Bitcoin Forum
July 31, 2021, 11:07:28 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 »
141  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Barang apa yg sudah kalian beli dari hasil Bitcoin??? on: July 05, 2017, 08:48:44 AM
Memang cita cita saya ketinggian kata orang.tapi saya selalu berusaha dalam mencari bitcoin karena impian saya hasil dari bitcoin adalah sebuah rumah..
142  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Pengalaman Kehilangan Bitcoin/Altcoin on: July 05, 2017, 08:45:38 AM
Jangan sampai dah saya kehilangan btc.apalagi dengan harga sekarang ,kehilangan 0,5 btc aja kaya kehilang 1 buah motor matic baru.. Grin
143  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Bagaimana cara menjelaskan bitcoin kepada pemula? on: July 05, 2017, 08:42:03 AM
Ane bingung gan mohon bantuanya

Ane mengenal bitcoin baru sekitar setahun yang lalu itu juga dari ane googling dan cari2 info dari internet. Sekarang sebenarnya banyak teman teman ane yang tertarik dengan bitcoin karena lihat ane udah ga pernah beli pulsa lagi dengan uang cash, mereka tanya apa sih bitcoin? Dan bagaimana cara mendapatkanya?

Ane jelasin semampu ane cuman mungkin mereka pikir itu ribet, jadi mereka ga jadi terjun ke dunia bitcoin.

Yang ane pengen tau gimana sih jelasin tentang bitcoin yang simple dan gak bertele2 biar orang yang awam mudah ngerti dan tertarik?

Mohon pencerahanya para master.
Kalo ngejelasinnya sih menurut ane emang susah sih, ane sendiri juga bingung ngejelasinya ke temen ane kalo ada yg nanya tentang bitcoin, paling mereka ane suruh buka forum ini dan baca baca info info atau trhead, terus jika mereka gatau tinggal nanya gitu sih heheh

Betul gan saya setuju dengan agan, memang untuk menjelaskan apa itu bitcoin tidak semudah yang orang kira.sebenarnya kita harus sering praktek d depan laptop agar lebih gampang d pahami.
144  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: [Ask] Gampang nyari Bitcoin atau Dollar ? on: July 05, 2017, 08:33:57 AM
Menurut saya lebih gampang cari bitcoin d samping pertukaran dengan rupiah yang harganya tinggi dan sekarang mencari bitcoin tidak terlalu sulit jadi saya lebih suka nyari bitcoin. Grin
145  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Lahan lain cari bitcoin? on: July 05, 2017, 08:31:04 AM
Gan saya belum pernah mencari bitcoin selain  dari signature.bounty sosial.media. kalo memang ada lahan lain untuk mencari bitcoin  saya harap master" mau memberi tahunya?? Tks
146  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Is Bitcoin money? on: July 04, 2017, 11:05:30 PM
Because bitcoin can be to buy goods and transactions means we do not need ragulagi bitcoin is money Wink
147  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Invest in bitcoins today and be a millionaire in the future! on: July 04, 2017, 10:47:28 PM
As time goes by I feel the calm and what I do now will achieve all my dreams and family for the future better.
148  Other / Off-topic / Re: Would you give bitcoin as a wedding gift? on: July 04, 2017, 10:41:46 PM
that's an interesting question!! I have ever thought about it before. But I'm thinking there are still many more meaningful gifts. Cheesy And I will give them to my lover ^^
This is very interesting and I will try it later on our wedding anniversary.
149  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: What to do with the people who don't like Bitcoin? on: July 04, 2017, 10:30:27 PM
I will not do anything if they do not want to know about bitcoin but if it does not like the presence of bitcoin it does not matter. Wink
150  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Can Bitcoin be used by ordinary citizens? on: July 04, 2017, 10:13:29 PM
I think it's okay to know bitcoin for a layperson might just need a tool to know how to find bitcoin
But it requires an efficient time for learning and is very important for them because this is where will find a very extraordinary income.
151  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Ladies and Gentlemen, Bitcoin is about to be Centralized on: July 04, 2017, 10:00:44 PM
They are just wasting their time because no one will agree to use bitcoin under them. It is known to everyone that if Bitcoin became a centralized then people will search for another type of cryptocurrency and will adopted another type of currency for their use. The Bitcoin developer also known it better so they will not let bitcoin to become a centralized currency.
I really agree with you no matter what happens I still support bitcoin program and will always follow its development.
152  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Bitcoin on Instagram on: July 04, 2017, 09:45:45 PM
Saw this BTC related post on one of our customer's Instagram! Grin Cool

