Bitcoin Forum
September 20, 2020, 01:26:58 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 »
1  Economy / Speculation / Re: One more dump before halving? on: November 06, 2019, 10:10:34 AM
Honestly speaking the bitcoin market is good as of now with slight improvement and not much dump except one particular dump before week or so which provided further pump, but are these manipulation just to for whales to cash out before the halving and then invest again at a cheaper value to get most profit of out it post halving? Are we going to witness major dump before halving?
Maybe this is possible because whales think it will make a big impact for the price of bitcoin to fall. This would create a fear for other bitcoin holders to sell their bitcoins as well. It is often the case that whales dominate the market and we should also follow them so that we are not stuck in the situations they create.

So no matter what happens we should always be prepared and let us keep pace with the waves that whales will make.
If there is a dump again, then I am sure it's because whale who wants the price of Bitcoin to fall then they buy when the price is cheap. But actually we can also make it as a moment to buy Bitcoin and sell after Halving Bitcoin later. The price correction will still occur before Halving Bitcoin and I think that is a natural thing.
2  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Big prize for 1 participant in a signature campaign? on: November 06, 2019, 09:53:34 AM
Actually, it depends on the team or to the campaign manager if they going to distribute all token to the one participant. I see some bounty campaign that has only one participant in their signature campaign and I guess the manager will not distribute all allocation for the signature campaign and I guess the rest of the token that allocated to that campaign will be returned to the team. It is totally good if they willing to give all allocated token to the one person who joins in their campaign. Lastly, the decision of the allocated token will still depend on the tear or on the bounty manager.
A project is very rarely able to succeed if only promoted by a participant, I have never seen a bounty campaign that was only filled by a participant. But if that happens I think the team will not give it completely, they will cut the allocation of the token.
3  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: Altcoins to go crazy again once Bitcoin reaches 20k? on: November 06, 2019, 08:28:03 AM
Of course the Altcoin season will occur if the price of Bitcoin reaches 20k, But that did not happen this year because I saw no signs that a pump would occur on Bitcoin, there was only a small pump when the Chinese president said he would adopt Blockchain technology. Maybe we should wait for the moment Halving Bitcoin later.
4  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: I'm planning to invest in Tron Coin on: November 06, 2019, 08:19:11 AM

There is nothing special about the movements of the price of Tron (TRX) in the past few days that make it stand out above the rest of the altcoins in the market. Most of the coins are showing the same lines on their charts, save for a few altcoins such as Stellar, DX Token, and a few more. Tron (TRX) is a good buy right now. It has grown a little, 1% plus. There is no news that would cause any dump of TRX.
If we look at the Tron chart on the coinmarketcap site I think it's suitable for daily traders, because the bumpy movements are quite interesting. Up and down Tron charts make those who trade TRX can get enough profit. Is TRX good for long-term investment?
5  Economy / Economics / Re: Are Cryptobanks Future? on: November 06, 2019, 07:43:48 AM
But there are also countries that are adopting it for boosting their economy. This is normal to have people going against the idea of crypto currencies because governments’ are hesitating in declaring this market complete legal. I believe government shall find out a way of combining traditional currencies or investment market with crypto in order to take advantage from the unique features of crypto market.
I think governments who are interested in using Blockchain technology will also be interested in using Cryptocurrency, if they don't use existing Crypto then they will Make their own Crypto. There is no doubt that the future of Crypto is still long, and we will continue to see countries adopting Cryptocurrency in their countries.
6  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][NASP] Nanospectral - Platform Spektrometri Pertama di Dunia | POS+MN | ICO on: November 06, 2019, 03:21:57 AM
10% dari target softcap sudah lumayan, namun untuk target hardcap nya terlalu dini jika kita bahas saat ini karena bisa mencapai target softcap aja ane pikir sudah sangat lumayan untuk sebuah proyek ICO saat ini. Kita tahu akhir-akhir ini proyek ICO sudah tercemar namanya, semoga saja proyek Nanospectral ini bisa bertahan sampai ICO nya selesai.
sebentar, ini hasil penjualannya itu 10% melebihi target softcap atau 10% kurang dari target softcap? pernyataannya masih rancu.
Sebenarnya kalau agan bisa memahami dengan baik tidak perlu ada lagi pertanyaan seperti ini, yang namanya 10% dari target softcap berarti dana yang baru terkumpul hanya 10%, misalnya target softcap nya 100.000 berarti 10% dari 100.000 adalah 10.000. Rancunya dimana ? Undecided
7  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][Pre-Sale][LivenPay - Spend and Earn Cryptocurrency Instantly][LIVE] on: November 06, 2019, 03:03:42 AM

Walaupun ZB bukan market yang besar tapi setidaknya project ini telah memiliki exchanger dan tidak membuat investor mereka kecewa berat gan😂😂 lagian kan lebih baik dilisting di market kecil ketimbang project lain yang koar koar akan listing di market besar tapi yang ada cuma zonk😂😂
Benar juga ya gan, ketimbang gak ada sama sekali market untuk menjual token yang sudah kita dapatkan mending di market kecil aja dulu, sambil menunggu dilisting ke Exchange besar. Lagian market ZB.com ini juga sudah termasuk salah satu market dengan volume yang lumayan ane rasa.
