Bitcoin Forum
January 23, 2020, 05:44:48 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 »
1  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: Ethereum kembali hijau ini saat BUY ? on: September 15, 2018, 10:39:08 AM
2 hari berturut-turut ethereum kelihatan hijau. Tapi tadi ane cek market cap udah merah lagi gan. Udah minus 2.31% aja. Tapi kalau mau invest sih gak papa gan, kayanya akhir tahun ethereum bakal meledak deh.
2  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Do You Think ICO investors are Decreasing? on: September 15, 2018, 09:32:06 AM
In fact, yes. Other ICO investors and enthusiasts have declined to this day. The main reason is that there are many frauds in the current ICO Projects that cause many investors to be deceived and feel aggrieved in investing in the ICO. Therefore, many ICO investors withdraw from the ICO to avoid this.
3  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: I just dump my coins for other coins on: September 13, 2018, 02:11:44 PM
I wonder to you a little why you throw away coins that I think are potential coins. But that's all your rights. I just remind you, there are so many benefits that you will get if you are patient and hold your coins longer for the future.
4  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: Expected Higher Return on: September 13, 2018, 09:12:18 AM
I have had a profit with a higher return than before. That is when I buy Ethereum and XRP. Until now they are the favorite coins that I have and still keep up to now. Ethereum and Ripple have great potential in the future, I'm sure like that.
5  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Altcoin bleeding. When does it stop on: September 12, 2018, 11:31:07 AM
Altcoin will not rise if bitcoin is still in a stable position. Bitcoin is always the benchmark price for altcoins. Altcoin will only rise if bitcoin has skyrocketed. One of the reasons why Altcoin will not go up is still quiet demand if the price of bitcoin is not high.
6  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Any coin like bitcoin? on: September 07, 2018, 03:44:26 PM
I haven't seen any coins that can rival the existence of bitcoin. Some altcoins that are born from bitcoin fragments can also not be like bitcoin. But one day, maybe the position of bitcoin can be shifted by his followers. But it takes hard work for that.
7  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Is it still a good idea to participate in ICOs? on: September 07, 2018, 01:22:44 PM
Investing in one or two ICOs in my opinion is better. I believe there are still many good ICOs, even though most ICOs are scams and fail. Do a good analysis before joining the ICO. Choose an ICO that makes sense in providing profits for you. That's very important.
8  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: [ASK] Bagaimana cara main bitcoin yang cocok untuk pemula sekarang ini? on: September 07, 2018, 12:46:05 AM
Pertama daftar dulu di akun bicoin gan. Setelah itu isi dana di akun bitcoin anda. Lakukan prediksi harga bitcoin, apakah naik dan turun. Jika harga murah, beli bitcoin dan jika mahal jual bitcoin anda. Jangan menunggu untuk mendapatkan keuntungan 90% karena nilai bitcoin ini fluktuatif. Mending ambil keuntungan 30-40% aja gan.
9  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: sebagai mata uang atau sebagai sarana investasi? on: September 06, 2018, 02:14:37 PM
Tujuan awal diciptakannya crypto adalah sebagai alat pembayaran yang mudah, murah dan cepat. Tapi sepertinya fungsi dari crypto sendiri sekarang mulai bergeser menjadi alat investasi yang menguntungkan dan memiliki nilai yang bagus. Tapi lambat laun sih bisa digunakan sebagai alat pembayaran gan kalau seluruh negara udah menerima kehadiran si crypto ini.
10  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Strategy for buy and hold on: September 06, 2018, 01:25:04 PM
The strategy of holding and buying is actually a general strategy that everyone can do. A person can get a profit if buying at a low price and selling it at a high price. The higher the selling price of the purchase price, the more profit you will get.
11  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Strategies in this bear market? on: August 29, 2018, 08:33:52 AM
We have no other choice but to hold all the coins we have until the market is bullish again. You also have to do what I do if you don't want to lose. Don't make the mistake of selling coins now, because as we know, the coin market is really falling.