Bitcoin ATM in Bratislava - instagram.com/p/BV2LH26BxVH Wink Wink

Selfie with bitcoin! - instagram.com/p/BWGfxQ9Bf1s Cool Shocked


Nice picture, bitcoin is getting more and more innovated hopefully many other people will contribute to bitcoin so that it will become more popular for the people to know what cryptocurrency is all about. anyway hoping too that other country will legalize bitcoin and help something to improve it more.
I am very supportive of what is always planned and I always pray well run little by little to achieve success.
153  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Bitcoin is working fine! No change needed! on: July 04, 2017, 09:29:56 PM
If the bitcoin works fine without any changes then it's ok but as we all know that bitcoin does really need a few changes to be made to facilitate faster transactions with lower fee hence changes should be welcomed. The only thing which is needed is the consensus. There should be consensus among the miners and everyone else in the bitcoin ecosystem should support the devs and miners. After all all these changes are and should be aimed at making bitcoin a much better digital currency than it is now.
I agree we should not be afraid of bitcoin changes because until now they are working well to finish what should be done.
154  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: How did you first hear about bitcoin? on: July 04, 2017, 09:20:04 PM
The first time I learned about bitcoin from my friend since 2013 and nothing happens after knowing my friend is earning extraordinary bitcoin, I immediately volunteered to join in 2015 and am very grateful. Wink
155  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: RUGI ATAU UNTUNG JIKA KITA MENJUAL AKUN BITCOINTALK ? on: July 04, 2017, 09:42:00 AM
kalau menurut saya akun itu adalah sawah gan, kalau di jual sama aja dengan jual sawah nggak ada lahan lagi buat pemasukan, jelas rugi menurut saya kalau jual akun.
setuju gan karena sangat rugi sekali kalau bisa dipertahankan karena ini adalah ladang penghasilan kita.
156  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: bitcoin sebagai sumber pendapatan? on: July 04, 2017, 09:35:43 AM
sebelumnya memang belum begitu berharap penghasiln dari bitcoin jadi tetap fokus di usaha sendiri berjualan makanan namun sekarang bitcoin sudah menjadi sumber pendapatan saya yang luar biasa  Grin
157  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Hari Raya bersama bitcoin on: July 04, 2017, 09:30:40 AM
apa boleh buat lebaran tahun ini tanpa hasil bitcoin sangat terasa sedih pengeluaran dari uang pribadi begitu banyak kebutuhan tetapi ane tetap sabar dan terus semangat gan Wink
158  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: Apa fungsi bitcoin bagi agan ? on: July 04, 2017, 09:27:59 AM
kalau ane sebagai investasi tabungan masa depan gan juga sebagai sumber penghasilan untuk kebutuhan sehari hari.
159  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: kenapa Tidak semua negara menerima menggunakan bitcoin ??? on: July 04, 2017, 09:25:38 AM
mungkin bisa disebabkan karena belum meluasnya bitcoin ke masyarakat atau negara tersebut, bisa juga pemerintah suatu negara belum mengetahui tentang bitcoin.
160  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: selamat hari raya idul fitri untuk para bitcoin hunter yang merayakan on: July 04, 2017, 09:21:33 AM
ane ucapkan minal aizin wal faizin kepada semua bitcoinner semoga sukses selalu Wink
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!