Bitcoin Forum
September 29, 2023, 08:55:50 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 25.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 57 »
1  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: 🔥 [ANN] UBECOIN - A Cryptocurrency designed for business and entertainment 🔥 on: May 09, 2019, 12:11:02 PM
Pengguna dapat melakukan transaksi menggunakan banyak perangkat baik dari rumah, kantor atau saat bepergian dengan bantuan ubecoin, banyak keuntungan menggunakan dompet pihak ketiga.


dompet pihak ketiga yg di pakai apa gan?
2  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: Populous World GOLD POKEN 'XAUp' Sale on: April 08, 2019, 10:30:04 PM
one very good project. the calculation of the note is very fast. now just wait for the gift distribution schedule. congratulations to all participants and the development team.
3  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] Pundi X - Any store can buy, sell and accept Cryptocurrency on: April 07, 2019, 07:50:54 AM
I received another tokens again, this time bigger than the first one.
Thank you so much, my holding just keeps increasing and I am still holding going to the future of PundiX.
After the airdrop, I hope we can see some real price increase, let's dance with BTC's price movement.
Congratulations you have received the token again and indeed it is better we must keep holding and be patient because the future of Pundi X in my opinion is very bright so we must be sure of that
Congratulations sir. I also still get a token from holding this PundiX. I hope this price increase will be a good start for the future. we must be patient for even greater results. PundiX has a good future..
4  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: [ANN][ICO] 💥💥 SKELPY - CERTIFIED DECENTRALIZED BLOCKCHAIN - www.skelpy.co 💥💥 on: April 07, 2019, 07:41:09 AM
SkelpySystem is a decentralized platform that enables certification and recognition of portfolios in the Skelpy circuit. Through this system it will be possible to recognize the subjects involved in the transaction. Portfolios will be recognized at the discretion of the rightful owner who will decide on the visibility of their portfolio.
5  Other / Archival / Re: [ANN] FIVEBALANCE [FBN] - Human Resource Development Platform on: April 06, 2019, 02:47:48 PM
In its development, Fivebalance Coin will present the Masternode feature so that each user can feel the benefits of the FBN masternode that is run. FBN itself has a positioning as a reward system that is used for human resource development. so far how has the project developed dev?
6  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: ANN]StacksCity - Smart WIFI Advertising Platform 🎁|Bermitra dgn/ MATIC NETWORK on: April 06, 2019, 12:05:14 AM
Quote
ngecek sekilas tadi, sepertinya 'mitra' dengan matic network bisa dikonfirmasi lewat tweet https://twitter.com/StacksCity_ANN/status/1074910809787052032. hanya saja ane liat ini lebih mirip relasi klien/konsumen sih, di mana stackscity menggunakan teknologinya matic buat framework/backbonenya.
menarik juga penerapan teknologi yang dikembangkan dalam project StacksCity ,saya lihat alibaba.com juga ikut terlibat menjadi patnership StacksCity
saran bagi yang mau berkontribusi baik di kampanye bounty ataupun project nya analisis saja dulu dan ikutin perkembangan nya.
iya gan, proyek StacksCity ini sangat menarik untuk di ikuti campaign nya. banyak perusahaan besar yang sudah bergabung di dalam nya, termasuk alibaba.com ini. semoga saja semakin bagus kedepannya.
7  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][SSX] SOMESING | Kampanye Bounty Youtube SOMESING on: April 05, 2019, 10:52:05 AM
emang sih ngga seberapa gan namun kayaknya project kali ini akan menjadi sesuatu yg sangat menarik dengan durasi yg bener singkat,mudah mudahan saja bisa ramai banyak dukungan .
kalau bayaran cuma $5 sama sekali gak menarik gan walaupun durasinya cuma seminggu, tapi itu tergantung masing2 kalau menurut agan menarik ya silahkan join dan nikmati rewardnya
menarik dari mana gan?! di bayar $5 dengan durasi seminggu. saya rasa sangat menghabiskan waktu kita kalau ikutan proyek ini dangan bayaran segitu. memang benar itu tergantung dr kitanya. di thread aslinya saja masih sepi pengunjung.
8  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] [SAITERM] [Teknologi Pemanasan Inovatif] [Token Sale - Live] 🔥🔥 on: April 03, 2019, 07:14:32 PM
Kampanye Bounty pertama telah berakhir!
Pertama-tama, terima kasih untuk ikut serta dalam kampanye Bounty Saiterm yang pertama.
Kami sedang merancang tahap bounty kedua dan terakhir.
Kami akan mengumumkannya minggu ini.
Cek Sosial media kami untuk mengetahui kabar terbaru selanjutnya.
wah mantap nie gan kalau tahap pertama telah selesai. terus apakah peserta di tahap pertama wajib ikut di tahap kedua tidak ya gan? di tunggu info terbarunya gan.
9  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: 🏆🏆[ANN] (HOSP) HOSPITAL COIN CRYPTONOTE V7 POW💉💉💉 on: April 03, 2019, 07:10:49 AM
Maaf kalau saat ini bagaiama perkembangan dari project ini yah karena kalau saya melihat pada crex24 masih belum juga ada dan melihat harda di escodex harga permintaan dan penjualan sangat terlampau jauh apakah nanti akan ada kebijakan dari team HOSP sendiri?
kalau ane lihat di ann resmi gak ada update apapun dan di telegram juga gak ada pinned message jadi agan bisa menilai sendiri bagaimana kabar dari proyek ini tapi ada stu saluran lagi yang nelum ane lihat,kali aja mereka lebih aktif disana https://discord.gg/w5CdNzE
dari penjelasan agan saya menyimpulkan bahwa proyek ini memang kurang meyakinkan, karena jika memang mereka serius tentu nya di semua media harusnya aktif untuk memberikan informasi yang dibutuhkan oleh investor dan hunter nya.
benar sekali gan, harusnya pihak dev sering melakukan update info terbaru mengenai perkembangan proyek ini. apalagi proyek ini ada sejak tahun kemarin. apakah ini menunjukkan kalau proyek ini tidak jalan lagi?
