Bitcoin Forum
February 26, 2020, 01:15:38 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
1  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: 🔥🔥[ANN][Pre-ICO][INZURA - The way of Crypto Insurance][JOIN]🔥🔥 on: June 30, 2019, 06:13:25 PM
liat aja nanti ? mending agan liat post sebelum agan ini udah ada yang bilang kalo IEO sedang berjalan di Tokpie dan akan berakhir besok 30juni
biasa orang yang tidak mau membaca post sebelum nya jadi main asal sambung tanpa membaca terlebih dahulu menegenai inzura saya salut dengan optimis team memastikan harga di saat listing market nnty bisa mencapai $1 padahal harga IEO cuman 0,085 USDC apakah ini cuman strategi marketing untuk menarik investor

Tokpie Huh Ane baru denger ada exchange Tokpie. persis banget namanya seperti salah satu proyek yang ada sekarang, kalo gak salah itu platform bounty. Atau memang ane yang kudet. Kalau masalah harga setelah listing nanti bisa mencapai $1 ya bagus banget! Jarang ada yang ngasih strategi semacam itu saat masih pada tahap promosi  Grin
ya benar jarang ada proyek menjanjikan harga token kebanyakan proyek lain berani berjanji ketika perkembangan telah di jalan kan ini malah perkembangan belum jalan sama sekali sudah berani memastikan harga akan $ 1 setelah masuk exchanger  Huh
memangnya apa strategi yang sudah tim siapkan untuk merealisasikan janji mereka tersebut?
investor sekarang sudah lebih cerdas, mereka tidak akan percaya begitu saja dengan iming-iming harga token yang akan melambung tinggi nantinya tanpa tau bagaimana cara tim merealisasikannya
2  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: ⚡ 🎵[ANN] [ICO]🎸 BITSONG - PLATFORM STREAMING MUSIK TERDESENTRALISASI ⚡ 👨‍🎤 on: June 30, 2019, 06:04:18 PM
kenapa banyak investor dan bounty hunter komplain mengenai exhanger karena bitsong sudah terlalu lama tidak memasukan btsg di exchanger resmi maka nya banyak yang komplain dari segi perkembangan bitsong cukup bagus tapy tanpa ada market sama saja nol besar
Jadi token bitsong di coin lim bukan exchange resmi ya gan. Buat apa coin lim masukan koin bitsong jika mereka gak mendapatkan uang atau Bayaran. Seharusnya paling tidak disediakan satu exchange yang cukup bagus untuk investor yang sudah susah payah memberikan modalnya.
nama nya juga proyek ICO gan penuh dengan penipuan kalau ngk dana di bawa kabur memperlama exchanger dan pura pura fokus menjalan perkembangan dan lama kelamaan akan menhilang begitu saja, kalau lah bitsong token laku tidak di exchanger resmi seperti coinlim dan fork delta pasti ada aktivitas jual beli ini sama sekali tidak ada padahal token btsg tidak lock
kalau memang tokennya cukup bagus pasti akan ada peminatnya meskipun sedikit, dan akan ada volume tradingnya meski bukan di market resmi
tapi kalau tidak ada sama sekali itu keterlaluan, apa tim tidak ada usaha untuk mengatasi hal tersebut?
3  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][IEO] ZOPTAX - 📞 DISRUPTING VOIP WITH BLOCKCHAIN on: June 30, 2019, 05:46:27 PM
Saya barusan lihat di websitenya penjualan ieo rounde 2 hasilnya masih tetap di $0.53m,berarti hasil penjualannya masih belum tambah sama sekali,dan waktu selesainya ieo rounde 2 masih sekitar 3 hari lagi.
gak masalah gan, yang penting penjualan sudah melewati softcap. setidaknya proyek pasti berjalan nantinya.. masalah dana yang lebih dari softcap itu akan menjadi nilai plus
semoga dalam waktu 3 hari ini akan ada pertambahan dana
4  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ITO] WPP ENERGY - TOKEN ENERGI HIJAU DIDUKUNG OLEH PROYEK-PROYEK MILIARAN on: June 30, 2019, 05:37:16 PM
Ane iseng ngebeli token wpp buat invest jangka panjang, karna harganya murah banget jauh dari rate ico, kali aja dalam beberapa taun ke depan harganya bisa di atas $1 seperti di webny
Tidak ada salahnya gan membeli token WPP untuk investasi karena menurut saya proyek ini cukup bagus dan semuanya berjalan sesuai dengan roadmap. Jadi tunggu saja sampai tahun depan apakah akan terjadi kenaikan harga seiring dengan perkembangan proyek.
exchange untuk wppp baru ada 2, dan pairnya juga baru tether dan btc, namun untuk btc di trade.io tidak ada volumenya, ane yakin jika dev mau membuka pair wpp eth dan market baruu bakalan cepet naik tuh wpp
kabarnya sih bakaan masuk ke binance, namun sampai sekarang masih proses dan coming soon terus, belum ada lagi update perkembangannya seperti apa, padahal volume trading hariannya udah lumayan di wpp
siapa tau sebentar lagi akan benar-benar segera masuk di binance.. apalagi melihat volume trading yang semakin meningkat,pasti banyak desakan dari para trader untuk masuk ke market yang lebih besar lagi
5  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN][PRE-IEO] ELLCRYS - Decentralized Software Development | DAO | POS & POW on: June 30, 2019, 05:26:02 PM
To attract a big community it is necessary to have a lot of advertising that people will know about project and how useful it is.
It is also important for the team to participate in various crypto events in various countries and establish relationships with large companies that are related to their projects, so that development of the project can be faster
6  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: ArtPro - The Art of Blockchain. IEO coming soon on: June 30, 2019, 05:19:51 PM
Thanks for the explanation, now I can decide how I will participate in sales.
if you have enough money, you can take part in a private sale and get a lower price.. but if 5 eth is too much for you, the price of the token is more expensive that you will buy
if I become you, I'd better buy a token at a private sale because the price difference is quite large
7  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] SONM • Decentralized Fog Computing on: June 28, 2019, 04:44:55 AM
Now another dump from SONM token, https://coinmarketcap.com/currencies/sonm/

