Bitcoin Forum
June 24, 2021, 11:04:31 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 »
81  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: [ANN][PoW/PoS180%]AltCommunityCoin AIRDROP OPEN - ON Exchange on: September 20, 2017, 06:49:36 PM
Are you kidding? i must read all pages to find  this fu..g updates?
Why you need OP page? In this page must be all updates.
Thank dev for your joke

i think they already update the OP before
and they changed it back after the swap has been done
82  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Etch ICO to the moon on: September 20, 2017, 04:05:20 AM
ETCH ? what is that ?
what is the benefits we get for invest to that ico ?
83  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Alt coins worth buying on: September 20, 2017, 03:36:47 AM
i think its EDG and SONM
since the price is cheap now and it will be increased around x10 from the current price
84  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] [ICO] ⎛SUNLIGHT COIN ⎛ - ICO amal untuk anak yatim Pertama on: September 20, 2017, 03:13:43 AM
proyek amal untuk anak-anak yatim di ukraina,visi-misi proyek ini sangat bagus,tapi biasanya proyek berkonsep amal sepi peminat.
saya berharap sunlight coin jadi pembeda,banyak yang mau invest disini dan sukses sesuai targetnya.

bener banget gan, kadang para investor itu ingin invest jika dapat keuntungan nantinya
sedangkan ICO ini tujuannya itu untuk amal jadi jika dilihat dari segi investor maka bakalan kurang peminatnya gan
85  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Modal 1 Juta rupiah trading di VIP.BITCOIN on: September 19, 2017, 05:39:28 PM
mau nanya ni gan... trading modal 1 juta rupiah dalam sehari normalnya (anggap profit) bisa dapat berapa?
ni td ngitung dapat 10ribu rupiah


modal segitu malah susah karena ada keknya fee tiap trading dan kadang lebih besar feenya dibanding profitnya
mending diatas 10an atau bisa lebih supaya profitnya bisa lebih berasa
86  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: ANN [RvT] RIVETZ: Token Keamanan-Cyber yang Terdesentralisasi dan Mobile on: September 19, 2017, 04:07:38 PM
apakah semua kalkulasi bountynya udah kelar dan semua yang ikut signature juga udah bisa lepas signaturenya ??

memangnya agan ikutan signature disini? kenapa nanyain sudah bisa di lepas atau tidak. sepertinya bounty belum di kalkulasikan baik spreadsheet irfan maupun jamal. signaturenya sudah bisa di lepas kok, sudah ada yang posting di atas.

emanknya salah yang klo nanya signature ?
dan juga klo soal kalkulasi bounty kan banyak ngga cuman signature doank
ada sosial media dan yang lainnya
87  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: ANN [RvT] RIVETZ: Token Keamanan-Cyber yang Terdesentralisasi dan Mobile on: September 19, 2017, 02:06:46 PM
apakah semua kalkulasi bountynya udah kelar dan semua yang ikut signature juga udah bisa lepas signaturenya ??
88  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [DISKUSI] Harga Dogecoin on: September 18, 2017, 05:04:39 PM
haha..jumlahnya terlalu banyak banget sih makanya naek harganya juga susah banget...buat long term aja dah

bener bangettotal supply yang fantastis yang membuat koin ini susah naik
andai supplynya ngga terlalu banyak maka harganya mungkin gampang naik
89  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: ANN [RvT] RIVETZ: Decentralised and Mobile Cyber-Security Token on: September 13, 2017, 11:55:09 PM

Of course it will be listed, after the successful ico there's no doubt exchanges will welcome this token, I just hope big and popular exchanges will come first so the volume will increase and we will gain investors attention.

soon i think
u know , its look like monaco , i mean total eth invested,money collected,people joining
so i am assumed,major exchange will listed this RVT

Not always. There are too many ICOs funded now, so the developers need to actually reach out to the exchanges to list them.

