Bitcoin Forum
March 05, 2024, 11:16:19 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Bitcoin / Mining support / Re: Brand new innosilicon T2T-30T stops hashing within minutes, autotunes constantly on: February 18, 2021, 11:48:27 PM
Thank you all for the help...

My problem is now officially fixed. One of the fans was not installed properly by Innosilicon (air intake fan was in the wrong direction!). I was hesitant to change the direction of the fans because of their "Warranty invalid if torn" sticker, but I am glad I ignored the warning.

I find it interesting that a brand new factory-sealed item could have been mounted improperly from the start--not sure how good their quality control department was on my miner batch.

Hopefully this conversation can help others who face the same problem.
Thanks all for your time!
Emeric
2  Bitcoin / Mining support / Re: Brand new innosilicon T2T-30T stops hashing within minutes, autotunes constantly on: February 18, 2021, 05:15:06 PM
There does not appear to be a Kernel log in the interface, but I was able to get an error code with the InnoMonitor. Error code is 32 - which means hash boards overheated according to Inno's support team.

They told me to check on the fans. I did, and they both work, and both blow in the same direction. However, is there a specific direction that fans are supposed to blow? (i.e., could they have been mounted backwards at assembly). What I find interesting is that the built-in PSU blows air one way, and the fans blow air the other way--but maybe that's by design.

One of the things they told me is to check whether "Fans blow in the same direction as other miners"--but I do not have other miners from that brand and cannot find information online.

Thanks,
Emeric
3  Bitcoin / Mining support / Re: Brand new innosilicon T2T-30T stops hashing within minutes, autotunes constantly on: February 17, 2021, 06:15:31 PM
Hi Thank you for your insight.

It is connected on a 30amp breaker, 2 x 120 rods + Ground. I am using a Kentek 1 ft AC Power Cable IEC-60320 C13 to C14 Extension 14 AWG 15A 250V SJT for my connector. I will try to do some power measurements and test that. Thanks for the advice.



So after measurement, at the plug that goes into the miner, I got exactly 244 volts. So the lack of power does not seem to be an issue.

In the miner status section, there is a "Miner info" box with 3 hash boards highlighted. All of them say "Alive" when the miner turns on, and them move on to "Dead" status after a few minutes.

The issue appears to be that each board reaches a 93-94degree C and then turns to "Dead." Yet, the fan is always running at 100% and the miner is nowhere near hot, which leads me to think there is a heat sensor issue. Could I be onto something?

Thanks.
4  Bitcoin / Mining support / Re: Brand new innosilicon T2T-30T stops hashing within minutes, autotunes constantly on: February 17, 2021, 05:08:50 PM
Thanks for your help...

I have tried your recommended viabtc pool and the "balance setting." The miner has now been autotuning for 40 minutes, started circa 20+TH in minute 1-3, then all the way down to under 50GH/s. It has been stuck at an essentially meaningless hash rate for 30 minutes. The pattern is the same.

I am beginning to think I may have a defective unit...
Any other ideas?
Much appreciated if so.
5  Bitcoin / Mining support / Brand new innosilicon T2T-30T stops hashing within minutes, autotunes constantly on: February 17, 2021, 03:07:23 PM
Hello everyone,

I am having trouble mining bitcoin with a innosilicon T2T-30T. Here is the problem:
- Firmware always starts auto tune, gets to about 25TH in minute 1 (factory performance setting), then slowly drops from there down towards 0.005 TH. The maximum I did it is for 8 hours, and auto tune is never completed, stays within hashing speeds of 50MH to 5GH.

- I tried the following fixes:
   - Two different firmwares (the one recommended by innosilicon, and one "PSU" firmware also recommended by an innosilicon chinese word document)
   - 3 different mining pools, including the default one included with their setting - The miner connects to my pool, but of course, at these speeds, nothing is mined.

More info on miner:
Version
Type  T2TZ
Controller Version   soc
Build Date      8th of June 2019 08:15 AM
Platform Version          t2tz_soc_20190608_081559

Any help is highly appreciated... I have searched the web for hours without finding a fix..
Thank you so much in advance,
Emeric
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!