea bani este inapoiata oamenilor unde ar fi trebuit sa fie dintotdeauna.


▄▄▄
SPECIFICATII


Ticker: MRNG
PoS pur dupa ce monedele PoW initiale sunt minate (block 100 a fost ultimul PoW block)
Block target – 30 de secunde
Dificultate variabila la fiecare block
Recompense PoS variabile:
– primul an: 20%
– al doilea: 15%
– al treilea an: 10%
– al patrulea an si urmatorii ani: 5%
4 confirmari pentru fiecare tranzactie, rezultand in confirmari rapide pentru tranzactii (2 minute)
30 de confirmari pentru block-urile minate
Porturi: 94722 (connection) si 94622 (RPC)
Monede totale: 100 de milioane

Noduri:
addnode=68.111.253.235
addnode=84.20.246.93
addnode=77.139.178.92
addnode=110.54.181.98
addnode=85.253.170.205
addnode=149.154.251.107
addnode=128.69.180.109
addnode=95.26.225.141
addnode=75.108.115.171
addnode=93.220.33.11


▄▄▄
VIZIUNE


Viziunea noastra este sa revolutionam politica monetara de pe glob, infiintand o moneda virtuala Proof-of-Stake sigura, ce poate creste pentru a deveni o retea de procesare plati CU ADEVARAT descentralizata, in afara guvernului federale si a reglementarilor statului. Bitcoin este sub atac si si-a pierdut obiectivul initial. Devine din ce in ce mai centralizat  datorita cantitatilor uriase de putere de calcul si a costurilor echipamentelor/energiei necesare pentru a mina noi blockuri. Asta il va elimina in cele din urma pe „omul de rand” si pe „tipul cel mic”. Ideea initiala de Bitcoin insemna un sistem descentralizat ce nu putea fi controlat de o singura persoana. Totusi, aprecierea rapida a valorii Bitcoin in dolari i-a facut pe multi sa uite de ce a fost inventat si faca anumite compromisuri. Acum se afla sub microscopul guvernului federal si a statului si se pare ca va fi reglementat. In afara de asta, reteaua Bitcoin risipeste destula energie cat sa poata fi alimentat o tara mica. Cu ajutorul minatului Proof-of-Stake, consumul de energie electrica este neglijabil.


 Monedele virtuale Proof-of-Stake pot fi de cateva mii de ori mai efective. Mai jos puteti citi despre risipa de energie facuta de reteaua Bitcoin.

Consumul anual de energie electrica estimat, folosit de reteaua Bitcoin* (TWh) 16.3
Venituri globale anuale din minat $3,677,569,788
Costuri globale anuale estimate pentru minat $815,187,540
Cea mai apropiata tara de Bitcoin, raportat la consumul de energie electrica Liban
Consumul de energie estimat pentru ziua de ieri (KWh) 44,667,810
Implicit Wati per GH/s 0.3
Pragul de rentabilitate Wati per GH/s (bazat pe costul de 5 centi per KWh) 1.353
Electricitate consumata per tranzactie (KWh) 172.00
Numar de gospodarii din SUA ce ar putea fi alimentat de Bitcoin 1.509.607
Numar de gospodarii din SUA alimentate timp de o zi cu electricitatea consumata pentru o singura tranzactie 5.8
Consumul de energie al Bitcoin ca procent din totalul consumului de energie pe glob 0.08%


▄▄▄
CASTIGA PRIN SIMPLA DETINERE DE MORNINGSTAR (MRNG)

Spre deosebire de monedele virtuale Proof-of-Work (PoW)(cum ar fi Bitcoin), unde algoritmul recompenseaza participantii ce rezolva puzzle-uri criptografice complicate pentru a valida tranzactii si a crea block-uri noi (minatul), creatorul urmatorului block intr-o moneda virtuala Proof-of-Stake este ales intr-un mod determinist (pseudo-aleator), iar sansa ca un cont sa fie ales depinde de valoarea sa (stake). In monedele virtuale PoS, block-urile sunt fabricate si nu minate. Functioneaza ca un cont de economii la o banca.
Sistemul Proof-of-Stake al MorningStar combina randomizarea cu conceptul de „varsta monedei” (numarul de monede multiplicat cu perioada de timp in care au fost detinute monedele). Monedele ce nu am fost cheltuite in aceasta perioada de timp au o probabilitate mai mare de a semna urmatorul block (crearea de noi monede). Totusi, dupa ce monedele au fost folosite pentru a semna un block, ele o iau de la capat cu „varsta zero” si asteapta perioada de timp specificata inainte sa semneze un nou block. Acest proces securizeaza reteaua si produce gradual monede noi in timp, fara un consum semnificant de putere de calcul. Un atac malitios asupra retelei este foarte dificil de realizat din cauza lipsei de necesitati de mining pools centralizare si a faptului ca achizitia a jumatate din totalul de monede este foarte costisitoare.EXEMPLU:
1. Cumperi 100.000 MorningStar (MRNG) de la un exchange.
2. Transferi monedele MorningStar (MRNG) in portofelul tau.
3. Le tii timp de un an. (in primul an, dobanda este de 20%)
4. Vei avea 120.000 MorningStar. O crestere de 20.000 doar pentru simplul fapt ca i-ai tinut in portofel timp de un an.


