Bitcoin Forum
October 19, 2021, 12:54:02 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 70 »
1  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] ⭐️⭐️⭐️ROMAD - NEXT GENERATION ANTI-VIRUS! WORKING PRODUCT!⭐️⭐️⭐️ on: October 25, 2019, 04:58:02 PM
Ane sudah lama gak mantau theread romad , ohya beberapa waktu yang lalu ane ngecek imtoken ane dan alhamdulillah token rnda telah landing di wallet, cuma ane masih binggung apa token rdna udah market yang melisting belum ya?
kalau memang udah member disini yang udah sell token rdna, kalau boleh tau nama marketnya apa ya?
sepertinya hingga belum ada gan, masalah exchanger juga sudah banyak yang nanya di telegramnya tapi nanti akan diumumin setelah exchangernya ngeluarin pengumuman sendiri. bahkan ku cek di forkdeltapun rdna juga gak ada harganya, jadi untuk saat ini silahkan pantau terus telegramnya.
2  Economy / Speculation / Re: BTC- When it back to 20k on: October 25, 2019, 01:23:03 PM
Is this you bought on 2017 bull run? I know what you feel because its sad to see bitcoin falling down you buy it at $18k and now the price at $7400 and its continue to falling down.
Personally no one can tell to you when the price go back to its all time high but if you are long term investor just keep your bitcoin and back when price reach again its ath.
the risk of buying during a bull run is something like this. we don't know when bitcoin prices go down when prices go up instantly. looking at the conditions, it's very difficult to see the price of bitcoin go up at that price again. Well, maybe Halving will help the price of bitcoin go up, but I'm a little doubt if the price of bitcoin can pass ATH in 2020.
3  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Will You Trust a Project Announce BY A Legendary Member on: October 25, 2019, 08:50:20 AM
I would not pay attention to the rank of the person who posted the project topic. It's not important. It is important to analyze the project and its team.
in the end, we really need to do our own research to strengthen our confidence in trusting a project. but, I think if it's a legendary member, the project that he brings will not be arbitrary. that means he risked the account he had. if something goes wrong in the project that he brought, of course it will worsen the risk. I think that the project presented by legendary members deserves to research.
4  Alternate cryptocurrencies / Service Discussion (Altcoins) / Re: Tips On How To Receive More Rewards In Bounty Campaigns! on: October 25, 2019, 05:45:37 AM
Quote
The more engaged you are in the community and with the team, the higher chance of receiving higher rewards!

This one I can confirm. Being active, more engaged and helping the team answer basic questions opens to other opportunities such as becoming CM. You can get paid with more tokens or even major alts such as eth.
this will happen when we really help the team. This happens when BM is kind enough to give us rewards for helping them. but looking at some cases, not everyone who helps will get an additional reward. however, I feel that trying to support projects ranging from signatures, content creation, and social media is the right way to add rewards, but that also requires a pretty hard effort.
5  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Asia can be the biggest crypto market on: October 24, 2019, 04:34:22 PM
The Blockchain project these days is targeting Asian market because of many countries in Asia have embraced cryptocurrency like Japan, South Korea and Singapore. Recently an article published by Coingecko stating that the crypto has shifted from a Western-dominated industry to a very Asian-dominated industry.

Reasons why Asia will lead the crypto market:

  • Cryptocurrency Mining Is Now Largely Asian-Dominated
  • Staking is Also Largely Asian-Dominated
  • New Exchanges Are Mostly from Asia
  • Singapore Leads the World in ICO and IEO Issuance
  • Asia Is Leading the World with Innovation

Source: https://www.coingecko.com/buzz/state-of-crypto-markets-in-asia
Not aware about those information and I'll like to thank you for feeding us the link so readers can follow and check out every details that being written from that article. It's a good thing that more and more people from Asian countries have the same insight regarding to this system, with more adoptions that will happened especially those places from Asia who do have large populations it will lift the market and value will rise due to demands.
I did not realize that so many exchangers are quite well known and I often use them from Asia such as Digifinex, BW, Okex, binance and others. however, Asia is good enough for the cryptocurrency marketplace, and even in my country, the exchanger has a license, well for crypto users like me, that's quite a relief.