I know most of altcoin also gor dump right now as bitcoin price starting to drop, but SONM even got dump more deeper than other token
Yeah. SONM got dumped a lot. No point selling at current price. I'm waiting for alt season, The faster it happens the faster I can sell everything out.
Maybe for the time being we have to be patient and wait for the alt season and I think if the alt season has arrived maybe not a few people will sell it too
yes, including me too. who is waiting for the altcoin season to sell some coins from the bounty
hopefully that season will come soon, seeing the movement of bitcoin has begun to increase. but not for most altcoins
8  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] LOTEO - Digital Era Lottery | Lottery needs a revolution! on: June 27, 2019, 05:21:48 AM
If I see the results, in my opinion the OEO runs smoothly and can be said to be successful because LOTEO sold 34,000,000 of course it is a big number
I hope the development of Loteo in the future will be as successful as its sales and Loteo can soon enter various exchanges
5,000,000 tokens will be burned, will it be enough to help stabilize prices later?
9  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN][ICO] ♻️ Swachhcoin ♻️ Decentralized Waste Management 🔥🔥 |AI⚡BigData⚡IoT| on: June 27, 2019, 04:30:40 AM
It is clear that this project is a scam project that has deceived many people, I hope that all people recognize the team from the Swachhcoin project so that no more fraud is committed by the same person
if they make a scam project again I don't think they will use the same team profile
most of them will use other people's profiles that are not at all related to them
we must be careful before joining a project
10  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: 🔥💥【ANN】【ICO】【LUCRE TOKEN】💥🔥📈 CRYPTO AUTOTRADING PLATFORM & SIGNALS 📈 on: June 27, 2019, 04:17:07 AM
Well the answer on that link was OK when it was posted about month and a half ago. But now, it would be nice for team/you to update us with a bit more details. After all, we (bounty hunters) did our work and for compensation received absolutely worthless tokens (LCR). At the very minimum we deserve to know exact date when we will receive our LCTR tokens.
one and a half months is a long time to wait to get a new token, hopefully the team will hurry to distribute LCTR tokens and not delay too long
for the exact date you should ask on telegram to get a response quickly
11  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN][ICO] ARCONA - Augmented Reality Ecosystem! on: June 27, 2019, 03:42:43 AM
The founder says that a small delay is due to the technical part.... Now their telegram channel is not as active as before.
hopefully their telegram inactivity is because the team is busy in developing the project before they release AR
but the team should also update the latest news at each stage of project development
12  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: 💥🚀[ANN] ATHERO| IOT |INTERNET OF BLOCKCHAINS| AIRDROP | 🚀💥 on: June 26, 2019, 09:04:30 AM
Very few projects have done this but actually this is the worst project I've ever encountered in the last time and even people working with the Athero project have similar problems like all of us. Don't blame the developers of the project but blame the leader of this project because he is the reason for this project to stop growing. Even the bounty manager did not receive any payment during his working time and it made me feel very uncomfortable to mention this stupid project.
I also regret having worked on the bounty program on this project for several weeks,
it has been a waste of my time. moreover the losses felt by investors
totally unexpected if they sell a telegram group for $ 16
13  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] 📒⭐👑 Jinbi Token ~ ‘The Golden ICO’ - Merging Gold With Blockchain 👑⭐📒 on: June 26, 2019, 08:50:38 AM