8  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][Pre-Sale][LivenPay - Spend and Earn Cryptocurrency Instantly][LIVE] on: November 05, 2019, 03:58:54 PM
beberapa pembaharuan hadir yang mungkin para holders kurang informasi terkait perkembangan proyek ini.
LVN sudah terdaftar di market ZB.COM
Tim livenpay berhasil menjalin kerja sama dengan boss bitcoin.com
https://twitter.com/livenpay/status/1099949676873244672?s=19
Sebuah langkah yang bagus telah dilakukan tim Livenpay, ZB merupakan exchange top dua menurut data coinmarketcap adjusted volume.
Top dua apaan, barusan ane cek ZB ada diurutan 39 di adjusted volume CMC, lagian market ZB ini
belum banyak orang kenal, pantes saja ada di urutan jauh. Coba agan cek lagi, jangan salah lihat.
9  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: The use of stable coins or no? on: November 05, 2019, 01:23:22 PM
Stablecoin is only used to maintain the value of your assets, not rising and not decreasing. People who invest with Stablecoin are those who no longer expect profits from their investments, so that their assets still survive without going up and down.
10  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: Has alt season started? on: November 05, 2019, 12:01:41 PM

Agree, the market dominance is very high for the Bitcoin and it is impossible for the altcoin to increase. Still, it is a very good chance for the investors to grab some cheap coins altcoin with high potential active developments will help the coin to increase very quickly once the dominance of Bitcoin is going down.
But if eventually the dominance of the price of Bitcoin still does not go down then you will experience a loss in the alt you have bought. Indeed, the dominance of Bitcoin is still strong and we do not know when it will end. I personally still have confidence that the Altcoin season will come soon.
11  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Why are you involved with Crypto? on: November 05, 2019, 09:55:17 AM
I feel great when I am in the world of Crypto where everything related to the world of Crypto is a world of technological sophistication at the moment, and I like everything related with today's technological world. Yeah Blockchain technology in Crypto makes me interested to keep learning about it. Besides that, Crypto can also be the best investment asset in this era.
12  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: How many ICO and IEO are you already following? on: November 05, 2019, 09:43:20 AM
Today I've decided to sell my car to invest in IEO or ICO.
Is my decision right?
Is it with a lot of investing in IEO can refund my money?
Its really bad decisioon actually when you want investing in ICO, because ICO is not save and a lot of scammer there,  IEO is much better because listing in exchange but i suggest you to join IEO in binance some expert says its good for short term investment.
Now is not the right choice if you want to join ICO because we know that many ICOs are scam and fail.
Choose an IEO project organized by Binance Exchange because only IEO Binance can be trusted at this time.
13  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] AIGO-Adoption Blockchain e-Commerce to World on: November 05, 2019, 08:53:38 AM
depositnya saya cek di rules 0.001 sih gan itu rules buat claim dari mixinnya bukan dari aigonya itu sih yg saya baca2 tadi di dalam bot lucky coinnya
skrang sepertinya di persulit karena banyak yg menyalah gunakan
Yaa wajar mereka mempersulit gan karena para Hunter nya juga banyak melakukan kecurangan
dengan claim BTC dari Mixin ini. Btw jika deposit nya harus 0.001 terus berapa BTC yang akan kita dapatkan dari Claim nya nanti gan?
14  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][NASP] Nanospectral - Platform Spektrometri Pertama di Dunia | POS+MN | ICO on: November 05, 2019, 08:45:01 AM
ini sudah ane cek situs resminya bisa kok gan,dengn konsep NanoSpectral menargetkan terobosan dengan mengembangkan platform ilmiah dan komersial,penjualan masih terus berlangsung dan hasil sementara dana yg dikumpulkan 46ribu euro
Penjualan baru tercapai 10% dari softcap, durasi penjualan pun masih sangat lama dan masih ada kemungkinan akan mencapai hardcap jika durasi waktu penjualan dimanfaatkan sebaik mungkin untuk menyusun strategi marketing dan serta memperluaskan campaign pada situs crypto terkemuka
10% dari target softcap sudah lumayan, namun untuk target hardcap nya terlalu dini jika kita bahas saat ini karena bisa mencapai target softcap aja ane pikir sudah sangat lumayan untuk sebuah proyek ICO saat ini. Kita tahu akhir-akhir ini proyek ICO sudah tercemar namanya, semoga saja proyek Nanospectral ini bisa bertahan sampai ICO nya selesai.
