Bitcoin Forum
April 21, 2019, 09:01:26 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: Official FutureBit Apollo LTC Image and Support thread on: January 03, 2019, 10:59:49 PM
I have the Apollo powered up and I am in the dashboard.  I am not connecting to the miner or to blocksfactory.  I have burned a new Apollo image that was successful, entered the username, password and address in the pool dashboard.  I have not added the proxy address.  Is this needed?  Here is the message I am getting in my dashboard.



It seems there is a problem to communicate with the miner, check error message.

Error: connect ECONNREFUSED 127.0.0.1:4028



That means bfgminer is not connecting to your pool...double check your pool info/username.



I have tried both litecoinpool and blocksfactory using cut and paste to enter usernames and passwords.  I can't get either to work.  I have logged out of the mining pools and used the same username and passwords (cut and paste that I used on the Apollo dashboard) and had success logging back in.  Do I need to enter the proxy address?

Update:  I changed the password to something very simple in the both mining pools and I am not getting the Apollo to connect.  I am not sure what I am doing wrong.  I was successful with my Moonlanders but this is not connecting.  I am connected via ethernet cable.

The Apollo is working thought because the donation is both active and the status is alive.   My main pool is active and the status is dead.

If donation pool is working then your definitely imputing something wrong in the url field probably. Delete the whole pool entry and put in a new one and make sure you are copy and pasting the whole stratum url correctly. Pool worker names/pass are case sensitive as well so you’ll fail authentication and get a “dead” pool.

I am using this address.  stratum+tcp://us.litecoinpool.org:3333  plus username and password.  My moonlanders are working on the same pools with same passwords.  I am not sure what else I can do?


Did you do this on the setup wizard? There is a bug that's not saving this info.

Make sure your going to the pool tab on the main side panel. Delete whatever is there and input a new entry using the pool info. You need to press the save button on the top of the screen. If that still does not work try rebooting the MCU.



Yes I did that in the setup wizard.  I have deleted all pools and started over several times and then hitting the yellow "save and restart" button which takes about 30 seconds to start over.  I have rebooted the Apollo and rebooted the modem separately.  Is there something like a factory restore for the Apollo?



Make sure it's not a capitalization issue. For some reason when I saved my username it removed the capitalization and that mattered.

I do not have caps in my username or password.  I have no idea what is going on?  I have cut and paste the mining address that I am using and the same one for the moonlanders.  I changed the password to something very simple and manually input.  I may try another mining pool but I use the same litecoin pool as the donation.

Maybe something poolside? Did you create new workers for Apollos? Litecoinpool needs you to define workers...

Thank you.  I had not defined the worker.
2  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: Official FutureBit Apollo LTC Image and Support thread on: January 02, 2019, 01:46:47 AM
I have the Apollo powered up and I am in the dashboard.  I am not connecting to the miner or to blocksfactory.  I have burned a new Apollo image that was successful, entered the username, password and address in the pool dashboard.  I have not added the proxy address.  Is this needed?  Here is the message I am getting in my dashboard.



It seems there is a problem to communicate with the miner, check error message.

Error: connect ECONNREFUSED 127.0.0.1:4028



That means bfgminer is not connecting to your pool...double check your pool info/username.



I have tried both litecoinpool and blocksfactory using cut and paste to enter usernames and passwords.  I can't get either to work.  I have logged out of the mining pools and used the same username and passwords (cut and paste that I used on the Apollo dashboard) and had success logging back in.  Do I need to enter the proxy address?

Update:  I changed the password to something very simple in the both mining pools and I am not getting the Apollo to connect.  I am not sure what I am doing wrong.  I was successful with my Moonlanders but this is not connecting.  I am connected via ethernet cable.

The Apollo is working thought because the donation is both active and the status is alive.   My main pool is active and the status is dead.

If donation pool is working then your definitely imputing something wrong in the url field probably. Delete the whole pool entry and put in a new one and make sure you are copy and pasting the whole stratum url correctly. Pool worker names/pass are case sensitive as well so you’ll fail authentication and get a “dead” pool.

