galatasaray'ın manuel akanji transferi için city ile görüştüğü söyleniyor.
https://x.com/FabrizioRomano/status/1958161799557062851fabrizio böyle yazmış, 17m euro'ya denk geliyor yaklaşık. az para değil ama kesenin ağzını açabildikleri belli bu kadar beklettiklerine göre transferleri. akanji'nin defans hattının önemli bir parçası olur gelirse ama adam 30 yaşında şu an. illa genç potansiyel kovalamak yerine isim satın almaya fazla fazla para verecekler. bunun kötü bir transfer politikası olduğunu türk takımları ne zaman anlayacak acaba?
Galiba Akanji Instagram'da Fabrizio Romano'nun kendisiyle alakalı transfer haberinin altında bu konu hakkında fikrinin bile olmadığını yazmış. Sonra da Fabrizio Romano paylaşımı kaldırmış.
Ancak X'teki tweetlerini hala kaldırmamış. Oyuncuyla daha hiç temas kurulmamış belli ki. Yine de takımıyla anlaşılması güzel. Hazır ilk 11 oynamıyorken onu ikna etmek daha kolay olur diye umuyorum.
Buna benzer şeyler olduktan sonra formayı giyen çok topçu var o yüzden durum için net konuşmak mümkün değil. Belki her şey tamam da ufak bir ayrıntı kaldı ya da vazgeçtiler bilemeyiz. Sonuçta transfer dönemlerinde konuşulan para miktarları oldukça büyük ve bu paralar için ufak tefek mesajlar verilebilir kulüplere.
Bakalım transferler çok fazla konuşulmaya başlandı takımlarımız nasıl bitirecek bu dönemi. Özellikle bu sene çok daha konuşulan bir transfer dönemi oldu. Spor programlarının da sayısının artması bu durumu böyle yaptı.