Bitcoin Forum
January 24, 2020, 10:18:15 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »
1  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: The Top 5 Staking Tokens on: December 01, 2019, 05:08:56 PM
I guess the top spot will be taken by Ethereum as it will turn to POS soon. Its still on the bearish side of the market and hopefully we will see some new buyers because of the staking concept brought in.
many people have been waiting for this update. and many hopes from investors will see an increase in demand come before the update begins. we can only hope and hope it happens. ethereum is a good asset, and I think the updates that have been prepared next year will be a big trigger for market movements.
2  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: What is happening to new projects? on: December 01, 2019, 05:05:38 PM
in the current conditions it might be difficult to start a project and many projects fail so many investors are disappointed and feel cheated, so we should be more careful in investing in new projects that are full of risk
Investor markets are now turning to trading and investing assets that are already circulating in the market. for a new project maybe as you said it will have difficulty in getting support from investors. building trust will be very difficult. but if the developer succeeds in providing the confidence needed it will be good. but I think we can only see this in a few projects.
3  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: When next bull run happen?? on: December 01, 2019, 05:01:22 PM
No one knows this answer but everyone dreams of it! To me, there will be no bull run before the bitcoin halving! Even it will not come immediately, after 6 months of retaining g the real bull run may come, not before.
we all hope to see bulls coming soon. but shortly for a large pump, I don't think it's time yet. true you say we will never know but you, me, and we all must be prepared not to miss the train in the pump.
4  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Why I think all crypto is scam on: November 30, 2019, 01:44:51 PM
I think that is not so. There are many good projects going on, but you missed it. Everything has two sides. I have been in Crypto for 10 years and this is my life
wow, you are very experienced I guess but is that true with your rank as a "member" you have known crypto for 10 years? that means that the age is the same as the age of this forum that just celebrated its 10th anniversary.

it's true that not all crypto scams, because we can see there are so many platforms that were born and have been able to survive for several years on the market. I guess those who develop will still be able to survive.
5  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: Future of bounty campaign. on: November 30, 2019, 01:39:46 PM
Due to the number of fraudulent projects appearing today, making us bounty participants very difficult in the earning income from projects that we follow and maybe now the trust of bounty participants has decreased slightly in doing their work, so far there has been many bounty projects that we have participated in but only little pay with their tokens and give us profits Cry
but you still stick with the bounty campaign right? yes indeed we get a little now, but it makes us enjoy the results very useful. some people in this forum only focus on bounty campaigns and don't see what they have to have to develop the skills they have. a lot of information that we can get and that will provide extensive knowledge for us if we want to learn from the forum. one day maybe the campaign with token reward will disappear, and we must be able to adapt to keep money.
6  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Altcoiners now is your chance on: November 29, 2019, 11:45:14 AM
People seem to care too much about present market condition well i don't because i never expected things to just work out magically, you have to be prepared, altcoins are falling hard but its the best time to keep buying because some day they will be surging high and it will be over for those who did nothing
You must find a better strategy. Don't buy every drop. You should be able to see the best price to buy and determine the best time to sell. because the market situation is not so good you can trade in the short term and I think it will benefit even if only a little. at the very least it will minimize your risk of a deeper decline.
7  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: Is now the right time to buy altcoin? on: November 29, 2019, 11:42:14 AM
if you have the confidence to buy some altcoin assets then buy now. but remember there is still a risk of dumping and we cannot avoid it. focus and be careful in choosing assets, there is no guarantee that you will benefit. but the current market situation is unstable, choosing the best assets is the key to your benefits.
8  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: The ridiculous projects of this year on: November 26, 2019, 02:25:23 PM
During my bounty this year, almost all bounty did not pay off, and many bounty stopped halfway like Emjac and Vecap Bounty recently.
Artezy is indeed a phenomenal manager now because their team works professionally and almost everything is paid when we participate in their project and maybe the favorite manager is still at Artezy.
now the big name manager also does not guarantee a successful project. even some artezy project managers also have not been successful even there is no news from the project. whether it works or not but when the project is not updated and our development can conclude that it is a project scam.
9  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: Ethereum Price Action in relation to Bitcoin on: November 26, 2019, 02:20:50 PM
I think bitcoin dominance is tied to market confidence. The markets are uncertain at present, and confidence is low. I think it would need a surge in confidence for alts - including ETH - to rally against BTC. It would be good if ETH price was higher, but don't think it will happen right now, we will likely be waiting some time yet.

