Bitcoin Forum
April 29, 2025, 04:16:50 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 29.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 »
1  Local / Türkçe (Turkish) / Re: Sözde Merkeziyetsizliğin yolu pos'tan geçiyor on: July 05, 2024, 11:02:09 AM
Olaya hiç bu açıdan bakmamıştım, bu konu hakkaten önemli aslında.
2  Local / Türkçe (Turkish) / Re: Merkeziyetsizlik Yalan mı? on: July 05, 2024, 10:57:00 AM
Bir yazılımcı olarak şunu söyleyebilirim ki birçok şeyi yanlış anladığımız gibi merkeziyetsizliği de yanlış anlıyoruz. Merkeziyetsizlik hiçbir merkezin olmaması demek değildir, her isteyenin merkez olabilmesi demektir. Node kurduğun anda artık sen de bir merkezsin. DEX konusuna gelince bu DEX'i işleten bir domain, bir sunucu, bunların bakımını yapan bir kişi veya ekip falan filan olmak zorunda aksi halde o sistem sürekli var olamaz. DEX'lerdeki merkeziyetsizlik sadece orderbook'un sahte olarak doldurulamaması ve gerçek anlamda arz-talep dengesine göre işlemlerin yapılıyor olması demektir. İşlemlerin gerçek olması da smart contract'lar ile sağlanıyor.

Belki de temel konularla ilgili doğru açıklamaları barındıran bir makale yayınlasam hiç fena olmaz.
3  Local / Pazar Alanı / Re: Satılık Kripto Para Borsası Yazılımı on: April 07, 2024, 01:35:03 PM
Fiyat  ve demo bilgisini özelden yazabilir misiniz?
4  Local / Pazar Alanı / Re: Web Wallet Scripti Yaptırılacak on: January 16, 2021, 08:25:03 PM
Dış servislere bağlı olmadan tamamen kendi cüzdan yazılımıyla geliştirdiğim BTC ödeme sisteminin linki:

www.payb.tc

Şuradan satın alabilirsiniz: https://nixarsoft.com/product/28

Whatsapp: 0537 dörtyüz doksan üç yetmişyedi 66
Telegram: @cryptoprogrammer

edit: dalga geçer gibi uğraştırıp uğraştırıp sonra almayacak olanlar gelmesin.
5  Local / Bitcoin Haberleri / Re: Kripto Para Borsaları, BTC Fiyat Yükselişine “Yine” Dayanamadı on: January 09, 2021, 09:01:01 PM
bir yazılımcı olarak borsaların daha fazla kitleyi kaldırabilecek sistemler geliştirebildiklerini söyleyebilirim. neden geliştirmiyorlar bilmiyorum. isteseler yaparlar teknik ve maddi güçleri var ama yapmıyorlar. sebebini bilmiyorum.
6  Local / Pazar Alanı / Re: Satılık r10 davetiye on: December 23, 2019, 01:22:07 PM
coşkun reyiz görmesin bu konuyu Cheesy
7  Local / Proje Geliştirme / Re: PHP ile hash atmak | ağır bitcoin ve programlama bilgisi gerektirir. on: December 23, 2019, 01:19:44 PM
ben bunu yaparım da ne kazanacağım? hobi amaçlı böyle şeyler yapma çağını çoktan geçtik.

sen bunu yaparsın ve bu sana bir kazanç sağlamaz. Zaten bu arayış profesyoneller için değil.

Ancak bir öğrenci bunu kodlamak için kafasını gözünü yararken çok şey öğrenir. Bu öğrendikleri ileride kendisine başka şekilde artı olarak döner.

Zaten o yüzden bu haldeyiz. İçimizdeki araştırmacı, deneme yanılmacı ruhu yok ettiğimiz zaman; sadece para için debelenen insanlar haline geliyoruz.
Bunun sonucu olarak mutsuz, huysuz insanlara dönüşüyoruz.


dediğim gibi hobi amaçlı böyle şeyler yapma çağını çoktan geçtim. öğrenciler kafa göz yarsın bu işi yaparken kendileri için faydalı olur. biz de zamanında çok kafa göz yardık.
8  Local / Proje Geliştirme / Re: Hazır Sistem Kripto Borsası Aranıyor on: December 23, 2019, 01:14:27 PM
Tamamen kendi geliştirdiğim borsayı buradan inceleyebilirsiniz: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5052055.0

Tasarım güncellenebilir, yeni coinler ekleyebilirim. İletişim: 0537 493 7766
9  Local / Proje Geliştirme / Re: PHP ile hash atmak | ağır bitcoin ve programlama bilgisi gerektirir. on: December 23, 2019, 01:03:23 PM
ben bunu yaparım da ne kazanacağım? hobi amaçlı böyle şeyler yapma çağını çoktan geçtik.
10  Local / Pazar Alanı / Re: 5 coinli bitcoin borsa yazılımı satılık on: December 23, 2019, 12:58:38 PM
Satışlar devam etmektedir. BTC fiyatı yükselmeden önce blockchain dünyasında yerinizi alın.
11  Local / Pazar Alanı / Re: 5 coinli bitcoin borsa yazılımı satılık on: November 22, 2019, 12:59:13 PM
Satışlar devam etmektedir.
12  Local / Pazar Alanı / Re: Toplu SMS Mesaj Gönderim Hizmeti*Reklamlarınız Yapılır*%100 iletim Garantisi on: November 06, 2019, 12:13:02 PM
benim toplu sms panelim var. bu paneli whatsap api sağlayan biri veya bir şirketle anlaşıp whatsap mesaj paneli şekline getirmek istiyorum. sizin sistemde api varmı? varsa bayiler için uygun fiyat sunuyor musunuz?
13  Local / Pazar Alanı / Re: 5 coinli bitcoin borsa yazılımı satılık on: November 06, 2019, 12:06:25 PM
Satışlar devam etmektedir. Bitcoinin fiyatı yükselmeden önce piyasaya girmek isteyenler için kaçırılmaz fırsat.
14  Bitcoin / Project Development / Re: Script / API for accepting bitcoin payment on my website? on: July 24, 2019, 11:46:03 PM
Please check this:

https://payb.tc/

this is a bitcoin payment system and bitcoin payment script.

this is getting so little commission. no front payment no surprise fee etc.