If KYC is indeed to be sold on the black market, of course that is bad news, of course, and now what is happening, please know the information can be explained
I also don't know what happened, I'm just guessing after what I've done so far for the KYC process.
And their reasons for delaying because of KYC, they reasoned that they would check KYC that had not been received. but in reality the participants' KYC has not yet been accepted, aka it is still pending. So I only analyze the worst possibilities.
it could be many possibilities why KYC confirmation emails have not been received, maybe because there are too many participants. so it takes a long time to finish
KYC for sale? I have never experienced that, indeed what can they use with people's KYC?
14  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] Blackbox Operating System - The Future Of Work on: June 26, 2019, 08:06:42 AM
I think it's a natural thing for some people to complain about it and I hope the team can immediately return the investors' money, hopefully it's not just bullshit from the team
they said they would return investors' money but it had been a few months ago. and now all that has not been realized, what is on their minds?
are they trying to make investors forget about their failed funds
15  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN][ITO] WPP ENERGY TOKEN - TOKEN TO BE TIED TO THE VALUE OF H2 on: June 26, 2019, 05:21:59 AM
Many hunters and investors who holding WPP for long term mostly they are complaining about token price, WPP team is not caring about price but first target of team is project development and according to team they are going well according to roadmap.
I am also holder but I hope next year we will see this project at high level, Good luck WPP holders.  Wink
maybe the team's target is to develop the project this year, then they will take care of their tokens
there is nothing wrong for us to wait for some time if in the end the price of the token will be raised because the project has successfully developed
16  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] NUPay | Pembayaran Crypto All-in-One | Cara Baru untuk Membayar on: June 23, 2019, 03:29:38 PM
Betul gan saya juga beranggapan seperti itu,saat ini pastinya para investor akan menggunakan dana mereka untuk membeli btc atau eth,yang sekarang lagi pump,dan koin koin baru pasti mereka abaikan dulu.

Sayang banget momen kenaikan harga BTC dan ETH gak ada pengaruh nya sama sekali terhadap harga altcoin. Justru hampir rata-rata harga altcoin semakin drop banget. Tapi apa gak salah ya jika investor saat ini beralih untuk membeli BTC atau ETH disaat harganya sedang tinggi begini Huh
yah kalau yang membeli untuk dijadikan obyek trading malah untung lah gan, karena mereka memanfaatkan momen naik turunnya harga dalam waktu yang singkat
tapi semoga saja setelah ini harga altcoin pun akan ikutan naik juga
17  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] Beaxy - The All-in-One Cryptocurrency Exchange on: June 23, 2019, 03:22:09 PM
Yah kita liat aja nanti bagaimana saat bounty udah di distribusikan om. Kalau ane sendiri sih berharap ntar gak jatuh jatuh amat dari harga sekarang,

Ya harapan semua peserta bounty Beaxy sudah pasti ingin rate nya bertahan atau meningkat nanti . Tapi kok masih lama banget ya distribusi baru akan dilakukan ,? Apa alasan Dev terkait kabar tersebut ? Padahal peserta bounty Beaxy sudah menunggu terlalu lama .
bisa jadi tim sebelum-sebelumnya sedang mempersiapkan berbagai hal untuk menghadapi dump di market nantinya saat token bounty di distribusikan agar harga tidak terlalu jatuh, atau memang tim lebih memfokuskan terhadap pengembangan proyek terlebih dahulu sebelum membagikan token bounty
18  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN][ICO] 🚀 Slothee - Decentralized Business Networking. 🚀 on: June 23, 2019, 03:11:53 PM
The same thing happens here for the same not knowing about the exact explanation of the question above and it's right to wait from the team about the answer to the question.
I think waiting from the team to get an answer to this question will take quite a long time, so it's better to visit their telegram channel to be faster https://t.me/slotheeofficial/ ... maybe the information there is more complete
19  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN][ITO] WPP ENERGY TOKEN - TOKEN TO BE TIED TO THE VALUE OF H2 on: June 23, 2019, 09:22:48 AM
I was personally alarmed that someone had invested a large amount on KICKICO.  I hope it was a real investment.  Maybe the developers simply showed that everything was OK, and then they got the money by selling tokens on the exchanges.
I hope that it won't happen to this project, investors are tired of scam projects
a 25% bonus has been promised to the token holder, it's like a cool breeze that the team of developers are serious about their tokens
20  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: 🔥🚀[ANN] WINBIX PreDAICO starts!!! participate in unique sales system #28 on: June 21, 2019, 09:20:51 AM
The calculations in the signature campaign are now going very well. I believe Airdrop calculations will be done in the same way
congratulations for bounty and airdrop participants!
but it would be even more exciting if information about exchanges was immediately announced
Hopefully it won't take too long for that
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!