10  Other / Meta / Re: KYC now required on: April 02, 2019, 06:09:43 AM
at least we can be a little happy with April  Fool's Smiley. and hopefully in April we will all be given luck. all success for the members of this forum.
11  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [BOUNTY] 🚀 Kanga Exchange ⚡ More Than An Exchange ❗UP TO 500,000 KNG❗ on: March 31, 2019, 11:20:07 PM
Berarti bentar lagi akan dimulai lagi bounty tahap kedua Kanga exchange yaitu pertengahan April. Tapi selesainya masih lama kalau ikut sampai ke tiga phase, kalau ikut sampai bounty tahap kedua aja boleh gak ya ?
Boleh bahkan kalau agan mau ikut ampe tahap ketika juga dipersilahkan, tapi yang saya lihat sih banyak bounty hunter yang kecewa terhadap bountyportal, bahkn di telegramnya banyak yang ngak dapat stake tapi pihak irfankpak ngak menaggapi keluh kesah membernya sama sekali, saya pikir itu akan menjadi salah satu pertimbangan bagi yang mau gabung
jadi boleh ya gan ikut tahap 2 tapi tahap sebelum nya tidak ikutan? terus kalau boleh tau, kenapa sampai tidak dapat stake ya gan, apakah kurang mengikuti rules nya? terima kasih
12  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] [TWBT] [THE WATCHER BOT TOKEN] [Artificial Intelligence Robot Assistant!] on: March 31, 2019, 06:16:52 PM
Would be nice to have some trusted feedback, I will be around Smiley.
kaptkrunch, if this ends up in a scam your trust rating will be just the same as OPs for supporting it.
if you see the explanation of this project, there are indeed many shortcomings regarding the information, not complete. so it can be very likely a scam will happen. I hope that doesn't happen.
13  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 🔥🔥[MHEC][ICO] mHealthCoin - Blockchain meets Health - Public Sale Now 🔥🔥 on: March 30, 2019, 11:07:50 PM
mHealhcoin provides a platform with more diverse data collected by users to understand their own health status. a health project with a very good vision and mission. So far, how many sales have Dev?
14  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: 🔥 [ANN][ICO] 🔵 Notm 🔵 - hybrid news platform ✅ on: March 30, 2019, 11:28:37 AM
hi dev, is this project themed news and exchange?
the project is quite good and interesting. where the Notm Base platform all users can publish, edit, and confirm / cancel news material.
15  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] PCORE LTD - Innovative Invoice Discounting Platform - PCC Token :) on: March 28, 2019, 04:50:37 AM
Pcore is a project with a P2P invoice discount platform, which is integrated in blockchain technology. which aims to combine transparency, trust, speed and security of the blockchain with registered smartcontracts and directly unite invoice sellers and lenders. in addition PCORE provides an opportunity for invoice buyers from all over the world to participate in the global invoice discount market. with a very profitable interest rate for business people.
16  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 🌍📢[ANN]StacksCity - Smart WIFI Advertising Platform 🎁|Partnered w/ MATIC NETWORK on: March 27, 2019, 09:50:47 AM
StacksCity is a decentralized advertising platform where all actors in the system are rewarded for their contributions. this project has a vision for a better future. by building smarter networks and transmission platforms and accelerating the process of technology integration.
17  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN][ICO] Authpaper Coin deliver secrets with trust and verify on: March 25, 2019, 11:45:45 PM
a good news from this project, that Authpaper gets a 4.1 rating on ICOBENCH Guys. and the AUTH Team also passed the KCY process there. for more details, please visit here https://icobench.com/ico/authpaper ..
I hope this news has a positive impact on the project.
18  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: ✅ [ANN][Ichiba - (ICA) Fundraising platform]Pos/MN 🌍 Cryptobridge listed !🌍 ✅ on: March 24, 2019, 11:00:50 PM
I already see ICHIBA Coin at Cryptobridge Exchange, at least we can still get the volume. I hope the team can make more listed at other exchange because I am not really familiar with these kind of exchange.
I also saw information from the Ichiba discord group, they gave news that the cryptobridge had confirmed that they would be listing ichiba coin in their exchange. and of course the current volume is still small. hopefully in the future it can continue to grow.
19  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 🔥🔥[ANN][ICO] Prime X - POS,POW&MN - Easy Digital Payment for the Future 🔥🔥 on: March 24, 2019, 10:47:55 PM
a project is designed to overcome the famous inefficiencies in the government central bank and other cryptocurrency. PrimexCoin makes a new innovation, namely Exchanger, Financial System, Lightning Network and Cloud Mining is here. a promising project, let's join here.
20  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: 📢🔥[ANN]🚀 PROJECTON - Customer Relationship Management Using Blockchain 📢🔥 on: March 24, 2019, 01:11:07 AM
Projecton is a Customer relationship Management (CRM) Platform where Management has Customer Relations with the aim of helping investors, traders and professional markets who want to develop customer relationships. there is also another purpose, namely to encourage business growth and increase customer loyalty. with this project companies and customers can have good relationships. Good luck.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 57 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!