I am using this address.  stratum+tcp://us.litecoinpool.org:3333  plus username and password.  My moonlanders are working on the same pools with same passwords.  I am not sure what else I can do?


Did you do this on the setup wizard? There is a bug that's not saving this info.

Make sure your going to the pool tab on the main side panel. Delete whatever is there and input a new entry using the pool info. You need to press the save button on the top of the screen. If that still does not work try rebooting the MCU.



Yes I did that in the setup wizard.  I have deleted all pools and started over several times and then hitting the yellow "save and restart" button which takes about 30 seconds to start over.  I have rebooted the Apollo and rebooted the modem separately.  Is there something like a factory restore for the Apollo?



Make sure it's not a capitalization issue. For some reason when I saved my username it removed the capitalization and that mattered.

I do not have caps in my username or password.  I have no idea what is going on?  I have cut and paste the mining address that I am using and the same one for the moonlanders.  I changed the password to something very simple and manually input.  I may try another mining pool but I use the same litecoin pool as the donation.
3  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: Official FutureBit Apollo LTC Image and Support thread on: January 01, 2019, 10:23:16 PM
I have the Apollo powered up and I am in the dashboard.  I am not connecting to the miner or to blocksfactory.  I have burned a new Apollo image that was successful, entered the username, password and address in the pool dashboard.  I have not added the proxy address.  Is this needed?  Here is the message I am getting in my dashboard.



It seems there is a problem to communicate with the miner, check error message.

Error: connect ECONNREFUSED 127.0.0.1:4028



That means bfgminer is not connecting to your pool...double check your pool info/username.



I have tried both litecoinpool and blocksfactory using cut and paste to enter usernames and passwords.  I can't get either to work.  I have logged out of the mining pools and used the same username and passwords (cut and paste that I used on the Apollo dashboard) and had success logging back in.  Do I need to enter the proxy address?

Update:  I changed the password to something very simple in the both mining pools and I am not getting the Apollo to connect.  I am not sure what I am doing wrong.  I was successful with my Moonlanders but this is not connecting.  I am connected via ethernet cable.

The Apollo is working thought because the donation is both active and the status is alive.   My main pool is active and the status is dead.

If donation pool is working then your definitely imputing something wrong in the url field probably. Delete the whole pool entry and put in a new one and make sure you are copy and pasting the whole stratum url correctly. Pool worker names/pass are case sensitive as well so you’ll fail authentication and get a “dead” pool.

I am using this address.  stratum+tcp://us.litecoinpool.org:3333  plus username and password.  My moonlanders are working on the same pools with same passwords.  I am not sure what else I can do?


Did you do this on the setup wizard? There is a bug that's not saving this info.

Make sure your going to the pool tab on the main side panel. Delete whatever is there and input a new entry using the pool info. You need to press the save button on the top of the screen. If that still does not work try rebooting the MCU.



Yes I did that in the setup wizard.  I have deleted all pools and started over several times and then hitting the yellow "save and restart" button which takes about 30 seconds to start over.  I have rebooted the Apollo and rebooted the modem separately.  Is there something like a factory restore for the Apollo?
4  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: Official FutureBit Apollo LTC Image and Support thread on: January 01, 2019, 10:01:39 PM
I have the Apollo powered up and I am in the dashboard.  I am not connecting to the miner or to blocksfactory.  I have burned a new Apollo image that was successful, entered the username, password and address in the pool dashboard.  I have not added the proxy address.  Is this needed?  Here is the message I am getting in my dashboard.



It seems there is a problem to communicate with the miner, check error message.

Error: connect ECONNREFUSED 127.0.0.1:4028



That means bfgminer is not connecting to your pool...double check your pool info/username.

I have tried both litecoinpool and blocksfactory using cut and paste to enter usernames and passwords.  I can't get either to work.  I have logged out of the mining pools and used the same username and passwords (cut and paste that I used on the Apollo dashboard) and had success logging back in.  Do I need to enter the proxy address?