You register and use this script. Easy to integrate with your web sites.

If you want to buy this software then please look here: https://nixarsoft.com/product/28
15  Economy / Trading Discussion / Bitmex Auto Trading Bot on: May 22, 2019, 12:57:07 AM
Now about our Bitmex Bot. This thing is awesome at catching major pumps or dumps in BTC. We are using it to auto-trade on BTC currently and continuously refine it based on market conditions. This is set it forget about it for you, but you're able to exit trades if you want at anytime, update your stop loss, do whatever and it doesn't mess with how we handle and control your account. It's ultimately your money. The indicators these are trading on are a combination of premium indicators + some custom settings. We are even considering combining multiple premium indicators here soon to get better exits and entries. On our test balance we earned %30 profit in a month.

Recommendation is only to use this for maybe 10-20% of your portfolio for now. It's not a human trader but it's damn accurate for the big moves which makes up for all the moves while BTC is ranging that it might lose on. This also has the ability for me to set it up to your own settings. If you want to take profit sooner, change the default trailing stoploss, set limit orders at a percentage of the signal price, or whatever.

I'm opening this up to 30 people originally to ensure it goes smoothly and then will open it up to more. If you don't get in, you can message me for wait list and maybe i'll add a few others.

Cost during our beta period is $80 for 30 days access. I'm really excited for this bot and see huge potential if we keep getting some volatile moves.

www.moonsignals.com
16  Local / Pazar Alanı / Re: Bitmex borsası için kaliteli sinyal servisi ve bot on: May 11, 2019, 09:12:01 PM
ücretsiz deneme şansınız yok. 1 haftalık paketi satın alabilirsiniz.
17  Local / Pazar Alanı / Re: Bitmex borsası için kaliteli sinyal servisi ve bot on: May 11, 2019, 03:34:56 PM
evet botlar düşen piyasada belli olur yükselen piyasada bırak botu margin piyasalar bile bile deli gibi kar elde ediyor.  bu açıdan bakınca  son 1 ayda elde ettiği karlar pek bir şey ifade etmiyor çünkü piyasa yukarı yönlüydü.  gunbot vardı bir ara,  gunbot zamanı da herkes deli gibi kar elde ediyordu çünkü btc 1k dolardan 17k dolara kadar çıkmıştı

sinyalin kalitesi piyasanın yükseliş veya düşüşte olup olmamasıyla alakalı değildir. sinyal yükseliş trendinde short, düşüş trendinde long sinyal verebilir. zaten fotoğrafta da görüldüğü üzere hem long hem short sinyaller vermiş. sizin mantığınıza göre piyasa yükselişteyken short sinyaller zararlı olur bu mantık yanlış. bizim sinyal servisimizin ürettiği tüm short ve long sinyaller kârlı. piyasanın hangi trendde olduğunun hiçbir önemi yok yani. fotoğrafı iyice inceleyip ondan sonra yorum yapın.
18  Local / Pazar Alanı / Re: Bitmex borsası için kaliteli sinyal servisi ve bot on: May 11, 2019, 03:33:09 PM
3 mayıstan itibaren hep arttı zaten düşmediki zarar yazsın düşüş zamanı önemli botların hali düşüş trendine girdiği zaman fotograf at aynı şekil inceleyelim bakalım hiç zarar yazacak mı

orda gördüyseniz yön "sell" olan sinyaller de var. long trendde short sinyaller bile kaliteli. siz bence grafiği iyice incelemediniz.
19  Local / Pazar Alanı / Re: Bitmex borsası için kaliteli sinyal servisi ve bot on: May 11, 2019, 03:32:05 PM
düşüş trendine girdiğinde de fotoğraf atarım. zaten trend ve hacim indikatörlerinden faydalanıyoruz. trend aşağı olursa aşağı yönlü sinyaller gelir. short sinyallerinin de fotoğrafını atarım.
20  Local / Pazar Alanı / Bitmex borsası için kaliteli sinyal servisi ve bot on: May 10, 2019, 11:13:50 PM
Bitmex borsası için geliştirdiğimiz sinyal servisimiz aktiftir. Aşağıya üretilen sinyallerimizin fotoğraflarını ekliyorum. Tarih, fiyat ve yön bilgisini tradingviewdan inceleyebilirsiniz.





Sinyal servisimiz çeşitli indikatörlerin analiz edilmesi sonucu sinyal üretmektedir. Farklı seviyelerde sinyaller üretilmektedir. Kaliteli ve yüksek kaliteli sinyaller 3 mayıstan itibaren sinyal üretmekte ve hiç zararlı kapatmadı. Bu hizmete abone olmak için tıklayın:

https://moonsignals.com/proplus/
Pages: [1] 2 3 4 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!