Bitcoin Forum
May 20, 2022, 06:05:23 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »
1  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [BounTy] Jax.Network Twitter/Facebook/Medium/Telegram/Signature|$30,000-8 Weeks! on: August 29, 2021, 08:54:19 AM
Forum Username: satria157
Forum Account link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2100853;sa=summary
Telegram Username: @wibuchan
Participating Campaigns: BLOG
Your BEP-20 Wallet Address: 0xa927f54E2e37836bD7DAA5f8Ef0071e1e23c305e
2  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: DOGDATA : Dog Owners Blockchain IEO on BitForex on: January 13, 2021, 07:25:54 AM
Nih token gimana kabarnya sekarang gan Cheesy apakah DEV nya sudah bangkrut? Dulu ane sih ikut bounty ini token
tapi gatau kelanjutannya awkw karena gapernah dibayar ,padahal ini token cukup bagus konsepnya ya tapi gimana yah
supplynya juga banyak banget alhasil jadi abu keknya wkw
3  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Is It Safe Now To Invest In Etheruem? on: January 13, 2021, 07:04:48 AM
if it is possible to buy then buy it before the price rises again but keep in mind to read the situation or you can see the signals discussing trading if you are not sure lol, don't buy at high prices and sell at low prices lol
4  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Ethereum now looks like a complete joke on: January 13, 2021, 06:59:58 AM
isn't this good, when the ethereum pump altcoin also joins the pump this indicates that ethereum has a big effect on altcoins, which in fact are not altcoins that use the Ethereum platform only but there are many more, but on the other hand we have to find expensive shipping costs lol
5  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Bithumb Global open Amepay deposit. on: January 06, 2021, 04:19:40 PM
I don't expect much because it is definitely a dump for the start because there are lots of tokens that bounty hunters get but if you want to hold it's up to you because I also believe Amepay is a good project and can definitely be pumped back easily
6  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: 🕵[BOUNTY DETECTIVE]🔵CYCLOPS FINANCE 240 CYCR (~24 ETH) REWARD POOL (4 WEEKS)🔵 on: January 06, 2021, 11:27:30 AM
#PROOF OF REGISTRATION
Forum Username:satria157
Forum Profile Link:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2100853;sa=summary
Telegram Username:@wibuchan
Participated Campaigns: Article
ERC20 Wallet Address: 0xB31F80BFA401279cDAC32d199C56494EF2d8fB9c
7  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: We can reduce our chances of loss on: January 06, 2021, 10:01:31 AM
in my opinion, trading is not recommended for newbies who are afraid that it will cause big losses and it is better to follow an airdrop or bounty which is free
8  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: Is ETH overpriced? on: January 06, 2021, 09:38:01 AM
this is not how likely Ethereum will jump even faster, this proves that Ethereum is the strongest coin after Bitcoin
9  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: ICO, IEO, IDO, STO which best? on: January 06, 2021, 08:16:12 AM
I think IEO is the best because it gets investors faster than those mentioned above. besides that, after the IEO they can immediately register at the market but back to the project and the IEO place, if they hold an IEO in binance it will definitely sell well lol
10  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: coin / token asal Indonesia on: January 06, 2021, 08:03:10 AM
Bisa dikatakan hampir semua project buatan lokal tidak ada harganya apalagi untuk jangka panjang, banyak developer maling kalau koin buatan lokal dan devnya sangat rakus meskipun koinnya masih bisa ditrading saat ini, lihat saja koin TEN dan berapa banyak koin yang terkumpul di saat ada voting koin di Indodax, jika koin tidak dijual pastinya harga akan naik namun dev sendiri menjual koin TEN dan harga akan semakin dump.
bener gan saya juga sudah kapok main di ten, devnya gak sabaran banaget buat ngsell alhasil jadi dump parah
11  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [GUIDE][DISKUSI] Hype Defi, Farming, Meme - Baca Dulu Sebelum Invest on: January 06, 2021, 07:58:21 AM
Tentu saja high risk gan. Itu berarti bisa kapan aja kan liquiditynya hilang terus akhirnya harga tokennya anjlok kalau ada sell gedhe. Kalau aman dalam arti ga bakal kena rug pull ketika ada lock sih emang lebih baik daripada ga ada lock, tapi bukan jadi jaminan tokennya bakal naik atau kena bug.
owalah begitu, tapi apakah kalau liquid dah dilock itu gabakal bisa diunlock takutnya sewaktu waktu diambil tuh sama devnya
12  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: 💎 [BOUNTY][NO KYC] Free TON Social Campaign | Token listed on exchanges! 💎 on: January 06, 2021, 06:32:02 AM
Week 4
Facebook profile URL: https://m.facebook.com/100008837172486
Posts:
1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2495044074133474&id=100008837172486
2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2496274137343801&id=100008837172486
3. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2496392290665319&id=100008837172486
4. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2496392203998661&id=100008837172486


