KYC durumu netleşmeden sevinmek boş yere olacak . İnfaz şeklinde gerçekleştirilirse çoğu kişiyi eleme gibi durumları olabilir . Onun için tekrar bir form oluştururlarsa iyice güven aşılarlar orası da ayrı .
Beyler siz kycyi ne saniyorsunuz? Cok zor bir sinav yada kimsenin gecemedigi eleme degil oyle olsa adamlar yatirim alamazdi ben icoya katildim ordan biliyorum hemen onayladilar abd ve 1-2 ulkeden degilsen rahat ol. Kimlik fotokopisi atamiyorsan zaten o tokenleri herturlu alirlar senden yani

Hocam öyle diyorsunuz da insanın içine şüphe düşüyor KYC ne yapacaklar bounty için çok merak ediyorum açıkcası. Hani aklıma şu geliyor çoğu kişi reddedip paraların üstüne yatacaklar diye endişe içerisindeyim.