i think its not like that, an exchange will list the coins if the coins full filled the criteria that the exchanger has
like a big community or another criteria
90  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] Proyek Gitto - Otomatisasi Peer To Peer Industri Rental Mobil on: September 13, 2017, 11:50:24 PM
project hampir sama dengan car taxi, yang baru pre-ico sudah sukses besar
harapanya proyek gitto juga bisa sukses besar juga

sepertinya menurut saya beda gan, ini kan proyek Gitto itu tentang Rental Mobil sedangkan CarTaxi itu tentang uber/derek mobil gan
91  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: [ANN]ROUND - CS:GO Competitive platform! ROUND IS WORKING! CHECK IT NOW! on: September 13, 2017, 11:43:31 PM
is there any video about how i can play CS:GO with ROUND ?
and is there no more CS:GO Tourney ??
92  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: ANN [RvT] RIVETZ: Token Keamanan-Cyber yang Terdesentralisasi dan Mobile on: September 13, 2017, 11:37:09 PM
Sepertinya bounty project Rivetz ini berakhir tgl 10 September 2017....gimana perkembangan koinnya....kira-kira bakal listing di exchanger mana ya?

kalau menurut saya sih koin ini bisa masuk ke exchanger besar,
tapi untuk lebih pastinya mending kita tunggu info dari DEVnya
93  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN][ICO] Spectre.ai - (SPEC) Speculative Tokenized Trading Exchange on: September 13, 2017, 11:29:22 PM
Yes the alpha will be public is just under 14 hours.  Also the team is touching up the bounty thread.  Should be out soon. 

Check out this video if you get a chance: https://www.youtube.com/watch?v=U3_z3oI60zs It describes how spectre.ai works.

can i reserved for indonesian translation ? if yes pls PM me and the translation will be done 2x24 hours
94  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [Bounty] Artbyte Fall Event, tip on Twitter and get double back! on: September 13, 2017, 11:09:41 PM
so we will receive a double tips, but is the tips to me will be happen after i tip the artist?

another question, lets say that i already tip 5 artist today, and tomorrow i tip the same artist like yesterday
can i do that ?
95  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: Bounty [DECENTRALIZED] BITCOINAGE - NEW CRYPTOCURRENCY FOR THE BITCOIN ERA on: September 13, 2017, 10:58:17 PM
Coins are officially listed on an exchange:

https://coinsmarkets.com/trade-BTC-COINS.htm

its nice to see it, but i just visited the website and its my first time to see that exchange
is that website is new? and the price of buy order and sell order seem to big
96  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] [PRE-SALE] ICO Identitas Cove on: September 13, 2017, 10:40:42 PM
ane masih bingung ama ICO ini,
maksud dari ini apa

[ANN] [PRE-SALE]ICO Pre-Sale Identitas Cove : Membantu orang mengendalikan kembali identitas digital mereka




buat apa kita invest disini jika kita bisa mengendalikan identitas kita sendiri ?

dan kalau bisa maksud dari mengendalikan kembali indentitas digital itu apa ?
97  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] [EON] EXSCUDO - ICO successfully finished! on: September 13, 2017, 10:34:09 PM
when will the coins launch ? since the ICO has been done a few weeks before
and where i can see the roadmap for this coins ?
98  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: ☘☘☘☘ Edgeless EDG Tokens On Bittrex and Liqui.io (BLACKJACK BETA LIVE)☘☘☘☘ on: September 13, 2017, 10:26:22 PM
I remember how Stratis was floating under $1 for long time, just like EDG and then it went to $10+. This can happen to EDG as well because they have real business here.

lets hope it can be happen, since i think the rate for EDG now is under the actual value
the rate should be 10$ i think
99  Economy / Services / Re: [ANN] [CARTAXI SPECIAL SIGNATURE CAMPAIGN] on: September 13, 2017, 09:24:06 PM
My rank will change shortly, but can you move this thread to bounty section? and how many participants do you need in this campaign?

For this week we need a maximum of 20 participants. Next week the number may increase.

just wondering the first page it says 0.3 btc/week is that true or the other rates?
100  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 🌟🌟[ANN][Pre-Sale] ❤ LIKE - REAL ESTATE PLATFORM 🌟For Early Birds UP TO 700%🚀 on: September 13, 2017, 08:55:46 PM
i dont know why this pre-sale got less investor since i read their whitepaper
and its clearly that if the ICO succes the price will be goes up easly
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!