Reposts:
1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2492841567687058&id=100008837172486
2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2494303367540878&id=100008837172486
3. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2495041820800366&id=100008837172486

Twitter profile URL: https://twitter.com/satriaadhe7
Tweets:
1. https://twitter.com/satriaadhe7/status/1347933817357520897?s=19
2. https://twitter.com/satriaadhe7/status/1348627427166048258?s=19
3. https://twitter.com/satriaadhe7/status/1348678376890896386?s=19
4. https://twitter.com/satriaadhe7/status/1348678283982823427?s=19
    
Retweets:
1. https://twitter.com/satriaadhe7/status/1346705932902748160?s=19
2. https://twitter.com/satriaadhe7/status/1347517185447452673?s=19
3. https://twitter.com/satriaadhe7/status/1347932435737051138?s=19
13  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [BOUNTY] keyTango- The easiest way to get started with DeFi {43000$} on: January 06, 2021, 06:28:33 AM
#PROOF OF REGISTRATION
Forum Username: satria157
Forum Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2100853;sa=summary
Telegram Username: @wibuchan
Participated Campaigns: Twitter
ETH Wallet Address: 0xB31F80BFA401279cDAC32d199C56494EF2d8fB9c
14  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: Dangdutcoin ---distributed ccoin for dangdut comunity--- on: January 05, 2021, 09:27:57 AM
Macem macem aja orang mau dangdutan pake mining Cheesy tapi konsepnya cukup menarik sih
15  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [GUIDE][DISKUSI] Hype Defi, Farming, Meme - Baca Dulu Sebelum Invest on: January 05, 2021, 09:19:06 AM
Kalau liquid tinggi tapi tidak di lock itu high risk ya gan ? bagaimana jika sebaliknya, apa itu sudah aman buat invest
16  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [Diskusi] Apakah BSC bisa menggeser tahta ETH ? on: January 05, 2021, 09:11:22 AM
Mungkin bisa saja karena mengingat fee eth yang tak kunjung turun membuat banyak projek lebih memilih bsc yg notabenya memiliki fitur yang mirip dengan eth platfrom
17  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [BOUNTY] ⚫⚫⚫ ETH, USDC, TKP, KCH [KEEP CALM and HODL] ⚫⚫⚫ on: January 05, 2021, 09:07:52 AM
#PROOF OF REGISTRATION
Bitcointalk Username: satria157
Telegram Username: @wibuchan
Participated Campaigns: Twitter, telegram
18  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: 🚀cara deposit indodax melalui Indomaret dan Alfamart💎💰 on: January 02, 2021, 07:18:33 AM
wah udah bisa lagi nih gan depo lewat alfamart Cheesy perasaan dulu udah diilangin yang fitur depo lewat alfa, sempet bingung juga sih dulu kalau mau depo  wkwk
19  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [Info] List Bounty Campaign Yang Exchangeable [Ter-update] on: January 02, 2021, 07:08:10 AM
*UPDET 2 DECEMBER*

Bounty            : AMEPAY
Tipe Campaign : Signature
Pembayaran     : Ame Token

Lumayan nih gan udah list di bkek sekitar $0.3 dan sebentar lg list di bithumb, pembayarannya setiap 2 week sekali
20  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: ETH high gas fee on: January 02, 2021, 06:39:40 AM
maybe it will continue to rise until now lol, really this is very torturous when you want to sell coins on dex exchange lol with a small profit and a fairly large fee lol
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!