Not really. If the market is super confident they will also diversify and buy in to a lot of new projects and try out some new alts which they would not have risked in the period of low confidence. With more confidence comes a willingness to take risks,,, and this results in using up btc to buy more alts = less btc dominance.
risk must be taken now because bitcoin will be more profitable than altcoin if the market soon experiences an upward movement. but it's different from altcoin which can survive in a bitcoin down condition. because if there is altcoin that can make growth when bitcoin has decreased it will be very good for altcoin investment. we cannot predict trade domination for a long time. we only analyze the short term.
10  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: 🚀🔥🚀[Bounty:$350k] BBOD - First Zero-fee Crypto Derivatives Exchange 🚀 on: November 19, 2019, 10:53:36 AM
#Proof of Authentication
Bitcointalk Username: Taufik blackspade team
Bitcointalk link to your profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1139678
Telegram username:@taufik_blck
ERC20 Wallet Address: 0xA87DB327F5189FCD58EeaE7BCA904AbAD3d752F9
11  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: 🔥[ANN] AIGO-Adoption Blockchain e-Commerce to World🔥 on: October 23, 2019, 12:55:03 PM
peserta akan mendapatkan XPG gan seperti kata admin nya.ngak lama gan distribusi hanya sebulan lagi
semoga aja ngak delay lagi distribusi karena bounty ini sudah sangat lama.

berarti tidak perlu melakukan swap lagi nantinya ya gan kalau distribusi langsung pada token XGP yang terdaftar di exchange.
bounty belum distribusi saja harga sudah turun  Grin

Sebagian distribusi akan dilakukan pada 30 november dan distribusi yang sudah selesai saat ini baru kampanye instagram, berikutnya list kampanye dikutip dari telegram yang akan didistribusikan pada tanggal 30 november dan 30 desember nanti

lama juga plan distribusi yang dilakukan sampai akhir tahun bahkan ada kemungkinan buruknya sampai awal tahun depan  Cheesy
kalau sudah seperti ini berharap saja harganya menjadi bagus. tidak makin buruk.
12  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: October 22, 2019, 07:57:12 AM
Informasi mengenai distribusi bounty tahap 1 dan kedua sudah ada jawabannya pada telegram, tim akan mendistribusikan kedua tahap tersebut secara bersamaan tapi untuk jadwalnya yang belum ada informasi, beruntung bagi peserta kampanye tahap kedua karena distribusinya secara bersamaan dan kemungkinan peserta bounty tahap pertama akan melanjutkan ke tahap berikutnya karena kabar IEO pada exchange top 10
baru kabarnya, gan belum jelas juga dimana akan dilakukannya IEO tersebut. moga saja benar ditempat terbaik dengan peminat yang banyak gan.

