Bitcoin Forum
June 24, 2022, 10:30:19 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
1  Local / Jual Beli / jual rumah untuk bitcoin on: April 15, 2022, 07:10:14 PM
halo semua...
to the point ya
adakah investor yg sudah cuan dan ingin membeli rumah?
saya mau jual rumah saya lokasi di jakarta jika anda berminat pm aja
spesifikasi luas tanah 60m
saya buka harga dengan bitcoin 1,3 btc
disclaimer saya jual bukan semata2 ingin bitcoin dan mencari untung utk kenaikan harga bitcoin..
saya beli rumah ini sudah cuan dari jual asset alt saya dan saya ingin konversi ke btc lg..
dan untuk yg lain jangan ikutin saya jual rumah karena kalian harus DYOR dan gunakan dana dingin untuk berinvestasi.. Cheesy
salam profit
2  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: buy my home with bitcoin on: April 15, 2022, 06:59:38 PM
it's ok for me to sell the property for bitcoin because i own the property by selling my alt on ath..
I have a house in Jakarta..
If you want to own a property in Jakarta, you can contact me, I sell for 2 bitcoins only
if interested pm me Wink
3  Bitcoin / Bitcoin Discussion / buy my home with bitcoin on: April 13, 2022, 01:28:54 AM
i want to sell my property for bitcoin..
is there anyone here who buys property with bitcoin??
4  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: crypto long term dijamin sukses on: April 13, 2022, 01:17:00 AM
maaf sebelum nya temen temen semua pemakaian kata saya kurang tepat dan tidak bisa di benarkan.. di jamin sukses itu terlalu bersemangat dan tidak memikirkan resiko karena melihat project koin yg saya sebutkan begitu bagus..
tapi seperti yg suhu2 bilang di atas memang ada benar nya kita harus tetap DYOR "do your own research"
dan take profit kalo sudah waktu nya.. keputusan itu sangat penting dalam berinvestasi jangan tamak dan ambil resiko menurut saya itu kata kunci nya..
semangat guys Wink Grin
5  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / crypto long term dijamin sukses on: August 23, 2021, 08:53:52 AM
haii guys...

udah laama ga bikin thread disini..
salam profit semua untuk pejuang rupiah di crypto Wink Wink Wink Wink

sedikit mau share tentang perjalanan crypto saya di mulai dari forum bitcointalk ini di pertengahan tahun 2017..
awal kenal crypto diinfoin ama temen ada orang nya dsini n jadi suhu ane wkwk

jadi pertama maen ane coba main di salah satu exchange terkenal di Indonesia pasti dah pada tau ya..
karena modal kecil maen trading ya kadang cuan kadang cutlose..
akhir nya karena baca baca ternyata ada campaign disini dan saya ikut campaign dan project yang saya ikuti alhamdulillah project yang punya potensi besar dan sekarang menjadi pasar defi terbesar yaitu ETHLEND (Aave)..

sempet saya jual karena takut projectnya gagal sampai akhir nya ga punya koin dan harus membangun dari awal sejak 2020 kemarin saya mencoba merintih lagi dan membangun portofolio saya dengan membeli koin aave dengan modal baru karena saya kerja dan hasil nya saya tabungin.. karena saya tau akan ada pembagian bitcoin reward tahun 2020 saya sudah menyiapkan dana utk membeli salah satu token crypto..
akhir nya saya memutuskan membeli aave dan dapet diharga $30 n alhasil skrg hasil sangat memuaskan..


jadi kesimpulan yg saya ambil dari cara membuat portofoli seiring volatilitas tinggi adalah..
membeli koin dengan tren yang bagus dan dominasi dipasar tinggi:
1: bitcoin
2: ethereum
3: -bnb
    - Dot
    - ada
    - Sol
    - matic
4. aave
    link
    uni
5. axs

1& 2 itu wajib dimiliki walau sedikit tapi punya
3&4 saya berhasil dikoin ini
dan 5 saya sedang mencoba membuat portofolio baru di game n nft of blockchain..

selebihnya saya tidak menganjurkan tapi saya harap kita sama sama bisa bangun portofolio dengan benar jangan karena harga murah kita ingin jual mahal dan hasilnya uang yang kita investasikan jadi debu..

sukses skrg bukan untuk di keep sendiri
sukses meninggalkan jejak berbagi lah sama temen2 Grin

semoga membantu sukses terus guys Wink Wink
6  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: NEW SIGNATURE - BOUNTY BuyAnyLight (BAL) ◈ Working Product ◈ IEO ◈ Worth $130K+ on: December 23, 2019, 05:42:36 PM
#Proof of Authentication
Bitcointalk username: anggada18
Rank: Full member
ETH address: 0x1a8316687A849426Eaa79264D9067ef48B5EFD89
Telegram username: @anggada18
Campaign:
signature
this link personal account:
Facebook profile link: https://web.facebook.com/dinan.adrian
Twitter profile link: https://twitter.com/shanks9c
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1077374

I'm interested in the BAL community, can I join as a part of you?
I will wait for you to respond to me. thank you Wink
7  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: [ANN][ICO]HoweyCoins: the only BitcoinTalk-endorsed ICO - GUARANTEED PROFIT on: February 08, 2019, 04:26:51 PM
Is this a joke? a joke, right?

No. This is a serious project.