I don't know if Asia can be the biggest marketplace (I hope it can), but I know that other continents also have considerable potential in this regard. wherever that is, I think it will be a good advantage for cryptocurrency users.
6  Other / Beginners & Help / Re: Im looking for wallet safe and Popular on: October 24, 2019, 03:03:00 PM
Well, until now I only use MEW (myetherwallet) I think it's very safe, all you have to do is keep your private keys safe. besides, if you really want a wallet that is really safe and you can take care of yourself, you can use a hard wallet, you can take care of it like you are guarding ATMs, flash disks, and other hardware.
7  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] ⭐️⭐️⭐️ROMAD - NEXT GENERATION ANTI-VIRUS! WORKING PRODUCT!⭐️⭐️⭐️ on: October 24, 2019, 01:12:52 PM
kemungkinan karena tidak banyak antivirus yang mendukung skype.
Ada artikel yang mendukung tentang dugaan agan ini? pernahkan ada kasus antivirus mendeteksi Skype sebagai suatu Virus? Saya jarang pakai Skype tapi gapernah mengalami kasus seperti itu.
ane jga jarang make gan, makanya ane blgn kmgnkinan hehe. tapi ane baca di situsnya katanya "lebih dari 50 antivirus mengatkan bahwa skype aman, tapi ada antivirus lain yang mungkin mengatakan bahwa ada interaksi lain yang akan di tidak anggap virus tapi menjadi alasan untuk tidak menginstalnya." anda bisa lht dibagian skype is Virus-free pada link ini.
8  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] ⭐️⭐️⭐️ROMAD - NEXT GENERATION ANTI-VIRUS! WORKING PRODUCT!⭐️⭐️⭐️ on: October 24, 2019, 03:47:20 AM
~
Kalau begitu berarti ROMAD ini belum support semua browser jika didasarkan apa yang mereka katakan, jadi percuma kita install ROMAD kalau cuma bisa internetan memakai Edge ( Browser bawaan Windows 10)
Saya argumen begini karena mereka memakai konsep kompatibel atau enggak, saya ambil premis jika aplikasi tidak ada pada list kompatibel yang dirilis oleh tim ROMAD maka aplikasi tersebut tidak kompatibel dimana jika tidak kompatibel sama dengan tidak disarankan memakai aplikasi tersebut.
bener juga yang ente bilang yah gan Undecided
tapi sepertinya kalau untuk browser hampir semua antivirus kyknya kompatibel dengan layanan browser seperti itu (cukup aneh kalau romad kudu nulis semua aplikasi yang kompatibel hehe). mungkin romad mengatakan sperti itu kemungkinan karena tidak banyak antivirus yang mendukung skype. selain itu romad juga kan bisa di gandengin dengan eset, dan windows defender bawaan windows, jadi lebih aman sih.
9  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] ⭐️⭐️⭐️ROMAD - NEXT GENERATION ANTI-VIRUS! WORKING PRODUCT!⭐️⭐️⭐️ on: October 23, 2019, 02:47:14 PM
Tahukah Anda bahwa pemutakhiran ROMAD v2.0.4.197 kompatibel dengan :
  Windows Defender
  Windows 10
  Skype
  Produk dari ESET:
o ESET NOD32 Antivirus
o ESET Endpoint Antivirus
o ESET File Security
o Eset Smart Security
Kompatibel dengan Skype untuk keperluan apa ya? apakah aplikasi selain Skype misalnya Line atau Whatsapp belum kompatibel dengan Romad lalu pada saat penggunaan Romad kita membuka aplikasi yang tidak kompatibel, apa yang akan terjadi kepada sistem?
saya pikir kebanyakan orang luar menggunakan skype untuk melakukan interaksi seperti video call lewat pc gan, jadi dengan supportnya romad ini terhadap aplikasi tersebut, orang yang menggunakan skype mungkin bisa terhindari dari segala interaksi yang tidak di inginkan. mungkin kurang lebih seperti itu.
10  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: October 23, 2019, 09:13:54 AM
Info terbaru yang saya dapatkan dari telegramnya sepertinya form report untuk signature minggu pertama akan dibuka pada jam 12pm UTC hari ini (mungkin skitar jam 7 malam WIB). begitu ula dengan hawk schiil akan di buka pada jam yang sama.

baru sadar project ini kerja sama dengan klay yah, yang ngadain airdrop di upbit kmarin. mantep juga kalau fokus airdropnya. moga ini jadi salah satu project paus lah di tahun ini.