▄▄▄
AIRDROP / BOUNTIES
1. Accesati pagina noastra de Facebook - https://www.facebook.com/MorningstarPayments/.
Dati Like la pagina, distribuiti pagina si comentati cu adresa portofelului dumneavoastra si mesajul "IN PUPA MORTUS EST" - 1000 MRNG

2. Accesati contul nostru de Twitter - https://twitter.com/MorningStarPay/status/905106039225303041.
Dati Follow si Retweet, comentati cu adresa portofelului dumneavoastra si mesajul "IN PUPA MORTUS EST" - 500 MRNG

3. Intrati pe serverul nostru de Discord si faceti un "Server Score" de 300. Vorbiti cu membri echipei noastre si cu ceilalti membri ai comunitatii - 1000 MRNG


▄▄▄
EXCHANGE-URI


CoinsMarkets.com
NovaExchange.com


▄▄▄
LINK-URI

Coin Market Cap
Blockfolio

SITE OFICIAL
EXPLORER
DISCORD
DESCARCA WALLET

NOTE: Va rugam sa trimiteti toate mesajele referitoare la MorningStar catre changeproject. Va multumim!
3  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / [ANN] [AIRDROP] MorningStar Payment Systems 💰| 100% PoS | 20% interest 1st year on: September 04, 2017, 07:45:32 PM
NOTE: Please direct all messages regarding MorningStar to user changeproject or join Discord Channel and DM @Morningstar Payments. Thank you.MORNINGSTAR OFFICIAL WEBSITE  | DISCORD  | WALLET DOWNLOADS


▄▄▄
WHAT IS MORNINGSTAR (MRNG)


MorningStar Payment Systems aims to end the current banking institutions that have a government-granted monopoly on the creation of money and credit.  Federal Reserve Notes are paper promises backed by nothing of intrinsic value and they are only functioning as money because the government forces them on the public through legal tender laws.  Federal Reserve Notes are referred to as dollars but are not.  The definition of a dollar is a weight of silver (371 grains). To put it simply, the Fed is a group of banks running a national counterfeiting operation with the protection of the government.  With MorningStar’s “finite”, decentralized, secure ledger system, we can begin making positive monetary change.  The power of money creation is given back to the people where it should have been all along.


▄▄▄
SPECIFICATIONS


Ticker: MRNG
Pure PoS after initial PoW coins are mined (last block for PoW was block 100)
30 seconds block target
Difficulty retargets every block
PoS variable interests:
– 1st year: 20%
– 2nd year: 15%
– 3rd year: 10%
– 4th and subsequent years: 5%
4 confirmations for transaction, thus fast 2 mins confirmation for transactions
30 confirmations for minted blocks
Ports: 94722 (connection) and 94622 (RPC)
100 million total coinsMRNG Nodes (9/22/17): Morningstar.conf
Nodes Info: Official MorningStar, CoinsMarkets and Novaexchange nodes.


Code:
rpcuser=1234567
rpcpassword=kljsaklfhiosjfjkbsjkdfnisfsfsdf
rpcconnect=127.0.0.1
addnode=68.111.253.235
addnode=84.20.246.93
addnode=77.139.178.92
addnode=110.54.181.98
addnode=85.253.170.205
addnode=149.154.251.107
addnode=128.69.180.109
addnode=95.26.225.141
addnode=75.108.115.171
addnode=93.220.33.11
addnode=114.124.202.98
addnode=204.8.156.142
addnode=115.178.237.213
addnode=129.78.56.129
addnode=184.55.176.66
addnode=78.174.96.26
addnode=96.127.216.214
addnode=78.184.219.25
addnode=75.108.115.171
addnode=62.238.16.206
addnode=192.241.254.184
addnode=95.8.89.20
addnode=120.188.94.56
addnode=120.188.7.144
addnode=43.227.225.79
addnode=209.159.213.206
addnode=35.157.7.76
addnode=212.252.20.44
addnode=13.64.108.99
addnode=88.245.19.5
addnode=138.197.38.170
addnode=138.197.38.170
addnode=95.26.225.141
addnode=coinsmarkets.com:94722
addnode=122.114.173.21:29186
addnode=138.197.38.170:29186
addnode=192.241.254.184:29186
addnode=195.208.220.148:29186
addnode=83.128.77.100:29186
addnode=62.45.252.158:29186