Update:  I changed the password to something very simple in the both mining pools and I am not getting the Apollo to connect.  I am not sure what I am doing wrong.  I was successful with my Moonlanders but this is not connecting.  I am connected via ethernet cable.

The Apollo is working thought because the donation is both active and the status is alive.   My main pool is active and the status is dead.

If donation pool is working then your definitely imputing something wrong in the url field probably. Delete the whole pool entry and put in a new one and make sure you are copy and pasting the whole stratum url correctly. Pool worker names/pass are case sensitive as well so you’ll fail authentication and get a “dead” pool.

I am using this address.  stratum+tcp://us.litecoinpool.org:3333  plus username and password.  My moonlanders are working on the same pools with same passwords.  I am not sure what else I can do?
5  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: Official FutureBit Apollo LTC Image and Support thread on: January 01, 2019, 09:39:55 PM
I have the Apollo powered up and I am in the dashboard.  I am not connecting to the miner or to blocksfactory.  I have burned a new Apollo image that was successful, entered the username, password and address in the pool dashboard.  I have not added the proxy address.  Is this needed?  Here is the message I am getting in my dashboard.



It seems there is a problem to communicate with the miner, check error message.

Error: connect ECONNREFUSED 127.0.0.1:4028



That means bfgminer is not connecting to your pool...double check your pool info/username.

I have tried both litecoinpool and blocksfactory using cut and paste to enter usernames and passwords.  I can't get either to work.  I have logged out of the mining pools and used the same username and passwords (cut and paste that I used on the Apollo dashboard) and had success logging back in.  Do I need to enter the proxy address?

Update:  I changed the password to something very simple in the both mining pools and I am not getting the Apollo to connect.  I am not sure what I am doing wrong.  I was successful with my Moonlanders but this is not connecting.  I am connected via ethernet cable.

The Apollo is working thought because the donation is both active and the status is alive.   My main pool is active and the status is dead.
6  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: Official FutureBit Apollo LTC Image and Support thread on: January 01, 2019, 09:15:51 PM
I have the Apollo powered up and I am in the dashboard.  I am not connecting to the miner or to blocksfactory.  I have burned a new Apollo image that was successful, entered the username, password and address in the pool dashboard.  I have not added the proxy address.  Is this needed?  Here is the message I am getting in my dashboard.



It seems there is a problem to communicate with the miner, check error message.

Error: connect ECONNREFUSED 127.0.0.1:4028



That means bfgminer is not connecting to your pool...double check your pool info/username.

I have tried both litecoinpool and blocksfactory using cut and paste to enter usernames and passwords.  I can't get either to work.  I have logged out of the mining pools and used the same username and passwords (cut and paste that I used on the Apollo dashboard) and had success logging back in.  Do I need to enter the proxy address?
7  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: Official FutureBit Apollo LTC Image and Support thread on: January 01, 2019, 08:56:08 PM
I have the Apollo powered up and I am in the dashboard.  I am not connecting to the miner or to blocksfactory.  I have burned a new Apollo image that was successful, entered the username, password and address in the pool dashboard.  I have not added the proxy address.  Is this needed?  Here is the message I am getting in my dashboard.



It seems there is a problem to communicate with the miner, check error message.

Error: connect ECONNREFUSED 127.0.0.1:4028

8  Alternate cryptocurrencies / Mining (Altcoins) / Re: Official FutureBit Apollo LTC Image and Support thread on: December 29, 2018, 04:01:00 AM
My Apollo is not powering up.  I had it up and running and was in the dashboard.   I went to settings and scanned for WIFI.  Once it found my WIFI, I connected it.  The Apollo never connected and so I restarted it.  It has not powered on since.  When I power up the EVEA 500, the Apollo fan turns for a second but the yellow light never comes on.  Any suggestions?  Is there a reboot on the Apollo?   
Pages: [1]
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!