Bitcoin Forum
October 01, 2022, 02:12:10 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 91 »
1  Economy / Scam Accusations / Re: 999dice scammed me 0.548 BTC on: April 03, 2019, 04:33:26 PM
this you ?



I think you cheated

I always play there,
there is no scam 999dice.
2  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Pump Dump Indodax on: February 28, 2019, 12:31:19 PM
apakah kalian mengamati pasar indodax beberapa hari ini hampir setiap hari ada pump dan dump pada koin tertentu yang harganya antara puluhan dan ratusan rupiah. melihat kejadian tersebut sebenarnya resikonya besar baget tapi jika profitpun itu hitungan menit.
bagaimana tanggapan kalian terharap pump dump?

Sudah biasa mah di Indodax.
Apa lagi macam coin2 dalam seperti Ten, dump nya parah bener.
3  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: [ANN] ⚽ XFCCOIN ▐The first Fantasy Football Manager blockchain game!▐ ⚽ on: February 19, 2019, 05:07:25 PM
who's here still holding XFC COIN  Grin
I regret selling XFC last year.
but I will buy back XFC
4  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: ☑☑☑[ANN][BSD] BitSend - online since 2014 - Bittrex - Litebit.eu on: February 18, 2019, 10:19:55 PM
No.149 Overview Weekly Airdrop 02/18/19

Total members: 806 |Payout per member Bitsend: 10| Payout per member total Bitsend: 5.636
Airdrop total Bitsend 1.572.498

Infos about our Airdrop can you find here: https://bitsend.info/forums/index.php?topic=18.0
Payments will be issued on Mondays until 2019.
Best Regards,
Your Bitsend Team



thank you for airdrop this week Smiley
still hold up to 1 dollar.
5  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] [EON] EXSCUDO - ICO successfully finished! on: February 18, 2019, 04:17:20 PM
EXSCUDO WEEKLY #80 - Massive 2.0 Exchange Update With API Reviewed!
https://www.youtube.com/watch?v=BfP1k5KrlKc&feature=youtu.be


I thought, this is useless,every week update,but the price  eon is getting destroyed.
I se at the telegram on, a lot of people were disappointed.
6  Local / Jual Beli / Re: Jangan jual akun Bitcointalk di Forum ini on: February 17, 2019, 04:31:08 PM
Same ane juga kena red gara gara jual akun di forum.
Ada yang ngadu ke lauda. Langsung di lasih red.
Sudah ngasi alasan yang tepa, tetap saya gk di copot red.
7  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: [EVENT] Meetup dan Diskusi on: February 14, 2019, 06:54:12 PM
Ada yang  dari jakarta untuk tangal 27 nanti?
Bareng yuk hehe.
Penasaran nanti untuk di jakarta
8  Local / Jual Beli / Re: Ada yang jual akun twitter murah, minimal 100 Follower? on: February 13, 2019, 12:36:33 PM
Banyak yang jual kalo 100 folower.
Ane juga lagi nyari nih hehe.
9  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: [DISKUSI] Harga Bitcoin on: February 12, 2019, 10:34:19 AM
Ane juga berharap harga bitcoin bisa naik lagi dalam waktu dekat ini gan, sekalipun harga naik nya tidak setinggi seperti yang ada pada tahun 2017 kemarin juga tidak apa, yang penting harga bitcoin bisa naik dalam waktu dekat ini, itu saja sudah cukup, meskipun harga naik nya cuma menyentuh sampai 100 hingga 150 juta.
Naik ke 100 juta? Keren berarti ada kenaikan 2x lipat. Semoga saja bisa kejadian, siapapun* seneng kok kalau harga kripto mahal terus.

* Yang udah beli di harga murah.
Hihihi iya gan, Amin, semoga saja kesampaian harga bisa naik ke 100 juta lagi, karena jika di pikir-pikir sudah terlalu lama kita menunggu akan hal tersebut (naik nya harga bitcoin dan altcoin) masa iya di tahun ini kita harus menunggu lagi dari investasi kita karena harga tidak bisa menyentuh di 100 juta. Cry

Saya kira naik ke 100 juta itu sangat sulit gan, apalagi sering terjadinya market kena bobol, itu lah yang membuat bitcoin sulit naik untuk sekarang ini.
tapi banyak yang prediksi bitcoin akan kembali naik tahun 2019 ini, semoga itu benar Cheesy
10  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: [ANN] GLOBAL REIT - THE FIRST EVER BLOCKCHAIN BASED REIT on: February 09, 2019, 03:53:13 PM
Hello, when please GREM will be traded on your internal exchange?

And it is good to sell it? You said that also GREM holders will receive 5% yearly profit?


Soon
11  Economy / Gambling / Re: 🔥Playbetr.com🔥 - SUPERBOWL MADNESS DOUBLE ANY WIN UP TO 50 CHIPS🔥 on: February 03, 2019, 09:34:07 PM
Is the 50 chip doubling a first come first serve? I might make a deposit and place a bet if I can guarantee I get the bonus (assuming I win  Cheesy)

If your wager wins, we can guarantee that you will get the bonus up to 50 chips, no matter the wager, no matter the odds.  The plan was to provide the doubling for only 100 players and at this moment we are at 44 entries. 