▄▄▄
VISIONOur vision is to revolutionize monetary policy across the globe by establishing a secure Proof-of-Stake cryptocurrency that can grow to be a TRULY decentralized payment processing network outside of Federal and State regulations.  Bitcoin is under attack and has lost its initial focus.  It is becoming more and more centralized due to the amount of computing power and the cost of this equipment/electricity needed to "mine" new blocks.  This will inevitably push out "the common man" and the "little guy".  The initial idea of Bitcoin was a decentralized system that can not be controlled by single "actor".  However, the rapid appreciation in Bitcoin's USD value has caused many to forget its initial case-use and look the other way.  It is now under the microscope of Federal and State governments and subject to regulations.  Aside from this, the Bitcoin network now "wastes" enough electricity to power a small country.  With Proof-of-Stake mining, power consumption is negligible.

 Proof of Stake currencies can be several thousand times more cost effective.  Below is a chart of the wasteful use of energy consumed by the Bitcoin network.

Bitcoin’s current estimated annual electricity consumption* (TWh)   16.3
Annualized global mining revenues   $3,677,569,788
Annualized estimated global mining costs   $815,187,540
Country closest to Bitcoin in terms of electricity consumption   Lebanon
Estimated electricity used over the previous day (KWh)   44,667,810
Implied Watts per GH/s   0.3
Break-even Watts per GH/s (based on 5 cents per KWh)   1.353
Electricity consumed per transaction (KWh)   172.00
Number of U.S. households that could be powered by Bitcoin   1,509,607
Number of U.S. households powered for 1 day by the electricity consumed for a single transaction   5.8
Bitcoin’s electricity consumption as a percentage of the world’s electricity consumption   0.08%

▄▄▄
EARN BY SIMPLY HOLDING MORNINGSTAR (MRNG)

Unlike proof-of-work (PoW) based crypto-currencies (such as Bitcoin), where the algorithm rewards participants who solve complicated cryptographical puzzles in order to validate transactions and create new blocks (i.e. mining), the creator of the next block in a proof-of-stake crypto-currency is chosen in a deterministic (pseudo-random) way, and the chance that an account is chosen depends on its wealth (i.e. the stake). In PoS cryptocurrencies the blocks are minted (in the U.S. Treasury sense of this word) rather than mined. It works much like a savings account at a bank.

MorningStar’s proof-of-stake system combines randomization with the concept of “coin age,” (number of coins multiplied by the amount of time the coins have been held). Coins that have been unspent for this amount of time begin competing for the next block. Older and larger sets of coins have a greater probability of signing the next block (i.e. creating new coins). However, once a stake of coins has been used to sign a block, they must start over with zero “coin age” and thus wait the specified amount of time before signing another block.  This process secures the network and gradually produces new coins over time without consuming significant computational power.  A malicious attack on the network is very difficult due to the lack of a need for centralized mining pools and the fact that purchasing more than half of the coins is very costly.EXAMPLE:
1. You buy 100,000 MorningStar (MRNG) from an exchange.
2. You transfer your MorningStar (MRNG) to your desktop wallet.
3. You hold it for one year. (the first year with interest at 20%)
4. You will now have 120,000 MorningStar.  A 20,000 increase for simply holding on your local wallet for 1 year.

▄▄▄
AIRDROP / BOUNTIES
Active Bounty

Join our Discord Channel to know know how to participate on Active Bounties

Another round of Airdrops will be announce soon! Be active in Discord channel to get the latest updates!

▄▄▄
EXCHANGES


CoinsMarkets.com
Novaexchange.com▄▄▄
LINKS


Coin Market Cap
Coinhills
Blockfolio
MRNG FAUCETTRANSLATIONSOFFICIAL WEBSITE
EXPLORER
DISCORD
WALLET DOWNLOADS


  
NOTE: Please direct all messages regarding MorningStar to user changeproject or join Discord Channel and DM @Morningstar Payments. Thank you.

4  Local / Other languages/locations / [ANN] [AIRDROP] Morningstar Payment Systems 💰| 100% PoS | 20% interest 1st year on: September 04, 2017, 07:12:58 PM
fdgsdfgsdfgsfd
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!