Bitcoin Forum
June 16, 2021, 12:40:26 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Anunturi Monede Alternative / [ANN][ICO] ALTTRADEX- TAXE DIN EXCHANGE on: October 23, 2017, 05:35:53 AM

ALTTRADEX

“Prima platformă licențiată de trading profesională din lume”


ICO VA FI LANSAT PE 20 OCTOBRIE 2017

Alttradex va fi prima platformă de trading de monezi crypto din lume  care va avea o licență tradițională de exchange financiar. Construită de traderi pentru traderi, Alttradex este o platformă de trading gradual care va putea fi folosită atat de profesioniști cât și de incepători în trading, asigurând astfel pentru oricine managementul perfect al propriilor portofolii de cryptomonezi.

Alttradex este construită pentru eventualele posibile reglementări și este în ultima etapă de a-și obține licențele prin care va putea impune abordări stricte pentru toate jurisdicțiile în fucție de aceste eventuale reglementări. În plus vom pune la dispoziție o structură de asistență unică prin care vom putea lista și cele mai recente ICO-uri, facând din Alttradex o platformă de top în raport cu restul celor din piață.

Piața

Piața monezilor alternative crește cu o viteză incredibilă cu o captalizare totală de peste 100 de miliarde de dolari iar monezi noi apar în fiecare zi(unele cu mai multă credibilitate ca altele) . totuși piețele sunt in stadiul incă de inceput cu doar câteva milioane de useri activi, iar cu o piață financiară de trading care valorează triliarde potențialul de creștere a pieței monezilor alternative este imens.

Capitalizând această creștere chiar de la începutul apariției exchange-urilor, cu primele 10 exchenge-uri gererând profituri de miliarde din volumele mari și zilnice de tranzacționare a BTC și ETH . cu mai puțin de 6 milioane de useri activi pe toate exchengeurile potențialul de creștere a monezilor crypto este imens.

Există 3 zone principale pe care platformele actuale vor trebui să le îmbunatățească semnificativ pentru a rămâne competitive și în concordanță cu legislațiile care devin din ce în ce mai stricte: Securitate, transparență și structură..  Alttradex este construită să se adreseze tuturor acestor probleme din chiar prima zi , asigurând o tranziție ușoară chiar și în zone unde reglementările juridice devin mai aspre. Mai mult chiar, Alttradex  va fi prima platformă care va avea o licență traditional valabilă de tranzacționare dând astfel posibilitatea colaborării strânse cu entitățile care reglementează contextul juridic actual international.Piatra de temelie Alttradex

detaliem mai jos cele 4 concepte pe care le considerăm a fi piatra de telemie a platformei Alttradex și a structurii care o vom susține. Sunt lucuri pe care platformele actuale par să le neglijeze dar cercetările noastre arată că îmbinarea corectă a lor generează success și stabilitate platformelor de trade.
Securitate
Securitatea fondurilor clienților și a platformei în general este absolut necesară tuturor platformelor de tranzacționare crypto. Ca rezultat am investit sume considerabile și am colaborat cu experți în securitatea blockchain care până în acest moment nu au avut probleme de hacking în portofoliile lor.
 

Ușor de utilizat
Platforma Alttradex  este o platformă construită de trader pentru traderi cu toate facilitățile și uneltele necesare pentru tranzacționarea monedelor crypto în vederea utilizării ușoare a întegului portofoliu. Combinând uneltele puse la dispoziție cu o modalitate ușor de utilizat, platforma noastră este destinată oricui de la traderi profesioniști la începătorii din acesti domeniu.

Transparență
Platforma Alttradex va adduce un nou ânțeles ideii de transparență în cee ace privește platformele de tranzacționare crypto generând astfel un nou standard în domeniu. Structura de back-end cât și organizarea acesteia este o prioritate cheie pentru Alttradex, și vom avea la dispoziție o echipă de support disponibilă 24/7 în vederea unei comunicări cât mai rapide și eficiente cu clienții.

Licență
Alttradex va fi prima platformă de exchange din lume care va avea deasemenea și o licență tradițională de trading. Această licență ne va facilita posibilitatea de a colabora cu organelle de reglementare în domeniu ținând pasul cu contextual juridic international reacționând astfel constructive și rapid oricăror schimbări care vor putea apărea.


ICO

ICO  Alttradex va începe pe 20 Octombrie 2017 și va avea un hardcap de $25M.  ICO va face posibil pentru echipa Alttradex să strângă fonduri pentru o dezvoltare continuă și implementarea unui tip profesionist de marketing care să genereze useri încă din ziua 1 de funcționare aducând astfel plus-valoare si tokenului deținut de contributori.    

Tokenul ATXT se bazează pe ERC20. Se va face doar o singură emitere de tokeni și dacă hardcap va fi atins numărul lor va fi de  142,857,143 tokeni. Tokenii ATXT tokens vor avea un preț de $0.25 și vor putea fi cumpărați cu ETH. La prețul current, (ETH=$290) rata va fi 1 ETH= 1160 ATXT.  Această rată se va ajusta în momentul vânzării.

Caracteristicile tokenului și distribuția lui:
Carta Albă

Puteți vedea și downloada carta albă aici:


Mai multe limbi vor fi disponibile în curând.
Dezvoltare

Alttradex funcționează de la finele anului 2016, iar proiectul a devenit operational din Ianuarie . Ne-am dezvoltat mult de la începutul anului și echipa noastră a crescut înglobând și traderi de monezi crypto deoarece considerăm că aceștia adus un plus de performanță platformei noastre.

Linia temporală:Obiective care vrem să le vedem atinse în următoarele 12 luni de la ICO:

October-November 2017: ICO

November-December 2017: finalizarea și testarea platformei

January 2018: deschiderea Exchange-ului

Q1 2018: Prima distribuție a profiturilor

Q2 2018: Adăugarea de Fiat

Q3 2018: Portofel descentralizat

Ongoing: Listarea monezilor noi pentru a genera lichiditate
Echipa Alttradex

Echipa Alttradex cu vasta ei experiență se va ocupa de dezvoltarea și implementarea platformei precum și de extinderea numărului de useri și de consiglieri

Scurtă introducere a echipei :Informațiile privind recompensele dar și procedura ICO procedure  vor fi adăugate în curând.


[/quote]

Quote this for the help of the team to make the images visible and for future reference. I will follow this project let us see how they will make progress on this exchange and make it useful in future so good luck.
[/quote]
2  Alternate cryptocurrencies / Pools (Altcoins) / [ANN][POOL] zuzuca- a equihash multipool on: September 26, 2017, 10:26:46 AM
i have released a new pool on z-nomp platfform. currently only the zen pool is configured and tested and is 100% working. the reward system is prop with 1% fee.
the multipool adress is https://www.zuzuca.ro/
zen pool - http://zen.zuzuca.ro/
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!