Bitcoin Forum
January 28, 2023, 04:54:42 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 24.0.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22]
421  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] [BOUNTY] [UMC] Umbrella Coin: Demokratisasi Asuransi on: September 15, 2017, 05:00:33 PM
mau ikut join somsed nya
tapi pesertanya udah banyak banget
422  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [Airdrops and Bounty compaign] ⚤ SexService.io SSIO Sex dating service on: September 15, 2017, 04:19:31 PM
Her dating services smelled of pornaography or some sort of boring site?
This usually leads a lot towards pornography for people who take advantage
423  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] [ICO] STUFFGOGO |PLATFORM MOBILE eCOMMERCE TANPA BIAYA ATAU PEMBATASAN on: September 12, 2017, 03:34:56 PM
nith tred ramai juga yah , bounty singcap nya besar sekali nih
smoga sukses dah ICO nya
424  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] Centra Tech ICO | Multi-Blockchain Worldwide Debit Card & Insured Wallet on: September 12, 2017, 02:53:24 PM
This project was initially attacked by the scam issue. Instead, it was a success. Until now.ico is increasingly adding a lot. The stage is still the pre ico.the same as polybius. If ico is finished, the bounty will be the negative issue again. hopefully more successful centra. not one that many join
425  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [BOUNTY][ICO] 🔹Rent Token 🔹 (RENT) The First Full Rental Ecosystem on: September 12, 2017, 11:16:44 AM
good luck this projeck  Grin Grin Grin Grin
426  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HUT34] - Proyek Hut34. Dimana A.I. melakukan bisnis - Mulai 5 Oktober on: September 11, 2017, 03:18:34 PM
blum ada link untuk bounty nya yah gan ?
di tunggu aja dah kalau gitu update nya gan
427  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] [NEBL] [PRA-PENJUALAN 6 ags- 20ags] Neblio - Solusi Perusahaan Blockchain on: September 11, 2017, 11:21:23 AM
ada info terbaru nih dari NEBL sudah listed di criptovia silahkan di cek gan ratenya jga bagus 7000 shatosi tpi saya saranin sih mending hold sampek masuk market besar, untuk info lebih lanjut gabung aja di slacknya gan

yang benner gan 7k nih , tn ane kearin udah jual nbl nya di 4kSatoshi sebanyak 1000 nbl , antap tuh klw sapai harganya segitu
428  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN]Flixxo, a social economy based on video sharing platform PopcornTime+RSK on: September 08, 2017, 09:49:51 AM
di tunggu untuk update bounty nya gan , di boolmark dulu good luck
429  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: BAGAIMANA CARA MAIN BITCOINTALK ? on: September 07, 2017, 11:03:49 AM
baru daftar nih
mohon banuannya yah agan2 , bagai mana cara main Di BTT
cara cara ikutan bounty
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!