Bitcoin Forum
April 21, 2019, 11:16:40 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: 2 PSU rig mining Issue!!!! on: April 02, 2018, 05:26:27 AM

You may  burned some PCI-e port  on MB if you did not feed all your risers and MB from the separate PSU for sure.

What do you mean dimpsk? is it you mean all risers must power with the same PSU as MB?
2  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: 2 PSU rig mining Issue!!!! on: April 01, 2018, 11:48:14 PM
Are you using the cable to connect both PSU btw them?


Yes, I am using cable to connect them.

Like the link below:
https://www.ebay.com/itm/Dual-PSU-Cable-Power-Supply-24Pin-ATX-Motherboard-Mainboard-Adapter-Connector-2/232665489120?epid=7014841479&hash=item362bf19ee0:g:3bUAAOSwjuNahF27

3  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: 2 PSU rig mining Issue!!!! on: April 01, 2018, 02:09:36 PM
Set virtual memory to at least 16Gb.

Emm.. Why you need 2x 1200W psu for powering 6 GPU's? Huh

because 1xMSI1080ti need around 250watt
4  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: 2 PSU rig mining Issue!!!! on: April 01, 2018, 11:54:39 AM
I try to format the whole C: , and the problem is still here.... even change to 8gb ram and new SSD.
5  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / 2 PSU rig mining Issue!!!! on: March 31, 2018, 01:47:44 AM
hi guy, I am using nicehash legacy.

My rig always restart if I set my afterburner power limit to 90, now I am running 80. Got fews times after I install the Gigabypte PSU (power limit 90), I saw 3 of the GPU stop working after few seconds

Also I am using NH to mine, so if I turn on Lyra2 my rig also will hang and restart it self, now I only can only Equihash and Neoscrypt.

May i know what is the problem?

My rig spec:
-Asus EX-B250-V7 x 1
-Intel G4400, 3.3 GHZ , 3MB Cache, LGA1151 ( BX80662G4400)
-Corsair ForceGT 120GB SSD x 1
-Corsair HX1200 x 1
-Gigabyte Xtreme Gaming 1200w x 1
-MSI GeForce GTX 1080ti x 6
-Kingston DDR4 2133MHz 4GB x 1

I connect Corsair HX1200 to motherboard,SSD, CPU, 3 riser and 3 GPU, and Gigabyte Xtreme Gaming 1200w to 3 riser and 3 GPU.

MSI Afterburner Setting For 2 PSU IF I set the power limit to 90, rig will restart it self or power on the 2nd PSU will trip/cut off.
Power Limit - 80
Temp. Limit - 80
Core Clock - +95
Memory Clock - +600
Fan Speed - 80

MSI Afterburner Setting For 1 PSU( work fine)
Power Limit - 100
Temp. Limit - 80
Core Clock - +95
Memory Clock - +600
Fan Speed - 80

Anyone have this problem?Huh

**Update
Today reformat my rig and add new ram to 8 gb, and new SSD. And the problem still the same

Problem Solved
For restart - change riser and SATA cable port
For trip - PSU failure
6  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / 2 GPU rig problem!!!!! Help!!!! on: March 31, 2018, 01:36:14 AM
hi guy, I am using nicehash legacy.

My rig always restart if I set my afterburner power limit to 90, now I am running 80. Got fews times after I install the Gigabypte PSU (power limit 90), I saw 3 of the GPU stop working after few seconds

Also I am using NH to mine, so if I turn on Lyra2 my rig also will hang and restart it self, now I only can only Equihash and Neoscrypt.

May i know what is the problem?

My rig spec:
-Asus EX-B250-V7 x 1
-Intel G4400, 3.3 GHZ , 3MB Cache, LGA1151 ( BX80662G4400)
-Corsair ForceGT 120GB SSD x 1
-Corsair HX1200 x 1
-Gigabyte Xtreme Gaming 1200w x 1
-MSI GeForce GTX 1080ti x 6
-Corsair DDR4 2400MHz 4GB x 1

I connect Corsair HX1200 to motherboard,SSD, CPU, 3 riser and 3 GPU, and Gigabyte Xtreme Gaming 1200w to 3 riser and 3 GPU.

MSI Afterburner Setting For 2 PSU IF I set the power limit to 90, rig will restart it self or power on the 2nd PSU will trip/cut off.
Power Limit - 80
Temp. Limit - 80
Core Clock - +95
Memory Clock - +600
Fan Speed - 80

MSI Afterburner Setting For 1 PSU( work fine)
Power Limit - 100
Temp. Limit - 80
Core Clock - +95
Memory Clock - +600
Fan Speed - 80

Anyone have this problem?Huh

**Update
Today reformat my rig and add new ram to 8 gb, and new SSD. And the problem still the same

Problem Solved
For restart - change riser and SATA cable port
For trip - PSU failure
Pages: [1]
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!