15  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: 🔥[ANN] AIGO-Adoption Blockchain e-Commerce to World🔥 on: November 05, 2019, 07:47:07 AM
di grup mana itu om saya liat di mixinnya gk ada peraturan suruh bayar pakek btc buat claim, malah pihak aigonya dapet btc loh klo kita claim luck coinnya yang di share oleh pihak aigo
Rulesnya sudah di perbarui lagi bukan kayak kemaren lagi, misal kita udah join di grup Aigo nih dan mau Claim Luck BTC yang di share tim Aigo itu kita harus deposit BTC dulu dari luar Mixin baru bisa claim BTC, untuk lebih jelasnya langsung cek aja di aplikasi Mixin.
Minimal harus deposit berapa itu gan, kalau tidak sebanding dengan claim yang bakal kita dapatkan yaa pasti banyak yang akan skip ini giveaway. Tapi walaupun deposit nya lebih kecil dari yang bakal kita dapatkan dari claim, ane pikir akan banyak member yang enggan melakukan deposit.
16  Economy / Trading Discussion / Re: Techniques you are using for Trading Options on: November 04, 2019, 10:23:13 AM
I personally only use techniques with take profit 2-3% target for each transaction, Of course it can only be done by daily traders because you have to really focus on market price movements. Besides that you also need to learn 2 other techniques, technical and fundamental analysis.
17  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: 🔥[ANN] AIGO-Adoption Blockchain e-Commerce to World🔥 on: November 04, 2019, 08:11:28 AM
Bagus sih kalau sudah diperketat rule nya karena kita tahu banyak yang akan menggunakan tuyul nya untuk menggarap BTC dari event Mixin ini. Btw sudah ada kejelasan nya gak sampai kapan batas berakhirnya event ini?
Bukannya sampai dengan 250 Orang member yang pertama ya? dengan konsep first in first served kalau tidak salah.
Cukup terbatas sekali kalau hanya 250 orang, banyak yang ketinggalan sepertinya nih untuk bergabung di event Mixin, apalagi reward yang diberikan langsung dalam bentuk BTC, pasti jadi rebutan. Ane pribadi belum berani ikut2 event atau Airdrop yang mengharuskan kita untuk mendownload Aplikasi mereka, rawan sih denger2.
18  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][IEO]Auditchain - IEO Phase 3 Round 2 - SHORTEX - TBA on: November 04, 2019, 04:29:24 AM
kalau di perhatikan iya juga yang di spreen sheet youtobe tidak sesuai dengan alokasi campaig youtobe jadi yang di spreen sheet youtobe itu hitungan apa ? masih total stake kalau iya memang harus di rubah takut nya banyak yang salah paham nanti 
sepertinya itu belom fix gan karena saya liat penghitungnanya masih kualitas vidionya sama subscribe aja sedangkan komentar di vidionya belom di hitung
ini perlu di tanyakan sih kepada managernya soal alokasi itu
Benar-benar kinerja yang lumayan lambat nih manager bounty nya, padahal bounty campaign nya sudah lama berakhir tapi sampai sekarang spreadsheet masih belum di update secara jelas. Harus dipantau terus tuh alokasi dana nya jangan sampai kena potong sama manager bounty, soalnya banyak kejadian seperti itu.
19  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: 🔥[ANN] AIGO-Adoption Blockchain e-Commerce to World🔥 on: November 04, 2019, 04:09:57 AM
Ya kalau dari penilaian saya pribadi seperti itu gan, tujuan utama dari giveaway ini ya biar Tim bisa dapet keuntungan, karna kalau cuma mau bikin group official kan sudah ada Telegram dengan member yang sudah puluhan Ribu, sedangkan di Mixin jumlah member nya itu sangat terbatas.
Ivent dari Mixin ini sudah mulai di perketat dengan penambahan rules baru yang lumayan susah buat klaim BTC nya.
Bagus sih kalau sudah diperketat rule nya karena kita tahu banyak yang akan menggunakan tuyul nya untuk menggarap BTC dari event Mixin ini. Btw sudah ada kejelasan nya gak sampai kapan batas berakhirnya event ini?
20  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][HKC] Hawk Network - Distributed Intelligent IoT Technology Infrastructure on: November 04, 2019, 03:18:46 AM
sayang nya untuk bounty v1 belum ada kejelasan tentang update jumlah token di spreadsheet tapi moga aja alokasinya udah fix , yang ditakutkan waktu stakenya udah dihitung alokasi dikurangin soalnya kebanyakan bounty sering gitu
Agan bisa hitung sendiri kok gan, saya lihat spreadsheet juga sudah diupdate total stakenya, tinggal dihitung sesuai alokasi masing-masing bounty.
Spreadsheet yang mana gan yang sudah di hitung total stake nya ? Ane lihat kok masih belum di update tuh spreadsheet,
di Telegram pun banyak yang mengeluh karena spreadsheet nya belum di update sampai sekarang.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 »
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!