Please make sure to email your doubled pick to support@playbetr.com

Even if you have a favorite cryptocurrency sportsbook, deposit at Playbetr, make one wager, win that wager and double your winnings up to 50 chips.  It's a truly great opportunity.

im already sent email for free credits

10 credits= 10 chips?

and if we win, and want to make a withdrawal, must to wait 1 week?
12  Economy / Games and rounds / Re: CyberDice BTC GiveAway | Sign-up and get 20 000 Satoshi! 💥🎲 on: January 28, 2019, 04:01:21 PM
username: yolanda222
13  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Sub Forum Indo Kok Sepi? Apa hanya perasaan saya saja? on: January 13, 2019, 08:11:21 PM
Sudah dua hari saya menengok dan mencoba mengamati sub Forum Indonesia, tapi yg muncul hanya ANN, tutorial, atau topik2 yg sudah di lock. Pada kemana Agan? Mana suaranya?  Embarrassed Cheesy

memang sekrang sudah sepi di sub forum indo, karena sudah pada gk jelas bounty sekrang hehe.
Dan di Tambah lagi banyak orang rese sekarang, pada lapor sana lapor sini (cepu sub forum indo )
14  Economy / Gambling / Re: 20 Bitcoin Christmas Giveaway at BetKing.io - Invest commission lowered to 10%! on: January 06, 2019, 06:30:32 PM
Unfortunately, due to mass cheating and abuse during the contest, we have had to cancel the promotion and the payout of prizes.

We will undo all bets during the promotion period and reset stats, investment and player balances.

No one will lose any money here, except BetKing.

To compensate investors who were invested before the 24th and still now, we will add 10% of the amount to be deducted during the reset to their total investment.

Everyone else will have their balance set to the total deposited minus the total withdrawn during this period.
For anyone who withdrew more than deposited during this time BetKing will take the loss.

Again, no players or investors will have a loss here, only BetKing.

The BetKing website will be offline until the stats and balances are corrected. Withdrawals will be disabled during this time. We also just processed 90% of withdrawals that were pending.

If you have any queries you can contact support at support@betking.io









cancel the wager contest?
15  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: ☑☑☑[ANN][BSD] BitSend - online since 2014 - Bittrex - Litebit.eu on: December 28, 2018, 06:22:30 PM
No.141 Overview Weekly Airdrop 12/25/18

Total members: 806 |Payout per member Bitsend: 10| Payout per member total Bitsend: 5.566
Airdrop total Bitsend 1.516.238

Infos about our Airdrop can you find here: https://bitsend.info/forums/index.php?topic=18.0
Payments will be issued on Mondays until 2019.
Best Regards,
Your Bitsend Team



thank you for airdrop this week
and still hold up to 10k satoshi  Grin
16  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][TGE] Jarvis - Bursa multi-asset Hybrid | Token dengan pendapatan on: November 20, 2018, 05:58:27 PM
Sepertinya moderator ini terlalu terburu-buru untuk memposting ANN dalam bahasa indonesia karena kalau dilihat dari progres belum ada 20% yang sudah dalam konten bahasa indonesia apakah sedang kejar setoran atau bagaiamana pada kalau dilihat project dan bounty masih lama.

anda bisa baca tidak?
itu di atas ada tulisan ''tunggu ya sedang diterjemahkan ''
biasakan membaca terlebih dahulu.
17  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: [ANN][PRE-ICO] Champion Coin - 🏅 Join the League of Champions 🏅 on: November 12, 2018, 03:39:26 AM
BOUNTY CHAMPIONSHAVE ALREADY STARTED with bountyhunters.io
join now!

Bountyhunters is scam!! Don't bother anybody here

Champion Coin, what about Ronaldinho? Why doesn't he tell anything to the public about his company?

Bountyhunter.io is a scam and I was with them from the beginning I have lost so much time and potential profit in projects that were unaware of the fact the bountyhunters.io was scamming us. There is one other ccase against both bountyhunters.io and BFM bitminer factory. They asked for KYC only after the bounty work was done. This is theft. Now this is exactly why I am against KYC, both bountyhunters.io and BMF have peoples personal info and can with it as they please because there are no legal agreements. KYC needs to die!!!

Championcoin will no longer affiliate itself with the scam bountyhunters.io and do not condone their behaviour at all.

Sorry, I dont know.

right bountyhunters.io, they ask privtekey.
ChampionCoin postponed bounty, and him searching for a new bounty platform.
18  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: [ANN][PRE-ICO] Champion Coin - 🏅 Join the League of Champions 🏅 on: November 09, 2018, 01:44:59 PM
̶B̶O̶U̶N̶T̶Y̶ ̶C̶H̶A̶M̶P̶I̶O̶N̶S̶H̶A̶V̶E̶ ̶A̶L̶R̶E̶A̶D̶Y̶ ̶S̶T̶A̶R̶T̶E̶D̶ ̶w̶i̶t̶h̶ ̶b̶o̶u̶n̶t̶y̶h̶u̶n̶t̶e̶r̶s̶.̶i̶o̶
̶j̶o̶i̶n̶ ̶n̶o̶w̶!
(postponed)




Edit
19  Economy / Services / Re: [SURVEY]|Take a quick Survey about Gambling & Bitcoin/Crypto|Get $3 in BTC on: November 03, 2018, 01:37:11 AM
username: yolanda222
BTC Address: 17KhP4jj5ceHgV61dsskETy8FLmJ1ZqZcX

already survey
20  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] Quadrant Protocol - A blueprint for mapping decentralized data on: November 02, 2018, 12:38:44 PM
Pembayaran untuk peserta bounty sudah di Mulai Kirim.
Silakan Cek Wallet anda
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 91 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!