Bagi peserta bounty hawk tahap kedua ini harus membaca rules dengan seksama karena tugas posting signature harus anda lapor pada from tanggal 22 oktober.durasi bounty hanya berjalan 4 week dengan alokasi 20k dollar..
manager berbeda dengan rules yang berbeda gan. apa mungkin akan ada tahap 3nya? karena kalau kita lihat kata dari manager pertama bounty berjalan 3 bulan.
13  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: 🔥[ANN] AIGO-Adoption Blockchain e-Commerce to World🔥 on: October 22, 2019, 07:51:59 AM
hitungan nya sekitar segitu $1 syarat untuk dapat XGP harus KYC di market bitsoda menurut saya tidak setimpal jika data pribadi hanya di bayar segitu bagi orang yang ingin bertuan kejar XGP gratisan masih mending exchanger nya memiliki nama dan volume besar ini malah sebalik nya
ane kira akan lebih baih baik bertahap juga. karena sekarang exchange dengan volume kecil wajar juga kalau harganya turun jauh. tetapi kalau nantinya respon pasar bisa membaik, saya kira terdaftar di exchange besar akan membuat kejutan besar untuk harganya (tidak ada jaminan sih, cuma spekulasi saja)

ngomong-ngomong ini bountynya udah distribusi atau belum ya gan? kok ane cek spreadsheetnya masih dikunci.
14  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][BOUNTY] (ICO) Orionix - Comission Free Games And Items Exchange on: October 19, 2019, 02:40:23 PM
Kalau masalah dana yang di dapatkan gak dilihatin tuh memang dari exchange nya sendiri bukan dari pihak tim,lihat juga tuh meraka yang melakukan IEO di https://p2pb2b.io apa mereka menampikan berapa jumlah token yang terjual, gak kan!
semua tergantung kebijakan dari project dan excange sih gan. tidak ada aturan yang mengharuskan publikasi atau tidak. tetapi kebanyakan yang dilakukan oleh project lain di exchange lain mereka melakukan update secara berkala terkait jumlah token terjual dan durasi. secara tidak langsung itu juga merupakan daya tarik untuk membuat investor tertarik.

ane sih ga tau kira2 alasan apa ya kok sampai excanger harus meprivicay dana terkumpulkan seharusnya dipublikasikan
dan memang rata2 kebyakn excanger seperti itu menurut agan apakah ini bisa menjadi keprcyaan setiap investor
untuk kepercayaan bisa dikembalikan pada proses analisa agan sendiri. bahkan mereka yang mempublikasi hasil penjualan juga bisa memanipulasi angka yang mereka publikasi. bukankah seperti itu?


kalo itu cba email pihak market terkait gan mungkin mereka ada alasannya, memang sih harusnya di publick biar pada tau dana yg di dapatkan biar gk was2 jga klo inves di proyek tersebut
saya pikir itu tidak perlu, cukup kontak dev bagaimana responnya terkait pertanyaan dengan penjualan. dari jawaban mereka anda bisa menyimpulkan layak atau tidak untuk invest di project.
15  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: ⚡ 🎵[ANN] [ICO]🎸 BITSONG - PLATFORM STREAMING MUSIK TERDESENTRALISASI ⚡ 👨‍🎤 on: October 19, 2019, 02:23:16 PM
gak ada yg bilang itu dari media sosial bitsong gan team cuman memperingatkan buat beckup aja bukan mengatakan scam, klo emang atomicswap itu scam harusnya pihak yg ngelist itu ngasih alasan
Atomicswap yang di katakan terindikasi Scam sama si agan kbhutto apakah sama dengan Atomicswapwallet yang list token Bitsong ini gan? ada yang udah cek kebenaran nya?
Untuk saat ini Team sepertinya lebih fokus ke produk mereka sih di bandingkan ke Exchanger.
sama gan ktanya sih ilegal excanger dan teamnya jga fake itu Atomicswapwallet jdi jgn pakek lgi saran saya buat jaga2 skrang mending kebali ketopik aja dari pada nnti di anggap spam karena membahas yg lain
saya kira tidak spam juga deh gan, kan ini juga kaitannya dengan exchange dari token bitsong. semakin kesini malah saya menilai semakin tidak bagus ini project dan mungkin saja tokennya tidak akan memiliki masa depan (asumsi saya saja gan).