It's very serious!
Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
seriously??
8  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN][ICO] EMPIREHOTELS | The Future of Hospitality on: February 08, 2019, 03:46:17 PM
hay I am interested in your project, is there a campaign to introduce your project to the community?

I reserve Indonesian translators, if you need..

my previous work

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gUa9_uEmaJUUqYDWenCokhx0yp2Bn79lDAsULoT_pFA/edit?usp=sharing

best regard  Cool Cool
9  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [NO KYC BOUNTY] -☂️ [UMBRELLA ORGANISATION] ☂️ - [RAIN] ☔️[AIRDROP] 10.000 RAIN! on: February 08, 2019, 07:15:09 AM
Proof of authentication
Bitcointalk Username: anggada
Discord Username: anggada
Telegram Username:@anggada
10  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Do you have a reason to stay? on: February 08, 2019, 06:58:43 AM
I still believe that crypto is the future. We getting and getting more digital and there is no way we could not see this crypto system be advanced and developed. People is getting fascinated on having their asset with their full control without third trusted party like banks. This technology is even more safer and convenient than the old one.
yes, crypto has released the link between the parties when investing, this reduces losses from taxes imposed on third parties. in my opinion there will be several countries that will adopt the technology used by bitcoin. we just wait and see the development
11  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: ⭐[BOUNTY] PREPAYWAY✅ NEW ERA IN INTERNATIONAL BUSINESS⭐ UP TO $1.33 MLN TO SHARE on: January 15, 2019, 07:36:38 AM
Username: anggada18
Language: Indonesia
Portfolio/experience/previous translations links: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gUa9_uEmaJUUqYDWenCokhx0yp2Bn79lDAsULoT_pFA/edit?usp=sharing
Do you want to reserve white paper translation Y
Do you want to reserve ANN & Bounty Thread translation Y
ETH address : 0x1a8316687A849426Eaa79264D9067ef48B5EFD89

best regard Cool
12  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Crypto market getting many new people. Is it good or bad for us? on: January 15, 2019, 07:32:40 AM
I think this is very good news because Crypto is a very big industry. Crypto is indeed an extraordinary attraction among the people. So this will be a very good opportunity for crypto to be better known throughout the world.
based on fundamentals within 1 year I thought many new people had arrived and left immediately. this has gone very far and now there is a very significant price correction. is it time to buy or wait. this is what new people expect to know crypto speculation.

note: this is not good news and this thread has been posted for a long time so what is good? while many suffer losses because they see comments from irresponsible people.
13  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: would u open a loan to buy the dip? on: January 13, 2019, 09:57:08 AM
indeed, borrowing money is a bad thing but how do you want to do it.
investing is not something like that if you do it with borrowed money, how do you eat and replace the loan?
you better work and the results invest. Wink
14  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [BOUNTY] HONESTMINING.COM - Share up to 400ETH amongst the Participants on: January 13, 2019, 09:40:47 AM
#proof authentification#

Join Campaign : Signature
Bitcointalk username: anggada18
Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1077374;sa=summary
Telegram Username: @anggada18
15  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [Bounty] GRG: A Protocol for Decentralised Asset Management on: November 21, 2018, 12:16:49 AM
Username: anggada18
Language: Indonesia
Portfolio/experience/previous translations links: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gUa9_uEmaJUUqYDWenCokhx0yp2Bn79lDAsULoT_pFA/edit?usp=sharing
Do you want to reserve white paper translation Y
Do you want to reserve ANN & Bounty Thread translation Y
ETH address : 0x1a8316687A849426Eaa79264D9067ef48B5EFD89

16  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Bitcoin 1 year change on: October 11, 2018, 03:55:47 PM
the concept is still the same, those who say the death of bitcoin are those who strive for personal gain. many people have developed and adapted to the situation. that method does not affect the bitcoin support community at all
17  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: [DISKUSI] apa benar trader & bounty hunter 'mengidap' NEET? on: October 11, 2018, 03:51:03 PM
terpaut dengan NETT, banyak orang disekitar saya yang mengatakan saya ialah orang yg bodoh dan membuang-buang waktu dirumah setiap hari hanya didepan konputer/laptop. saya selalu menepisnya dengan kerja cerdas lebih nikmat dibanding kerja keras. ada nilai yang dipertahankan disini, mereka yang tidak tahu sebaiknya tidak perlu tahu tentang penghasilan kita  Grin
18  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: How could bitcoins survive further on: October 11, 2018, 03:42:36 PM
bitcoin can certainly survive even further, the community continues to support and the btc itself can adjust well. the people in it fully support their respective ways. this will continue regardless of what happens to the market and bad news about BTC. those who support will always be there, as long as there is still btc there will still be
19  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Why Bitcoin will be the safest investment on: October 09, 2018, 02:39:11 AM
btc is not the safest investment in my opinion, even though the technology we have to admit is no doubt in its young age. But this is one good investment in the future, because there is a lot that bitcoin can do in the future. one of them btc will facilitate us in several ways
20  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Layanan Jual Beli Mata Uang Digital Tokocrypto Resmi Meluncur di Indonesia on: October 09, 2018, 02:25:38 AM
berita baik untuk dunia kripto ditanah air, walaupun udah ada indodax salahsatunya ini akan membantu fundamental positif. dan lagi sebagai alat komunikasi dengan komunitas ini menjadi regulator kepemerintah. menunggu apa yg jadi keunggulannya dibanding yg lain  Grin
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!