Bitcoin Forum
October 20, 2021, 05:13:01 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 »
1  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] CREDITS - New blockchain for financial industry! [Sale Nov-Dec 2017] on: April 05, 2018, 05:06:37 PM
Luar biasa koinnya saya sangat gak menyangka kalau ratenya bisa naik sampai 7 kali lipat padahal rate eth sudah turuh lebih dari 50%. Buat semua koin yang masih bertahan saja sudah hebat tapi cs seperti melawan arus, harganya terusan naik walaupun market dalam kondisi buruk.
hal inilah yang membuat para bounty hunter suka dilema kapan harus jual kapan harus hold. saat keputusan jual udah mantab, eh harga malah naik. saat keptusan hold sepertinya menjanjikan, eh harga anjlok terus. berita bagus saja kadang gak cukup buat naikin nilai token, tapi project ini menunjukkan arah sentimen positif.
Keputusan kapan menjual dan membeli itu sih keputusan kita masing-masing gan, memang sangat sulit menentukannya,
ane sendiri sudah menutup mata untuk melihat harga CS ini, karena sudah ane jual semua koin CS ane.
2  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] ARCONA - Augmented Reality Ecosystem. Sale 27.11.2017 on: April 05, 2018, 01:50:27 PM
Yaps,semoga saja ARCONA bisa memberikan kejutan dengan kerja kerasnya sampai dengan agenda yang sekarang ini "20 tiket gratis" dan tim nya benar2 sangat serius untuk kemajuan project  ini dengan berbagai konsep yang di bawa nya.
Moga saja ketika waktu ICO akan di mulai akan banyak yang tertarik dengan koin2 Arcona.

wow jadi sampai saat ini ICO nya masih juga belum dimulai ya gan gila bener nih sudah berapa lama project ini berlangsung karena setahu saya sudah dari tahun lalu deh, Cheesy gilaa peserta bounty nya harus pada sabar nih dan sangat setia banget semoga hasil nya sesuai dengan wkatu yang dihabiskan deh.
ICO paling lama ini kayaknya gan, kalau ane gak salah sudah dimulai dari bulan 10 tahun 2017 lalu,
benar-benar membutuhkan kesabaran yang sangat luar biasa agar bisa mendapatkan hasil yang maksimal.
3  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] CREDITS - New blockchain for financial industry! [Sale Nov-Dec 2017] on: April 04, 2018, 11:51:45 PM
Hari ini, token CREDIT akan tersedia untuk diperdagangkan di pasar saham lain yang masuk dalam Top 20, CoinBene, menjadikannya platform ketujuh bagi mereka yang ingin membeli CS. Baca lebih lanjut tentang daftar CS di CoinBene di artikel baru kami tentang Media

https://medium.com/@credits/credits-token-now-available-on-coinbene-5c5317acd55b


buat yang hold credits sekarang ini market di tambah hehehe. selamat deh buat teman teman yang beli ataupun gajian dari signature
selamat bagi yang masih hold credits token dikarenakan ane dapat informasi dari telegram credits, bahwa credits akan masuk binace dalam 1 - 2 minggu kedepan di bulan april ini
Beneran gan udah terkonfirmasi dari dev/adminnya belum? Kalau bener bener udah mantep nih buat nimbun credits dari sekarang soalnya entar pas udah masuk binance pasti paling gak naik 10% dari harga semula, lumayan tuh profit 10%.
kalau informasi yang diperoleh di telegram resmi mungkin saja informasi dari dev memberitahukan kabar baik bahwa tidak lama lagi token credits akan di listing pada binance
Mantap bener kalau informasi tersebut adalah benar terjadi, sudah kita maklumi bersama bahwa setiap koin yang baru masuk ke Binance biasanya selalu Pump harganya, jadi bagi yang masih hold CS harus benar2 mempersiapkan informasi seakurat mungkin untuk menunggu kapan pastinya akan dilisting kesana.
4  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ICO] EOZ LENDING PLATFORM POWERED BY ARTIFICIAL NEURAL NETWORK on: April 04, 2018, 05:09:42 PM
Bagus tu gan berarti sebentar lagi akan segera di distribusikan.rate nya cukup tinggi pasti sangat memuaskan hasil nya.apalagi yang dapat token 2k bisa jadi sultan baru ne.selamat yang ikut dalam proyek ini semoga pendistribusian bisa berjalan lancar.
Ya semoga pendistribusian bounty nya bisa lancar aja nanti gan, ya kalau rate nya bisa bertahan di $30 aja kita udah bisa melihat sultan baru nih yang ada di spreadsheet nya, khususnya dalam sigcamp.
Ane kok rada-rada gak yakin ya kalau nanti harga EOZ ini benaran $30 per EOZ, Tapi kalau beneran
wuihh sudah pasti bakalan banyak yang menjadi sultan dadakan, wkwkw SELAMAT buat semuanya yang sudah bergabung.
5  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] [ICO] BGX | EKOSISTEM GAMING AI REVOLUSIONER YANG TIDAK SEPERTI LAINNYA on: April 04, 2018, 04:58:54 PM
wah antusiasme investor terhadap proyek ini cukup tinggi,jika semua pendaftar ber invest pada proyek ini kemungkinan besar pasti bisa sold out cepat.
yah kalo di pikir pakai logika 14,000 orang yang berbeda-beda jika mereka invest semua, pasti akan hardcap, saya rasa mereka mendaftar dengan tujuan untuk invest. berdoa saja semoga demikian yang terjadi nantinya.
jika melihat saat ini di sudah 14K orang yang registrasi keproyek ini, menandakan minat masyrakat dan investor terhadap proyek ini sangat tinggi. moga-moga dalam perkembangan penjualannya bisa lancar dan optimis bisa sold out tokennya.
Sangat mungkin sekali gan proyek ini akan cepat mencapai hardcap nya jika 14k peserta itu
kebanyakan ingin invest ke proyek ini. Apalagi proyek ini berkenaan dengan Gaming, pasti rame peminatnya.
6  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 23, 2018, 02:44:48 AM
Here comes the panic selling from the Asians! Down down down!