*Edit. Dah buka form reportnya, untuk lebih jelasnya langsung ke thread bountynya aja
11  Other / Beginners & Help / Re: BOUNTY SCAM!!! on: October 23, 2019, 06:49:36 AM
Its hard to find good project and you can't predit what happen that project in future.
So, before you want to join Bounty, you must check it carefully and don't forget to always check it every time.
Because only check 1 time is not enough to trust that project.
Checking is not the matter, there are some projects that looks cool with strong team,  but  failed to deliver, nearly 80% of bounties are scam, they end up sending worthless tokens to participants, one of the best way is to join a campaign that is being handled by a reputable manager,
Yes, now I see that not only investors who are less interested in a project, but also bounty hunters. it is due to working long months, and when the token list is on the market, the price is so low. Even though it has done enough research, there are still many projects like that. Well, I can't say much about this, because the decision to participate or not return to each of us
12  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: Prices of Bitcoin and Altcoin are down now ...? on: October 23, 2019, 05:07:07 AM
We can not do anything about the condition of this bearish market, what else can I do, this is a risk that I must accept as an investor.
From the beginning start investing in bitcoin and altcoin must be prepared with a high risk. Besides me many traders and other investors
also frustrated with market conditions like this. All you need to do is be patient hoping the market is bullish soon. But you don't have to
worried about the current condition of cryptocurrency. I am confident in the future of cryptocurrency, so now take a short break from activities
trading. Relax just enjoy life. Because it's useless to force trading in market conditions like this that there are even more losers later.

yes, this is all actually beyond prediction. I think that this month the price of the cryptocurrency has begun to recover, and because of that thought, I have struggled to collect popular coins since the beginning of this year. but, it looks like the bear market is not yet ending, even today the price of popular coins is decreasing, even bitcoin. for this month it seems that the price of bitcoin is quite difficult to be at $ 8500.
13  Economy / Speculation / Re: Bull or Bear season for crypto? on: October 22, 2019, 04:35:59 PM
Funny thing is I always look at the bitcoin market as a bull season even if the price goes down.
As long as it wont reach $300 again then I am good with it.
I already made my profits so I am in for support at bitcoin by now.
I want to see it reach heights that havent been reach by other vurrencies before.
I am quite happy to see people as grateful as you are. I am also quite happy to see that the price of bitcoin is quite stable at the price of $ 8k so far, even this has happened after its decline last June. I think that at the moment most crypto doesn't experience bears or bull run. Well, until now the price of crypto has not raised the potential that could rise to tens of percent. however, I think that currently, the price of crypto will be ready for a bull run. prepare yourself buddy
14  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: October 22, 2019, 02:55:26 PM
Yang pengen ikut bountynya dan telat, sepertinya bounty event school bakalan dibuka lagi dalam waktu 24 jam, jadi terus pantengin. Lmyn 1x ikut event for $10 hehe (kalau gak Salah).
Untuk Yang ikut signature, sekedar info, form reportnya Hari jni jga bakalan di buka, jadi jangan sampai telat reportnya
15  Economy / Economics / Re: Will 2019 take us to Moon or Mars? on: October 22, 2019, 09:54:38 AM
all of us of course are eager to see that bright end of 2017.. but in fact we don't want to see what happened during 2018 when bitcoin fell to 3k level.
so I vote for stable flat during the end 2019.. let the bitcoin be at 10k level. that would be nice an d steady growth within 2019
maybe at the moment, the price of bitcoin is quite close to the price of $ 10k, but it might be a little difficult to see that when we are at the end of the year. however at the moment, the price of bitcoin is stable at the level of $ 7k- $ 8k, although there is news of halving will happen, I think the current price of bitcoin is indeed trying to reach the price of $ 8600, or even $ 10000 this year, but until now the increase has not been significant.
16  Economy / Economics / Re: If you want to be rich..! on: October 22, 2019, 08:25:44 AM
Your hard work and hardships never let you down and you always get rewards for them. Those who have become rich in the world of crypto currencies had also worked harder in those days when people were not even ready to believe in the potential of these coins especially bitcoin. Working hard and smart at the same time is required for you to become rich.
work hard and think smart, that is the essence of getting rich in this matter. working hard by trading will only make you trade in an uncontrolled way. because it is required for everyone who wants to take advantage of cryptocurrency to continue to learn and build their own strategies to achieve their profit goals. learning to make the right decisions will also make you benefit in world crypto, or in real life
17  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [Info] Buat Rekan Bounty Cryptotalk Signature on: October 22, 2019, 06:19:15 AM
Mungkin karena kebanyakan yang posting mengarah ke spam ya makanya Yahoo mengupgrade lagi syarat-syarat untuk mendapatkan reward agar postingan menjadi lebih berkualitas. Saya sendiri hanya sanggop perhari di bawah 10 postingan saja selama ikutan.Kalau sistem merit di terapkan jadi agak susah sepertinya pasti bakalan ramai yang keluar dari project ini.Kalau terlalu berat syarat meritnya juga sich, cuman ini belum tahu ya karena belum final untuk merit.
atau mungkin yobit yang ngos"san bayar banyak peserta juga yah gan ? soalnya banyak yang burst post, dan spamming, bahkan memposting diatas 15 post perhari, itu tentu membuat bayaran yang cukup tinggi, selain itu postnya belum tentu konstruksif/sesuai dengan tema yang dibicarakan.
tapi ini memang keputusan terbaik untuk menghilangkan burst posting.