pertimbangkan saja, sudah lama selesai dan berjalan platform mereka tetapi memilih exchange yang bagus dan terbaik untuk komunitas mereka saja tidak mampu.
16  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: October 17, 2019, 02:10:50 AM
Ini kok ada thread baru lagi ya untuk bounty hawk Roll Eyes https://bitcointalk.org/index.php?topic=5193066.0 apa yang pertama sudah berakhir?
setelah saya lihat group ternyata ada informasi jika bounty tahap 1 sudah kelar. dan sekarang ada untuk tahap 2 nya.
17  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: October 16, 2019, 01:52:06 PM
sengaja gan di grups telegramnya  mancing yg dateng kesana biar diskusi dan ngasih review tapi nyatanya gk ada  yang diskusi ,adminnya bales sih cuman di ksih link twitternya aja itupun mengenai pertemuan itu dan sudah di share di sini, bouty masih berlangsung gan cuman buat facebook di hapus di ganti bouty telegram bsa di cek di trednya ada notif dari bmnya jga
itulah yang menjadi maslaah gan, seakan-akan team tidak begitu peduli dengan komunitas yang mereka bangun sendiri. kalau seperti ini, walaupun nantinya sukses, biasanya pasar mereka akan lemah. harga akan sangat mudah untuk turun jika komunitas tidak direspon dengan baik.
18  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][IEO]Auditchain - IEO Phase 3 Round 2 - SHORTEX - TBA on: October 16, 2019, 01:17:09 AM
Sudah lama rasanya tim tidak melanjutkan IEO ronde berikutnya, entah tim mengapa tim belum memutuskan kapan akan berlangsung IEO ronde berikutnya atau tim mempunyai rencana lain untuk mengadakan IEO di exchange yang lebih bagus ya
mungkin saja karena investornya juga lagi sepi gan, dan team memikirkan strategi pemasaran baru untuk lebih menarik minat dari investor. saya kira hal seperti ini wajar dilakukan, bahkan harus dilakukan untuk pemasaran sebuah produk. apalagi penjualan yang dilakukan juga bertahap. semoga saja nantinya lebih matang saja penjualannya.

jenuh sudah pasti karena investor menunggu sangat lama sampai IEO selesai karena dana mereka terpendam di IEO sebelum nya kalau tidak ada info gini token akan lama bisa di perdangang kan 
padahal harapan dari IEO oleh investor pasti akan segera bisa diperdagangkan. ternyata harus menunggu lagi semua penjualan kelar. resiko dari penjualan IEO yang bertahap, dan planning waktu pelaksanaan yang belum jelas.
19  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: October 16, 2019, 01:12:29 AM
Daripada mencari informasi terkait event kemarin lebih baik tanyakan langsung pada telegram dan kalau nanti admin merespon pertanyaan agan maka banyak member lain akan tertarik juga membahasnya, bagusnya sih tim mempublikasikan dalam bentuk video agar kita tahu berapa banyak peserta yang mengikuti event tersebut
susah gan mau tanya admin gk aktif terus yg respon jga gk ada tdi saya tanya kalo nunggu sampek di jawab mungkin chat saya dh tenggelm karena botnya tiap ada yg masuk pasti di aksih notif  terus
solusinya mungkin di chat di telegram adminnya saja gan jangan di group. tidak enaknya ada bot ya seperti itu, terkesan mengganggu untuk diskusi. tetapi jika tidak diberi terkadang banyak yang spam juga di group telegramnya.
tetapoi untuk bountynya masih berjalan kan? atau sudah kelar?
20  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: October 15, 2019, 02:02:21 PM
Klaytn Roadshow di Hong Kong!
Kami mempresentasikan proyek kami bersama Chief Strategy Officer, Louis Liu
bagaimana hasil presentasi nya disana gan apakah dapat tanggapan positif dari para investor disana atau gak ada artikel yang menjelaskan bagaimana dengan hasilnya
tidak ada publikasi juga di ANN mereka. bahkan sekarang ANN threadnya digunakan untuk membahas masalah bounty.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!