Bitcoin Forum
March 29, 2020, 12:35:09 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »
1  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: 💥Bounty 🔥 SUDAN GOLD COIN 🔥5000000 SGC Tokens for the bounty Participant💎🔥 on: March 27, 2020, 05:07:36 AM
WEEK#3 (21/03 - 27/03)
Bitcointalk username: wedosgibas

FACEBOOK CAMPAIGN
Facebook profile link : https://www.facebook.com/poetra.sdk
Spreadsheet number : 630
Shares & Like:
1. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/664547901022325
2. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/665147537629028
3. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/666073667536415
4. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/666953674115081
5. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/667370497406732
Post :
1. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/666952994115149
2. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/667373757406406

LINKEDIN CAMPAIGN
Linkedin profile link: https://www.linkedin.com/in/poetra-sdk/
Spreadsheet number: 305
Shares & Like:
1. https://www.linkedin.com/posts/poetra-sdk_we-thought-for-a-long-time-what-to-do-next-activity-6647784147945431040-JUvG
2. https://www.linkedin.com/posts/poetra-sdk_wwwsudangoldcoincom-activity-6648071424273674240-1NCk
3. https://www.linkedin.com/posts/poetra-sdk_dear-friends-im-glad-to-welcome-you-all-activity-6648548838955147264-Odsn
4. https://www.linkedin.com/posts/poetra-sdk_gold-and-metals-on-the-verge-of-a-shift-activity-6648952306224205824-WD5F
5. https://www.linkedin.com/posts/poetra-sdk_chainx-sgc-ieo-activity-6649168677868527616-4lNo
Post:
1. https://www.linkedin.com/posts/poetra-sdk_chainx-sgc-ieo-activity-6648952161692676096-0Bob
2. https://www.linkedin.com/posts/poetra-sdk_chainx-sgc-ieo-activity-6649165059803181056-1SHl
2  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [Bounty] inSure Bounty Campaign - Insure Your Crypto Portfolio on: March 22, 2020, 02:02:43 PM
WEEK#3 (16/03 - 22/03)

FACEBOOK CAMPAIGN
Facebook profile: https://www.facebook.com/poetra.sdk
Share & Like:
1. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/659356498208132
2. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/660072724803176
3. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/660987111378404
Post:
1. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/661490157994766
2. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/663941887749593
3  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] Emirex Resmi - Infrastruktur Bagi Ekonomi Digital Baru on: March 08, 2020, 05:58:18 AM
Itu untuk menguji apakah fake order atau tidak, tapi di Coinlim ada minimal depositnya,
Emang kalo fake order bisa tertulis di order buy juga gan ? Kalo bisa secanggih itu memang harus diteliti lebih lanjut sih bagi yang mau arbit
Ya, namanya juga "fake order" atau pesanan palsu, ini seperti permainan/ kerjasama antara tim proyek dan exchangenya atau exchangenya sendiri punya strategi sesat ini agar  dikunjungi pedagang, jika mereka benar-benar buruk. Juga termasuk "fake volume", soalnya pernah pengalaman di pertukaran P2PB2B.
Fake order itu bisa diklik beli gitu ? atau gimana gan saya kurang paham. Bukankah kalo order buy bisa dibeli itu artinya order asli bukan fake ?
Saya pikir kalo fake order kan cuma tertulis di last trade saja
Sebelumnya, perlu diketahui suatu pertukaran pasti bisa menguasai atau mengatur pergerakan ataupun membuat manipulasi di platformnya tanpa diketahui langsung dari pihak luar, seperti wash trading dan fake volume. Dan fake order ini terlalu mainstream sih untuk exchange itu sendiri, jika ketahuan. Untuk lebih paham, coba baca contoh kasusnya dari thread ini https://bitcointalk.org/index.php?topic=5209608.0
4  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: March 08, 2020, 05:17:59 AM
Tweet gak jadi patokan, tapi kita juga gak tahu, semuanya masih TBA. Adminnya masih asyik ngurusin bounty dan airdrop, gak selesai-selesai, tak suruh mindahin diskusi bounty ke grup khususnya, gak di gubris. Yang serius ngikutin proyeknya juga lama-lama males, karena memang lamban jalannya.
Miris ya om om proyek seperti ini saya juga ngikutin proyek ini dari awal tapi belum ada kejelasan tentang IEO nya, apa proyek ini masih kurang dalam pemasaran nya sehingga lambat dalam perjualan nya?
~
Kalau dalam hal pemasaran tidak kurang, jika dilihat dari jumlah pengguna Dapp Hawk e-scooter di https://www.dapp.com/dapp/hawk-e-scooter dan mitra serta layanan/ dukungan yang tercantum di https://bhk.hawk.cool/, dan IEO yang katanya di Top Exchange ini malah bisa menjadi pemasaran utama atau reputasi di pasar crypto.