(Kirain tadi update kalau yobit gak nerima peserta baru hehe  Cheesy)
18  Other / Beginners & Help / Re: Airdrop or Bounty on: October 21, 2019, 05:15:14 PM
What 'gifts' are you talking about? Do you mean the art contest?

99% of airdrop is worthless and even if they might worth something, you'll need to wait years probably. Get an online job, learn to code or start a Youtube/blogging channel and buy some bitcoins with your money. That's better than participating in countless airdrops.
I am pretty sure that what he meant was bounty. Well, with the level that you have, you obviously can't follow the signature campaign, but you can provide support from social media, I'm pretty sure it doesn't need creativity so much. besides, if you have a talent for writing, you can take part in bounty content creation, and you can even make videos about a project.

it takes hard work to achieve it all. Well, nothing is easy in achieving what you want to do.
19  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] ⭐️⭐️⭐️ROMAD - NEXT GENERATION ANTI-VIRUS! WORKING PRODUCT!⭐️⭐️⭐️ on: October 21, 2019, 04:05:23 PM
ane blum pernah make gan, soalnya ada AVG juga nih di laptop. untuk reviewnya di telegram, sepertinya mereka cukup puas, terlebih lagi di kasih waktu 1 tahun buat nyoba, mungkin setara lah sama AVG premium, atau antivirus premium lainnya. salah satu keunggulan Romad bisa ente lihat gambar dibawah gan. penggunaannya lebih ringan dibandingkan yang lain.
Cek disini
Bisa jadi pro dan kontra kalau ngelihat data diatas, saya bagian kontra, karena menurut saya anti virus yang baik adalah yang melakukan scan sampai ke file terdalam, dimana untuk melakukan hal tersebut membutuhkan waktu yang lama apalagi user ingin cepat selesai maka para antivirus 'serius' ini memaksa kinerja komputer bahkan sampai 100% load karena memang untuk keperluan kecepatan dan kedalaman scan.
karena hal tersebut lah dikembangkan antivirus ROMAD ini yang bisa bekerja secara baik tapi tidak memaksa kinerja komputer. yah, antivirus ini memberikan perkembangan yang cukup bagus untuk keinarja RAMnya. tapi kalau masalah scanner, saya belum dapat informasinya. tapi project ini mendapatkan beberapa pujian pada konverensi  yang mereka lakukan. tapi kalau masalah kinerja sih, lebih baik coba sndiri gan biar gak ada pro sama kontranya. selain itu aplikasi ini juga kompatible dengan aplikasi ESET antivirus, jadi kalau rasa kurang, bisa digandeng 2 antivirus gitu.
20  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [SHARE] Perkembangan Harga Koin IEO Binance on: October 21, 2019, 11:48:32 AM
kebanyakan memang ATH yang IEO di binance bisa sampai ratusan % yah, karena itu saya cukup mengapresiasi IEO disana. sejauh ini, saya hanya terlibat dalam IEO untuk harmony, dan hasilnya cukup mengensankan, bahkan hingga sampai saat ini %nya masih cukup tinggi. kemarin sempat penasaran sama project erlond, tapi karena banyak pikir, yah gak jadi support deh.

sejauh ini masih ada 5 project yang masih berada diatas harga IEOnya dan 4 project sudah berada dibawah IEO. yah, hanya saja masalah kebanyakan IEO setelah mencapai ATHnya, harga terus menurun yah ? soalnya kuperhatiin harmony kyk gitu.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 70 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!