12  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: List of Japan Coins on: August 29, 2018, 06:57:32 AM
There are many types of coins released from Japan. Among them are Nyancoin, Fujicoin, Monacoin, Sakuracoin and Cardano. So far, only these 5 coins come from Japan. And Cardano is one of the most popular altcoins among those I mentioned. Because Cardano managed to occupy the top 10, which is in position 9.
13  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: Investasi yang bagus 5 juta ? on: August 25, 2018, 08:55:05 AM
Saya lebih menyarankan anda membeli altcoin lebih dulu gan. Ada banyak pilihan altcoin yang bisa dilihat di coin marekt cap. Pelajari dulu jenis koin yang akan dibeli. Selain itu, belilah koin dengan nilai kecil terlebih dulu, setelah anda mendapatkan profit, anda bisa membeli koin dengan jumlah yang sedikit besar.
14  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: Top 5 altcoin yang disimpan untuk jangka panjang on: August 25, 2018, 07:27:30 AM
Bitcoin Cash, ZCash dan Dash adalah koin yang tepat digunakan untuk investasi jangka panjang. Bitcoin Cash adalah jenis koin yang bisa memenuhi kebutuhan koin karena jumlah bitcoin yang terbatas. Untuk Dash, saya memilih koin ini karena teknologi yang digunakan Dash menggunakan teknologi Cryptonote yang dapat menghemat biaya transaksi. Dan yang saya suka dari Zcash adalah karena koin ini adalah karena transaksinya bisa dilakukan secara anonim.
15  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Penggalangan Dana Korban Gempa Lombok on: August 24, 2018, 11:57:28 AM
Wah program yang sangat bermanfaat sekali gan, terutama untuk para korban gempa di lombok. Dari sini kita bisa menyalurkan Sumbangan kita untuk para korban Gempa, Saya sangat mengapresiasi program dan kegiatan ini, semoga saja bermanfaat dan terimasih sudah memberikan Informasi ini untuk kami.
16  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: I think ethereum is the best crypto next to bitcoin. on: August 18, 2018, 06:39:59 AM
Until now Ethereum is the best coin from other coins in Altcoin. Ethereum is the most prominent competitor of the Cryptocurrency king, Bitcoin. Ethereum in Coinmarketcap was ranked second after bitcoin. that's the sign that Ethereum is the best coin and will always be the best like Bitcoin, I hope Ethereum can get more advanced and will surpass the king Cryptocurrency, Bitcoin.
17  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Apakah Ini Akhir Dari Cryptocurrency? on: August 14, 2018, 08:40:13 AM
Jika tujuan sebagaian besar orang bergabung dengan crypto ini hanya untuk mengambil keuntungan, saya rasa crypto akan segera berakhir jika melihat penurunan harga akhir-akhir ini. Tapi jika mereka memiliki pengetahuan lain tentang crypto, yang mana crypto bisa memberi kemudahan untuk transaksi di seluruh negara, tentu crypto tidak akan ditinggalkan begitu saja oleh para investor. Ini artinya, crypto currency masih akan terus berjalan sesuai yang diharapkan.
18  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: ETH is now dying, what do you think? on: August 13, 2018, 11:28:22 AM
I don't think Ethereum is dead, it is just resting. I think this price decline also occurs on other coins. Even though in 3 months, crypto is in an alarming period, but I don't think this will last long. It only takes a few more months, I think the price of coins, including Eth will rise again.
19  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Ethereum Classic might surpass ETH in a few years on: August 09, 2018, 01:36:45 PM
 I still don't know about that. I only hope that Ethereum Classic will experience a high pump next year. even though the potential of Ethereum Classic is very good. maybe we just wait for time, it won't last long
20  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: mengapa altcoin berharga ? on: August 09, 2018, 11:57:56 AM
salah satu alasan mengapa altcoin ini bisa dibilang cukup berharga adalah karena eksistensinya didunia kripto mulai mengikuti bitcoin sebagai bapaknya koin. altcoin ini mengalami kemajuan, dan mulai bisa bersaing dengan koin sekelas bitcoin, terutama ethereum.
Pages: [1] 2 »
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!