Iya devnya ga takut harganya bakal hancur apa ya kalo kebanyakan ngadain airdrop, padahal teknik marketing yang satu ini tidak terlalu efektif buat narik investor
Event airdrop memang bukan strategi utama untuk menarik investor, airdrop hanya untuk menarik komunitas dan menambah pemegang token, katakanlah salah satu strategi marketing untuk penggunaan token mereka.
5  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [Bounty] inSure Bounty Campaign - Insure Your Crypto Portfolio [OPEN AGAIN] on: March 08, 2020, 03:44:15 AM
WEEK#1 (02/03 - 08/03)

FACEBOOK CAMPAIGN
Facebook profile: https://www.facebook.com/poetra.sdk
Share & Like:
1. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/649690759174706
2. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/650654915744957
3. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/651150352362080
Post:
1. https://www.facebook.com/poetra.sdk/posts/651760988967683
2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=653848232092292

TWITTER CAMPAIGN
Twitter profile: https://twitter.com/poetranelanang
Retweet & Like:
1. https://twitter.com/InsureToken/status/1233943159501135872
2. https://twitter.com/InsureToken/status/1233234491168231424
3. https://twitter.com/InsureToken/status/1233054267759644682
Tweet:
1. https://twitter.com/poetranelanang/status/1235419498758336512
2. https://twitter.com/poetranelanang/status/1236496591604731904
6  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: 🚀🔥BlockBurn Bounty Campaign First Crypto Mobile Gaming Network~$15000BURN🚀🔥 on: March 08, 2020, 03:32:36 AM
WEEK#4 (02/03 - 08/03)

TWITTER CAMPAIGN
Retweet & Like:
1. https://twitter.com/BlockBurnHQ/status/1233382021331849217
2. https://twitter.com/BlockBurnHQ/status/1233383284777922560
3. https://twitter.com/BlockBurnHQ/status/1233490696608321536
4. https://twitter.com/BlockBurnHQ/status/1235303114686844928
5. https://twitter.com/BlockBurnHQ/status/1236164382788407297
Tweet:
1. https://twitter.com/poetranelanang/status/1234332823936364544
7  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: 💥Bounty 🔥 SUDAN GOLD COIN 🔥5000000 SGC Tokens for the bounty Participant💎🔥 on: March 07, 2020, 02:46:31 PM
#Proof Authentication post