I'm looking for those $7800 bitcoin  Cool
You might be able to get them a bit cheaper.

Source: Mammoths. Basically out of my ass, as Hairy would undoubtedly (and reasonably) say.

Heheheh. Let me show you my source:

7  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 23, 2018, 02:36:21 AM
Here comes the panic selling from the Asians! Down down down!

I'm looking for those $7800 bitcoin  Cool
8  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 21, 2018, 05:08:19 PM
*collects tears when everyone are busy crying*

Yup, that's my preferred method of collecting tears and Bitcoin. Lovely way to do it.
9  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 21, 2018, 04:29:20 AM
They could also fork or split the thread and send all the old posts to an archive leading us to start over from a worthless thread with 1 page. Poloniex should open up leverage shorting immediately.

It was briefly forked last summer when Bitcointalk locked this thread.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1993010.0
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1992753.0
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1991115.0
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1994588.0
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1993741.0


I couldhave sworn that happened in 2016... I must be remembering wrong.
10  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 21, 2018, 02:51:26 AM
I've commented on page 20001 of Wall Observer. My life is complete.
11  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 20, 2018, 11:08:14 PM
Hmm, I must not be seeing what you're seeing, JJG.

Something important that you said is that one can refer to previous periods as general frames of how the market will behave in the immediate future, and I think a lot of people misunderstand that. I'm glad to see you explaining that in such a great way. The price discovery near $13,000 is not sufficiently done, and I think that it will take more than a year to reach back over the heights of last year.

I can't think of anything fun ether. I was hoping to come up with some fun "I told you so", but... yeah. I guess we just wait and see.
12  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 20, 2018, 09:59:57 PM
I need bot. Where do I buy a bot? Exchanges should rent them out like scooters.

I. Am. Robot.

How. Do. I. Serve. Master?


You pass the butter
13  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 20, 2018, 09:51:07 PM
JJG, you make a great point. However, I'm not here to say that the sky is falling down. I really believe in bitcoin, but it looks like we're in one of those times when the price is not likely to rally to ridiculous and delicious new heights. And there will a time we bitcoiners will dance victorious. It's just my opinion that 2018 is just not it.

Tell you what. Let's make a game out of this prediction of mine, what do you propose?
14  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 20, 2018, 09:06:39 PM
There's a difference between Being a FUDster and recognizing a downtrend. This year's gonna be bearish or flat. I doubt we'll see prices over $18K this year. I doubt we see prices below $5k this year, or ever again to be honest.
15  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 20, 2018, 08:18:25 PM
Remember: Reduce, reuse, recycle.

Here's a video I made when we first breached $9000 https://www.youtube.com/watch?v=D-ZRcMy765E
16  Economy / Speculation / Re: When Bitcoin Will Reach 1 Million in Value? on: March 20, 2018, 07:55:02 PM
Off the top of my head, I'd say 2032. I've been working on an excel sheet for about a year, and it says 2037.
17  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 20, 2018, 07:21:15 PM
I need bot. Where do I buy a bot? Exchanges should rent them out like scooters.

I'm sure that would end well...

I don't think it would be that bad, to be honest, but what do I know?  \_(ツ)_/

the exchange owns the bot... What could possibly go wrong?  Certainly it wouldn't have a default behavior that benefits the exchange.  I trust them implicitly.  they are safe and benevolent like government!

If you rent out a bot that you don't have full control over, you face the same risks that you do sending your bitcoin over to an exchange. Same as entering a margin position, same as providing funding in an exchange.

It's up to each of us to assess the risk. That's what the free market is about, isn't it?
18  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 20, 2018, 07:02:13 PM
I need bot. Where do I buy a bot? Exchanges should rent them out like scooters.

I'm sure that would end well...

I don't think it would be that bad, to be honest, but what do I know?  \_(ツ)_/
19  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 20, 2018, 02:53:53 PM
brb, deleting all my posts.
20  Economy / Speculation / Re: Wall Observer BTC/USD - Bitcoin price movement tracking & discussion on: March 20, 2018, 03:11:19 AM
:Wile-e-Coyote:

Oh! I remember this! You mean like this?

Good morning, gentlemen.  Still at it I see?




That sure looks silly now that we're at $8500, huh?
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!