Bitcointalk User Name: wedosgibas
Bitcointalk Profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1882218
Telegram User name: @poetranelanang
Joined Campaign : Facebook, Twitter, Linkedin, Telegram
ETH address : 0x926062A937a5629C59d4373f7d3d8B354C011540
8  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] Emirex Resmi - Infrastruktur Bagi Ekonomi Digital Baru on: March 07, 2020, 02:26:36 PM
Itu untuk menguji apakah fake order atau tidak, tapi di Coinlim ada minimal depositnya,
Emang kalo fake order bisa tertulis di order buy juga gan ? Kalo bisa secanggih itu memang harus diteliti lebih lanjut sih bagi yang mau arbit
Ya, namanya juga "fake order" atau pesanan palsu, ini seperti permainan/ kerjasama antara tim proyek dan exchangenya atau exchangenya sendiri punya strategi sesat ini agar  dikunjungi pedagang, jika mereka benar-benar buruk. Juga termasuk "fake volume", soalnya pernah pengalaman di pertukaran P2PB2B.
9  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] [IEO] BLOCKBURN - Where Cryptocurrency And Online Gaming Meet on: March 07, 2020, 02:12:31 PM
Now listed Burn coin in coinmarketcap is 2 million supply. But these token will be swap because 2 billion coin is created in the new contract address which is selling on IEO. Currently listed burn coin price 0.18$ and IEO token is selling in 0.005$. Old burn coin holder will receive swap coin and i think itís ratio will 1:1200.   
So meaning this project is quite old already? Did they have also some ICO or any crowdfunding event before? How come some have tokens of it? I almost see the signature of burn in every corner of this forum and quite curious how this project launch since most of their participants are even high rank. So right now, they still on their IEO and how about those trading now? If the coin price is much cheaper on the exchange then their IEO would be invalidated.
I had read some news that Blockburn was an old project and this project was funded by itself so that tokens are more expensive and have entered Coinmarketcap, but recently that Blockburn announced its changes to do an IEO in several exchanges I also do not know how the current conditions and the IEO price is quite low at $ 0.005 is there any additional token allocation?
Based on Twitter posts in mid-2019 https://twitter.com/BlockBurnHQ/status/1141095502014033925, Blockburn previously did not hold an ICO, but self-funding. And it was listed on small exchanges too, but it's likely now that they want to continue to develop and attract public's enthusiasm with IEO. Possibility, distribution of tokens and whitepapers has been updated, writing 15% for IEO in whitepaper.
10  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: March 06, 2020, 02:04:46 PM
Quote
tapi emang ini project belum ada kabar buat list dimana, padahal awal-awal percaya ku masuk ke upbit wkwk
Saya juga tadinya ngira bakal ngadain IEO di huobi soalnya pernah beberapa kali ngetweet apa ngeretweet tweet dari huobi, eh nyatanya malah gajelas
Tweet gak jadi patokan, tapi kita juga gak tahu, semuanya masih TBA. Adminnya masih asyik ngurusin bounty dan airdrop, gak selesai-selesai, tak suruh mindahin diskusi bounty ke grup khususnya, gak di gubris. Yang serius ngikutin proyeknya juga lama-lama males, karena memang lamban jalannya.
11  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: Sheng World: The Game Changer for Lifestyle and Wellness Industry (ANN Thread) on: March 06, 2020, 01:53:53 PM
ShengWorld Introduces an Anti-Coronavirus Immune Booster Package. Check out our latest write up on medium to find out more.

https://medium.com/@sheng_world/shengworld-introduces-an-anti-coronavirus-immune-booster-package-8cad3d2f532f?sk=12246175cefde056517f92a5d94060a5
This is what we expect, the real role, hopefully also Sheng World has a big role in world safety.
12  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] Emirex Resmi - Infrastruktur Bagi Ekonomi Digital Baru on: March 04, 2020, 02:55:19 PM
Saya coba tongkrongin layar Coinlim EMRX/BTC, lihat history tradenya, sekitar 30 menitan gak ada pergerakan.
Walaupun tidak ada pergerakan tapi saya liat order buy dan order sell perbedaannya tidak jauh, seharusnya ini bagus buat yang mau arbit
Justru malah bahaya bagi saya untuk arbit, tapi kalau mau coba arbit, cek dulu dengan deposit seperlunya dan coba order sell dan buy sesuai harga order, apa langsung keambil atau tidak. Itu untuk menguji apakah fake order atau tidak, tapi di Coinlim ada minimal depositnya, dulu pernah coba deposit, karena kurang teliti baca aturannya, deposit saya tidak masuk, dan tidak bisa dikembalikan karena sudah aturan.
13  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 📢[ANN] [Ozcar] - Decentralized Social Networking Platform (www.ozcar.io) on: March 04, 2020, 02:45:39 PM
Every developer believes in the success of his project - it would be bad if he did not believe. I understand that developers believe that token sale will succeed and that they will accumulate the funds needed to pay for listing on the largest exchanges. However, such marketing campaigns should be done wisely. Placing the Coinbase logo in the project related to the ERC20 token means about any knowledge about this market. This unfortunately disqualifies completely.
Unfortunately, large funds also cannot register in large markets, because it also requires quality.
Seeing the use word links in one of menus, I think the project website was designed by Indonesians or people behind it too. That makes a bad reputation
14  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: 🔴[BOUNTY DETECTIVE]🔴CRYPTO COMMONWEALTH - Asset Manager on Blockchain🔴 on: March 04, 2020, 09:07:54 AM
#PROOF OF REGISTRATION

Bitcointalk Username: wedosgibas
Telegram Username: @poetranelanang
Participated Campaigns: Twitter, Facebook, Linkedin, Article
15  Economy / Scam Accusations / Re: Agrichainx - Plagiarized Whitepaper on: March 03, 2020, 04:20:37 AM
Why was I given a DT trust?  i am not a part of team. only bounty manager. This was written in the Bounty thread
Yes indeed you are not part of the team, but you help promote it. This is learning, make sure you filter, identify projects before you agree to work together. Including other bounty campaigns that you are currently handling.
16  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] Emirex Resmi - Infrastruktur Bagi Ekonomi Digital Baru on: March 02, 2020, 01:31:39 PM
Saya liat perbedaan harga di Coinlim dan Coinsbit sangat jauh dan volumenya juga berbeda jauh
Di Coinlim harganya $0.48 sedangkan di Coinsbit harganya cuma $0.28, lumayan nih bisa beli di Coisnbit jual di Coinlim kalo begini
bagus jga untuk melakukan arbit untuk koin ini. hanya saja setahu saya coinsbit perlu KYC. saya tidak begitu tahu dengan coinlim cman kmarin=kmarin dengar banyak masalah mengenai coinsbit kemarin, apakah masalah tersebut sudah diatasi ?
selain itu, kok gk ada yang berpikiran arbit yah ? padahal saya cek, perbedaan ini sudah agak lama terjadi.
Coinsbit memang masih punya isu scam, fake volume atau apalah, dan Coinlim juga gak begitu populer, kemungkinan ada volume, order palsu juga saya belum tahu. Saya coba tongkrongin layar Coinlim EMRX/BTC, lihat history tradenya, sekitar 30 menitan gak ada pergerakan.
17  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 📢[ANN] [Ozcar] - Decentralized Social Networking Platform (www.ozcar.io) on: March 02, 2020, 12:47:25 PM
Thank you for answering some of my questions, even though I don't really believe it. But you must complete your account's redtrust affairs, before moving forward.
Scam Accusations > OZCAR Platform [OCR] - Fake Team - Possibility Scam Project
18  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 📢[ANN] [Ozcar] - Decentralized Social Networking Platform (www.ozcar.io) on: March 01, 2020, 05:18:26 AM
First of all thanks for showing interest in Ozcar platform. As far as branch office address in Indonesia is concerned, this office is located in a building which also has many apartments and other centers in it.  Ozcar is going to launch a social networking platform so our main aim is to make connections with local communities in several countries. That's why the whole management work of Indonesia Networking is handled by our Indonesia Marketing Head (Satish) who is increasing is connections with the local marketers there.  Indonesia Branch Office is a small office located in a building to handle local team meet up (as local team members travel from different cities to one location) also they finalize future marketing plans after discussing it with the marketing head there. Mainly the company is registered in Singapore  and Core team is working from there.. If you check our Telegram then you will get an Idea that our other 2 local growth marketer are based in Turkey who will make our connections with Turkey Community. Soon we will share include more team members from other countries to increase the adoption of Ozcar platform.
Yes, I see that your team is mostly probably from India or Middle East, especially CEO. Why choose main office located in Singapore, is Southeast Asia your main target? What is the reason?
19  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: March 01, 2020, 04:42:34 AM
saya bisa kok akses webnya, saya apke chorme, hanya saja ada tulisan "not secure" sih. tapi, adminnya saat ini udah mulai jelas kok, untuk bounty v1 saat ini juga lagi ngadain distribusi. hanya saja, untuk bounty v2 belum mendapatkan keputusan dari admin, dan adminnya mengatakan kalau spreadsheetnya akan di publish 1 minggu sebelum distribusi, hanya saja tanggal distribusinya tunggu dari tim inti, sedangkan tim intinya lagi sibuk-sibuknya ngurus distribusi V1 untuk saat ini. 
Iya sekarang udah bisa akses walau Not Secure, padahal ini udah tak laporkan sudah lama ke adminnya belum fixed juga masalah website. Dan grup telegram utama penuh diskusi bounty padahal ada grup khususnya, adminnya kurang tegas.
20  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] [IEO] BLOCKBURN - Where Cryptocurrency And Online Gaming Meet on: March 01, 2020, 04:36:40 AM
Blockburn data on Coinmarketcap no recent updates, don't know what happened. But on Coingecko it is always updated. We are looking forward to the next few exchanges and development of Blockburn game platform in top gear, admin said. That should be a big change.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!